Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > HELP! Ben ik hiv+?!
Auteur Onderwerp: HELP! Ben ik hiv+?!
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 4:33 Reageer met quote

Beste mensen van het medischforum,
Ik ben een 16 jarige jongen uit amsterdam en ben bisexueel.
2,5 week geleden hebbik sex gehad met een man die mij na de sex doodleuk vertelde hiv te hebben, ik had een klein wondje aan de binnenkant van mijn lip. Ik heb hem alleen gepijpt en Uiteindelijk is hij klaargekomen over m'n gezicht, en een klein beetje in mn mond! Niet doorgeslikt, Nu 2,5 week verder voel ik me niet lekker, lymfeklieren heb im geen verstand van, en over ik weet heb ik vermeden dat zijn sperma bij het wondje kwam. weet niet of ze nou groot of niet zijn.in mn hals voel ik wel wat ovaalachtige dingen zitten ter hrote van een kleine druif.
Verder ben ok heel verkouden en mn neus zit helemaal verstopt. Koorts nog niet gemeten. Moet ook hoesten, niet heel veel maar af en toe, niet echt kriebelhoest, zit er een beetje tussenin. Heb wel diaree maar Ben niet oververmoeid ofzo. Voel me wel sinds vandaag een beetje grieperig, maar ik weet dus niet of ik hiv+ ben, of dat ik gewoon verkouden ben!
Weet namelijk dat een verstopte neus geen symptoom van hiv is!

Kan iemand mij helpen?
Lig echt wakker hiervan en kan me nog niet laten testen omdat de 3 maanden nog niet voorbij zijn!
Koettie
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 16:00 Reageer met quote

vroeg opsporen

De GGD Amsterdam en Soa Aids Nederland beginnen dinsdag met een nieuwe aanpak om hiv bij Amsterdamse mannen in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen.

De basis van de nieuwe aanpak is een zogeheten 'symptomencheck', een vragenlijst die mannen zelf invullen op www.hebikhiv.nl. Het is de bedoeling dat ze dit kort na het hebben van onbeschermde seks doen.

Als blijkt dat ze verschijnselen hebben die lijken op een beginnende hiv-infectie, krijgen ze een verwijsbrief waarmee ze direct terecht kunnen bij de GGD Amsterdam. Daar opent dinsdag een speciaal loket voor acute infecties, voorzien van een nieuw testapparaat.

Als iemand inderdaad geïnfecteerd blijkt, is bij de hiv-behandelcentra in Amsterdam een versnelde procedure ingericht waarmee een patiënt diezelfde dag nog terecht kan voor eventuele behandeling.

Snelste aanpak

Volgens de initiatiefnemers gaat het om de "snelste aanpak van hiv ooit". Dat hiv in de eerste fase wordt opgespoord, is belangrijk. In die periode is het virus het meest besmettelijk. Ook voor de eigen gezondheid kan het beste al vroeg met hiv-remmers begonnen worden.

De symptomen van een acute hiv-infectie zijn onder meer: koorts, vermoeidheid, uitslag, spierpijn, nachtzweten en zweertjes (in de mond of op de geslachtsdelen).

Groei

In Nederland leven ongeveer 25.000 mensen met hiv en dit aantal neemt toe. Naar schatting weet zo'n 25 procent niet dat hij of zij hiv heeft. Jaarlijks komen er in Nederland rond de 1100 mensen met hiv bij, waarvan 350 in Amsterdam.

De nieuwe aanpak is onderdeel van het H-team, een gezamenlijk project van een reeks organisaties om de verspreiding van hiv op stadsniveau tegen te gaan. Als het project succesvol blijkt, wordt het uitgebreid op nationaal niveau.


Bron: nu.nl
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 21:32 Reageer met quote

Hi, bedankt voor je snelle reactie ik zal me zsm laten testen.

Even een update:
Voel me na gister al iets beter! Als ik in bed ga liggen zit mn neus meer verstopt dan normaal, mn ma zegt dat ik niet exht warm aan voel. ik zei gister dat ik een beetje een kriebelhoest had, dat is echter niet echt het geval meer. Hoest nu gewoon normaal, hoest slijm op enzo, werd vanochtend ook wakker met een metaal/bloederige smaak in mn mond. Spuugte een beetje in de wc en er was geen bloed te zien. Ik begin steeds meer te denken dat ik een candida virus heb, of hoe dat ook heet. Ik heb net de test gedaan door in een glaasje te tuffen, en kijken of er draadjes naat beneden vormen, dit was het geval. Voel me nog wat koortsachtig en nies heel soms. Ik heb ook veel koude handen en voeten, maar nu ik dit typ begonnen mijn handen te zweten en soms een beetje gevoelloos, dat gevoel wat je krijgt als je hand slaapt. Heb het vooral in mijn pinken. Heb trouwens ook een piepende ademhaling, vooral bij het inademen
Ook dit is een symptoom van candida geloof ik, ik begin voor mijzelf hiv steeds meer uit te sluiten! Wat is het nou? Candida of hiv? Of heb ik gewoon een simpele verkoudheid?
Koettie
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 22:12 Reageer met quote

Ik denk dat je er nu echt niets zinnigs van kan zeggen. Wachten tot je kan testen en voortaan condooms op zak!
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 17-08-2015 23:07 Reageer met quote

Daar geef ik je volop gelijk mee!
Nu 11 uur en voel bijna niks meer van de koorts, alleen koude handen en voeten. Hoesten nog wel, en niezen een tijdje nietmeer gedaan, bedankt voor je support!

En denkt u dat de kans dat ik ebsmet ben met hiv groot is? Ik denk het zelf niet. (Hoop ik)
Morgen laat ik nog wel wat van me horen. Thanks!
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 18-08-2015 15:07 Reageer met quote

Hi, even een update, mijn diaree is minder geworden, net naar de wc geweest, de stoelgang gaat wel wat lastig, in de ochtend soms misselijk maar na wat eten trekt het weg. Vanochtend werd ik wakker en vertelde mijn moeder me dat ze ook verkouden aan het worden is, ze heeft er nu geen last meer van maar ze moest wel hoesten zei ze, verder weinig ernaar gevraagd, heb t erg koud als ik ff op de bank ga liggen maar na wat bewegen lijkt het weg te gaan, handen en voeten voelen soms nog wel koud aan, als ik een trekje neem van een sigaret begint mijn keel te kriebelen. Moet er verder niet van hoesten, mijn neus is ook minder verstopt, maar als ik ga slapen zit ie weer volop verstopt en hoest ik meer,

Ik begin steeds meer te denken dat ik me te druk maak om niks.

Sorry dat ik zoveel post op dit forum. Maar zit gewoon een beetje in de stres
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 18-08-2015 19:13 Reageer met quote

Net naar de wc geweest, nu wel weer diaree, heel apart, een soort slijm/schuim met allemaal klonten, niet rood gwn bruin...
Amsterdam2903
BerichtGeplaatst: 18-08-2015 23:16 Reageer met quote

Het schuim/slijm is geel van kleur
Thomas3
BerichtGeplaatst: 01-12-2015 15:36 Reageer met quote

Amsterdam2903 schreef:
Het schuim/slijm is geel van kleur


De artsen denken geelheid is een leveraandoening. De schuim/slijm geel van kleur in de richting de lever.

Geel van kleur komt van de MILT.

Gisteren in de nieuws:
De Foundation for AIDS Research (amfAR) heeft een bijdrage toegezegd van 20 miljoen over een periode van 5 jaar. Ze zullen het werk ondersteunen van wetenschappers aan de Universiteit van Californië, het Gladstone instituut, het Blood Systems Research Institute en anderen. Dit met het doel een daadwerkelijk geneesmiddel voor HIV te ontwikkelen.

Het onderzoek zal zich richten op het aangeboren immuunsysteem. Op dit moment is de behandeling in staat HIV voor het grootste deel te doden. Echter het virus blijft nu nog slapend aanwezig in cellen en activeert zichzelf zodra medicatie gestopt word. Er worden nu verschillende takken van wetenschap met elkaar gelinkt om erachter te komen waar het virus zich verstopt, hoe het in slaapstand komt, hoe het zichzelf activeert en om een nieuw medicijn te ontwikkelen waarmee het virus echt uitgeschakeld word.

"Onze strategie zal zijn het aangeboren immuunsysteem te gebruiken om het virus uit zijn schuilplaats te spoelen en uiteindelijk zijn mogelijkheid om te reactiveren als medicijn gebruik stopt te elimineren" aldus dr. Greene van de Universiteit van Californië.

Laten we hopen dat het bedrag genoeg zal zijn om nu eindelijk een echt werkend medicijn tegen HIV te ontwikkelen en dat het medicijn straks ook betaalbaar zal zijn.

Quote: Echter het virus blijft nu nog slapend aanwezig in cellen en activeert zichzelf zodra medicatie gestopt word.
Het onderzoek zal zich richten op het aangeboren immuunsysteem.

Het is niet moeilijk om de oorzaak te vinden alsnog de genezing

Smile
Thomas3
BerichtGeplaatst: 02-12-2015 11:57 Reageer met quote

Quote: "Onze strategie zal zijn het aangeboren immuunsysteem te gebruiken om het virus uit zijn schuilplaats te spoelen en uiteindelijk zijn mogelijkheid om te reactiveren als medicijn gebruik stopt te elimineren" aldus dr. Greene van de Universiteit van Californië.

Ik kan nu al voorspellen dat na 5 jaar kunnen zij HIV/AIDS niet genezen.
Richting fout en theorie fout net als de ziekte van Lyme, ME en CVS.

Nogmaals, kinderziekte mag je niet onderdrukken, anders krijg je honderden onbekende ziektes na het vaccinaties programma's.

Is HIV/AIDS al vanaf de Christus tijd ontstaan?

De geschiedenis van aids
Een onbekende ziekte
Aan het eind van de jaren 70, begin jaren 80 stak er een tot dan onbekende ziekte de kop op in Amerika en even later in Europa. Kenmerkend aan de ziekte was dat de weerstand van de getroffen personen aangetast werd, dat negen van de tien patiënten homoseksueel waren en 98% man. Het leek een 'homoziekte', zoals veel kranten toen berichtten en daarom sprak men in eerste instantie over GRID (gay-related immuno deficiency). Later bleek deze aanduiding onjuist te zijn. In 1982 werd duidelijk dat ook gebruikers van verdovende middelen en lijders aan de bloederziekte hemofilie de ziekte konden krijgen. Deze laatsten kregen bloedtransfusies met bloed dat besmet bleek te zijn. De ziekte kreeg een naam al voordat de verwekker gevonden was: acquired immuno-deficiency syndrome (verworven immuundeficiëntiesyndroom), afgekort aids.

Hier moet je om lachen over de deskundigen van US dit theorie: Onze strategie zal zijn het aangeboren immuunsysteem te gebruiken om het virus uit zijn schuilplaats te spoelen en uiteindelijk zijn mogelijkheid om te reactiveren als medicijn gebruik stopt te elimineren" Embarassed
Thomas3
BerichtGeplaatst: 05-12-2015 10:28 Reageer met quote

Ten eerst: aangeboren immuunsysteem hebben zij totaal in de mailing genomen. De standaard aangeboren immuunsysteem is niet genoeg om in dit aarde te overleven. Hier moet minimaal 2 antistoffen opgewekt worden voor een complete immuunsysteem. De waterpokken-virus en mazelen-virus.

Ten tweede de theorie om het virus uit zijn schuilplaats te spoelen is een lachertje als je hebt verstand van virus. Vooral mazelen-virus. HIV-virus is een onderdeel van de mazelen-virus/koorts-virus

Hetzelfde verhaal van promoveerden tot artsen over de werkstuk mazelen. Goedgekeurd door degene die ook geen verstand van mazelen-virus.

Zij hebben ook geen verstand van virus en bacterie bij mazelen uitbraak.

Dezelfde verhaal bij ziekte van Kawasaki
De ziekte wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een bacterie of een virus, maar de precieze oorzaak is niet bekend.

Terwijl bacterie is een misvorm product van virus. Met andere woord. Zij hebben een puinhoop gemaakt. Van een goede virus tot een slechte virus gemaakt.

Very Happy
Thomas3
BerichtGeplaatst: 07-12-2015 16:39 Reageer met quote

Een jongen in Amerika die Jett heet dat hij sinds hij 2 jaar was, leed aan de ziekte van Kawasaki, een auto-immuunziekte waarbij bloedvaten door het hele lichaam ontstoken raken. Soms wordt de ziekte van Kawasaki aangezien voor roodvonk, waarbij ook koorts, een rode tong, gezwollen klieren en na enkele dagen vervelling optreden.

Hij had ook de symptomen van autisme. Waarom?
In 2007 toen hij 16 jaar was, overleden aan hartaanval. Jett heeft naar het lijkt een aanval gehad en is vervolgens met zijn hoofd op de rand van het bad gevallen. Een autopsie moet uitwijzen wat de precieze doodsoorzaak is.

De ouders van Jett was constant ruzie over de ziekte en de dood van hun zoon, elkaar de schuld geven en uiteindelijk uit elkaar gegaan. Een triest verhaal.

Een medische drama. De volgorde van de koorts-proces is heel belangrijk. Kinderziektes mag je niet onderdrukken.

Wie is Jett?
De lieve zoon van John Travolta.
Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 08-12-2015 14:44 Reageer met quote

Waarom overleed Jett aan hartaanval?
Waarom is hart en vaten ziektes de laatste 50 jaar doodsoorzaak nummer 1 geworden naast kanker?
Waarom hartfalen vind je vaak bij de bijwerking van Viagra?

Wat heeft hart functie met de kinderziektes mee te maken?

Tot heden is de ziekte van Kawasaki als een onbekende ziekte. De ziekte wordt waarschijnlijk veroorzaakt door een bacterie of een virus, maar de precieze oorzaak is niet bekend.

Leer de soorten van ontsteking bij koorts-proces. Dan kan je de ziekte van Kawasaki binnen 2 maanden genezen waar later hartaanval kunnen voorkomen.

Very Happy
Thomas3
BerichtGeplaatst: 10-12-2015 13:50 Reageer met quote

Fysiologisch wordt een erectie veroorzaakt door het parasympathische deel van het autonome zenuwstelsel en is derhalve niet volledig onder bewuste controle. Parasympathische stimulatie laat de niveaus van stikstofoxide (een vaatverwijder) stijgen, waardoor de bloedvaten zich verwijden en de zwellichamen van de penis zich vullen met bloed. Tegelijkertijd worden andere spieren aangespannen, waardoor het afvoerende bloedvat wordt dichtgeknepen en het bloed in feite in de penis 'gevangen' zit.

Niet alleen dit. Hart heeft een geheugen die verbindt met de aangeboren Nier-energie. Het hartslag versnelt zich dat de temperatuur omhoog richting naar de penis. Het gevolg is dat de penis opzwelt en zich opricht, waardoor deze geschikt wordt voor geslachtsgemeenschap. Een erectie verdwijnt weer wanneer de parasympathische activiteit terugvalt naar de uitgangswaarde.

Waarom hartfalen vind je vaak bij de bijwerking van Viagra?

Erectie probleem is een hart en nier probleem. Een voorbeeld van een zieke arbeider die tijdelijk ziek verzuim aanvragen voor rust en herstel. Je neemt geen maatregelen om dit te oplossen, maar met een viagra pillen om dit arbeider laten overwerken i.p.v. herstellen. Dit maakt het hart en nier functie in het begin nog redelijk aan de gang, maar in de loop van tijd dan is de accu helemaal leeg tot hartstilstand.


Ziekte van Kawasaki. De ziekte is genoemd naar de Japanse arts Tomisaku Kawasaki die in 1967 als eerste de diagnose en de behandeling beschreef. Wanneer was Jett overleden? In 2007. 40 jaar lang was de ziekte van Kawasaki niet te genezen. Ook de oorzaak is onbekend.
Terwijl dit ziekte kan je met paar tientjes in paar weken kunnen genezen met een heel eenvoudige methode.
Dezelfde oorzaak en methode voor Leukemie. Een bloedziekte.

Wat voor ziekte is de Hiv-Aids?
Ook een bloedziekte , maar iets met seks mee te maken?

Om dit allemaal te leren kennen dan moet je eerst leren van onze motor van het lichaam: het Hart.

Wat heeft hart functie met de kinderziektes mee te maken?
Wat heeft hart functie met de Hiv mee te maken?
Shocked Confused
Thomas3
BerichtGeplaatst: 11-12-2015 15:52 Reageer met quote

Dit theorie: Onze strategie zal zijn het aangeboren immuunsysteem te gebruiken om het virus uit zijn schuilplaats te spoelen en uiteindelijk zijn mogelijkheid om te reactiveren als medicijn gebruik stopt te elimineren"

De Hiv-virus kan je nergens vinden. Dit virus is een onderdeel van de Mazelen/Koorts-virus, die opgewekt zal worden met de hulp van de hart functie voor een verbranding.
De virus verbranding met hoge temperatuur die omgezet voor antistof voor een goede immuniteit. Zogenaamde de koorts.

Je hebt verschillende koorts.De koorts om de virus te verbranden mag je absoluut niet onderdrukken. Het gebeurt in 2 fasen via het Hart.
1) de verbranding.
2) Logistiek na het verbranding.

Wie op dit moment het proces verstoort of onderdrukken. Het kan van hart en vaten ziektes tot een hartaanval fataal worden.
Een acht jaar oude jongen overleed op 9 maart 2009 drie dagen nadat hij gevaccineerd was tegen
Bof, Mazelen, Rodehond, Difterie, Tetanus, Polio, (BMR-DTP).

Hij was overleed aan hartaanval. Bacterie gevonden in de bloed. Crying or Very sad
Thomas3
BerichtGeplaatst: 13-12-2015 2:21 Reageer met quote

De ouders waren overtuigd dat de dood met de inentingen mee te maken. Een heel gezonde jongen in 3 dagen tijd zomaar overleden vlak na het vaccinaties. De ogen, neus en mond kwam bloed uit. Zij hebben een medische advocaat genomen via een rechtbank. Maar tegen een machtige RIVM en de rechter die ook geen verstand van de oorzaak van bacterie en hartaanval. De rechter kon geen gelijk geven aan de ouders.

Hoe kan een gezonde jongen Freek zomaar overleden 3 dagen na het vaccinaties?
Leer de oorzaak te kennen dan kunnen jullie kinderen alle ellende voorkomen.

In september 2014 was weer raak.
Dan Karaty ging door een hel.
Dan Karaty en zijn vrouw Natasha belandden afgelopen zomer in een nachtmerrie toen hun zoontje Daniel in het ziekenhuis werd opgenomen met een ernstige ziekte. Het ventje bleek een bacterie in zijn bloed te hebben. Terwijl de kleine Karaty vocht voor zijn leven, stonden Dan en zijn vrouw Natasha doodsangsten uit.

Het begon allemaal een paar maanden geleden, toen Daniel anders begon te reageren op dingen. Toen hij ook nog een heel hoge koorts kreeg, werd hij in allerijl opgenomen in het ziekenhuis. De artsen wisten lange tijd niet wat het was, Daniel kreeg medicatie waarvan ze eigenlijk niet wisten of die wel zou helpen. "Op dat moment doet niets er meer toe, je wilt dat de artsen gewoon alles doen, als je kind maar beter wordt", vertelt Dan in RTL Boulevard. Ook moest de paar maanden oude Daniel een paar keer onder het mes.

Confused
Koettie
BerichtGeplaatst: 13-12-2015 23:40 Reageer met quote

Waar heb je het nou over?
Thomas3
BerichtGeplaatst: 17-12-2015 16:41 Reageer met quote

Over de voorouders van HIV. Alleen de oorzaak bestrijden dan kan je Aids ook genezen.

Wanneer je kunt Aids genezen dan weet je automatisch waar de virus vandaan komt zoals Herpes, ACNE, ABCES, Koortslip, Aambei, Neuspoliepen, Genitale wratten, Soa, zere penis, onverklaarbare blaasontsteking/longontsteking of MRSA zoveel op te noemen. Shocked
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > HELP! Ben ik hiv+?!
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring