Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksuologie > Vasectomie op jonge leeftijd
Auteur Onderwerp: Vasectomie op jonge leeftijd
bibbedi
BerichtGeplaatst: 28-04-2019 14:05 Reageer met quote

Hoi,

Korte introductie: Ik ben een man van 27 en overweeg al jaren een vasectomie.

Ik wil geen kinderen. Toegegeven, ik ben nog jong en meningen kunnen veranderen. Toch ben ik er sterk van overtuigd dat ik geen kinderen wil en heb dit eigenlijk ook nooit gehad. Mijn vrouw wil ook geen kinderen en reageerd heel heftig op anticonceptie, (Pil: depressief en suicidaal. Spiraaltje: slechte ervaringen) en een condoom voelt voor ons beide zo "slecht" dat we er snel klaar mee zijn.
Dit laatste zorgt er dus ook voor dat we geen tot weinig seks hebben. Een definitieve vorm van anticonceptie zou dus veel uitkomst bieden.

Ik ben op m'n 24ste bij de plaatselijke huisarts geweest voor een vasectomie maar ben toen, vanwege mijn leeftijd, afgewezen met de boodschap om na m'n 30ste maar terug te komen.
Vorig jaar (leeftijd 26) ben ik nogmaals geweest en kreeg hetzelfde te horen. Wanneer ik na m'n 30ste nog niet van gedachten zou zijn veranderd willen ze het overwegen. Ik heb wel een verwijzing naar het ziekenhuis gekregen om het daar te proberen.
Dit laatste heb ik nog niet gedaan, wel heb ik een ander ziekenhuis geraadpleegd en die gaven het zelfde antwoord als de huisarts.

Mijn vraag aan jullie: Heeft er iemand (of ken je iemand met) ervaring met een vasectomie op jonge leeftijd? Bij voorkeur zonder kinderen, wat bij mij ook het geval is.

Cheers!
Index > Seksuologie > Vasectomie op jonge leeftijd
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring