Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Darmen, blaas, vaginale problemen
Auteur Onderwerp: Darmen, blaas, vaginale problemen
Lien111
BerichtGeplaatst: 10-10-2017 11:46 Reageer met quote

Begin Maart ben ik gestopt met een 9 jaar lang proces van Seroxat. Sindsdien zijn al mijn problemen begonnen. Ik begon last te krijgen van mijn darmen, niet naar de wc kunnen gaan, steken in mijn onderbuik, pijn bij het plassen, branderig gevoel bij de eerste urine van de dag,  de drang om veel naar de wc te gaan, als ik onder de douche sta en water hoor lopen voel ik de urine langs mijn plasbuis passeren.
Met deze klachten ben ik naar de huisdokter gestapt die bloed heeft afgenomen en mij heeft laten plassen in een potje. De resultaten waren allemaal in orde buiten dat in mijn urine eiwitten te vinden waren maar niets om mij zorgen over te maken. Ik heb een scan laten nemen van mijn darmen en baarmoeder met als constatatie dat mijn darmen volledig vol zaten en er waren kisten te bespeuren op mijn eierstokken. Door medicatie zijn deze kisten verdwenen. De huisdokter heeft voor mijn darmen verschillende soorten medicatie aangeboden om toch maar naar de wc te kunnen gaan. Voor mijn blaas heeft hij me doorverwezen naar een nefroloog die alles maar op mijn darmen stak. Deze in kwestie heeft me doorverwezen naar zijn collega een darmspecialist die een coloscopie heeft genomen met als constatatie dat ik meer moet drinken gezonder moet eten en elke morgen een glas laxido moet drinken. (De klachten van mijn blaas zijn uiteraard niet verdwenen)
De dag na de coloscopie Begon ik last te krijgen van schimmelinfecties waardoor ik verschillende soorten medicatie heb gekregen van de huisarts om deze te bestrijden maar het kwam telkens terug. De eerste gyenecoloog gaf me medicatie tegen een bacteriële infectie zonder maar 1 onderzoek te doen. Daar ben ik direct mee gestopt omdat dit niets uithaalde. De tweede gyenecoloog heeft een kweek afgenomen en zij vond resten afkomstig van mijn endeldarm in mijn baarmoeder en heeft me direct furadantine gegeven waar ik de dag van vandaag nog steeds me bezig ben. Maar alles waar ik begin van dit jaar last van heb is nog steeds hetzelfde en het word steeds erger. Mijn lichaam is moe en volledig op. Ik kan niet meer slapen en ik geraak ook niet meer uit mijn bed. Ik word ook steeds ziek, van griep tot een keelontsteking.
Ik ben ten einde raad en weet niet meer wat ik moet doen. Ik sta op het punt om in een depressie te belanden en er is ook geen dokter dat mij kan helpen.
Index > Gynaecologie > Darmen, blaas, vaginale problemen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring