Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > zwanger raken van voorvocht
Auteur Onderwerp: zwanger raken van voorvocht
Natjuh1983
BerichtGeplaatst: 18-02-2011 20:20 Reageer met quote

Bij je vagina gekomen is een groot begrip... Is er kans dat er voorvocht in je vagina is gekomen? Ben je niet aan de pil?
anoniemgast3
BerichtGeplaatst: 18-02-2011 20:30 Reageer met quote

ja er kan best vocht zijn gekomen, maar ik weet niet of het erin kan zijn gekomen aangezien hij me daarna niet gevingerd heeft ofzo,
Natjuh1983
BerichtGeplaatst: 18-02-2011 20:36 Reageer met quote

De kans ik heel klein maar als je niet aan de pil bent en je zit toevallig in je vruchbaarste periode (+/- dag 14 van je menstruatiecycles) zou het theoretisch mogelijk zijn. Misschien kun je voor de zekerheid een morning after pil vragen maar nogmaals de kans is denk ik heel klein dat je zwanger bent. Ik zou wel een recept voor de pil vragen aan je huisarts.
anoniemgast3
BerichtGeplaatst: 18-02-2011 20:37 Reageer met quote

oke dankjewel, dit scheelt wel stress.
ik was ook zeker van plan om aan de pil te gaan, ik maak ook gelijk maar een afspraak.
nogmaals bedankt
mikenoort
BerichtGeplaatst: 21-02-2011 1:31 Reageer met quote

hallo mensen , ik heb het laatst gedaan met iemand maar was best bezopen en had wel condoom gebruikt maar nu een week later is ze misselijk en heeft ze heel erg pijn in der buik betekent dit wat ? miss voorvocht ofzo? stuur aub terug zit in nood!
Xlisaa
BerichtGeplaatst: 21-02-2011 18:48 Reageer met quote

Hoi allemaal, ik zit met een probleem. Laatst heb ik met mijn vriendje seks gehad. 3 dagen daarvoor ben ik met de pil begonnen.
We hebben geen condoom gebruikt (heel dom!) en hij is in me geweest. Maar niet klaargekomen daar hebben we nadat hij
Een paar keer in me is geweest een condoom voor gepakt. Werkt de pil wel als ik hem 3 dagen van te voren ben begonnen met slikken? En is de kans dat ik nu zwanger ben groot? Please help me..! Liefs x
xx-tara
BerichtGeplaatst: 31-03-2011 23:55 Reageer met quote

ik heb een vraag. ik had laatst seks met mijn vriend en we deden het gewoon met condoom enzo. maar die was dus gescheurd, hij was nog niet klaargekomen enzo maar ik hoorde dus dat je van voorvocht ook zwanger kunt raken, dit was wel mijnaller eerste keer.
hij maakt zich hier ook erg veel zorgen om maar zou ik nou zwanger kunnen zijn?
strakplan
BerichtGeplaatst: 14-04-2011 16:14 Reageer met quote

Zaadcellen in voorvocht?

Een van de vaste onderwerpen van de gangbare seksuele voorlichting is het waarschuwen tegen ‚??terugtrekken‚?? als methode om bevruchting te voorkomen. Het argument daarbij is dat zich in het voorvocht van de man levende zaadcellen bevinden. Als je echter op zoek gaat naar wetenschappelijk onderzoek waaruit dat zou blijken, vind je weinig tot niets.
Het enige onderzoek dat er wel naar bestaat wijst juist vooral op het tegenovergestelde. Er zijn in voorvocht in ieder geval niet voldoende zaadcellen aanwezig om tot bevruchting te leiden.
We hebben voor de zekerheid nog even rondgevraagd.
Prof. dr. Eric Meuleman, uroloog/seksuoloog aan de VU in Amsterdam en dr. John Heesakkers, uroloog aan het St Raboud ziekenhuis in Nijmegen, geven allebei te kennen dat het verhaal over de zaadcellen in voorvocht als bangmakerij kan worden bijgezet.

http://www.nvsh.nl/opinie/voorlichtingVoorvocht.htm
Chiho-Chan
BerichtGeplaatst: 27-08-2011 16:48 Reageer met quote

Iedereen die hier zegt dat je er zwanger van kan worden heeft ongelijk. Voor vocht houdt geen of maar heeeeel weinig zaadcellen in. En 'als' ze erin zitten zijn het er nooit genoeg om een zwangerschap te kunnen veroorzaken. Tot dat de jongen klaarkomt Is het deel waar de zaadcellen vandaan komen ook afgesloten. Hier zijn onderzoeken naar gedaan, En wat hier staat klopt.
bootje123
BerichtGeplaatst: 06-09-2011 18:19 Reageer met quote

ik heb zelf ook nog een vraagje mensen.. ik heb ongeveer 18 juli 2011, droog gevreeen met mijn vriend, onze kleren waren gewoon aan. Hij heeft eerst zichzelf afgetrokken, en vervolgens mij gevingerd..? Is het mogelijk dat ik hierdoor zwanger ben geraakt.. of dat er voorvocht door zijn broek is heengegaan en vervolgens door mijn broek? ...Het zou onmogelijk moeten zijn, maar ben nu toch al wel een paar weken misselijk, en hoofdpijn en pijn in de onderbuik.. ik Ben toch ongesteld geweest vorige week.. dat is nu voorbij? Maar alsnog heb ik pijn in de onderbuik, en heb ik een lichte misselijkheid.. Ik heb een test gedaan.. in de week van 16 augustus, maar die was negatief? Kan iemand mij helpen?
Traj
BerichtGeplaatst: 16-10-2011 11:57 Reageer met quote

? schreef:
Nou, ik heb zwagerschapstest gedaan maar negatief! Alleen ook niet met m'n ochtendurine...ik weet het niet maar ben wel heel erg onzeker geworden hij is in ieder geval niet in me geweest dat is zeker...ik voel me echt klote want wil niet zwanger worden vooral ook omdat ik nog ontmaagd wil worden...ik heb een prikkelbare darm na anderhalf week dat het gebeurt is heb ik heel erg last van mijn zijen van me buik...het heeft echt een week lang geduurd...toen googlede ik maar en zag dat een verschijnsel ook buikkrampen was (voor zwangerschap) maar nou ben ik dus onzeker geworden omdat ik niet weet of ik uberhaupt door dit zwanger ben geworden of dat mijn krampjes door mijn prikkelbare darmen zijn veroorzaakt ben nog niet ongesteld geworden dat duurt nog fftjes ik weet niet meer wat ik moet denken en wat ik moet doen...Ik weet niet hoe oud je bent, maar leer eerst maar dat NEGATIEF, GOED is.
Je hebt een zwangerschaptest gedaan, en er kwam negatief uit, dat betekent NEE, je bent niet zwanger.
En nog iets voor jullie mensen, voorvocht kan geen zwangerschap veroorzaken, tenzij de man al eerder is klaargekomen, zonder zich te wassen etc.
w24
BerichtGeplaatst: 16-10-2011 12:05 Reageer met quote

je kan indd niet zwanger zijn.
hij is niet in je geweest en je zegt dat je nog ontmaagd wil worden.
dat je nog niet ongesteld bent geworden kan zijn dat je getrest bent.
dus wees niet bang
tatjana
BerichtGeplaatst: 24-10-2011 23:11 Reageer met quote

ikheb het opgeezocht op versschillende site's.
bv,wikipedia zegt van niet maar andere zeggen dan weer van wel ik ben er in ieder geval nog niet zwanger van geworden.
gabke-1991
BerichtGeplaatst: 01-11-2011 22:56 Reageer met quote

lees en huiver:

Voorvocht is vocht dat bij seksuele opwinding uit de penis komt zonder dat de man klaarkomt. Voorvocht voorkomt dat zaadcellen bezwijken onder invloed van de eventueel achtergebleven urine. Het neutraliseert de pH. Hierdoor hebben de zaadcellen meer overlevingskans. Daarnaast werkt voorvocht bij de geslachtsgemeenschap als natuurlijk glijmiddel. Het wordt geproduceerd door de Cowperse klieren. Voorvocht kan geen zwangerschap veroorzaken, hoewel dit wel vaak beweerd wordt.

Niet iedere man produceert evenveel voorvocht, en de hoeveelheid ervan lijkt ook sterk samen te hangen met de lengte van de seksuele opwinding.


En als je dat zo onzeker bent omdat die ene site dit zegt en de andere dat, dan kan je altijd je dokter vragen die zijn daar gespecaliseerd in.
sineke
BerichtGeplaatst: 20-11-2011 1:08 Reageer met quote

Hey mensel kzal het even duidelijker vertellen, kwas 5-11 begonnen met menstruatie en gister was khet meest vruchtbaar en heb gemeenschap met mn vriend gehad. We hebben geen condoom of pil gebruikt, ik heb zelfs van te voren folluimzuur ingenomen.. Hy is ook gwn in me klaargekomen, en vandaag had k eisprong. Dus me vraag aan jullie is of de kans groot is of k zwanger kan zyn ofniet. Kkan pas 3 december test doen maar dat duurt nog wel ff kannie zolang wachten dus drm wil kwat hulp van jullie... Alvast bedanktt
w24
BerichtGeplaatst: 20-11-2011 11:53 Reageer met quote

als je niet zwanger wilt worden/zijn had je indd beter ff veilig kunnen doen maar het is nou eenmaal niet gebeurd.
uhm wat je et beste kan doen is denk ik een morning after pil.

zou anders niet weten wat je moet, enige wat je dan kunt doen is afw88 en testen op de juiste dag, als je je menstruatie nog nie gehad hebt.
succes iniedergeval
sineke
BerichtGeplaatst: 20-11-2011 13:20 Reageer met quote

Bedankt voor je reactie..

Eerlijk gezegt wil ik wel een kind.. Maar zit er nog mee of knu wel zwanger ben ofniet.. Moet nu lang wachten tot k ht uitslag weet dat is dus echt balen Sad
smesje
BerichtGeplaatst: 20-11-2011 15:46 Reageer met quote

sineke, ik snap dat niet zo goed waarom je bij dit topic schrijft..
het gaat niet om voorvocht en je wilt gewoon zwanger worden..
je zal net als ieder ander die zwanger wilt worden 2 weken moeten wachten na de eisprong voor je kan testen.
je kan t wel heeeel graag willen weten, zoals iedere vrouw die zwanger wilt worden,
maar je hebt er niks aan om nu al zo te lopen 'stressen' dan duren die 2 weken wel heeeeeeeeeeel lang!
sineke
BerichtGeplaatst: 20-11-2011 22:09 Reageer met quote

Ja klopt, maar kzie dat ze by deze topic best veel reacties schrijven en ik llees heel vaak wat hier allemaal staat.. Dus eigenlijk vandaar. Maar iig bedankt en je hebt gelijk ik kan niks anders dan afwachten..
schuimpie
BerichtGeplaatst: 09-12-2011 23:38 Reageer met quote

hoi,
ik zit er toch een beetje mee , misschien omdat ik mezelf gek maak , maar ik ben al 3 maanden gestopt met de pil , omdat ik soms me menstuatie oversloeg dus ben even getopt. en omdat ik toch geen vriend had, heb een jongen leren kennen , hij heeft zich laten testen en was vrij en ik ook , de vorige x lukte de sex niet omdat tie gespannen was toen deden we het met condoom, nu kreeg die het wel voor mekaar en is heel even in me geweest denk 8 min ofzo , achteraf baalde ik er wel heel erg van, heb gelijk een morningafterpil gehaald voor extra , kan ik zwanger raken? dit ga ik ook nooit meer doen ben gelijk weer aan de pil begonnen. wie kan mij antwoord geven xx
Index > Zwangerschap > zwanger raken van voorvocht
Pagina 6 van 8  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring