Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Kinderziekten > pijn aan vagina
Auteur Onderwerp: pijn aan vagina
nessa
BerichtGeplaatst: 09-03-2007 17:38 Reageer met quote

  Moderator opmerking:
  de titel van het bericht dient overeen te komen met het onderwerp. Daarom is de titel aangepast. Zou u hier in het vervolg zelf om willen denken? Zie ook de [url=http://www.medischforum.nl/informatie.php#regels]Forum regels[Mijn dochter heeft heel vaak pijn en jeuk aan haar vagina,
  Ze schreeuwt dan echt alles bijelkaar,Maar ze heeft hier alleen sávonds/s'nachts last van!! Overdag is alles koek en ei en heeft ze nergens last van?
  Ze vraagt zelf om een zetpil,en heel vaak hebben we haar s'nachts in bad zitten
  blijkbaar verlicht het dan,maar als ik haar eruit haal begint het weer opnieuw.
  Ze kan dan ook niets meer aan hebben het onderbroekje moet uit en haar pyama ook,ze kan echt helemaal niets verdragen.
  Wij lopen nu al 3 jaar in het radbout te nijmegen en nog steeds komen we geen stap verder waar het aan ligt, Ze slikt nu al bijna 2 jaar dridase en zonder resultaat( vind ik,maar mag van het ziekenhuis niet stoppen met de medicijnen.
  Ik krijg vaak de vraag van of ze misschien sexueel misbruikt kan zijn,maar ik geloof dit niet ze is altijd thuis of op school maar het lijkt me niet dat ik het daar moet zoeken,want dit speelt al vanaf dat ze zindelijk is,toen begon het pas voor ons op te vallen,dat ze heel,heel vaak naar het toilet ging,per uur zeker 2 tot 3 keer en voor het feit dat ze erg weinig drinkt was dit wel erg vaak dat ze het toilet bezocht.
  Heeft misschien iemand hier ervaring mee!!
  Of herkent het misschien.
  Ben af en toe gewoon wanhopig,en het is zo zielig als ze die pijnaanval heeft,je kunt haar alleen maar proberen te troosten,want niets kan haar pijn wegnemen.

  Groetjes Nessa/url]


Laatst aangepast door nessa op 14-03-2007 19:38, in totaal 1 keer bewerkt
nomen nescio
GastBerichtGeplaatst: 09-03-2007 18:37 Reageer met quote

Ik zou toch maar eens uitsluiten dat er geen sexueel misbruik is.
K wil niemand op stang jagen hoor, maar met dit soort dingen zou ik eerst dit uitsluiten en dan eens met een dokter gaan praten, want normaal lijkt het me niet
nessa
BerichtGeplaatst: 10-03-2007 8:32 Reageer met quote

Ze wordt echt niet misbruikt,dat kan ik wel uitsluiten,en idd een arts we lopen al 3 jaar in het radbout te nijmegen,en niemand die weet waar het vandaan komt.
Els
ModeratorBerichtGeplaatst: 14-03-2007 18:19 Reageer met quote

  Moderator opmerking:
  dubbelposten is niet toegestaan. Uw laatst geplaatste (dubbele) berichten zijn daarom verwijderd. Zie ook de Forum regels
Winterkindje
BerichtGeplaatst: 15-03-2007 13:51 Reageer met quote

Is het niet misschien een liesontsteking.
Dochter van mijn vriendin had het namelijk ook maar de artsen wisten niet waar ze zoeken moesten. Op vakantie in het buitenland is het ontdekt.
willy38
GastBerichtGeplaatst: 31-05-2007 14:44 Reageer met quote

hoi nessa..

dit zocht ik dus ,en je bent niet de enige ook mijn dochtertje van 6 jaar heeft hier last van ,s`nacht net wat je zegt overdag is er niks aan de hand ..
ook zij moest meer drinken sokken aan in huis en zo hoor ik haar maanden niet en dan weer een paar dagen achter elkaar dit houd ongeveer een uurjte aan en dan valt ze in slaap. en ik kan je verzekeren ook zij is niet misbruikt,dat is wat ze snel denken tegen woordig ,wil je alleen een troots geven dat je niet de enige bent met zo een dochter, we hopen dat ze er snel iets voor vinden want net wat je zegt het is zooo zielig en je kan ook alleen maar troosten ,nu heb jij een voordeel dat ze zelf een zetpil wilt ,mijn dochter slikt echt niks.dus zolang ze niks vinden kunnen wij ouders alleen maar troosten ..
gr felicia
jedi
BerichtGeplaatst: 01-11-2007 22:37 Reageer met quote

Mijn dochter heeft ook soms hevige pijn daar, het komt ook altijd s nachts of s avonds, het lijken wel aanvallen van pijn, geef dan paracetamol en valt dan na ongeveer een uur in slaap, het kind schreeuwt het uit van de pijn, en zegt dat haar bultje pijn doet, soms haar hele vagina (zit overdags na mijn weten er niet aan)volgende dag niks aan de hand, soms blijft het paar maanden weg, soms een week, huisarts weet het ook niet, zijn pas bij de kinderarts geweest, moet een echo maken, ze heeft ook opgezette klieren in de lies, komt dit ook bekend voor? Mijn dochter is voor de rest een gezonde vrolijke meid van 5,5 jr.
Jip
BerichtGeplaatst: 08-11-2007 20:19 Reageer met quote

is het wel de vagina en niet de plasbuis?

Mijn dochter heeft een blaasafwijking en urinebuisvernauwing.... en altijd de pijnaanvallen savonds en snachts...als ze dus ontspant.
tis een idee, denk even mee aangezien ik de sympthomen zag.


second opinions aanvragen?


xxx Jip
Jip
BerichtGeplaatst: 08-11-2007 20:19 Reageer met quote

p.s heeft ze nu niet meer de pijnaanvallen hoor.


hebben jullie het er ook vaak over? met het kind dan, dat ze daar niet op gefocust blijven bedoel ik.
jedi
BerichtGeplaatst: 10-11-2007 12:34 Reageer met quote

bedankt voor je reactie, we proberen er niet zoveel over te praten waar ze bij is, want we zijn er natuurlijk ook van bewust dat het geen obsessie (of zoiets) voor haar wordt, ze heeft het ook maar zomaar eens in de paar weken/maanden (heel vreemd), bij de echo zouden ze naar de blaas en nieren gaan kijken, dat is over 1,5 week. Ben benieuwd of andere kinderen die dit ook hebben (gehad) opgezette klieren in de lies hebben (gehad)?

groetjes
Gurtjen
BerichtGeplaatst: 05-01-2008 11:39 Reageer met quote

Hallo, mijn dochter wordt ook soms wakker midden in de nacht van de hevige pijn. Kan ook niets meer verdragen alles moet uit. Heeft vroeger last gehad van blaasontstekingen maar nu niet meer. Ze is nu 6 jaar. Hebben enkele maanden geleden nog bloedonderzoek en urinetest gehad ook een echo en foto's, maar alles was normaal. Benieuwd wat jullie uitslag van het onderzoek was. Confused
sdoornik
BerichtGeplaatst: 22-01-2008 22:35 Reageer met quote

Mijn dochter van 6 heeft hier ook last van. Het is echt heel zielig en we weten niet wat we ertegen kunnen doen behalve pijnstillers te geven en in bad zetten om de pijn iets te verlichten.
We hebben nu zalf gekregen tegen een schimmelinfectie maar de huisarts kon niets vinden.
Heeft iemand al de uitslag van een onderzoek?
Gurtjen
BerichtGeplaatst: 23-01-2008 8:37 Reageer met quote

Hallo, wij hebben gevonden wat de oorzaak van de pijn was.
Onze dochter zat met wormpjes, kleine witte wormpjes die echt niet goed te zien waren. Aarswormen. Die kruipen snachts als het warm is uit de poep en kruipen naar de vagina waar ze hevige jeuk en pijn veroorzaken. Hebben siroop in de apotheek zonder doktersvoorschrift en de pijn was is 2 dagen helemaal weg.
sdoornik
BerichtGeplaatst: 23-01-2008 22:24 Reageer met quote

Bedankt voor de tip.
Ik ga morgen direct naar de apotheek om een kuurtje te halen. Ik hoop echt dat dit het is want het is zo zielig als ze zo'n pijnaanval heeft.
mala
BerichtGeplaatst: 26-02-2008 21:17 Reageer met quote

Mijn dochter van 6 heeft sinds een paar weken dezelfde klachten, ben vorige week met haar naar de huisarts geweest. Hij vertelde me dat zijn dochter deelfde klachten had gehad, maar dat hij geen duidelijke oorzaak kon vinden. Na verloop van tijd is het vanzelf over gegaan. Hij heeft me tips gegeven om voldoende te laten drinken, en een poeder zodat de makkelijker van haar ontlasting af komt. Gisteravond had ze echter nog weer pijn en schreeuwde het uit. Heb haar half slapend in bad gezet. Na een uurtje weer slapen.
jo'tje
BerichtGeplaatst: 05-05-2008 13:24 Reageer met quote

Beste ouders,
mijn verhaal en antwoord staat bij dit forum: steken in vagina bij 4 jarig meisje.
Maar vaak zijn het toch wormpjes, want die komen eitjes leggen s'avonds/s'nachts bij de anus en bij de vagina.
Kijk aub even goed met een lampje goed in de vagina van u kindje en wacht even totdat u wat ziet.....
het is goed te behadelen met een wormenkuur.
Ook ik heb meer dan een jaar gedacht dat ze geen wormen had en ook de dokter.
Maar nu nau 15 maandan......dan toch wormpjes.
Succes allemaal

een moeder Jo'tje
jedi
BerichtGeplaatst: 03-08-2008 22:50 Reageer met quote

Beste ouders, heb al vaker mijn verhaal gedaan van mijn dochter die s avonds/s nachts met pijn aan haar vagina wakker wordt. Vorige week was het weer raak, 2 nachten achter elkaar. Heb haar die nacht een pilletje tegen wormen gegeven (die heeft ze toch niet, dacht ik, maar ja ik dacht ik probeer het gewoon)en ja hoor volgende dag gekeken naar haar poep....helemaal vol wormen. Ik loop met haar al een paar jaar met dit probleem. Kinderarts heeft haar getest op wormen, dus ik ging ervan uit dat dit het echt niet was...en dan toch wormen!!! Met 1 pilletje ging het niet weg, 3 dagen 2x per dag gegeven en nu zijn ze eindelijk weg!! Voel me gewoon schuldig, ze heeft dus al heel lang wormen, dus misschien toch kinderen met dit probleem....pilletje tegen wormen proberen!! Groetjes jedi
Snettie
BerichtGeplaatst: 02-12-2008 0:26 Reageer met quote

Lijkt ons verhaal te zijn!!!!!! Ook onze dochter heeft (de laatste tijd vaker) hevige pijn in de onderbuik, wordt dan huilend en gillend wakker. Echt hartverscheurend...... Een paracetamolletje brengt na een half uurtje verlichting en de andere dag niks meer aan de hand: om gek van te worden.

En dan toch laat op de avond (na weer een krijsend meisje te hebben getroost) nog even googelen en wat blijkt: meer lotgenoten met hetzelfde verhaal.

Inmiddels hebben we een afspraak voor het maken van een echo maar jullie ervaringen lijken zo op die van ons dat we toch eerst maar een wormkuurtje proberen....

Hartelijk dank voor alle tips!!
Kyrez
BerichtGeplaatst: 22-04-2009 19:32 Reageer met quote

Beetje laat antwoord, maar toch voor als er mensen zijn met dezelfde vraag..dit zijn wormen!
Ik heb hier zelf ook last van gehad, gelukkig niet zo ernstig, want ik merkte het op tijd..maar s'avonds gaan de wormpjes kruipen..en dan kruipen ze dus naar 'een lekker warm plekje' ..en dat doet pijn en irriteert!
Ik heb hierover gegoogled toen ik er last van had..want ik vond het niet echt prettig als die wormpjes 'daarheen kruipen' en toen las ik hier veel over.
Ik zou ze eerst even een wormenkuurtje geven, want dit is vaak de oplossing!
nessa
BerichtGeplaatst: 04-11-2009 14:39 Reageer met quote

Helaas is dit bij ons niet het geval,wormen kuurtje gehaald maar niets!!Wij lopen nog steeds ziekenhuis in en uit,en niemand die het weet?? Waar komt die vreselijke pijn vanaf.Een dokter dacht het antwoord te hebben het zouden nachtmerry"s zijn,ik heb hem gevraagd of hij dat serieus dacht, ja duhh.
Het zijn voor 100% geen nachtmerry's ze is er met haar volle verstand bij als de pijn komt opzetten, Onze dochter zit nog steeds vaak 2a3 keer op een nacht in een warm bad en dat verlicht voor haar de pijn,de dag erna is ze zo moe dat ze vaak s'middags even in slaap valt, en wij als ouders zijn vaak ook helemaal op als s'morgens de wekker afgaat want ja er moet toch ook gewerkt worden.
Ik ben dit zo moe, om maar niet te weten wat er in dat lichaam van mijn kind gebeurd en waarom het gebeurd.Dit is niet leuk meer we zijn als 6 jaar bezig om te zoeken wat er aan de hand kan zijn,maar we weten het nog steeds niet.

Gr Nessa
Index > Kinderziekten > pijn aan vagina
Pagina 1 van 2  

1, 2  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring