Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > BMV clubje deel II
Auteur Onderwerp: BMV clubje deel II
Margreth
BerichtGeplaatst: 21-08-2012 23:09 Reageer met quote

Elze, Ik vond het ook altijd leuk als mijn ma verhalen over vroeger vertelde, en vooral als ze dat met haar broers en zussen deed bij opa en oma thuis.
Hebben jullie een leuke vakantie gehad?

Joke, Je ma gaat zeker met sprongen vooruit.
Ze wil gewoon niet afhankelijk zijn, lekker d`r eigen dingen nog zelf kunnen doen voor zover ze dat kan natuurlijk. Super!

Wilma, Hoe gaat het met de verf klus van Marcel?
Zit Marielle al op zichzelf?
Hoe is het met het opknappen van de tuin?

Meiden, Wat was het vies heet hier, hè de afgelopen dagen? Ik kan heel slecht tegen die hitte, ik hoef niets te doen en het zweet drupt van mijn hoofd laat staan als ik werk. Bah!
Vandaag een lange werkdag gehad ik was blij dat ik onder de douche kon toen ik eenmaal thuis was.

Mijn zus mailde nog, dat ze een paard heeft gered samen met een Griekse vriend die heel begaan is met dieren.
Het beest stond in de felle zon zonder voedsel en water en was heel mager, de ribben kon je tellen. (ze heeft me foto`s gestuurd)
Hij staat nu bij haar huis op een veld waar hij zijn natje en droogje krijgt, zoals het hoort.
Ook de hond van diezelfde eigenaar hebben ze mee genomen, was ook vel over been. Een happy ending voor beide beesten.

Vorige week in mijn avond dienst heb ik vreselijk lol gehad met een bewoonster, iedereen lag al op bed dus zat ik wat te babbelen met haar.
Ineens zegt ze, ik ben een kakkertje en ze begon heel bekakt te praten uiteraard ging ik met die bekaktheid mee. We voerden een heel gesprek op niks af en beiden bleven we serieus, uiteindelijk lagen we slap van het lachen.
Ik heb haar door de nachtdienst naar bed laten brengen, want madam had zeer beslist geen zin te gaan slapen toen ik haar aanbood naar bed te brengen. Ha, ha!

Meiden, Ik ga nu wel naar bed.

liefs Marg
joke.k
BerichtGeplaatst: 22-08-2012 10:11 Reageer met quote

Hallo meiden,

Oh Marg, wat is dat leuk voor die vrouw, een uurtje ongedwongen gek doen en lachen. Fijn dat daar even ruimte voor was. Ligisch dat ze nog niet naar bed wilde, wie wil dat nou wel, vroeg naar bed met dat warme weer. Mijn moeder slaapt ook superslecht met deze warmte en zit elke nacht beneden cryptogrammen op te lossen.
Ze is inderdaad een doorzetter en kan niet wachten om weer auto te mogen rijden. Volgende week woensdag moet ze terug naar de orthopeed, en die moet daar toestemming voor geven. Het is dan al zeven weken geleden. Het einige wat ik voor haar doe is bed verschonen en haar heen en weer rijden voor boodschappen en zo. Al drie avonden achtereen ga ik met haar wandelen, ook een goede oefening voor haar.

Ik sta nu in de wacht dus kan zomaar opgeroepen worden. Daarom ga ik de spullen maar eens bij elkaar zoeken en ma ophalen voor boodschappen, want ze gaf aan nieuwe voorraad nodig te hebben.

I'll be back! Bye,Joke.
Margreth
BerichtGeplaatst: 26-08-2012 23:58 Reageer met quote

Joke, Wat fantastisch dat je ma nog auto rijdt op haar leeftijd.
Natuurlijk moet ze nu nog even afwachten of ze weer mag rijden. Ik hoop voor haar dat ze het groene licht krijgt.

Elze, Is je ma al gearriveerd bij jullie?

Wilma, Hoe gaat het met de aanleg van jullie tuin?

Ik heb net een pittige avond dienst achter de rug, de bewoners waren over het algemeen druk in doen en laten, dat vergt veel energie en tijd, maar ik heb het weer gered. Ha, ha!
Ik ben nu 3 dagen vrij...........

Ik heb een lijstje gemaakt met wat ik de komende dagen in huis ga doen. Of het ervan komt???????

Voor mijn vakantie woog ik 79.4 kilo daar baalde ik van, tijdens de vakantie ben ik 1 kilo afgevallen waarschijnlijk door de buikklachten die ik had.
Begin van de week stond ik op de weegschaal en weeg nu 75.2 kilo, volgens mij komt dat door het fietsen naar mijn werk.
Gezien mijn lengte 1.78 m. mag ik ook weer niet te licht worden, dus ga ik buik, bil en dijbeenspier oefeningen doen, want door de overgang ben ik op die plekken dikker geworden.
Ik ben geen ijdeltuit van huis uit, maar ik wil er voor mezelf toch wel een beetje aardig uit zien. Ha, ha!

Meiden, Fijne dag.

Liefs Marg
aapje
BerichtGeplaatst: 27-08-2012 20:37 Reageer met quote

Margreth, de tuin staat even op een laag pitje. Zijn druk bezig met Marielle haar kamer. 3 september gaat ze over. Zal wel wennen zijn als zij ook het huis uit is.
Als ik er aan denk zal ik van de week nog foto´s maken van het afdak.

Joke, wat een sterke vrouw je ma zeg. Mijn ma wacht nog op de goedkeuring van de cardioloog en de neuroloog, als die groen licht geven mag ze aan haar heup geholpen worden. Vorige keer is ze er erg van opgeknapt, maar dat is alweer 7 jaar geleden, dus we wachten af.

Elze, is het nog steeds zo warm bij jullie?
MMMM pannenkoeken, lekker

Meiden ik weet het even niet meer. Door alle drukte loop ik mezelf een beetje voorbij.

Liefs, Wilma
Brouwertje j
BerichtGeplaatst: 09-09-2012 10:14 Reageer met quote

Goede morgen meiden,

Hier ben ik ook eindelijk weer eens eventjes.
Ik ben ontzettend druk met werk, sporten en feestjes dat ik hier echt nooit meer kom. Ik denk ik zal weer eens even hier koekeloeren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niets heb teruggelezen, sorry Embarassed .
Ik wil alleen even laten weten dat het mij erg goed gaat. Over 2 weken weer op vakantie naar zuid Spanje Cool en daar heb ik mega zin in en ben daar ook echt aan toe haha.
Meiden ik hoop dat het met jullie ook allemaal oke is.

XXX Jeanette Wink
joke.k
BerichtGeplaatst: 09-09-2012 12:14 Reageer met quote

Nou, Jeanette, het is echt al lang geleden dat jij hier was. Maar ik volg je op FB dus ik weet precies wat je allemaal uitspookt. Hahahaha!
Als je af en toe nog maar eens langswaait.

Vorige week woensdag ben ik met mijn moeder voor het laatste bezoek naar de orthopeed geweest. Eerst een foto maken en toen die afspraak.
De dokter was zo blij met het behaalde resultaat, het was gewoon leuk om te zien. Hij vroeg of ze al veel zonder krukken deed, maar de krukken heeft ze amper gebrukt, een paar nachten om extra steun te hebben naar het toilet. Ze zei: en voor beneden had ik een rollator en die is heel handig om spulletjes te verplaatsen en koffie mee de kamer in te nemen.
Een rollator? Die is toch voor oude mensen zei hij met een twinkeling in zijn ogen. Hahaha. Kortom, hij was erg tevreden en mijn moeder ook, dus ze moet over een jaar terugkomen en mag alles doen wat ze kan.
Dus diezelfde middag zaten we al in de auto op weg naar de juwelier.
Haar dubbele trouwring die doorgezaagd moest worden wordt weer hersteld en ze zocht een mooi horloge uit voor zichzelf, een leuke herinnering aan wat er allemaal gebeurd is in haar leven.
Nu ik zeven weken lang elke dag bij haar geweest ben, voel ik me ook bevrijd en gaf aan dat ik ermee stopte om elke dag te komen vond ze het wel jammer maar natuurlijk begrijpt ze dat goed.
De avond ervoor, na mijn laatste werkdag begon ik al met keelpijn en door de dagen werd ik steeds zieker. Nu was de druk van de ketel en was ik niet meer nodig, en had ik tijd voor mezelf. Ik werd super verkouden, oorpijn, keelpijn, verhoging, niet normaal meer. Stem weg natuurlijk!
Van vrijdagmiddag tot en met maandagmiddag heb ik in bed gelegen en de hele verdere week probeer ik op te knappen, maar het wil nog niet zo vlotten. Ik ben niet vaak ziek maar als ik het ben dan is het ook meteen heel heftig zei mijn werkgeefster. En zo is het! Officieel zou ik nog vier dagen moeten werken voordat mijn vakantie begint. Gelukkig ga ik niet weg, dus als ik nog niet helemaal beter ben is dat niet erg.
Getsie, wat zit ik weer over mezelf te schrijven zeg! KLAAR!

Ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat!

Liefs van mij!
Margreth
BerichtGeplaatst: 15-09-2012 0:09 Reageer met quote

Joke, Hoe gaat het nu met je?
Je heb je zo ingezet voor je ma naast je werk en andere dingen waardoor je misschien een beetje roofbouw op je lichaam hebt gepleegd.
Even snel dit en even snel dat, en je gaat gewoon door, maar de signalen dienen zich ongemerkt aan in een drukke periode.

Ik weet nog in de tijd dat mijn ma werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, en te gelijker tijd hadden we het druk met het organiseren van de komst van 20 Noord Ierse kinderen. (Jan en ik waren vrijwilligers bij Pax Christie Kinderhulp)
Uiteindelijk kreeg ik allerlei lichamelijke klachten, ik dacht dat het iets met de schildklier te maken had, mijn huisarts deelde mijn mening, na onderzoek bleek alles goed te zijn.
Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik te veel hooi op mijn vork had genomen in die periode.

Om even terug te komen op je ma. Het is echt een bikkel hoor.

Joke, Sterkte!

Gaat alles okè met de andere meiden?

Liefs Marg
joke.k
BerichtGeplaatst: 15-09-2012 10:09 Reageer met quote

He Margreth,
Het is nu inmiddels ruim twee weken, en mijn vakantie is vrijdag ingegaan maar ik ben echt nog niet helemaal hersteld hoor. Het gaat tergend langzaam. Ik probeer het wel te helpen door elke dag even te gaan sporten, en verder doe ik het toch maar rustig aan.
Gisteravond heb ik wel eters gehad. Het huis van mijn zus wordt uitgebouwd en ze zaten met een leeg huis, ja ze konden op bed gaan liggen, maar verder beneden was leeg. Parket geschuurd, nieuwe keuken wel geplaatst maar nog niet af. Maandag wordt het plafond gespoten en de wanden gespachteld, kortom ik had zes mensen en natuurlijk voor de gezelligheid ook mijn moeder te eten. Het was erg gezellig, en ze zijn natuurlijk ook gebleven om de Voice te kijken.
Op dit moment krijgt mijn moeder twee nieuwe verhoogde toiletten. Ik heb een loodgieter geregeld voor haar en die is nu bezig. Ik ga er zometeen dus maar even naar toe. Van rustigaan komt dus maar weinig.
Wie weet komt mijn zus met de rest vandaag wel weer, dan kunnen ze teminste zitten. Hahahaha! Het is Lampegietersweekend hier in Veenendaal, met als start een standwerkersconcours. Verder veel culturele uitingen. Mijn nichtje moet met de toneelvereniging ook acte de presence geven, dus misschien ga ik daar ook nog wel even naar toe.
Ik heb tenslotte vakantie he, en dan is het leuk om leuke dingen te doen ook al ga ik niet echt op vakantie, weg bedoel ik.
Nou, het ontbijtje zit erin, ik ga maar eens naar mijn moesje toe......
Fijne dag! Doeidoei!
aapje
BerichtGeplaatst: 24-09-2012 21:31 Reageer met quote

Hallo meiden,

Een tijdje niet geweest. Moest eerst alles een beetje laten bezinken, er is ook zoveel verandert.
Marielle is nu een aantal weken uit huis, maar ik kan mijn draai nog niet goed vinden.
Hoop binnenkort weer wat beter in m´n vel te zitten en op jullie te kunnen reageren.
Al hoewel het rustig is hier.

Liefs, Wilma
joke.k
BerichtGeplaatst: 24-09-2012 23:28 Reageer met quote

Ach Wilma, ik begrijp dat het allemaal niet meevalt. Geef het even de tijd om eraan te wennen en jezelf weer terug te vinden. Al is het herfst, toch zal voor jou de zon echt weer gaan schijnen hoor, maar ook de wolken zullen regelmatig terug komen. Bij elkaar maakt dat wel hele mooie luchten hoor. Alles heeft een reden en jij moet nu wel door de storm heen, en dat valt af en toe niet echt mee.
Het is nooit saai, al zou je het graag anders beleven, dat begrijp ik heel goed. Neem de tijd, we zien je wel weer voorbij komen als je daar aan toe bent. Heel veel sterkte, kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen gewenst!
elze
BerichtGeplaatst: 26-09-2012 12:07 Reageer met quote

ik ben ook schandalig lang niet geweest, maar alles is hier weer op gang gekomen na 3 maanden stilstaan en dat is best vermoeiend weer in het begin, vroeg opstaan, heen en weer rijden, weer even wennen hoor.
Julia 4 dagen per week met de trein naar Barcelona, op maandag en woensdag heeft ze maar 1,5 uur les en dinsdag en donderdag wel de hele dag met veel tussenuren, en treinen met vertraging en overvol, maar ze vindt het tot nog toe heel erg leuk, doet talen, duits en engels en als keuzevak zweeds en volgend semester nederlandse cultuur, verplicht catalaans en latijn en literatuur, veel lezen dus, maar in totaal zijn het maar 15 lesuren, veel zelfstudie.
mijn moeder is ook geweest en mijn broer staat al weer in de startblokken om te komen, wordt morgen 50 en mag dan meteen een stuk minder gaan werken, hij valt nog onder een gunstige regeling, hij werkte 80% en gaat nu 70% werken met behoud van gehele salaris, vindt hij niet erg hoor.

Wilma het zal wel wennen, kan me goed voorstellen dat het moeilijk is, je gaat weer een nieuwe fase in. Hoe bevalt Marielle het?

Joke jij bent even in elkaar gestort zo te lezen, hoop dat je je nu weer goed voelt, heb je nog vakantie?

Hier is het onrustig, politiek gezien. Ze willen (tenminste veel mensen) onafhankelijk van Spanje worden en er komen vervroegde verkiezingen in de regio, ben benieuwd hoor. Zijn we straks geen Spanje meer. Een groep oud militairen heeft al met ingrijpen gedreigd. Die leven nog in de Franco tijd.

Zit je al in Spanje Jeanette? het weer is nog goed, alleen al 3 dagen storm hier.

Afgelopen zaterdag jeugdvriendin op bezoek gehad, via Facebook gevonden, met haar vader van 81 was ze hier. Was echt fijn om haar weer te zien, ze was in de buurt met vakantie. Had haar al sinds mijn 20e niet gezien. En grappig dat ik veel dingen nog wist van haar en zij dat niet meer wist, zo heb je allemaal je eigen herinneringen.

En nu ga ik Irene zo weer halen, laatste jaar voor haar. Mayte zit in de 2e en is het nu al zat, al dat huiswerk, mopperen, wat heb ik er aan, elke dag hetzelfde, waar is dat allemaal goed voor blablabla. Ja zo zit het systeem in elkaar zeg ik dan maar, het is niet anders. Je leert heel veel waar je niks mee doet en dat je ook net zo snel weer vergeten bent.

Margje zit je nog steeds op gewicht, ik ben 1.79 en weeg rond de 80 kilo, mag wel wat af, ik was altijd rond de 70, maar dat hoeft ook niet meer, maar 75 zou ik heel graag willen.

Nou meiden, weer even bij gekletst

kusssssxxxxxx
Margreth
BerichtGeplaatst: 30-09-2012 0:33 Reageer met quote

Hey Meiden,

Ook ik heb de laatste tijd weinig van me laten horen en eigenlijk heb ik er geen reden voor. Ha, ha!

Wilma, Ik heb geen kinderen, maar ik kan me enigszins wel voorstellen dat je even uit je evenwicht bent als een van je kinderen de deur uit gaat. Verder sluit ik me geheel aan wat Joke je schreef.
Neem je tijd!

Joke, Wat kan jij dingen toch mooi verwoorden.
Ben je inmiddels weer opgeknapt?
Hoe gaat het met je ma?

Elze, Wat gaat die onafhankelijkheid voor jullie betekenen, als het zover komt tenminste?
In de tijd dat wij voor Pax christie kinderhulp werkten hebben wij veel met Noord Ierland te maken gehad.
De meeste Noord Ieren wilden bij Engeland blijven ondanks alle problematiek, zij waren bang dat hun levensstandaard zou minimaliseren als het een Ierland zou worden. Vandaar mijn vraag.

Was het bezoek van je ma nog gezellig?
Zo te lezen is de drukte voor jou weer begonnen, kids halen en brengen en protesten aanhoren betreft school. Ha, ha!

Met mijn gewicht schommelt het `n beetje, ik zit nu op 76 kilo misschien nog 1 kilo er af en dan oefeningen doen, buik, bil en bovenbenen.
Het vervelende met afvallen vind ik, dat je het ook in mijn gezicht ziet en dat het meteen opgemerkt word door anderen.
Ik ben niet echt op dieet geweest maar ik heb de drop en snoeppot genegeerd en ik ben op de fiets naar mijn werk gegaan.

Ik heb jullie eerder verteld over die vervelende buurvrouw naast ons.
Een aantal weken geleden was Jan in huis aan het opruimen en had daarbij muziek aan staan, het was 10.30 u. meteen begon de buurvrouw te schreeuwen over de muziek, die niet hard stond.
Jan trok boven het raam open en was zo kwaad, dat hij haar de huid vol schold, ze dook meteen naar binnen en ze heeft niets meer gezegd.
Jan houdt er helemaal niet van om zo te reageren, maar bij hem barste de bom na jaren niets over haar uitspattingen en opmerkingen te hebben gezegd.
De buurvrouw die naast haar woont is dag en nacht luidruchtig en daar zegt ze niets van, ze uit haar frustraties puur op ons, en dat duurt al 8 jaar.

Meiden, ik wens jullie een fijne zondag.

Liefs Marg
elze
BerichtGeplaatst: 30-09-2012 9:01 Reageer met quote

O Marg, dat zal Jan even opgelucht hebben na al die jaren je ingehouden te hebben, is er ooit iets gebeurd dan dat ze zo op jullie reageert? Over buren gesproken, de mijne was vanochtend om 8 uur al aan het stofzuigen, die is naar mijn idee de hele dag aan het stofzuigen, soms ook ´s avonds om 12 uur, heeft wel een hondje, maar woont met 2 volwassen dochters, zo vies zal het er toch niet zijn. Verder is het er heel rustig sinds haar man de deur uit is, geen geschreeuw meer en de tv op normaal volume.
Niemand heeft nog een idee wat onafhankelijkheid inhoudt, je hebt een harde kern die dat wil. ze vinden dat ze uitgebuit worden door Spanje (omdat dit een rijke regio is wordt er hier meer afgedragen aan Spanje), alles is de schuld van Spanje, maar de centrale regering weigert alles, ze willen hier een referendum houden, maar dat mag niet volgens de grondwet, dus hoor je ook mensen die dreigen met militair ingrijpen, zo'n vaart zal het wel niet lopen, maar omdat het crisis is kan dit ontstaan, dan denken ze dat ze zonder Spanje beter af zijn, en dan het taalprobleem natuurlijk, een winkel mag hier bijvoorbeeld niet adverteren (op de gevel) in het spaans, dan krijgen ze een boete, dit om het catalaans te beschermen, maar de helft van de bevolking is spaans, en die voelen zich soms 2e rangs burgers. Het is erg onrustig hier in de politiek.
En wat ik ook hoor is dat we dan uit de EU gaan en de euro, ondernemers zitten hier niet op te wachten, maar de harde kern schreeuwt het hardst natuurlijk, het is een proces van jaren denk ik.
Toevallig zag ik gisteren een programma over Noord Ierland hierover wat jij zei.

Gisteren heeft het de hele dag geregend, goed voor de tuin. Wel afgekoeld nu, is ook weer even wennen.

Mijn broer is 50 geworden, mag nu minder gaan werken, vindt hij niet erg, komt binnenkort weer deze kant op. Had een mooie abraham in zijn tuin gekregen van collega's, is niks voor hem, dus ze hebben ´s avonds meteen weer meegenomen. Ze moesten hem even plagen.

en nu koffie!
fijne zondag
Margreth
BerichtGeplaatst: 05-10-2012 0:36 Reageer met quote

Elze, Bedankt voor je reactie op mijn vraag.
Zowel de Spanjaarden als de Catalanen voelen zich achter gezet begrijp ik uit jouw verhaal, dus zal men nooit tot elkaar komen, lijkt mij.
Ik ben benieuwd hoe dit af loopt.

In Noord Ierland hebben wij een festival bijgewoond waar Catalanen, Noord Ieren en Belgen waren die protest liederen zongen.
Alle drie de landen kampen met het zelfde probleem, hun teksten logen er niet om.

Even over onze nare buren.
Wij kenden ze al voor ze naast ons kwamen wonen, zij woonden in een wijk achter ons waar ze al met verschillende buren ruzie had en we wisten dat ze over veel mensen roddelden.
Vanaf dat zij naast ons kwamen wonen hebben we onze gesprekken oppervlakkig gehouden gezien bovenstaande.
Het eerste jaar dat ze naast ons woonde begon ze te zeuren over de naalden van de lariks die in de herfst in haar tuin vielen, vervolgens over de schaduw die ze in de tuin had door die boom.
Om het kort te houden, we hebben die boom verwijderd uit de tuin om van haar gezeur af te zijn.
Ze vertelde me daarna, dat ze niet in de zon mocht vanwegen een zonneallergie, maar de boom hinderde haar gewoon.
We hebben een laurierstruik op die plek gezet om een beetje privacy te hebben, maar ook daar had ze commentaar op, dus die struik hebben we eruit gehaald. Ze knipte gewoon takken uit die struik als wij niet thuis waren, 1 keer heb ik haar daarop betrapt.
We dachten dat er van haar kant niets meer te zeuren viel en toen begon ze over de muziek van Jan.
Buiten haar gezeur over de boom en struik maakt ze regelmatig opmerkingen zoals, wat stinkt het hier naar rook, ik zit dan een sigaret te roken of andere opmerkingen die op ons slaan, en dit duurt al 8 jaar.
Jan en ik hadden ons voorgenomen niet te reageren op haar opmerkingen etc. omdat ze op ruzie uit is, maar na al die jaren zijn we er helemaal klaar mee vandaar Jans reactie laatst.
Als ze gaan verhuizen hangen wij en nog een paar buren de vlag uit.

Ik ga nu lekker mijn bed in.......
Liefs Marg
joke.k
BerichtGeplaatst: 21-10-2012 20:57 Reageer met quote

Hallo allemaal,
Ik wil even laten weten dat ik nog leef hahaha.
vakantie achter de rug, wat gewinkeld, museum bezocht en lekker genikst.
Texel geboekt voor een midweekje in november. ik moet vakantiedagen opmaken. ze wilden elf dagen uitbetalen, en dan kon ik 5 dagen meenemen naar volgend jaar. dat wil ik liever niet, ik wil ze liever opnemen. dus ik neem in november er 5 op, na de kerstvakantie 4 (dat is toch volgend jaar dus), en de twee die over zijn mogen ze uitbetalen. goed geregeld he!
Verder gebeurt er van alles in de familie, maar daar praat ik hier liever niet over. Met mij gaat in elk geval alles prima, dus je hoort mij niet klagen.

Jeetje Marg, wat zijn jullie altijd meegaand geweest wat jullie buren betreft. Nou, bij mij zou ook de vlag uitgaan hoor!
Ik hang hem sowieso wel vaker uit, als ik mijn bevrijdingsdaglustrum vier of zo, dan neem ik zelfs mijn kinderen mee uit eten Hahahaha! Sterkte en veel verdraagzaamheid gewenst!
Ik ben weer lekker aan het werk en mag tot en met donderdag.
Het blijft leuk werk! Mijn functioneringsgesprek vorige week was ook zeer bevredigend. Geen klachten en alleen maar tevreden gezinnen. Fijn om te horen.
nou weet ik niets meer te melden.
Groetjes van mij, en nu de dagen korter worden wordt er misschien weer iets meer geschreven hier. Ik hoop het!
aapje
BerichtGeplaatst: 21-10-2012 22:02 Reageer met quote

Hallo lieve meiden,

Ook ik ben er nog hoor. Begin er aan te wennen om met z´n 2tjes thuis te zijn.
Afgelopen week bij de tandarts geweest om de tanden te trekken onder, zit nu met een gebit. Pff valt nog niet mee. Heb er nog erg veel last van.

Heerlijk Joke, nog wat vrije dagen. En Texel daar ga je wel vaker naar toe toch, of heb ik het mis.
Je hebt gelijk dat je over prive zaken niet hier gaat schrijven, je weet nooit wie er meeleest.
Wens je in ieder geval sterkte.
Fijn dat je goed funcitoneerd (had niet anders verwacht) en dat de gezinnen zo tevredn zijn met jou.

Sluit me bij je aan en hoop dat er weer wat gekwekt wordt hier.

Liefs, Wilma
Margreth
BerichtGeplaatst: 25-10-2012 23:31 Reageer met quote

Hey Meiden,

Ik leef ook nog, hoor. Ha, ha!

Elze, gefeliciteerd met je verjaardag.
Ik had het al op Hyves gedaan, maar ik vond het wel leuk om het hier ook te doen.

Joke, dat heb je mooi geregeld met je vakantie dagen, lekker nog even weg naar Texel.
Gaat je ma ook weer mee?
Ik had niet anders verwacht dan dat je functioneringsgesprek goed uit zou pakken.
Jij bent net zo gemotiveerd in je werk als ik, dat valt me op als je erover schrijft.

Wilma,Bevalt het Marielle op zichzelf te wonen?
Ik weet wat je voelt met je onder gebit, tenminste ik heb een plaatje met kiezen onder en dat was de eerste weken heel vermoeiend.
Ik moest het zo lang ik verdragen kon in houden, het leek of er gewichten aan mijn kaak hingen.
Jan heeft onder een klik systeem en dat bevalt hem prima, nergens last meer van.
Sterkte!

Hier gaat alles zijn gangetje.
Volgende week zijn we vrij, de bedoeling is om de zolder op te gaan knappen, maar eerst moeten we troep gaan ruimen.

Op het werk loopt het nog steeds niet goed met het rooster iedereen baalt van die onregelmatigheid, het is hollen of stilstaan.

Mijn zus en zwager komen volgende maand even naar Nederland, dus kunnen we weer even bij kletsen. Gezellig!

Ik houd het kort anders is mijn typwerk weer foetsie.

Veel liefs
Marg
joke.k
BerichtGeplaatst: 01-11-2012 16:02 Reageer met quote

gaat mijn ma ook mee? nou, eigenlijk gaat mijn ma en mag ik mee.
dit om de verhoudingen even juist in beeld te brengen.
ik doe het echt voor mijn moeder hoor, maar vind het zelf ook leuk, dus zo wast de ene hand de andere.
ik heb sinds gisteren de drie boeken van vijftig tinten (grijs, donkerder en vrij) op mijn iPad, en het is de bedoeling dat ik die op Texel ga lezen. ik ben benieuwd of dat gaat lukken, want ik ben al wel begonnen in het eerste deel, en het leest wel heel lekker weg! Hahahaha.

De zolder opruimen Margo, dat is een duffe klus! Veel sterkte ermee! Geniet tussendoor wel van de vrije dagen he!

Oh Wilma, wat stoer van je! Zal best niet mee vallen. Lijkt me echt verschrikkelijk wat jij ondergaat.

Ik heb inmiddels al zes dagen vrij. Vier gepland en 2 extra, want ik ben niet aan het werk gekomen. Ik sta niet eens op wacht.
Ik hoop toch vanmiddag wel weer aan de slag te gaan hoor. En anders morgen, dat is ook goed. Vorige maand had ik alweer 17 overuren dus het maakt niet zoveel uit of ik aan het werk kom of niet, maar ik heb er wel zin in.

Liefs van mij. Wink
elze
BerichtGeplaatst: 02-11-2012 10:25 Reageer met quote

hier ben ik weer, nog bedankt voor de felicitaties, was ziek op mijn verjaardag, misselijk, dus geen taart, die heeft julia gisteren gemaakt, want ik kreeg een vriendin uit NL op visite, zij zat in Barcelona voor een medisch congres (is verpleegkundige) en we hebben haar gisteren opgehaald. gisteren was het heerlijk weer, konden buiten zitten, hebben van de week ook wel veel regen nog gehad. gisteren was vrije dag, allerheiligen en vandaag hebben ze ook geen school.
jij hebt wat leuks in het vooruitzicht joke. dat boek heb ik veel over gehoord, mijn vriendin zei dat ze inmiddels in deel 3 is, maar het nu wel gezien heeft. was niet al te enthousiast meer.
marg, die buuf van jou heeft echt een probleem hoor en jullie zitten er maar mooi mee. balen van je rooster, dat dat nu niet goed gepland kan worden hè.
wilma sterkte met je tanden, gelukkig heb ik alles nog goed zitten, alleen afgebroken kies, daar moet ik ook nodig mee naar de tandarts.
nou, ik ga julia en mayte even naar de trein brengen, die gaan winkelen in barcelona, maar dat zal niet lang duren, want mayte haat winkelen, maar ze wil naar een speciale winkel, dus ze heeft alle moed bij elkaar geraapt, ze kan niet tegen drukte, krijgt ze het benauwd van. als klein kind liep ze altijd de winkels uit, zo van, ik ga alvast hoor, ik er weer achteraan hollen.
fijn weekend allemaal,
kus
joke.k
BerichtGeplaatst: 03-12-2012 20:31 Reageer met quote

Hai meiden,
Zie ik dat nu goed? Is het een maand geleden dat ik hier geschreven heb? Oei, dat is niet zo mooi.
Nou, ik maak het een beetje goed. Niet te lang want ik heb een heftig gezin en moet relaxen van mezelf hihi.
Dat midweekje Texel, in een woord geweldig! We hebben volop genoten, geen spatje regen gehad, zon, prettige temperaturen, weinig wind, we hadden echt het idee dat al dat moois speciaal voor ons was. Heel lekker gegeten, fijne sfeer, lekker uitgerust, goede reis terug en nu ben ik alweer aan mijn derde gezin sindsdien bezig. Ik ben alweer toe aan vakantie! Hahahaha!
Hebben jullie allemaal Sinterklaas gevierd of gaan jullie dat woensdag doen? Wij doen er niets aan en ik ben daar niks rouwig om. Trouwens van dat boeken lezen is niets gekomen zoals ik al dacht. Ik lees ze nu thuis en ben halverwege boek twee.
Best leuk.
Nou, ik weet het niet meer. Hoop dat het goed gaat bij jullie, ik ga weer met de voetjes op het voetenbankje.

Liefs van mij.
Index > Het Restaurant > BMV clubje deel II
Pagina 236 van 237  

Vorige  1, 2, 3 ... , 235, 236, 237  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring