Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > BMV clubje deel II
Auteur Onderwerp: BMV clubje deel II
Margreth
BerichtGeplaatst: 02-07-2012 22:45 Reageer met quote

Elze, Wil je Julia feliciteren met haar diploma? Weer een zorg en een hoop stress minder.
Wat erg van je zwembad en al dat water. Voorlopig hoef je denk ik niet te sproeien met die hitte?
Hoe gaat het met je moeder?

Wilma, Hoe is het met je ma in het ziekenhuis gegaan?
Ik wacht vol spanning de foto`s af, ik ben heel benieuwd.
Het slapen wisselt per dag, maar echt doorslapen is er nog niet bij.

Joke, Bedankt voor je tip.
Ik schrijf nu maar wat kortere stukjes, want ik ben de tekst al een aantal keren kwijt geraakt bij lange verhalen. Misschien te veel om te lezen voor het geplaatst wordt?
Houd je helemaal niet van vis?
Ziet je ma erg tegen de operatie op?

Ik heb een vrouwelijke manager die zelf in de zorg heeft gewerkt, maar lijdt aan kokervisie. Ha, ha!
Vorige week kreeg ik het verslag van mijn jaargesprek, maar ik heb het nog niet ondertekend. Ik ga eerst nog een babbeltje met haar maken over haar opmerking betreft het vele uren rooster, als ze dat opneemt in het verslag, uiteraard duidelijk verwoord en niet met tussen woordjes waar je alle kanten mee op kan.
Daarna ga ik in gesprek met de gene die roostert.

Voorheen kreeg ik pas het vakantie gevoel als de caravan voor de deur stond, maar die halen we op als we in Drenthe zijn hij is daar gestald, maar het gevoel is er nu al.
We hebben er echt zin in om even weg te gaan en de werkdruk vaarwel te zeggen voor 3 weken.
Nu maar hopen dat we het droog houden dit jaar, want vorig jaar was een ramp. Een beetje zon en droog weer is al voldoende. Ha, ha!

Meiden, Ik ga stoppen anders wordt het weer een lang verhaal.

Liefs
Marg
Margreth
BerichtGeplaatst: 19-07-2012 23:54 Reageer met quote

Hey meiden,

Er wordt nog weinig geschreven hier.
Zijn jullie er klaar mee?

Ik schrijf toch maar even een berichtje.......

We zijn druk in de weer om de vakantie spullen bij elkaar te vergaren, nog even en dan gaan we.

Sinds we onze poes Kim in hebben laten slapen heerst er volkomen rust in huis en minder troep.
Het gevoel van missen is naar de achtergrond verdwenen, omdat we er achteraf gezien goed aan hebben gedaan voor haar en ons zelf.

Vandaag moest ik op een andere afdeling werken, maar ik ben nog even naar mijn eigen bewonersgroep gegaan daarna om te zeggen dat ik de komende 3 weken weg ben.
De reacties van een aantal bewoners was heel lief zoals, kom je wel weer terug, ik zal je missen, veel plezier en wie zorgt er nu voor ons?
Je weet nooit wat er in die weken kan gebeuren met de bewoners, ik hoop dat ze er allemaal nog zijn als ik terug kom, maar in principe zijn het mensen van een dag.

Meiden, Ik wens jullie ook een fijne vakantie.
Ik neem mijn laptop mee, dus als er geschreven wordt zie ik het wel.

Veel liefs
Marg
joke.k
BerichtGeplaatst: 20-07-2012 8:14 Reageer met quote

He Margje,
Fijne vakantie hoor, volgens mij zijn jullie er wel echt aan toe. Laat alles achter je en geniet van je dagen in je sleurhut! Hahaha!
Ik benijd je niks.
Ik ben hard aan het werk, het heeft er even op geleken dat ik moest dubbelen, dat is twee gezinnen per dag, maar dat is gelukkkig teruggedraaid.
Het is nu een week geleden dat mijn moeder geopereerd is. Het is goed gegaan met wel een paar tegenslagen, maar nu is het allemaal oke.
Maandag is ze al thuisgekomen, net toen ik moest beginnen in mijn gezin in Hoevelaken. Ik heb een paar nachten bij haar geslapen en het is goed gegaan. Ze kan zich best redden, al wordt ze het behelpen wel zat.
In huis loopt ze met een rolator, en daarmee kan ze oefenen met bewegen. Ze loopt regelmatig rondjes in de kamer. Gelukkig is die kamer groot genoeg, anders was ze zo weer klaar. Ik ga vanaf gisteren er elke dag naar toe na mijn werk. Mijn zus heeft gisteren haar handjes laten wapperen wat schoonmaken betreft, en die is vanaf vandaag op vakantie.
Als er de komende weken wat gedaan moet worden doe ik het. Gelukkig had ze alles nog gedaan voordat ze geholpen werd, dus ramen zemen en gordijnen wassen en zo is niet nodig, dat scheelt alweer.
En nu moet ik weer gaan. Het ontbijtje is op, hier in huis blijft het meeste gewoon liggen, ik vind het allemaal dikke prima zo. Komt wel weer.
Meisjes, als jullie nog gaan ook voor jullie een fijne vakantie, het mooie weer zit eraan te komen, ook lekker voor jullie Jan en Marg!

Liefs voor allemaal van mij!
aapje
BerichtGeplaatst: 20-07-2012 19:43 Reageer met quote

Margreth, ook van mij een fijne vakantie. Gelukkig wordt het wat beter weer.

Joke, druk, druk en nog eens druk. Gelukkig is alles met je Ma goed gegaan. Fijn dat jullie haar helpen. Enne dat poetsen bij je thuis dat komt wel weer.

Met mijn Ma gaat het redelijk. Je kunt merken dat ze ouder wordt, er komen allerlei klachten bij. Volgende week voor controle naar de cardioloog en in augustus kan ze naar de orthopeed voor de heupklachten die ze heeft momenteel.
Wij hebben nu ook vakantie, alhoewel het niet zo leuk is. Marcel heeft het werk erop zitten, net als vele mensen. Jammer maar we hadden het al een beetje verwacht.
Maandag wordt hij 50 dus is ook geen makkelijke leeftijd om weer te beginnen ergens.

Oja de foto´s komen binnenkort nog, het is bijna helemaal klaar buiten. Enne het wordt mooi weer zeggen ze komende week dus dat wordt genieten.

Voor wie eropuit gaat fijne vakantie en voor degene die nog niet zo ver zijn werk ze.

Liefs, Wilma
elze
BerichtGeplaatst: 22-07-2012 11:33 Reageer met quote

Vanaf hier ook fijne vakantie voor allemaal. Wij hebben er natuurlijk al ruim een maand opzitten. Ben je al weg Marg?

Fijn dat alles goed is gegaan met je moeder Joke. Hoe oud is ze?

Wilma dat is niet zo'n goed bericht, ik hoop dat het toch gaat lukken met ander werk. Onzekere tijden.

Jeanette lig je lekker in je tuin?

Mijn broer was hier begin juli en Julia is toen met hem mee terug gereden en week in Meppel geweest. Langer kon niet, want ze moest zich inschrijven bij de universiteit. Hebben we afgelopen vrijdag gedaan. Prachtig gebouw en ligt in het centrum van Barcelona op 5 minuten lopen van station, dus dat is ideaal. Ze gaat moderne talen doen, Engels en Duits, als keuzevak 1e jaar Zweeds en Nederlandse cultuur, haha, daar kan ze nog wat van leren, ze zei al klompen en kaas zeker. Latijn en Catalaans ook erbij, dat is verplicht eerste jaar, daarna doe je echt alleen maar de talen die je wilt doen. Ben blij dat dit ook geregeld is. Begint pas 17 september. Eind augustus gaat ze eerst nog weer naar Meppel, dan komt mijn moeder met haar mee terug, hoeft die niet alleen te reizen. Ik weet niet of we zelf nog weg gaan, we blijven in ieder geval wel in Spanje. Slechte berichten steeds hoor, je kunt maar beter de krant niet lezen, want daar word je niet vrolijk van. Komen ook weer allerlei protesten en stakingen aan. Het leven wordt hier zo duur en de salarissen minder, of dat nu helpt, zo geven de mensen steeds minder uit. Het wordt ook altijd gehaald bij de mensen die al weinig hebben.
Maar goed, we hebben in ieder geval wel mooi weer erbij Smile.

kusssssssssssssssssssssssssssss
joke.k
BerichtGeplaatst: 25-07-2012 13:29 Reageer met quote

Elze, mijn moeder is 82 en een half. Het opknappen gaat haar niet snel genoeg.
Ze neemt naar mijn zin te weinig pijnstillers, maar ja, ze is eigenwijs en klaagt niet. Is alleen maar dankbaar voor de zorg waarmee ik haar omring. Jij bent onbetaalbaar, zegt ze telkens. Vanmiddag gaan we voor wondcontrole naar het ziekenhuis, de eerste keer dat ze buiten de tuin om dan uit huis komt.
Ik ben lekker een paar dagen vrij, dit is de tweede dag. Morgen ook nog vrij, heerlijk, al zit ik veel binnen want die warmte is niks voor mij.
Ik ben lekker een pan gehaktballen aan het maken, of eigenlijk twee pannen. Een voor mezelf en een voor mams. Ik ben benieuwd hoe ze smaken, dat is altijd weer afwachten want ik kruid ze zelf en doe er geen zakjes bij of zo.
Jeetje Elze, is Julia zo goed in talen dat ze zich daar zo op stort? Jammer dat ze voor aanmelding speciaal terug moet komen zeg!

Margreth treft het op de camping met dit weer. Dat is wat anders dan vorig jaar, toen kwamen jullie toch eerder terug door het slechte weer? Het is jullie gegund hoor! Veel plezier!

Wilma, ik denk dat je moeder ook klaar is voor een nieuwe heup. Het schijnt dat ze er erg van opknappen, maar het duurt natuurlijk wel even. Er staat een week of zes voor, nou ja, ook wel te doen toch?
Heeft ze door haar hartproblemen ook veel vermoeidheidsklachten?
Balen zeg dat Marcel zijn werk kwijt is, en dat is dan zacht uitgedrukt.
Sterkte ermee en probeer toch een beetje van de vakantie te maken!

Jeanette, ik lees van jou dat je lekker van je tuin geniet en ineens helemaal weg bent van hardlopen. Nou, jij liever dan ik, maar het schijnt goed voor je te zijn dus lekker doen meid!

Ik ga nog even boodschappen doen en dan zak ik weer af naar mijn moesje, ik wil op tijd in het ziekenhuis zijn met haar.

Liefs van mij. Wink
elze
BerichtGeplaatst: 25-07-2012 13:45 Reageer met quote

Fijn dat je moeder dat tegen je zegt Joke. Toen ik bij mijn vader was zei hij steeds tegen me, zonder jou zou ik me geen raad weten. Ik zei dan dat is toch vanzelfsprekend dat ik dit doe en dat mijn vader dat zei was heel wat en voelt toch ook goed. Als je niet tegen de warmte kunt, moet je vooral niet hier komen. Heerlijk gehaktballen, die kon mijn oma zo lekker maken, zo lukken ze mij niet. In Spanje zijn ze helemaal niet van de zakjes, alhoewel je tegenwoordig wel meer kruidenmixen tegenkomt, maar lang niet zoveel als in Nederland, gehaktkruidenmix is hier in ieder geval niet. Je ziet hier nu wel die van maggi, die braadzakmixen.
Ja Julia houdt van taal, met name Engels, leest ook veel in het Engels, maar daar was geen plek, kwam ze net 0,1 te kort, dus nu doet ze dan moderne talen, ook leuk, want dan leer je nog een taal erbij.
Het waait hier enorm zeg. Hebben jullie die bosbranden gezien? Echt heel veel natuur verbrand. Zelfs hier rook je de brandlucht, terwijl wij op 150km afstand zitten, stond erg harde wind die dag. In 1986 was dat ook zo, toen werkte ik in Rosas (aan de kust in het noordoosten), toen viel daar de as bij ons in de tuin en zag je nog jaren alles zwartgeblakerd als we de grens over gingen. En al die mensen die alles kwijt zijn. Veel dieren verbrand.
Wilma sterkte ook met je moeder.
En Jeanette ik lees ook maar steeds dat je loopt, loop je samen met iemand. Ik heb het ooit gedaan, maar vond er niks aan, werd er alleen maar moe van en zat dan de hele dag duf op kantoor, rende ´s ochtends voordat ik ging werken. Ik hou gewoon niet van sport, klaar, alleen zwemmen vind ik leuk, dat doe ik wel veel, is ook bewegen toch.
fijne dag allemaal geniet van het mooie weer
kus
aapje
BerichtGeplaatst: 04-08-2012 16:20 Reageer met quote

Wat een rust hier. Allemaal aan het genieten van vakantie of het mooie weer.

Heb ook de laatste tijd niet veel van me laten horen, was druk met alle artsen bezoeken van mijn mams.
Joke, afgelopen woensdag is ze bij de orthopeed geweest en ze staat op de lijst voor een nieuwe heup.
Helaas hebben ze haar gisteravond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze voelde zich niet goed, wist niet of het avond of dag was. Maandag worden er nog meer onderzoeken gedaan, dus nog afwachten. Heb zelf het gevoel dat ze aan het dementeren is of zo.

Marielle gaat binnenkort begeleid wonen. De indicatie is al goed gekeurd. Een plekje heeft ze ook al. Gelukkig hier in de plaats.

Meiden, hoop dat bij jullie alles goed gaat. Geniet van de mooie dagen.

Fijn weekend,
Liefs, Wilma
Margreth
BerichtGeplaatst: 04-08-2012 21:16 Reageer met quote

Hey Meiden,

Gisteren zijn we terug gekomen van vakantie, we hebben het heerlijk gehad en vooral veel gelachen met de groep mensen die we inmiddels jaren kennen van de camping.

De eerste week liep even anders dan we hadden verwacht, het begon met het ophalen van de caravan.
Bij de stalling in Drenthe aangekomen liep een man op het terrein die geen sleutel van de loods had, of we over een uur terug konden komen.
Na een uur waren we er weer, nu was er niemand te bekennen, na een half uur arriveerde er iemand met de sleutel. Eindelijk!

De dag erna kreeg ik zeurderige buikpijn dat aan bleef houden dus ben ik dinsdag naar de dokter geweest, bleek een ontsteking in de darm te zijn, ik kreeg een antibiotica kuur, na `n paar dagen werd het beter.
Jan kreeg een metalen blad op zijn duim tijdens het repareren van de afvoer in de caravan, een flink diepe wond en bloedde als een rund.
We hadden verbandspullen etc. mee dus dagelijks schoon gemaakt en verbonden, na een aantal dagen zag het er goed uit.
O ja, ik kreeg een zak met tentstokken op mijn voet, au, au een dikke voet en later alle kleuren van de regenboog. Ik kon er gelukkig wel op staan en lopen.
Verder koortsuitslag op mijn lip en een dikke elleboog door een muggeprik.
Dit alles gebeurde in de eerste week.

Door de hitte hebben we niet veel ondernomen.
Elze, Meppeldag hebben we dit jaar overgeslagen.
Evengoed hebben we het heerlijk gehad en leuk om iedereen weer terug te zien op de camping.
Ik ben tot vrijdag vrij en dan mag ik het weekend weer werken.

Liefs Marg
aapje
BerichtGeplaatst: 04-08-2012 21:34 Reageer met quote

Lieve Margreth, jeetje zeg wat een pech zeg. Hoe krijgen jullie het voor elkaar. Hoop dat alles nu weer beter gaat en jullie toch nog een fijne vakantie hebben gehad.
Liefs, Wilma
Margreth
BerichtGeplaatst: 04-08-2012 21:39 Reageer met quote

Meiden, ik zal nu even op jullie schrijven reageren, want anders werd mijn schrijven weer te lang met het risico dat ik het kwijt ben.

Joke,Wat een doorzetster die ma van jou en lekker eigenwijs zo te lezen.
Gelukkig heeft ze jou als dochter die haar met alle zorg omringd. Top!

Wilma, Wat vervelend dat Marcel zijn baan kwijt is, ik hoop dat er snel iets op zijn pad komt.
Marielle zal het wel spannend vinden om op zichzelf te gaan wonen.
Hoe gaat het met je ma?

Elze, Ja ik heb die branden op tv gezien, erg hoor en vooral met die harde wind.
Wat leuk dat Julia zo van andere talen houdt. Heeft ze een talenknobbel?
Ik helemaal niet, ik kan me een beetje redden met Engels en dan heb ik het wel gehad. Ha, ha!
Hoe gaat het met jou ma? Na de bestralingen.

Ik weet even niet meer wat ik nog meer heb gelezen, hoor. Ha, ha!

Liefs Marg
joke.k
BerichtGeplaatst: 04-08-2012 23:09 Reageer met quote

He Wilma, jij bent dus weer heen en weer aan het rijden naar het ziekenhuis en terug. Ik hoop maar dat jouw gevoel niet klopt en dat je moeder niet aan het dementeren is. Dat lijkt me zo erg!
En dan is het maar te hopen dat ze die heupoperatie doorzetten. Ik wens je sterkte en beterschap voor haar. Eerst de onderzoeken afwachten.

Zo Margo, leuk he, op de camping. Fijn dat je alle bekenden weer gezien hebt, maar het is toch maar behelpen, en dat je zo lang hebt moeten wachten totdat je de caravan kreeg, belachelijk!
Maar jullie zijn lekker weer thuis, en je hebt nog een paar dagen vrij. Geniet ervan met alle luxe van thuis!

Ik hoorde vanmorgen dat een overbuurmeisje van vroeger, klasgenootje van mijn oudste zus zomaar doodgebleven is gisteren. Haar man wilde 's morgens haar hand pakken in bed en die was koud. Ze was in haar slaap overleden. 58 jaar is ze, pas oma geworden, ik werd er koud van! Ik moet er steeds aan denken.
Ik ga uitzoeken hoe laat ik kan gaan condoleren maandag, want ik ken haar zussen, man en broer, en die wil ik graag even mijn medeleven betuigen. Brrrrr, wat een klap voor de familie.

Inderdaad Margreth, mijn moeder is een doorzetter en af en toe eigenwijs, maar niet roekeloos. Gisteren weer boodschappen met haar wezen doen en voor de laatste keer voor de verbouwing bij mijn zus en zwager in de tuin gegeten. Lekker Chinees gehaald. Vanmorgen werd de tuin volledig leeggemaakt, dus het was de laatste kans voorlopig.
Mijn moeder waardeert heel erg wat ik voor haar doe, dat is wel fijn natuurlijk, maar ik doe het graag voor haar.

Wat is die Ranomi goed met haar twee gouden medailles he, ik vind haar een echte topper!!

Nou meiden, de groetjes maar weer.

Liefs, Joke.
Margreth
BerichtGeplaatst: 08-08-2012 21:39 Reageer met quote

Joke, Wat een nare gebeurtenis en wat erg dat haar man haar zo heeft aangetroffen.
Weet je al wat er precies is gebeurd? Waz ze al ziek?
ik werd er koud van toen ik bericht las.

De buikpijn kwam weer terug dus ik ben gisteren naar de huisarts geweest en vandaag is er een rontgenfoto van mijn buik gemaakt, morgen hoor ik de uitslag.
Jaren geleden heb ik ook zoiets gehad toen kwam er uit het onderzoek dat ik besmet was met de samonella bacterie. Ik was er toen misselijk bij en diarree, dat heb ik nu niet.

Ja, Ranomi is zeker goed. Hoe vond je Epke aan de rekstok? Wat een prachtige oefening, hè?
Ik volg niet alles maar de Nederlanders gaan best wel goed voor wat ik gezien heb.

Meiden, Geniet van het mooie komende weer het weekend.

Liefs
Marg
joke.k
BerichtGeplaatst: 09-08-2012 11:45 Reageer met quote

Hai meiden,

Ik ben maandagavond wezen condoleren en dinsdag heb ik de begrafenis bijgewoond. Het was heel erg druk, er waren heel veel belangstellenden en de dienst was indrukwekkend. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Eva was niet ziek en is gewoon er tussenuit gepiept.
Voor haar een hele mooie dood, maar voor de nabestaanden heel hard en pijnlijk.
Gisteren was ik met mijn moeder in het ziekenhuis, controle door de fysio.
Ze was de enige van de zes zonder krukken en ze scoorde heel goed in de testen die er gedaan werden. Tevreden gingen we terug. Meteen in Ede even wezen boodschappen doen.

Jee Wilma, wat vervelend voor je dat je telkens die buikpijn hebt. Ze nemen je wel serieus als ze foto's gemaakt hebben. Ik hoop dat ze niets vinden. Heb je nu dezelfde klachten als toen je een salmonella infectie had? Weet je ook waar dat toen van kwam? Eieren, of onvoorzichtig geweest met rauwe kip of zo? Dat heeft mijn zoon een paar jaar geleden gehad. Toen was hij van oud op nieuw opgenomen met uitdrogings verschijnselen en veel buikpijn. Ik hoop dat je snel van je klachten afkomt.
Hoe is het met je moeder? Ligt ze nog in het ziekenhuis en hebben ze nog iets gevonden bij de onderzoeken die ze maandag zouden doen?
Ik hoop dat dementie niet de oorzaak is. Dat zou ik heel erg vinden.

Ik sta in de wacht vandaag, ben benieuwd of ik vandaag nog aan het werk kom.

Nou meiden, hoop dat het de rest van jullie goed gaat.
Groetjes, Joke.
elze
BerichtGeplaatst: 09-08-2012 11:58 Reageer met quote

Marg wat een pech op je vakantie en vervelend van je buikklachten, heb je nu al de uitslag gekregen? Sterkte meid. Ja ik vond Epke ook geweldig en de commentator vond ik ook helemaal geweldig.

Joke kan me voorstellen dat de begrafenis indrukwekkend was. Overbuurvrouw van mijn moeder is er ooit zo tussen uitgepiept zoals je het zegt, maar die was pas in de 30, was vroeg naar bed gegaan omdat ze het zo koud had en nooit meer wakker geworden, 3 kleine kinderen, was een drama.
Wat een supermama heb jij!

Wilma hoe is het met jouw moeder? Geniet je van je tuin?
Ik kom zo min mogelijk buiten nu, het is niet te harden zo warm, in de ochtend gaat het nog wel, maar ´s middags smelt je weg. En slecht slapen door de hitte, vermoeiend hoor. En dan vanaf vandaag nog weer eens een hittegolf, veel warmer dan vorig jaar. Heb ook weer eens paar dagen met spit gelopen, heb dat toch wel regelmatig de laatste tijd, maar het lijkt het wel of het zich verplaatst van rug naar heup.

Moest dinsdag naar het consulaat mijn paspoort verlengen, zegt ze, u heeft dezelfde pasfoto als 5 jaar geleden, was toch echt niet zo, maar leek er wel op, ik zeg, ik ben geen dag ouder geworden, kan hem pas 2 september ophalen, dus kan nu het land niet uit. Julia gaat eind augustus nog een keer naar Meppel en dan komt mijn moeder met haar mee terug.

Gisteren vlogen er hier een paar brandweer auto's door de straat de berg op, maar ik heb geen vuur gezien, dus het zal wel meevallen. Het is kurkdroog natuurlijk en met die hoge temperaturen veel bosbrandgevaar. Mayte vroeg al of we moest evacueren, daar moet je toch niet aan denken.

Meiden fijne dag allemaal ik ga niet veel doen in ieder geval....
aapje
BerichtGeplaatst: 09-08-2012 16:42 Reageer met quote

Margreth, al wat wijzer geworden waar je buikpijn vandaan komt Question Vervelend zeg.

Joke, ik heb geen buikklachten hoor Wink
Wat erg van je vroegere buurmeisje. En zo jong nog.

Wat een sterke vrouw je mams, als ik het zo lees.

Met mijn mams gaat het weer, ze mocht vanmorgen naar huis. Samen met mijn schoonzus bekijken we nu de medicatie die ze heeft, en dat is heel wat, en dan laten we het in een rol komen zodat ze het zelf niet meer hoeft uit te zoeken wanneer ze welke moet.
Dinsdag gesprek gehad met de neuroloog, maar hij miste een onderzoek dus niet veel nieuws te melden. Gisteren had hij de uitslag van het missende onderzoek (halsslagader echo) blijkt dat ze toch een lichte tia heeft gehad.

Elze, wat erg zeg die branden. Is dat dicht bij je Question
Tja met die hitte slaap je slechter toch, heb je dat ook dat je merkt dat de mensen dan wat minder kunnen verdragen van elkaar. Wat kribbiger worden.
Nog even en dan komt je Ma weer, gezellig meid. Hoop dat het dan niet zo heet meer is bij jullie

Marcel is aan het schilderen in de kamer van Marielle. Ze heeft al gordijnen uitgezocht, gaat snel hoor, de indicatie was met anderhalve week al rond terwijl het normaal rond de 3 tot 6 weken duurt.

Gisteren met schoonma naar de zandsculpturen geweest hier.
Wat knap dat ze zoiets kunnen maken. Was een gezellig dagje met z´n allen.

Melvin is ook thuis sinds afgelopen dinsdag. Maandag hadden ze met de groep nog een uitje naar de Efteling, van een weldoender gekregen. Heerlijk dat er toch nog mensen zijn die door zo´n gebaar wat mensen blij maken. Ze hebben er allemaal van genoten.

Nou ik weet het niet meer. Ben blij dat we van het zhs geklep afzijn. Het huishouden is blijven liggen, maar dat zie ik volgende week wel weer.

Liefs, Wilma
joke.k
BerichtGeplaatst: 09-08-2012 19:07 Reageer met quote

Oeps, foutje, die vragen over de buik waren inderdaad niet aan Wilma maar bestemd voor Margreth. Sorry!
Fijn dat je moeder weer thuis is Wilma, hoop dat het nu beter blijft gaan en die rol van de apotheek is handig als je veel medicijnen gebruikt.
Mijn apotheek doet dat niet, maar ik heb eens bij een rondleiding in het gezondheidscentrum gezien hoe dat gaat.
Doeg....Joke.
Margreth
BerichtGeplaatst: 11-08-2012 18:58 Reageer met quote

Meiden, Op de rontgenfoto was niets te zien, geen afwijkingen in de darmen of andere organen. Gelukkig!
Afgesproken met de huisarts, dat ik terug kom als de klachten de komende weken aan blijven houden en ik koorts krijg.
Sinds gisteren is het zeurderige gevoel verdwenen.Yes!

Wilma,fijn dat je ma weer thuis is, maar het zal wel even schrikken zijn geweest, denk ik.
Heel handig hoor die medicatie op een rol, wij werken er sinds een half jaar mee.
Wel altijd controleren of alle medicatie op de juiste tijd is uitgezet, want het kan wel eens fout gaan.

Joke, Jouw ma heeft goed gescoord bij de fysio, dat kan alleen een doorzetter die ietsje eigenwijs is. Ha, ha!
Joke, Ik had kip bij de chinees gegeten en vermoedelijk ben ik daardoor met sallmonella besmet.

Elze, Hoe gaat het daar met de branden?
Voor zover ik me kan herinneren heb je al een aantal keren spit gehad. Zijn er wel eens foto`s van je rug en heup gemaakt?
Een mooi compliment heb je ontvangen op het consulaat op je pasfoto.Had je plannen om het land uit te gaan? Want dan is het balen dat je nu niet kan.
Gezellig dat je ma weer komt, even bijkletsen bij een bakkie, is toch anders dan door de telefoon.

Na 3 weken vakantie vandaag weer gewerkt, meteen weer druk met van alles en alweer een half uur langer gewerkt door foutief roosteren, maar wel weer leuk om de bewoners en collega`s terug te zien.
Net lekker een douche genomen en straks bankhangen.

Meiden, Fijne dag morgen.

Liefs
Marg
joke.k
BerichtGeplaatst: 11-08-2012 20:36 Reageer met quote

Wat fijn, die uitslag van de foto voor jou Margo! Toch altijd weer even afwachten he. En ook mooi dat de klachten ook weg zijn.
Als je terug bent van vakantieverlof ben je er weer heel snel in he, alsof je er gisteren nog was. Zijn er in de tussentijd geen heftige dingen gebeurd?

Ik had Elze niet over bosbranden gehoord, alleen dreiging daartoe en een brandweerauto. Klopt dat Elze? Tenminste bij jou in de buurt dan.
En inderdaad een opsteker bij het consulaat. Die kun je in je zak steken.
Sterkte met je rug. Naar dat die telkens weer klachten geeft.

Mijn moeder was helemaal blij vandaag. Ze loopt de trap weer af zonder bijstappen. Trap op doet ze dat nog wel, dat moet ook hebben we van de fysio gehoord van de week. Ze had ook zonder hulp gedouchd, en ze had zelf haar pantykousjes aangetrokken. Geen stapjes vooruit maar een hele grote sprong. Zo fijn! Ik ben zo trots op haar en haar doorzettingsvermogen.
Ik ben vandaag weer in een gezin begonnen. Echt weer een leuk stel en een lief kindje.

Ik heb de was draaien, en ga lekker bankhangen.

Liefs, Joke.
elze
BerichtGeplaatst: 11-08-2012 21:19 Reageer met quote

Wat goed Joke van je moeder, wat fijn dat ze zo sterk is en ook voor jou, maar volgens mij ben jij ook zo. Ja die bosbrand bleek klein te zijn hier in de buurt en meteen geblust gelukkig. Het is ook zo ontzettend droog hier allemaal en zoooooooo warm, je kunt gewoon heel weinig doen, in huis is het inmiddels bijna 29 graden.

Marg gelukkig ga je vooruit en is er niks ernstigs aan de hand. Rustig aan met eten dan maar. Ik heb ooit heel erge spit nog in Nederland gehad, toen kon ik echt niet lopen, kruipend door het huis, toen is mijn rug gekraakt door de fysio en een week ingetapet, dat heeft toen wel geholpen, ik denk dat ik er toch eens naar moet laten kijken, hou er niet van dat ze aan me zitten eigenlijk, dus stel het steeds uit. Heb ik toch wel aan de laatste zwangerschap overgehouden. Het land wou ik niet uit hoor. Heb net een paar dagen camping geboekt wel in een bungalow, moet wel op een bed slapen, hier 80 km vandaag richting bergen, toch nog even eruit, ziet er leuk uit, kijk maar even bassegoda park, gaan as zaterdag, zat nog helemaal volgeboekt deze week, al die crisis, maar er is heel veel volgeboekt hoor, spanjaarden gaan ook allemaal zelf in augustus met vakantie.
Ja met mijn moeder wordt zeker veel praten heb haar ook altijd lang aan de telefoon, ze valt wel steeds meer in herhaling, maar ze heeft veel leuke verhalen over vroeger, dus ik vind het niet erg om ze nog een keer te horen. Ze heeft ook altijd veel verhalen uit Meppel, werkt als vrijwilligster in het plaatselijke kunsthuis en ontmoet veel mensen.

Wat voor kleur wordt de kamer Wilma? Zat laatst foto's te kijken van mijn kamer vroeger, erg! oranje gordijnen en lichtpaarse vloerbedekking, echt jaren 70, ook oranje dekbed, heel kleurig dat wel. en we hadden ook allemaal zo'n visnet aan het plafond, ken je dat?

Jeanette hoe is het bij jou? Zie dat je veel aan het lopen bent. Val je goed af zeker.

Gisteravond bbq gehad, duitse kennis en haar man zijn vandaag naar India vertrokken voor 3 jaar, zij kwamen toen gelijk hier met ons wonen en hun zoon en Mayte zaten bij elkaar in de klas. Haar man is wel Spaans, maar in Duitsland opgegroeid. Ze zag er erg tegenop, is ook niet naast de deur en naar een stad van ruim 4 miljoen inwoners, kinderen moeten met chauffeur naar school te gevaarlijk daar om zelf te rijden. Dat zei ze al, niemand trekt zich iets van verkeersborden aan als die er al zijn, daar moet je in opgegroeid zijn, anders is het levensgevaarlijk.


Heb pannenkoeken gebakken vandaag, had ik echt zin in, met spek en met stroop en Julia heeft kruimelappeltaart gebakken, dus daar ga ik nu een stukje van eten met koffie,

fijne avond allemaal
Index > Het Restaurant > BMV clubje deel II
Pagina 235 van 237  

Vorige  1, 2, 3 ... 234, 235, 236, 237  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring