Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Vaginale infectie????
Auteur Onderwerp: Vaginale infectie????
Yasmin10
BerichtGeplaatst: 03-08-2012 14:42 Reageer met quote

Dankjewel Petra, ik ga het proberen. Hoop dat het lukt met yoghurt Smile
petra 45
BerichtGeplaatst: 03-08-2012 15:50 Reageer met quote

Laat je het nog even weten of het geholpen heeft??
Yasmin10
BerichtGeplaatst: 03-08-2012 16:41 Reageer met quote

Ja ik ga het vanavond proberen en morgen zie je mijn bericht wel hier. Er is toch geen kans op nadelige effecten??
esme
BerichtGeplaatst: 07-08-2012 21:56 Reageer met quote

kan iemand mij helpen ? ik heb alleen last van dikke brokkelige afscheiding gehad en kort daarna een antibiotica kuur moeten slikken wegens ene blaas ontstekking daardoor werd de afscheiding weer erger heb verder geen last of pijn. smeer nu een zalfje van de dokter maar weet niet wanneer het over is en moet mijn vriend ook behandelt worden ? we hebben nu al een maand geen sex en het begitn nogal vervelend te worden. als we dan sex hebben met een condoom kan dit dan ook nog gevolge hebben ?
maartje8811
BerichtGeplaatst: 30-08-2016 20:16 Reageer met quote

Hoi mademoiselle85

Ik had een vraagje of de flucanazol. Want ik heb na de flucanazol ook witte afscheiding gekregen. Is dit naderhand over gegaan?

Ik hoop dat je wil reageren. Dankjewel

Mademoiselle85 schreef:
Hoi!
Ik ben ook slachtoffer van een schimmelinfectie na een 10-daagse antibioticakuur.. Eerst kreeg ik een eitje gyno-daktarin en heb ik ook daktarincreme gebruikt. Het leek over te zijn!
Toen heb ik 3 weken daarna orale seks ontvangen en weer gewoon gesekst (met condoom) gehad wat pijn deed bij het naar binnen gaan (daarna kon het wel gewoon pijnloos) en 1 dag erna begon het weer met rode schaamlippen/jeuk/pijn Sad
Ik ben aan het doe het zelven gegaan met een vaginale douche en daardoor is de afscheiding verdwenen.. Ook las ik goede berichten over Actigel van Bioclin en dat brengt mij ook zeker verlichting..
Nu was ik laatst bij de dokter voor keelpijn en ontdekte hij ook een (schijnbare) schimmel op m'n tong.. Ik vertelde toen dat de vaginale schimmel ook terug was en hij schreef mij eenmalig Fluconazol voor.. Die heb ik gisteravond ingenomen en nu heb ik jeuk over m'n hele lichaam (wordt al wel minder), buikpijn en weer meer afscheiding!!! Zijn er meer mensen die afscheidingtoename kregen bij het gebruik van Fluconazol?
De dode schimmelresten moeten natuurlijk ook weg, dat was mijn verklaring.. De afscheiding is ook wat dikker dan normaal.. Blijkbaar had ik dan wel een grote schimmelaanslag aan de binnenkant.. Echt een vies idee..

Maar goed, normaals.. Meer vrouwen met toegenomen afscheiding na Fluconazol? Alvast bedankt. Smile
sterbloemjoland
BerichtGeplaatst: 18-03-2018 15:51 Reageer met quote

ik heb het vermoeden dat de honing, die medische honing en de combinatie van de candira spray, dat is teatree en denhars en lavendel en een beetje van die creme micosan helpt, het word na een pr dagen steeds wat minder vurig rood tussen de bilstreek
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > Vaginale infectie????
Pagina 16 van 16  

Vorige  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring