Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Stinkende urine, geen blaasontsteking
Auteur Onderwerp: Stinkende urine, geen blaasontsteking
Ezzy
BerichtGeplaatst: 17-01-2007 19:11 Reageer met quote

Ik heb de afgelopen dagen "last" van sterk ruikende urine. Het is een soort bittere geur. Ik heb geen asperges gegeten, gebruik geen medicijnen, en heb geen vreemde dingen gegeten en gedronken. Het is geen blaasontsteking, dat heb ik wel eens gehad en dat heeft meer een rottende geur, dat is nu niet het geval. De urine is helder en gelig. Het ziet er uit als normale urine. Ook heb ik geen pijn, jeuk, of branderig gevoel en ook geen buikpijn. Ik heb dus geen klachten, alleen een vreemde, sterk ruikende urine...

Heeft iemand enig idee waar dit door zou kunnen komen?
vrouw37
BerichtGeplaatst: 23-08-2007 3:17 Reageer met quote

bij diabetes komt dit ook wel eens voor
Geof
BerichtGeplaatst: 01-02-2009 0:32 Reageer met quote

Heeft iemand hier al een antwoordt op? Ik heb nu precies hetzelfde since een paar dagen. Ook een soort van bittere geur en verder geen last van iets en gebruik ook geen medicijnen.
remmy
BerichtGeplaatst: 03-02-2009 15:35 Reageer met quote

Drink je voldoende water?
suuszy
BerichtGeplaatst: 03-02-2009 17:09 Reageer met quote

Als je verder geen klachten hebt zou ik eens proberen veel te drinken, voor de rest is stinkende urine zoals al werd genoemd meestal een gevolg van diabetes (dan ruikt het zoeter)of een UWI.
BabsHansen
BerichtGeplaatst: 23-02-2012 11:40 Reageer met quote

De toppic is lang geleden al gemaakt, maar ik wil mensen toch even waarschuwen met mijn reactie na eigen ervaringen.

Ook ik had stinkende urine en geen pijn bij het plassen. Soms alleen rechts onderin mijn buik een steek. De stank werd niet minder als ik meer water dronk.

Ik had in de maand ervoor al twee keer blaasontsteking gehad en hiervoor een antibotica kuur gekregen (twee maal).

Ik ben naar de huisarts geweest en ze zei dat ze niks in mijn urine konden vinden, en de steken rechts waren geen blinde darm onsteking.

Toen ben ik op rondreis in Maleisíe gegaan, kreeg koorts, rillingen, totaal geen zin in eten, onwijze rugpijn, en kon bijna niet lopen.

IK had NIERBEKKENONTSTEKING, dit is een infectie van je nieren (gevaarlijk) door een niet goed behandelde blaasontsteking. ECOLIE BACTERIE in mijn urine, mijn huisarts heeft twee weken ervoor niets gevonden :s Dus luister naar je lichaam als je urine veranderd, want ook ik had eerst geen pijn!

Ik heb drie dagen aan infuus moeten liggen (gelukkig in privekliniek) en antibiotica ook via infuus gekregen. In totaal 10 kg afgevallen! Dus waarschuw je alleen maar!
Index > Keel Neus en Oren (KNO) > Stinkende urine, geen blaasontsteking
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring