Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > strekbeperking in de elleboog
Auteur Onderwerp: strekbeperking in de elleboog
natascha
BerichtGeplaatst: 30-12-2006 17:11 Reageer met quote

Hallo,

Ik kan sinds 4 maanden mijn arm niet helemaal meer strekken. Als ik mijn arm wil strekken dan doet dit pijn. Heb wel gewoon kracht in mijn arm en hand. Ook is er uitstraling naar mijn onderarm en hand door middel van tintelingen en een verdoofd gevoel. Ben bij de dokter geweest hiermee. Deze dacht dat het met mijn spieren te maken had. Ik ben doorverwezen naar een fysiotherapeut. Deze gaf meteen aan dat het mijn spieren niet konden zijn, omdat ik mijn arm ook niet helemaal kan buigen. Bij de fysio hebben ze geprobeerd mijn arm te strekken. De therapeut lukte dit wel, maar niet zonder pijn en bij het loslaten van mijn arm schoot deze meteen weer een stuk terug. Zelf krijg ik mijn arm niet recht. Na een bezoek aan de fysio kan ik mijn arm wel verder strekken maar dit is maar voor een halve dag. Ben toen doorverwezen naar een specialist. Er zijn foto's gemaakt en een scan gemaakt. Het enige wat daaruit is gekomen is dat mijn gewricht er keurig uit ziet. Nu ben ik weer terug verwezen naar de fysio voor manuele therapie.

Er is ook geen echte aanleiding geweest dat ik mijn arm niet meer kan strekken. Het enige is dat het na een training waterpolo op is komen zetten. Heb alleen niets gedaan met mijn arm wat de oorzaak zou kunnen zijn.

Heeft iemand een gelijk soort klachten en weet iemand misschien wat het zou kunnen zijn en wat ik het beste zou kunnen doen? Het is namelijk erg vervelend om niet te weten wat je hebt en hoe je het kan verhelpen. De ene keer worden mijn klachten minder, maar zonder enige aanleiding kunnen ze ook weer erger worden. Ook de spieren om mijn elleboog (vooral de binnenkant)worden steeds pijnlijker. Ik heb geen idee wat ik het beste wel en niet kan laten om de klachten te verminderen.

Groeten
Natascha
Paul6
BerichtGeplaatst: 17-11-2017 14:57 Reageer met quote

Hoi Natascha,

Het is al een tijd geleden voor jou nu, maar ben jij erachter gekomen wat dit veroorzaakt heeft? Ik heb (in mindere mate) precies van hetzelfde last als wat jij beschreef, en (ik krijg de indruk) ook door waterpolo.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > strekbeperking in de elleboog
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring