Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Hart- en vaatziekten > Hoge bloeddruk ondanks behandeling
Auteur Onderwerp: Hoge bloeddruk ondanks behandeling
Henny
BerichtGeplaatst: 16-11-2006 17:46 Reageer met quote

Enige maanden geleden is er bij mijn man hoge bloedruk geconstateerd. Eerst was het 180/100 en startte de huisarts de behandeling. Er werd iedere twee weken gecontroleerd en de bloedruk ging niet omlaag. Tijdens een medische test op het werk bleek het 175/125 te zijn. Een paar dagen later was het bij de huisarts weer 175/125. Er is toen tegen mijn man gezegd dat hij niet mocht werken. Inmiddels is mijn man 4 weken thuis en de bloeddruk is nu ondanks de behandeling nog steeds 180/100. Hij heeft al een halfjaar last van suizingen in zijn hoofd en regelmatig kan hij na een kwartiertje lopen, niet verder door pijn in zijn liezen. De dokter neemt aan dat het allemaal door stress komt. Wijzelf hebben daar onze twijfels over. Is het niet beter dat mijn man eens wordt onderzocht door een specialist? Wie heeft hier ervaring mee?
damstertje
GastBerichtGeplaatst: 24-01-2007 18:21 Reageer met quote

Ik zou toch naar een specialist gaan, mijn man heeft al erg lang last van een hoge bloeddruk, ook wij komen er niet uit maar we blijven zoeken weten zeker dat het geen stress is! nu veel last van koude vingers en spiertrekkingen, in gezicht en arm, las net dat utrecht een speciale poli heft voor hoge bloeddruk idee misschien?
Gismo
BerichtGeplaatst: 19-09-2019 14:58 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Hart- en vaatziekten > Hoge bloeddruk ondanks behandeling
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring