Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Kans op het krijgen van een meisje vergroten.
Auteur Onderwerp: Kans op het krijgen van een meisje vergroten.
pumpkin
BerichtGeplaatst: 23-04-2012 14:26 Reageer met quote

ha dames,

heel rustig hier. ik houd mijn cyclus bij, aangezien hij al zo onregelmatig is.

mamameteenwens, fijn dat je hier blijft schrijven. ik ga jou zekers volgen. spannend hoor. tis al bijna mei. Waneer begin je precies.

Coopy, ja ik ga dan ook de timing methode proberen, wanneer we er samen aan toe zijn haha. en wellicht nog wel met het dieet, maar voor heerst, gewoon veilig doen, nah ja, voor het zingen de kerk uit gaan haha. dat kunnen jullie toch wel dat gezegde?

mamajantje, hoe is het met je?

liefs pumpkin
Mamameteenwens
BerichtGeplaatst: 23-04-2012 15:29 Reageer met quote

Hoi Pumpkin,

Ik ga 12 mei naar het seminar maar begin in juni pas aan het dieet.

Heb er echt heel veel zin in en ik kijk er enorm naar uit om weer zwanger te mogen zijn vind dat echt geweldig..

Lfs
pumpkin
BerichtGeplaatst: 23-04-2012 22:13 Reageer met quote

mamameteenwens, oh dat duurt allemaal nog effies. jij hebt dus wel een regelmatige cyclus? Ach, voordat je het weet is het juni. Gaat ook zo snel. hoeveel kindjes had jij ook weer. twee of niet.

ik vind het ook zo mooi he zwanger zijn. mijn vriendin is ook zwanger en heeft een hele mooie buik. stiekem jaloers op d'r. mijn man wil er nog niet aan geloven. ik ook nog niet hoor, maar het feit dat ik met m'n eerste zoontje na negen maandagen al weer zwanger was van mijn tweede zoontje, is ook heel geweldig. mijn tweede zoontje is nu negen maand en dan denk ik weleens. ik was toen zwanger na negen maand en nu wacht ik mijn ongie elke keer af...ach ja, ben net afgelopen donderdag dertig geworden, dus ik heb nog wel effe de tijd.

liefs
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 23-04-2012 22:57 Reageer met quote

He Pumpkin, hoe is ie meid ??? En met jullie kroost ???
Liefs Marieke
pumpkin
BerichtGeplaatst: 24-04-2012 10:59 Reageer met quote

he stier,
je weet me ook overal te vinden he Laughing . was natuurlijk ook niet zo moeilijk met dit onderwerp haha. Goed hoor, gaat goed. Bij jullie ook?
Jij bent ook nog wel actief of niet op het forum.
x
pumpkin
BerichtGeplaatst: 05-05-2012 20:48 Reageer met quote

he dames,

hoe is het hier??? ik zie nu net dat je een test kan doen met urine gender-maker.nl...is het proberen waard toch....wat je tegenwoordig allemaal al wel niet kunt. je ziet dan welk geslacht je krijgt. is 90 procent betrouwbaar...
Mamameteenwens
BerichtGeplaatst: 08-05-2012 23:15 Reageer met quote

Hoi Pumpkin,
Hier gaat het goed hoor ik ga zaterdag naar Annet ben nu wel heel benieuwd. Ik heb inderdaad ook gelezen over die gender maker weet alleen nog niet wat ik ervan moet denken...hihihihihihihi

Maar hoe is het met de rest van de dames hier? Iemand nog iets van mama jantje gehoord? Ik ben zo benieuwd of ze na het dieet van Annet non verwachting is van een meisje...
pumpkin
BerichtGeplaatst: 28-08-2012 10:53 Reageer met quote

Hè dames
Hoest nu. Al iemand zwanger van een meisje. Ben benieuwd dames
mama2009
BerichtGeplaatst: 29-08-2012 8:53 Reageer met quote

Diëten heeft geen enkele zin. De zaadcellen van de man bepalen of het een jongen of meisje wordt. Heeft de zaadcel een xy chromsoom dan wordt het een jongetje en bij een xx chromosoom wordt het een meisje. Spoelingen en pillen helpen echt niet om de ene zaadcel van de andere te onderscheiden. Als je logisch nadenkt is het toch onmogelijk dat factoren van buitenaf de zaadcellen zouden kunnen beïnvloeden.

Tot de zesde zwangerschapsweek heeft een embryo wel geslachtsorganen, maar het is nog onmogelijk te zeggen of ze mannelijk of vrouwelijk zijn. Ze zijn ?ongedifferentieerd?. Bevatten de cellen een Y-chromosoom dan vormt het TDF-gen in de zesde zwangerschapsweek de Testis Determining Factor (TDF). Onder invloed hiervan worden de ongedifferentieerde geslachtsorganen in de mannelijke foetus veranderd in testikels.

Laat je alsjeblieft niks wijs maken en ook geen geld uit je zak kloppen. Het enige wat je kunt doen is een dag of 3 voor de eisprong je laatste gemeenschap hebben. Zaadcellen met het X (meisje) chromosoom leven langer dan zaadcellen met het Y (jongetje) chromosoom.

Succes.
pumpkin
BerichtGeplaatst: 26-11-2012 22:31 Reageer met quote

Mamajantje.hoe is het nu.al zwanger.ben benieuwd hoor
Vlinder93
BerichtGeplaatst: 25-01-2013 18:04 Reageer met quote

De vrouwelijk zaadcellen zijn sterker en kunnen dus beter overleven in het lichaam daaroom is het het beste als je 1 of 2 dagen voor je eisprong sex heb zo kan het verhogen. De mannenzaadcellen zijn sneller. ik heb dit gezien bij dr oz show,
pumpkin
BerichtGeplaatst: 25-01-2013 18:20 Reageer met quote

Klopt vlinder. Ik ga volgende maand de malle molen weer in.spannend weer.

Verder nog dames die bezig zijn im zwanger te raken?
pumpkin
BerichtGeplaatst: 18-04-2013 22:08 Reageer met quote

Dag dames,

Ben nu net zwanger van de derde en hoewel ik de timingmethode wilde toepassen heb ik etbtoch niet gedaan. Ik hoop wel dat ik zwanger ben an een meid, maar denk het niet. Denk dat ik de dag zelf m'n eisprong heb gehad. Dus meer kans op jochie Shocked ook gaaf natuurlijk drie boys
STIER 1983
BerichtGeplaatst: 18-04-2013 22:13 Reageer met quote

Pumpkin, Super gefeliciteerd !!!! Ben zoooo blij voor jullie, nr 3 al, is weer vrij vlot gegaan of niet ? Super hoor, ik hoop gewoon heeeeeeeeeel erg voor je dat je nu een meisje in je buik hebt, hoe ver ben je nu ?

Liefs Marieke
Bloemetje83
BerichtGeplaatst: 11-10-2013 13:06 Reageer met quote

mama-jantje schreef:
Ik ben zwanger!! Very Happy

Nu afwachten...................


En wat is het geworden? Ben erg benieuwd, aangezien ik ook misschien wil beginnen met het dieet in Waalre. Graag zou ik met je in contact komen om ervaringen uit te wisselen?

Groetjes
MamaLynn
BerichtGeplaatst: 19-10-2013 22:11 Reageer met quote

Wat fijn om al deze verhalen te lezen zeg!
Ik ben vorig jaar bevallen van een zoon en
zou dolgraag een dochter willen en mijn man ook.
Wie heeft er ervaringen met het Gender Consult?
Ik ben erg benieuwd naar de verhalen.
Ik ben zo vrij geweest om te reageren.
Groetjes.
MamaLynn
BerichtGeplaatst: 22-10-2013 21:27 Reageer met quote

Hoi Bloemetje,

Kan ik in contact komen met je? Ben erg benieuwd of je ook het dieet gaat volgen?

Groetjes, MamaLynn.
EvaGr
BerichtGeplaatst: 24-10-2013 12:38 Reageer met quote

Hallo allemaal,
ik ben me aan het inlezen, ik heb sinds kort ook een kinderwens maar weet er nog zo weinig van… Het is alsof je terug de schoolbanken in gaat en biologie opnieuw moet doen… Embarassed Maar wel spannend!

Ik heb laatst een app geïnstalleerd . Ik weet niet of ik de naam mag noemen van de forumregels (vanwege mogelijke verdekte reclame). Aan de hand van de laatste menstruatiedatum en je cycluslengte geeft de app aan wanneer je een jongetje of een meisje kan verwachten. Hun site legt uit dat de theorie gebaseerd is op de blauwdruk van de natuur en de almaar herhalende cyclussen, bv groene blaadjes in de lente, die in de herfst vallen, etc. Op hun Facebook pagina las ik dat het niet volgens de Chinese methode werkt, over welke al eerder berichtjes zijn geplaatst hier.

Ik ben benieuwd of het werkt en ik hoop veel van jullie ervaringen op te mogen steken. Groetjes, Eva
EvaGr
BerichtGeplaatst: 24-10-2013 12:49 Reageer met quote

lieveranoniem schreef:
sorry hoor, maar hier zijn veel mensen op dit forum voor wie zwanger worden niet (goed) lukt, ik vind het dan niet gepast om zo'n onderwerp hier aan te snijden, veel mensen hier zouden maar wat blij zijn als ze zwanger worden...


Een heel oud bericht al, maar ik wil er toch even graag op reageren. Ik woonde laatst een lezing bij van een natuurgeneeskundige in Neerloon die veel jonge meiden helpt met zwangerschapsproblemen. Die worden kennelijk veelal veroorzaakt door darmproblemen… Ik had die link nog nooit gehoord en was dan ook erg verrast. Blijkt dat vaak darmproblemen (lekkende darm) de gesteldheid van je vrouwelijke organen aantasten. Met het aanpassen van de voeding en evt supplementen is er dan alsnog een grote kans op zwangerschap.
Hopelijk kan hier iemand op het forum zijn voordeel mee doen.
Groetjes, Eva
Bloemetje83
BerichtGeplaatst: 23-12-2013 12:56 Reageer met quote

MamaLynn schreef:
Hoi Bloemetje,

Kan ik in contact komen met je? Ben erg benieuwd of je ook het dieet gaat volgen?

Groetjes, MamaLynn.


Hoi mamalynn,
Ik volg inderdaad het dieet. Geen idee hoe we in contact kunnen komen, zonder me kenbaar te maken??

Ik hoop dat je reageert en we toch met elkaar in contact kunnen komen. Ben benieuwd of jij dan ook met het dieet bent begonnen.

Groeten,
Bloemetje83
Index > Gynaecologie > Kans op het krijgen van een meisje vergroten.
Pagina 4 van 5  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring