Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Een gezonde levensstijl > hoofdpijn boven op mijn hoofd
Auteur Onderwerp: hoofdpijn boven op mijn hoofd
nicky3
BerichtGeplaatst: 28-10-2006 19:22 Reageer met quote

Gisteren begon het ...
Kreeg mega hoofdpijn bovenop mijn hoofd...
Dus geen migraine want heb geen last van kloppende hoofdpijn of eenzijdige.., of overgeven.
Maar bovenop. Ook last van nek en schouder stijfheid.
Voel me suf en moe.
Soms duizelig, en druk achter mijn ogen.
Heb wel vaker hoofdpijn, ook altijd bovenop uitstralend naar mijn ogen.
Maar zo erg als nu ken ik niet.
Dokterspost opgebeld, adviseerde alleen paracetamol te blijven slikken.
paracetamol, word geprezen voor alles.
Maar ze roepen het mij te snel.
Wat heb ik???
misstral
BerichtGeplaatst: 29-10-2006 17:53 Reageer met quote

Ik geloof dat zoiets 'clusterhoofdpijn' heet.
nicky2
GastBerichtGeplaatst: 30-10-2006 18:16 Reageer met quote

Heb ik ook over gelezen, toch komt dat niet overeen met wat ik heb.. Clusterhoofdpijn is bonzend van aard, afscheiding uit neus en ogen..
Ik heb daarbij ook nog last onder mijn oren.....
cindy15
GastBerichtGeplaatst: 03-11-2006 19:30 Reageer met quote

Hoi,ik heb precies hetzelfde als jij,erg vervelend!!ook mijn arts weet het niet en meot ik idd maar paracetamol slikken...niet dus.ik weet gewoon niet beter dan dat ik hoofdpijn heb en kan dus soort van goed mijn ding doen ookal hebik onwijs hoofdpijn.soms is het wel zo erg dat ik een hele dag op bed moet liggen omdat het zon pijn doet.je kan is proberen om geen suiker te eten,dat helpt bij mij nog wel is.succes!misschien weet jouw arts wel iets.
nicky2
GastBerichtGeplaatst: 03-11-2006 20:21 Reageer met quote

heb jij ook boven opje hoofd hoofdpijn? en heel moe...tinteling in vingers, spierpijn, en soms van die soort schokjes in je hoofd...soms ook steken in mijn hoofd
moet nu vrijdag naar de neuroloog.. heb een spoedafspraak gekregen...duurt dan nog 7 dagen....
maak we wel zorgen...
dokter denkt aan vaatverwijdering ophet hoofd.....
stel dat het zo is............operatie....
word er niet vrolijk van.......
cindy15
GastBerichtGeplaatst: 25-11-2006 11:16 Reageer met quote

fijn voor je dat er vaart achter gezet wordt!beter zo dan dat je niet weet wat je hebt en met klachten blijft rondlopen! ik heb idd dezelfde symptonen als jij...maar mijn arts doet er niet veel aan....ben nui op zoek naar andere arts. heel veel succes! hopenlijk wordt het beter!
nicky2
GastBerichtGeplaatst: 25-11-2006 20:29 Reageer met quote

waar heb je dan precies last van en hoelang al???
mije
GastBerichtGeplaatst: 25-11-2006 21:09 Reageer met quote

Ik heb zoiets ook gehad.
Ik had dat precies in de stopweek van mijn pil. Ik had last van ontrekkingshoofdpijn en moest toen over op een lichtere pil, terwijl ik al een lichte pil had.

wie weet heb je er iets aan.
groetjes
cindy15
GastBerichtGeplaatst: 26-11-2006 21:24 Reageer met quote

Ik heb er al weet ik het hoelang last van,zeker een jaar.en niet alleen in stopweek ofzo, heb echt alles al uitgeprobeert hoor.pil,drop,koffie en weet ik het allemaal. werkt gewoon allemaal niet. soms gaat het ook wel een paar dagen goed maar 9 van de 10 x ga ik dood van de pijn. steken, ook schokjes de laatste tijd, pijnlijke ogen, geen licht en geluid verdragen, vooral als ik gebukt heb en ik kom omhoog lijkt het of er met een moker op mijn hoofd wordt geslagen,wordt dan ook soort van duizelig en misselijk. kweet het ook niet meer eigenlijk...hopenlijk volgende week rond met nieuwe huisarts. ben jij al naar neuroloog geweest nicky2??
nicky2
GastBerichtGeplaatst: 27-11-2006 10:02 Reageer met quote

hoi mije dank voor je reaktie maar ik slik al jaren geen pil dus daar kan ut niet aan liggen...
cindy, ook balen voor je...ik heb precies hetzelfde soms gaat het goed, maar vooral als ik iets teveel doe of teveel mensen dan krijg ik het weer... maar zo goed als structureel op 1 plek hoofdpijn. heb jij het ook alleen maar bovenop je hoofd?
en ook druk achter je ogen?
jij sterkte
en ja ik ben bij de neuroloog geweest die dacht aan een virus, mijn huisarts aan vaatverwijding, en morgen moet ik onder de MRI.............brrrrrrrrrrrrrr
hou er allemaal niet van........
nicky2
GastBerichtGeplaatst: 27-11-2006 10:10 Reageer met quote

en cindy hoe oud ben jij?
nicky2
GastBerichtGeplaatst: 27-11-2006 15:10 Reageer met quote

en heb jij ook die tintelingen in je neus, en last van je nek en rug?
mije
GastBerichtGeplaatst: 27-11-2006 17:09 Reageer met quote

Hoi Nicky,

ik slikte de pil toenook al een jsar of 10.
Dus sorry, maar daar kan het wel aan liggen,

gr marije
nicky2
GastBerichtGeplaatst: 27-11-2006 18:14 Reageer met quote

Ja maar mije jij zegt dat je het in de stopweek van de pil kreeg je hoofdpijn.
Maar ik slik al 10 jaar geen pil meer...
en had jij toen alleen hoofdpijn, of ook al die klachten die ik er nog bij heb...
jij schrijft dat je een lichtere pil kreeg. khoop dat de pijn daarmee ook verdween
Milene
BerichtGeplaatst: 17-09-2007 19:45 Reageer met quote

eey cindy ik heb bijna precies het zelfde als jou..
heb ook al een heel traject afgelopen in het ziekenhuis enzo. ben ook 4 dagen in het ziekenhuis gelegen ter opservatie... maar daar kreeg ik eten en moest een hoofdpijn dagboek bij houden en af en toe kwam er iemand kijken en meer gebeurde er niks. dus ander ziekenhuis gezocht. het lumc, egt veel beter. ze deden gelijk wat kreeg foto's en scans en ben nu door verwezen naar de hoofdpijn poli. ben daar nog niet heen geweest want zat nog vol bij t lumc. moet nog even een ander ziekenhuis zoeken. ben nu weer met school begonnen, en werk daarvoor 4 dagen per week in een restaurant. best inspannend dus maar ik wil het gewoon doen en voor gaan. maar de reaciets na zo'n avond zijn egt niet chill. en ik ben pas 16 dus wil vollop uitgaan maar dat kan ook niet altijd.. maar ik kan mensen echt het LUMC aan raden in leiden..
gr milene
Kitana
BerichtGeplaatst: 02-10-2007 1:35 Reageer met quote

Hallo
Ik heb ook veel last van hoofdpijn. Soms is het erger als anders meestal bij inspanning. Ik had vorig jaar ook last van hoofdpijn toen zeiden ze dat het migraine was na het doen van een ct scan. Ik heb ook heel veel last van me nek en me schouders maar naar de fysio gaan en 1000 massages van me vriend helpen ook niet. Het spant vanzelf aan lijkt net. Ik zit nu ook op tai chi en ga naar accunpuntuur. Ook ga ik naar een psycholoog want ik raak soms in paniek omdat ik het nu al bijna 4 maanden heb. Ik ben zelfs tijdelijk gestopt met school omdat ik dat nu niet aankan. De neuroloog heeft me verwezen naar een ontspanningstherapeut die me gaat leren hoe ik mijn spieren moet ontspannen. Ik hoop dat dit gaat helpen maar ik heb toch nog steeds momenten dat ik bang ben dat het dalijk toch iets anders engs is....
nicky3
BerichtGeplaatst: 28-10-2007 9:58 Reageer met quote

Hier ben ik weer...
Heb nog steeds regelmatig erge hoofdpijn op mijn hoofd
en pijn in onderrug.. zo erg dat mijn benen dan ook slap en moe worden...
En nog iets raars.......soort bromgevoel op de hoogte van mijn hart, net of constant de trilfunctie van mijn mobiel afgaat...

kwou dat ik mij gewoon lekker 100 prc zou voelen..........
Jeroen de Vries
BerichtGeplaatst: 08-11-2007 23:32 Reageer met quote

Nicky, Heb jij niet een beetje last van gewoon stress die lang aanhoudt? Vaatwerweidng etc lijkt me erg sterk. Tintelingen in spieren kunnen en komen vaker voor bij lichamelijke en geestelijke belasting en overbelasting en dat van je hart die op trilfunctie staat is waarschijnlijk gewoon hartklopping die plaatsvinden als je lichaam in rust is en ook voelbaar KAN zijn in je hoofd. Dit noemen ze ook wel boezemfibrleren en de meeste kunnen geen kwaad er wordt gewoon meer bloed rond gepomd en dat voel je, maar kan niet zoveel kwaad. Vraag je huisarts maar. Heb jij wel genoeg ontspanning? Zorg voor een goede doorbloeding,, lekker lange boswandeling of fietsen. Krijg je veel zuurstof van in je lichaam en gaat je hoofdpijn ook van weg, tenzij het migraine is. Als ik hoofdpijn heb dan ga ik hardlopen een uurtje en ben ik van alle trillingen en hoofdpijnen af en het onstresst. Probeer het eens zou ik zeggen. En laat je bevindingen weten, ben erg benieuwd.

groetjes Jeroen
eva14
BerichtGeplaatst: 29-12-2007 13:43 Reageer met quote

Hoi, ik ben 14 jaar.
afgelopen maandag kreeg ik een beetje hoofdpijn aan de linkerkant van mijn hoofd, het werd niet erger ofzo maar omdat het niet meteen overging nam ik een asprintje. vanaf dat moment was ik bang voor een tumor in m'n hoofd, ik dacht de hele dag aan niks anders meer en kreeg 's avonds druk achter op mijn hoofd. Nu heb ik dat nog, niet constant maar soms komt het weer. Ik heb geen hevige hoofdpijn ofzo maar ik ben heel bang voor een tumor in m'n hoofd en ik denk de hele dag aan niks anders meer. Woensdagavond kreeg ik opeens ook een raar gevoel in mijn voet, dat heb ik niet steeds constant. Gister meende ik kringetje te zien en vandaag ook. Donderdag ben ik naar de dokter geweest die zei dat het spanningshoofdpijn is maar daar geloof ik niks van, ik ben niet gespannen ik heb zelfs vakantie. Nouja, niks van deze klachten houd de hele dag aan maar ik ben heel erg bang voor een tumor in mijn hoofd, krijg paniekaanvallen en moet vaak huilen. Ik ben bang dat er steeds meer symptomen bij komen zoals dubbel zien, een epleptische aanval en daardoor wordt ik nog banger. Kan iemand mij vertellen of deze klachten op een hersentumor duiden??? ik zit er heel erg mee...
Lida
BerichtGeplaatst: 29-12-2007 14:28 Reageer met quote

Hoi Eva,
Het kan ook zijn dat door je angst je juist klachten krijgt. Probeer afleiding te zoeken, ga wat leuks doen, misschien zul je dan ontdekken dat je minder last hebt.
Ik heb dat ook weleens gehad. Op gegeven moment kun je nergens anders meer aan denken en wordt het alleen maar erger.
Index > Een gezonde levensstijl > hoofdpijn boven op mijn hoofd
Pagina 1 van 2  

1, 2  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring