Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Psyche > schok tijdens in slaap vallen
Auteur Onderwerp: schok tijdens in slaap vallen
Anke55
BerichtGeplaatst: 30-01-2017 11:38 Reageer met quote

Hallo, na lang gezocht te hebben naar wat voor geks ik heb, lees ik het nu hier!!
Dit hebben dus nog meer mensen Sad
Wat het zo lastig maakt dat je het aan niemand uit kan leggen, als je het zelf niet hebt....
Heeft iemand ervaring met het gebruik van AntiDepressiva hiervoor?
Sleepyface
BerichtGeplaatst: 06-09-2017 21:08 Reageer met quote

Hoi allemaal,

Ik heb ook sinds ongeveer een jaar de klachten van wakker schrikken met een schok bij het in slaap vallen. En dat duurt van 10 minuten tot een uur achter elkaar. Als ik daarna eenmaal slaap heb ik de hele nacht geen last meer. Het voelt als een schok vanuit het gebied van mijn middenrif. Het lijkt vaak ook dat ik even ademtekort heb. Ik heb eerst maagzuurremmers gekregen van mijn huisarts omdat deze klachten vaak voorkomen als een overschot aan maagzuur omhoog komt zodra je gaat liggen. Maar dit hielp me helaas niet. Bovendien krijg ik de schokken ook als ik een zittend een dutje zou willen doen. Ik zou wel willen aanbevelen om je huisarts naar deze mogelijkheid te laten kijken!
Vervolgens heb ik een slaaponderzoek gedaan, maar ik had de pech dat de klachten toen net niet voorkwamen die nacht. In die tijd had ik er nog niet elke nacht last van, nu wel. Binnenkort krijg ik een nieuw slaaponderzoek in Zwolle bij Sein. De arts daar gaf aan dat ik een apart geval ben met mijn specifieke klachten. Ik pas niet in een standaard vakje. Hij heeft me gerust gesteld dat het niet gevaarlijk is wat ik heb. Ik hoop dat ze wat interessants kunnen vinden tijdens het onderzoek. Ik denk zelf dat het met hormonen/stresssysteem te maken heeft die niet helemaal goed werken. Ik ben verder gezond en zit over het algemeen goed in mijn vel. Mocht er wat interessants te melden zijn naar aanleiding van het onderzoek dan laat ik het weten.
Index > Psyche > schok tijdens in slaap vallen
Pagina 2 van 2  

Vorige  1, 2

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring