Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Tandheelkunde > buitenlandse tandarts
Auteur Onderwerp: buitenlandse tandarts
mirandak777
BerichtGeplaatst: 03-07-2008 20:37 Reageer met quote

Glen2 schreef:
Ik en mijn vrouw zijn wij beiden in mei dit jaar in Antalya geweest. In 8 dagen hebben wij onze tanden grondig laten renoveren. Ik 2 implantaten en 12 kronon en mijn vrouw 16 kronen. Het is super mooie geworden. Ik ben 70 jaar oud en ik kan nu op alles kouwen. Totale kosten voor ons beiden 12.000 Euro inclusief vakantie en alles. Wij hebben voor kronen van zirconium gekozen. Duurder maar wel het beste.
Alles is via een bedrijf in Nederland geregeld.
Voor implantaten moet je twee keer gaan.
Glen


Mijn vraag is eigenlijk wat zijn betrouwbare bedrijven die dit regelen?
mbt. tanden,kronen enzo
goja
BerichtGeplaatst: 10-07-2008 14:20 Reageer met quote

miesenmannen schreef:
Ik ben deze zomer in hongarije naar de tandarts geweest en het was echt geweldig.
Super aardig!!
Wortelkanaalbehandeling gehad 4 kanalen en na een week weer terug om af te maken en ik was in totaal 35 euro kwijt en had een heerlijke vakantie.
Is dat niet om te lachen.
Ik moet twee kronen in de toekomst en zeker dat ik weer terug ga.

Michelle


Beste,

Ik moet waarschijnlijk een brug of een implantaat laten plaatsen en zou dit om kosten te besparen graag in Budapest laten doen.
Kan je me hier meer over vertellen?

met dank, Goja
ellyz
BerichtGeplaatst: 29-07-2008 12:48 Reageer met quote

ook ik ben in *** naar de tandarts geweest bij ***
14 kronen, 1 implantaat
Super tevreden. Vooronderzoek in Rotterdam gehad, Geen centje pijn gevoeld
en voor de helft van de prijs wat ze hier rekenen en nog leuke vakantiedagen te Istanbul gehad. Goede begeleiding uit Nederland. Ik kreeg een echte VIP behandeling, echt super geweest
*** bedankt ***

wilbrink
BerichtGeplaatst: 06-08-2008 14:18 Reageer met quote

***

    Moderator opmerking:
    Heeft u de forum regels wel gelezen?
    Wilt u zich hier in het vervolg dan ook aan houden?
milo
BerichtGeplaatst: 07-10-2008 23:21 Reageer met quote

hallo alle,

Ben al een tijdje opzoek naar een goedkope tandarts hier in Nederland, alleen helaas ben ik niet ver gekomen.

Lees hier enkele goede reactie van hun die in Turkije goed en goedkoop hun tanden hebben laten maken.

Kunnen hun die het gedaan hebben mijn ontzettend helpen Door adres of telefoon nummer geven van de tandartspraktijken in Turkije.

Kunt het e-mailen: Milo_bellucci@hotmail.com

Al vast bedankt.
Milo.
evertey
BerichtGeplaatst: 07-12-2008 15:04 Reageer met quote

Je hoort dat er mensen zijn die hun gebit heel erg goedkoop in het buitenland laten behandelen. Allemaal succes verhalen maar niemand heeft het over na zorg, garantie, voor behandeling of controle. Waarnaar toe als het niet goed gemaakt is of als je er last van krijgt Er is in Nederland geen tandarts te vinden die de nazorg wil doen. En problemen komen nooit direct. Na 4 jaar kan alles beginnen te wankelen en losgaan zitten. De enig organisatie in Nederland die wel de na-zorg verleent is Evertey. Zij werken samen met twee tandartspraktijken in Nederland. Voordat de patienten naar Istanbul vertrekken worden eerst onderzocht door een tandarts in Nederland en eventuele voor-behandeling wordt verricht. Er wordt een offerte gemaakt dan pas kunnen de patienten vliegen. De tandartsen in Istanbul en laboratorium zijn uitgekozen door de tandartsen in Nederland. Voordat de patient vertrekt weet deze 99% waar hij aan toe is mede door de voor-controle. Ervertey zorgt voor begeiden in Nederland en in Istanbul.
evertey
BerichtGeplaatst: 09-12-2008 21:53 Reageer met quote

mirandak777 schreef:
Glen2 schreef:
Ik en mijn vrouw zijn wij beiden in mei dit jaar in Antalya geweest. In 8 dagen hebben wij onze tanden grondig laten renoveren. Ik 2 implantaten en 12 kronon en mijn vrouw 16 kronen. Het is super mooie geworden. Ik ben 70 jaar oud en ik kan nu op alles kouwen. Totale kosten voor ons beiden 12.000 Euro inclusief vakantie en alles. Wij hebben voor kronen van zirconium gekozen. Duurder maar wel het beste.
Alles is via een bedrijf in Nederland geregeld.
Voor implantaten moet je twee keer gaan.
Glen


Mijn vraag is eigenlijk wat zijn betrouwbare bedrijven die dit regelen?
mbt. tanden,kronen enzo


Het enige betrouwbare bedrijf die dit soort ingrijpende behandelingen kunnen organiseren is Evertey.
rusty
BerichtGeplaatst: 14-04-2009 17:52 Reageer met quote

het zijn ook andere die dat heel goed kunnen doen, geen tandarts in Turkije, maar in Hongarije, zijn beter heb ik gehoord.. google maar op empireclinic
Ronald201
BerichtGeplaatst: 31-05-2009 23:56 Reageer met quote

Ik ben eigen gelegenheid naar een kliniek in Kiev (oekraine) gegaan.
En ik kan niet anders zeggen dan 100% perfect !!!
Oekraine is in tegenstelling tot wat veel mensen denken,,een modern en ook veilig land.
hier kun je wat foto`s zien wat er allemaal gebeurd is.
http://www.youtube.com/watch?v=gDGVA6kBzaA
Angélique1966
BerichtGeplaatst: 14-10-2009 11:13 Reageer met quote

Wie van jullie heeft ervaring met een tandarts in Kayseri, en zo ja...welke? Ik heb schoonfamilie in die buurt en wil graag daar mijn tanden op laten knappen.
Angélique
Sander-Reuter
BerichtGeplaatst: 14-10-2009 12:59 Reageer met quote

Ik moet eerlijk wezen dat om goedkope kronen te vinden je niet perse naar het buitenland hoeft. Een aantal maanden geleden heb ik zelf 4 Zirkonium kronen laten zetten bij een kliniek genaamd Dental Care International op Schiphol.

Nadat ik voor een intake process langs was geweest werd al snel duidelijk dat deze kliniek mij meer dan euro 600,- zou schelen dan wat mijn huidige tandarts had voorgehouden.

Bij deze kliniek betaal je slechts euro 348,- per zirkonium kroon en als je een implantaat wil kost het rond de 1400 euro inclusief de kroon. Dan zul je wel denken dat het buitenland alsnog goedkoper is maar laten we niet vergeten dat deze kliniek juist om de hoek zit. Het scheelt je dus vliegkosten, hotel kosten en je kan zeker zijn van je garantie want wat nu als je naar een kliniek in Turkije gaat en nu 2 jaar je kronen gaan los zitten. Je springt dan niet 1,2,3 op het vliegtuig. En het beste van alles nog is dat je het kan declareren bij je ziektenkosten verzekeraar iets wat in de meesten gevallen bij het buitenland niet kan.

Sander
Dennis34
BerichtGeplaatst: 28-12-2010 12:25 Reageer met quote

Voor goedkope kronen hoef je inderdaad niet perse naar het buitenland. Vorige week heb ik een
6-delige brug laten zetten bij een bevriende tandarts (ipv bij mijn eigen tandarts) die zijn tandtechniek besteld bij een firma genaamd Yourdents in Amsterdam.

De bevriende tandarts bespaarde mij circa ? 1.200!!!
Ook kreeg ik een garantie op al het techniekwerk van maar liefst 5 jaar.
nathalie82
BerichtGeplaatst: 23-11-2011 12:13 Reageer met quote

ikzelf ben dit jaar ook voor behandeling in turkije geweest en was echt super bevallen en tegelijkertijd toch beetje vakantie en niet te vergeten veel goedkoper maar de kwaliteit is echt niet minder misschien ook wat voor anderen maar ik heb alles laten regelen door hqmedicaltravel
Anneke-58
BerichtGeplaatst: 13-09-2012 10:57 Reageer met quote

Mijn man en ik zijn de afgelopen zomer naar Turkije (Antalya) geweest via een bedrijf in Nederland genaamd Ozdent.
Van begin tot eind is er voor ons alles verzorgd. In Turkije zijn we vanuit ons hotel opgehaald door een Nederlandstalige hostess die ons heeft begeleidt.

Wat ons opviel was de kwaliteit/prijs verhouding. Mijn man heeft de implantaat van het merk Straumann gekregen die hier 2x zo duur is. Het personeel is zeer bekwaam en ervaren. wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

Zelfs bij terugkomst in Nederland heeft onze eigen tandarts complimenten gegeven.Smile

Mail me gerust als je vragen hebt.

Groeten,

Anneke
CarolineLou
BerichtGeplaatst: 11-02-2013 15:52 Reageer met quote

Ik ben net terug van een 4 daagse trip naar Istanbul, waar ik bij Tandarts Erdal Kumkumoglu in zijn prive kliniek mijn gebit heb laten doen.
Ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben. Ik heb 1 stift laten plaatsen (voortand) met een noodkroon, en 1 implantaat (kies), behandeling implantaat duurde maar een half uur. Ik heb zelf de injectie niet gevoeld. Mijn zoon grapte zelfs "je bent toch wel behandeld"
In mei ga ik terug om mijn definitieve kronen te laten plaatsen.
Ik heb zelf 4 jaar als tandarts assistente gewerkt en ben zeer onder de indruk over de hygiene en hoe geduldig en perfectionistisch Erdal en zijn assistente mij behandelde. Totaal geen tijdsdruk en heel verassend, totaal geen napijn. Ik was met een vriendin en die wees mij erop dat ik zelfs niet "raar" sprak na mijn behandeling. Ik ben na mijn behandelingen ook gewoon lekker gaan winkelen.
Op verzoek regelen ze zelfs taxi's of verblijf.
Een echte aanrader dus.

Groetjes,
Caroline
ming
BerichtGeplaatst: 08-04-2013 15:54 Reageer met quote

Budapest is ook heel goed alternatief.
Ik heb mijn implantaten in 2006 laten doen. Mijn ervaring is heel goed.
Wat men hier kan kan men in het buitenland zeker net zo goed en goedkoper.
Je kan het in principe over laten doen want er zijn in alle landen wel goede tandartsen. Als je Budapest overweegt dan weet ik daar wel een goede tandarts.
Mijke61
BerichtGeplaatst: 19-06-2013 12:41 Reageer met quote

Ik moet een brug van 3 kronen. Mijn tandarts pushed me al jaren, het is nodig. Ik wil het zelf ook wel, maar elk jaar is mijn budget op, mijn aanvullende verzekering. Ik heb altijd wel wat aan mijn tanden.

Duur grapje zo'n brug. Nu hoorde ik dat je in buitenland goedkoper uit bent en dat het werk en de brug net zo goed is als in Nederland. Vanwege de kosten is dat wel een optie voor mij. Maarrrr, dan moet je toch ook een paar dagen daar verblijven. Die kosten zijn er toch ook dan? Dan wordt het alsnog duur?

Ik heb zoveel vragen, dus ik hoop dat er iemand is die me het uit wil leggen en me kan adviseren, informeren én gerust kan stellen Wink

Bedankt!!

Marijke
aries
BerichtGeplaatst: 23-06-2013 14:43 Reageer met quote

Ja ik ben ook naar de tandarts geweest in
turkije om eerst 1 inplantaat te laten plaatsen ik was daar ook wel een beetje bang voor maar heb het toch gedaan en het resultaat mag er zeer zeker wezen en toen heb ik er vorig jaar nog 2 laten zetten en .En ben op 31-05-2013 weer terug gegaan toen ging op de 2 inplantaten de kroon erop er heb gelijk maar 4 kronen laten zetten op mijnm linker onder kaak en ben daar heel blij mee en zeer zeker als de prijs bekijkt .de eerste inplantaat konden ze hier niet omdat mijn bot weefsel zo ver var vergaan door een bacterie maar ik heb nu een mooie voortand en geen plaatje en geen brug .Wat ik er aan toe wil voegen het zijn eerste klas tandartsen waar ik geweest bent. met vragen kun je me bellen of mailen 0651005375
memories
BerichtGeplaatst: 19-09-2013 17:34 Reageer met quote

'Ming' post op 8-4--2013 goede ervaring te hebben met een tandarts in Budapest. Is het mogelijk de kosten en de naam van de kliniek/tandarts door te geven?

grt Marijke
infotandzorg
BerichtGeplaatst: 26-03-2014 15:09 Reageer met quote

Beste Madeliefie en anderen,

ook in Hongarije zijn er heel goede en bovendien echt goedkope tandartsen. Ze zijn betrouwbaar en professioneel en ze spreken goed engels of duits. Ikzelf en mijn vrouw hebben prettige ervaringen in Boedapest maar ook in de kleinere plaats Cegled, ongeveer een uur rijden vanaf Boedapest. Wil je er meer van weten, mail me op jkalkwiek@europe.com.

Met vriendelijke groet, Jan
Index > Tandheelkunde > buitenlandse tandarts
Pagina 2 van 3  

Vorige  1, 2, 3  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring