Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > tweede clomidkuur
Auteur Onderwerp: tweede clomidkuur
evie
Gast



BerichtGeplaatst: 21-02-2005 11:57 Reageer met quote

Gister tot mijn teleurstelling toch ongesteld geworden, na de eerste Clomid kuur. Morgen is dan dag 3 en begint de volgende kuur. Kan ik nu dezelfde telling aanhouden als bij de eerste kuur, om ongeveer uit te tellen wanneer de eisprong zal zijn ? Ik krijg deze keer nl geen echo's meer, vinden ze niet nodig, we hebben gezien dat er eitjes groeien met Clomid dus probeer het maar, je hebt nog 2 kuren en als je dan nog niet zwanger bent zien we jullie wel terug.... En daar moet je het dan maar mee doen ! Maar goed, de cyclus duurde 31 dagen. Kan ik nu van dezelfde telling uit gaan, dus eisprong tussen dag 12 en 15 ???
Wie heeft hier ervaring mee of kan mij hier iets over vertellen ??

evie
Maarten
Arts



BerichtGeplaatst: 21-02-2005 12:31 Reageer met quote

Jammer dat het niet gelukt is Evie... Hopelijk deze keer meer succes.

Ik zie dat je nu al drie keer een nieuw onderwerp gestart bent over eigenlijk dezelfde medische behandeling. Misschien is het handiger om verder te gaan bij je vorige verhaal, zodat voor mensen ook het hele verhaal een beetje duidelijk wordt.
evie
Gast



BerichtGeplaatst: 21-02-2005 16:47 Reageer met quote

ik weet niet hoe dat moet, dus vandaat dat ik maar weer een nieuwe topic had geopend ! sorry ............
Maarten
Arts



BerichtGeplaatst: 21-02-2005 16:57 Reageer met quote

Je kan dan gewoon verder gaan zoals je nu ook doet: dus in het vakje "reageer" of door onderaan op post-antwoord te klikken.
evie
Gast



BerichtGeplaatst: 22-02-2005 9:48 Reageer met quote

ja, maar als mijn topic dan niet meer bij actieve topics staat weet ik hem niet meer te vinden ! ach, komt goed, ik heb nu niet zo veel vragen meer, begin vandaag met de tweede kuur en wacht het maar weer af ...........
Paul
Admin



BerichtGeplaatst: 22-02-2005 13:07 Reageer met quote

Ja, dat klopt wel ongeveer. Maar je kunt het nooit met zekerheid zeggen. Een eisprong treedt ongeveer 12-18 dagen voor dag 1 van de menstruatie op.

Een onderwerp/topic kun je ook terug vinden in het gynaecologie forum. link Als je je registreert kun je ook op je eigen naam zoeken en kun je alle onderwerpen waarin jij hebt gereageerd overzichtelijk bij elkaar krijgen.
evie
Gast



BerichtGeplaatst: 25-02-2005 14:07 Reageer met quote

Ik zit nu op de zesde dag van deze cyclus, dag 4 van de Clomid kuur. Opeens vandaag veel wit slijm verlies ?? Kan dit door de Clomid komen ?? Het zal wel niets bijzonders zijn, maar omdat je het nooit hebt, is het opeens raar !
Karen
Gast



BerichtGeplaatst: 26-02-2005 11:42 Reageer met quote

Ja, tijdens je cyclus veranderd je afscheiding altijd wat. Met clomid is het natuurlijk weer iets anders dan 'normaal'. Maar mocht de afscheiding stinken, jeuken of branden dan kan het ook iets anders zijn.
evie
Gast



BerichtGeplaatst: 28-02-2005 12:26 Reageer met quote

nee, dat doet het allemaal niet, en het was ook maar één dagje, ik heb er geen last meer van gehad ! bedankt voor je reactie !
Index > Gynaecologie > tweede clomidkuur
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring