Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Hart- en vaatziekten > heb ik iets met me hart?
Auteur Onderwerp: heb ik iets met me hart?
italiaanlwd
BerichtGeplaatst: 11-08-2006 23:32 Reageer met quote

hallo ik heb zins 1 jaar vaak buik klachten begon een keer met harde ontlasting en aantal maanden later
ook weer harde ontlasting met donker bloed der bij en ik had koorts de dokter gaf me toen zet pillen en met 1 week was ik weer de oude later kreeg ik steeds mee buik klachten vooral links onder in de buik soms steken en ben vaak duizelig drink en eet wel goed maar ben voor de duizelig heid naar de dokter gegaan en die zegt te laag bloeddruk 100/50 week later was die 120/65 schommeld wat op en dag ga ik naar de wc weer harde ontlasting gehad en toen kwam ik van de wc af en ik was duizelig heel erg na 4 uren was het pas weg en gebeurd wel es vaker als ik van de wc kom en ben heel snel vol met eten terwijl ik bijna niks op heb en vaak na het eten krampen en winderigheid en soms gaat me maag te keer uur na het eten net of ik een dag niet heb gegeten ik heb alle bloed testen gehad en alles was perfect ben vaak heel erg moe en soms ben ik de hele dag moe en dan savond voel ik me toppie dokter zeg dat ik pds heb ik weet het niet meer daarom plaats ik het ook hier en wie herkend dit en zou ik pds hebben of zit het tussen de oren darm onderzoek zit ik niet op te wachten ik ga wel elke dag naar de wc maar onlasting is kleine beetjes krijg een dikkere buik dokter zegt dat ik verstopte darmen heb maar dat kan toch niet ik ga elke dag na de wc ook al zijn het kleine beetjes ik heb van de dokter iets gekregen soort spuitjes en dat moet je anaal in brengen en vloeistof inspuiten maar jah weet niet of ik het moet gebruiken en of me darmen wel verstopt zijn dus wat is het beste wat ik kan doen en wie herkend dit me leeftijd is 20 ben 1.75 weeg 53 kilo niet schrikken eet genoeg is gewoon me bouw dokter zegt dat het pds is en dat komt door stress heb het wel soms benouwd en last van hyperventilatie en soms als ik ergens kom byvoorbeeld gesprek solicitatie dan krijg ik het zo benouwd net of ik een angstaanval krijg soms wordt het zwart voor me ogen en gaat me hart te keer terwijl ik wel normaal adem wie kan me helpen als ik de dokter vraag gooit hij het op stress neer en weet hoe ik met hyperventilatie om kan gaan dus heb geen last van aanvallen wel benouwd en vaak pijn in me borst kan het ook iets met me hart zijn want ben ook vaak heel erg moe en soms loop ik de trap op en dan gaat me hart te keer sorry voor het lange verhaal ik wil nu wel es weten wat het is dus heb alles der maar uit gegooit hoop dat iemand me kan helpen oja heb ook een keer filmpje van het hart laten maken heb ook kleine hart ritme stoornis
Gast
BerichtGeplaatst: 12-08-2006 1:03 Reageer met quote

Ik weet niet of je deze reactie nu nog leest, maar weet dat ik je verhaal gelezen heb... Heb hetzelfde gewicht als jou ongeveer; ben 1.73, 23 en weeg amper 55 kilo. Ik heb ook wel vaak last van mijn maag en die spanningen waarover je het hebt heb ik ook, de dokter stuurde mij ook altijd weg met het verhaal dat het door stress komt; is een gemakkelijke redenatie lijkt het,maar misschien is dat het bij jou ook wel? Ga maar eens voor jezelf na of je problemen hebt, afgezien van je lichamelijke klachten. Ik ben overspannen en dit is pas na jaren naar boven gekomen zeg maar, omdat lichamelijke klachten niet altijd de boosdoener zijn zeg maar.

Mocht je geen problemen hebben dan zou ik eens een afspraak maken met een specialist in het ziekenhuis als ik jou was; daar zijn ze veel meer op de hoogte van eventuele oorzaken en kunnen ze je misschien ook meer gerust stellen dan dat een huisarts zou kunnen doen. Dat je overdag erg moe bent en je s avonds goed voelt; same here; waarschijnlijk een verkeerd ritme? Probeer in ieder geval elke dag op dezelfde tijden te eten, zodat je lichaam daaraan went.
Kan zijn dat je een tekort hebt aan Kalium; probeer bijvoorbeeld eens een aantal weken veel bananen te eten, misschien dat je lichaam daar goed/beter op gaat reageren. Drink ook elke dag rond de 2 liter water, thee oid. zodat je lichaam voldoende vocht binnen krijgt.
Dat je zoveel spanning hebt bij bvb een sollicitatiegesprek is opzich logisch, maar het moet wel tot op zekere hoogte zijn natuurlijk. Misschien dat je niet genoeg zelfvertrouwen hebt? Dat heb ik namelijk en daardoor gaat mijn hart vaak als een gek tekeer (extra hard bonken, dat je je hart echt heel erg goed voelt, te goed voelt)
Ik hoop dat je hier wat aan hebt?!!
In ieder geval heel erg veel succes ermee

Groetjes uit Leeuwarden
italiaanlwd
BerichtGeplaatst: 12-08-2006 10:39 Reageer met quote

hey je zegt groetjes uit leeuwarden kom zelf ook uit leeuwarden welke dokter heb je als ik vragen mag ik ****** is echt een klootzak hij neemt me niet sirieus
Gast
BerichtGeplaatst: 12-08-2006 13:45 Reageer met quote

He Smile Ik heb ******** (zit achter de schrans); deze neemt me serieus omdat hij mijn voorgeschiedenis kent, maar het bleef bij mij ook een kwestie van aandringen. Tis vaak toch zo dat huisartsen je vrij snel wegsturen, dat je weer thuis zit en denkt; goh alweer stress...maja, ook dan moet er nog iets tegen te doen zijn. Pas na jaren werd er naar mij geluisterd.
Gismo
BerichtGeplaatst: 19-09-2019 14:46 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Hart- en vaatziekten > heb ik iets met me hart?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring