Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > Campagne wijst mensen op symptomen longkanker
Auteur Onderwerp: Campagne wijst mensen op symptomen longkanker
Thomas3
BerichtGeplaatst: 21-03-2016 14:29 Reageer met quote

Hij is gezond geboren op 1 na. Een heel kleine piepgeluid in zijn luchtwegen bij slapen. Soms koorts en oorontsteking.
Vanaf zijn 2e jaar zag ik een grote verandering toen waren wij op vakantie in de zomer 1992 naar Disneyland in Parijs.
De maand na zijn BMR-1 MenC prikken. Tijdens dit vakantie had hij Waterpokken opgelopen. Toen was veel ellende gebeurd en de waterpokken was niet goed uitgekomen.

In de loop van tijd had hij vaak longontsteking, oorontsteking en ernstige eczeem. Een kleine gaatje in de oor die leidt tot slechthorend. De zwemles van school moet ik voor hem een kunst dopje laten maken. Een operatie voor waterbreuk in zijn lies. Heel vaak bezoek naar de huisarts en ziekenhuis voor de oortest.
Ook een lichte symptoom autisme. Vaak rare droom en altijd bang. Leerachterstand. Reguliere en alternatief bieden geen oplossingen.

Ik was totaal niet in de gat gehouden wat is eigenlijk met hem aan de hand. Vaak boos op hem dat hij zoveel rare dingen deed.

In het jaar 2008. Hij had opeens veel enge huiduitslag die met spoed opgenomen in ziekenhuis. Lichttherapie en hele lichaam smeren met crème en zwarte zalf. De huiduitslag leek onder controle. Maar het bleef krabben en smeren.

In het jaar 2009 kwam deze enge huiduitslag hard terug dat hij weer in paniek raken. Door het lezen van de gekochte medische boek over kinderziektes had ik eindelijk de oorzaak gevonden.

Deze enge huiduitslag was MAZELEN. Maar met een goede bedoeling. Ik zei rustig tegen hem. Niet in paniek raken. Wij hoeven niet naar ziekenhuis voor dezelfde behandelingen. Want die komt volgende keer zeker terug. Met de aanwijzingen van de boek had ik zijn Mazelen uiteindelijk geheel opgewekt en goed laten verlopen.

Direct na het bevrijding Mazelen zag ik een wonder gebeurd. Het kwam opeens veel vieze ettertjes uit zijn oor. Later blijkt de gaatje was dichtgegroeid. Geen maandelijkse oorontsteking en longontsteking meer. Hij was energieker en heeft veel eetlust.

Vanaf 2009 tot de zomer 2015 was geen dag ziek geweest. Alleen soms nog beetje eczeem over.

Vorige jaar in de zomer tijdens zijn werk (postnl) kreeg hij weer de huiduitslag. Overal spierpijn. Ik zei dat is geen mazelen maar BOF. 100% zeker. Maar na 1 week huiduitslag was hij weer genezen zonder Bof. De antwoord had ik pas vorige week gevonden.

2 weken geleden had hij weer dezelfde uitslag als vorige jaar. Ook gillen van de spierpijn. Ziek gemeld bij zijn nieuwe computerbedrijf.
Vorige week zondag had ik speciale thee gekookt en een infrarood massage apparaat op zijn onderrug (de plek van beenmerg) gemasseerd. Maandag schreeuw hij tegen me: mijn schildklieren in de nek en hals waren opgezwollen.

Wat een opluchting van me: Het is BOF. Ik heb gelijk.
Ik heb de BOF uiteindelijk succes opgewekt


Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 22-03-2016 12:14 Reageer met quote

Waarom was ik overtuig dat een Bof is?
Vorige jaar in de zomer ongeveer 30 graad werkte mijn zoon als postbode deur aan deur post verzorgen. Direct huiduitslag na het werk. Aangezien in 1992 waterpokken en in 2009 mazelen al gehad. Dan overtuig ik dat deze uitslag was geen mazelen of rode hond, maar een BOF. Vooral onder de hitte gebeurt.

Want de bedoeling van Bof is een verbranding in de schildklier voor een stevige evenwicht voor oren en luchtwegen. Goed tegen de hitte en weinig kans op evenwichtsstoornis en verbranding.

Alle kinderziektes begint met de Long-energie. Het HART is de hoofdorgaan om dit bof-virus te verbranden die later omgezet in antistof. Wie op dit moment goed laten verlopen heeft een sterke hartcapaciteiten, wie op dit moment niet goed laten verlopen dan krijgen zij allerlei onnodige hartaandoening, weke-delen, PDS, spierziektes zoveel op te noemen

Een kind die Bof of mazelen krijgt tussen de 2e jaar en 7e jaar verloopt heel soepel en makkelijker. Een kind die na het 7e jaar krijgt is veel malen moeilijk en gevaarlijk.
Mijn zoon die vorige week de "kinderziektes" kreeg was een MIX-cocktail van Bof en rode-hond/mazelen. Een zeer heftige uitbraak. Naast de huiduitslag was de bovenlichaam helemaal verbrand naar het hals tot aan de oren.

De Bof of mazelen komt niet zomaar uitbraken. Het lichaam moet sterk genoeg om dit op te vangen en verbranden.

Je moet een goede weerstand en goede fundering om dit proces te voltooid. Want de 1e 3 dagen kreeg hij hele lichaam spierpijn, hoge koorts. Daarna kwam de huiduitslag. De 4e dag braak de Bof uit dat hele nek en hals opgezwollen en de huid van de schouder tot aan de oren verbrand. Veel open huidwonden. Deze dagen kon hij geen meter bewegen. Het kwam veel vocht(afvalgift) uit zijn lichaam. Heel zwaar.
Gisteren was hele proces voltooid. Hij kreeg een nieuwe huid en de huiduitslag neemt af tot korstig. Hij kon nu al iets bewegen.

Paar maanden geleden ontmoet ik een sportvrouw van het jaar van Arnhem. Zij had vorige jaar in de zomer veel sport gedaan dat een pfeiffer kreeg die bijna 1 jaar lang pas vanaf. Ik zei tegen haar dat een Bof was die niet kon uitkomen. Heel jammer. Zij had ook de ziekte PDS die ook met kinderziektes mee te maken.


Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 24-03-2016 14:59 Reageer met quote

De aflopen 2 dagen had hij veel rare droom gehad. Een keer praat hij over enge droom en andere keer praat hij over helderziend.
Ik zei tegen hem omdat het HART is uitgeput na het verbranding. Het HART heeft een geheugen die verbindt naar de hersenen. Zwakke hart beïnvloedt de droom. Ik zei tegen hem het is maar tijdelijk. Zodra het hart is hersteld dan krijgt hij de rare droom niet meer.

Vandaag heb ik hem gevraagd over aflopen nacht. Geen rare droom meer. Heel goed geslapen.

Vandaag is eindelijk rust in huis. Hij kan al zelf lopen. De nieuwe huid begint al in vorm en er valt veel schilferige "oude" huid uit. De donkere korst valt ook grotendeel uit. De verbrande lies en oksel klier zijn aan het herstel. De verbrande stemband is ook hersteld. Nu alleen de verbrande schouderblad nog niet aan het herstel. Nu veel eetlust en energie. Ik verwacht nog 2 dagen dan kan hij douche en naar buiten wandelen.

Als ik naar alle topic's van dit forum lees dan vind ik van ene antwoord dan de andere antwoorden vooral bij de topic Psyche en de hart en vaten ziektes.

nl.wikipedia.org/wiki/Bof
Er moet veel correctie plaatsvinden in dit wiki.
1) Deze kinderen zijn wel besmettelijk voor anderen.
--- Fout.

2) De bof kan leiden tot de volgende complicaties:
hersenvliesontsteking (meningitis)
hersenontsteking (encefalitis)
ontsteking van de eileider (oöforitis)
ontsteking van de testikel (orchitis)
ontsteking van de alvleesklier (pancreatitis).
blindheid
doofheid
---Fout.

3) Vaccinatie[bewerken]
De bof kwam veel als kinderziekte in Nederland voor totdat in 1987 het BMR-vaccin (bof, mazelen en rodehond) werd geïntroduceerd. Kinderen krijgen deze vaccinatie op de leeftijd van 14 maanden en nogmaals met 9 jaar.[1] In België wordt de eerste BMR gegeven met 14 maanden en de tweede BMR bij kinderen van 10-13 jaar. De tweede vaccinatie wordt gegeven om kinderen die de eerste keer niet zijn geweest een tweede mogelijkheid te geven, omdat bij een klein deel (ca. 5%) na 1 vaccinatie nog onvoldoende antilichamen worden aangemaakt en om de kans op een langere bescherming te vergroten. De vaccinatie geeft bij minder mensen een goede immuunrespons dan bij de natuurlijke bofinfectie maar is meer dan voldoende om epidemieën te voorkomen met alle nadelen die daar bij horen.
--- fout.

4) In 2008 trad een bof-epidemie op in de Nederlandse Bijbelgordel, waar minder mensen gevaccineerd zijn tegen bof. [2][3] Een deel van deze patiënten heeft wel beide vaccinaties tegen bof ontvangen, maar het vaccin biedt geen volledige bescherming. De omvang van de epidemie bleef onduidelijk, omdat artsen geen meldingsplicht hadden voor kinderen met de bof. Vanaf 1 december 2008 geldt in Nederland wel een meldplicht voor de bof. Dit houdt verband met de invoering van de nieuwe Wet publieke gezondheid op 1 december 2008. Shocked
winnie76
BerichtGeplaatst: 24-03-2016 19:41 Reageer met quote

@thomas3....hou eens op met topics te verpesten met nutteloze informatie over vanalles wat niks met het onderwerp te maken heeft!!
Het gaat hier over symptonen van longkanker....niet over de bof, mazzelen, rode hond en weet ik veel wat nog je erbij haalt.
Suzuki
BerichtGeplaatst: 25-03-2016 11:21 Reageer met quote

@winnie76, het is heel jammer dat er geen moderator is die Thomas3 een halt toeroept. Blijkbaar is hij nog steeds niet uitgegoogled.

@Thomas3, stop AUB!!!!!!
winnie76
BerichtGeplaatst: 25-03-2016 12:57 Reageer met quote

@suzuki.....heel irritant is het...en dit is niet het enige topic wat hij vervuild.
Maar je zou toch denken dat een forum een moderator moet hebben. Jammer dat ik hem zelf niet kan verbannen.
Suzuki
BerichtGeplaatst: 25-03-2016 14:45 Reageer met quote

@winnie76,
Volgens mij houdt Thomas3 zich ook niet aan de Forum regels. Hij profileert zich als een allesweter, maakt de medisch specialisten belachelijk. Zij weten het niet?? Hij geeft hele verkeerde adviezen die ik persoonlijk zelfs gevaarlijk durf te noemen. Bijvoorbeeld dat chemo geen effect heeft bij behandeling van kanker. Hij haalt er in deze topic die over 'longkanker' gaat van alles en nog wat bij. Ik heb een emailadres gevonden waar ik mijn ongenoegen over deze persoon kan uiten. Iemand moet hem toch kunnen stoppen? Ik kan me niet voorstellen dat er niet meer gebruikers van dit forum zijn die heel veel vraagtekens zetten bij de gekopieerde teksten van Thomas3.
winnie76
BerichtGeplaatst: 25-03-2016 15:02 Reageer met quote

@suzuki
Hij houdt zich zeker niet aan de regels...en met gevaarlijke adviezen ben ik het eens, las ergens iets over zwarte bonen eten enz. Het grootste gevaar vind ik dat sommige mensen hem serieus lijken te nemen.
Gelukkig zullen er een hoop mensen zijn zogenaamde adviezen negeren, maar mijn grootste ergernis blijft zijn nutteloze teksten, waardoor mensen die serieuze info zoeken het niet kunnen vinden.

Fijn dat jij een mailadres hebt gevonden...hopelijk gebeurd er wat.
Suzuki
BerichtGeplaatst: 25-03-2016 16:21 Reageer met quote

@winnie, het emailadres wat op de Informatie pagina te vinden is werkt niet. Het volgende antwoord kreeg ik per omgaande:

Dit is een automatisch antwoord. Via dit mailadres worden geen medische vragen beantwoord. Medische vragen kunt u stellen op het openbare forum.

Met vriendelijke groeten,
De redactie van medischforum.nl

Sad
winnie76
BerichtGeplaatst: 25-03-2016 16:33 Reageer met quote

Hmm...dat is jammer.
winnie76
BerichtGeplaatst: 25-03-2016 16:43 Reageer met quote

Hmm...dat is jammer.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 01-04-2016 13:21 Reageer met quote

22-10-2015 start ik dit onderwerp na het lezen diagnose longkanker van Johan Cruijff op deze dag.
Johan is mijn idool zowel voetbal en zijn Johan Cruijff Foundation fonds voor een goede doel.
Ik wou heel graag mijn recept die longkanker had genezen hem vrijblijvend aanbieden. Na het lezen dat hij in Spanje meteen startte met de chemokuur behandeling die maar 20% bieden voor een kans, had ik maar laten.

Chemokuur tegen de slijmachtige tumor zogenaamde vlekken in de logen. Paar weken geleden zag ik zijn gezicht opgezwollen. Op dit moment wist ik al dat tijd zou aangekomen dat de tumor en vocht al in het hoofd uitgezaaid door de zware chemokuur. Helaas.

Er zijn diverse methode dat de slijmachtige tumor los kan laten in de longen. Het kost maar paar tientjes en paar weken tijd. Wie geneest heeft gelijk.

Voor winnie76 sterkte met ACNES en de andere aandoening.
Voor Suzuki sterkte met het leven zonder galblaas en de andere aandoening. Het gaat jullie goed.

Ook 1 april is een herdenkingsdag voor Tinus Smits. Een grote man met zijn CEASE therapie.
Suzuki
BerichtGeplaatst: 01-04-2016 14:26 Reageer met quote

'Dr' Thomas3,

Ik had zo gehoopt dat je met je klinkklare onzin gestopt zou zijn!
Waaruit maak jij op dat ik geen galblaas zou hebben en andere aandoeningen? Glazen bol?
winnie76
BerichtGeplaatst: 01-04-2016 17:20 Reageer met quote

Niks beters te doen thomas3, dan het forum door te spitten op mensen die commentaar hebben op jouw schrijven?
Get a life!
Index > Longziekten > Campagne wijst mensen op symptomen longkanker
Pagina 4 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring