Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Longziekten > Campagne wijst mensen op symptomen longkanker
Auteur Onderwerp: Campagne wijst mensen op symptomen longkanker
Thomas3
BerichtGeplaatst: 22-12-2015 14:01 Reageer met quote

Wie kan me vertellen waarom in België waterpokken wordt windpokken genoemd?

Waterpokken (Varicella) is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door het varicella-zostervirus. Het is een van de klassieke kinderziekten. Andere benamingen zijn windpokken en wijnpokken.

Is dit varicella-zostervirus goed of slecht?
De incubatietijd is 14 tot 21 dagen. Na een prodromale fase van wat koorts en op verkoudheid gelijkende verschijnselen die een paar dagen duurt, verschijnen eerst kleine rode vlekjes, die na ongeveer een dag overgaan in kleine met vocht gevulde blaasjes op een rode ondergrond, overal op het lichaam, vaak het eerst in de nek. Kenmerkend zijn de blaasjes op het behaarde hoofd. Het aantal kan variëren van minder dan tien tot honderden. Na ongeveer een week zijn de meeste blaasjes ook weer verdwenen.

Veel landen willen naast alle vaccinaties ook een vaccins tegen de waterpokken kinderziektes. WHO heeft uiteindelijk afgeschaft doordat de resultaat nihil is, het hoeft beetje koorts, warme of vochtige weer dan is de virus opgewekt.

In België was aflopen jaar in paniek geraakt. Pas op 1 juni 2015 de volgende uitspraak:
'Er is eerst meer onderzoek nodig, de conclusies zijn voorbarig.' Dat is de reactie van minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) op de waarschuwing van onderzoeker Benson Ogunjimi in 'De Standaard'. Die stelt dat de windpokken toch niet zo onschuldig zijn.

Bijna alle Vlaamse kinderen krijgen windpokken. Het virus dat de rode jeukende blaasjes in het gezicht en op het lichaam uitlokt, is evenwel minder onschuldig dan gedacht. Elk jaar worden honderden kinderen met windpokken opgenomen in het ziekenhuis. Een tweetal kinderen krijgt zelfs een beroerte die te wijten is aan de windpokkeninfectie.

‘De laatste twee jaar komen er almaar meer harde bewijzen bij dat een windpokkeninfectie het risico op beroertes bij kinderen tot zes maanden na de ziekte verhoogt’, zegt Benson Ogunjimi, kinderarts in opleiding en onderzoeker. Recent verdedigde hij aan de Universiteit Antwerpen en Universiteit Hasselt zijn doctoraat over het varicella zoster virus, dat windpokken veroorzaakt. ‘Het virus blijft achter in het lichaam en verspreidt zich vermoedelijk ook in de hersenen.’

--- Hoe krijg je hersenvliesontsteking en/of vochtophoping in de hersenen en hoe kan je dit voorkomen?

Quote: ‘De laatste twee jaar komen er almaar meer harde bewijzen bij dat een windpokkeninfectie het risico op beroertes bij kinderen tot zes maanden na de ziekte verhoogt’, zegt Benson Ogunjimi,

Hier weet je al waarom een windpokkeninfectie het risico op beroertes bij kinderen tot zes maanden na de ziekte verhoogt.

België. In april 2013: “Als ik wist dat er een vaccin was, dan had ik Eline laten inenten tegen de windpokken,” vertelt Ann Dobbelaer. Precies een jaar geleden stierf haar dochter aan de complicaties van de kinderziekte. Eline was 2 jaar en 8 maanden.
Een individuele geval heeft hele België in paniek geraakt. Zij hebben geen verstand van de bedoeling en de proces van waterpokken. Zij geven de doodsoorzaak aan de waterpokken. Zij vragen zich niet af waarom Eline wel en de andere miljoenen niet.

Weer krijgt de goedbedoelde waterpokken de schuld.
Waterpokken is bedoeld vanaf de 6e maand tot 1 jaar uitkomen.

Ik zal niet weten of België volgende jaar een wet gaat vaststellen dat ook een vaccinatie voor waterpokken toevoegen. Als wel dan verwacht ik meer slachtoffers opleveren. Alle artsen krabben zijn hoofd waarom de kinderen toch windpokken krijgen ondanks de windpokken vaccinaties.
Sad
Thomas3
BerichtGeplaatst: 24-12-2015 19:56 Reageer met quote

De algemene informatie over waterpokken:
— Bijna elk kind krijgt een keer waterpokken.
— Binnen tien dagen is uw kind weer beter.
— Uw kind mag naar school of het kinderdagverblijf.
— Eerst wordt uw kind verkouden.
— Vervolgens ontstaan over het hele lichaam vlekjes en blaasjes, vaak ook in de mond, in het haar en op de oogleden. De uitslag jeukt en kan gepaard gaan met lichte koorts. De blaasjes verdrogen tot korstjes.
— De korstjes zijn na tien dagen verdwenen.
— Uw kind kan wat hangerig zijn, maar is meestal niet erg ziek
— Er zijn geen medicijnen die helpen tegen waterpokken. Ook geen medicijnen waar het sneller van overgaat.
— Meestal is uw kind binnen tien dagen genezen. Daarna is het tegen de ziekte beschermd.
— Een tweede keer waterpokken krijgen is zeer zeldzaam. Het virus kan wel in het lichaam achterblijven en jaren later plaatselijk een huiduitslag veroorzaken. Dit noemt men gordelroos.

De Waterpokken komt meestal voor in de winter of in de vroege lente.
Waarom wordt waterpokken in België windpokken genoemd?
Windpokken = waterpokken.
Beginfase en eindfase
De factor om waterpokken te wekken is de wind en/of vochtigheid. Dit komt door de huid of door neus, mond of luchtwegen. Wanneer de waterpokken is opgewekt door wind. Dan treedt het hele proces met een gesloten systeem. Hierna moet het kind thuis blijven om de wind en bloeddruk omhoog te voorkomen.

De beginfase is via de long-energie naar de MILT om dit virus met een lichte koorts-proces te verbranden tot de antistoffen voor een goede immuniteit tegen de vochtigheid en alle huidaandoening. Degene geen waterpokken gehad of wel gehad, maar niet goed gedaan, lijdt hele leven aan eczeem of allergie.

Dit zie je vaak een kind die veel later waterpokken krijgt tijdens de schoolkamp of op reis. Vaak ziek en altijd last van eczeem en allergie.
Wanneer een kind van 3 op de kleuterschool Waterpokken oploopt met verkouden door weersverandering, rennen of weinig kleren aan. Dit kans geldt ook voor de andere klasgenoten. Helaas begrijpen de ouders en de Dokters niet de proces van de kinderziektes. Wanneer meer dan 2 kinderen de Waterpokken oplopen dan noemen zij dit een besmettelijke ziekte is. Zij vragen zich niet af waarom de ouders, broers en zussen, familie en vrienden die met deze kind in aanraking geweest toch niet besmet.

Wanneer de keelamandelen (tonsillen), neusamandelen en tongamandelen en blindedarm vanaf de 2e jaar groot gegroeid die bereid tegen de hoge koorts. Dan is de tijd voor mazelen, bof of rode hond voor de gevorderd immuniteit. Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 25-12-2015 16:43 Reageer met quote

Wat een geschenk van god, dat noemen "zij" de mazelen uitbraak. De antistof-mazelenvirus voor een goede immuniteit noemen "zij" besmettelijke virus. "Zij" hebben hekel aan de moedernatuur.

De mazelen is niet alleen voor de antistoffen, maar ook voor de fundering van het hele lichaam o.a.
1) centraal zenuwstelsel
2) maag-darmstelsel
3) cellen van het afweersysteem
4) hart- en vaatstelsel
Ook voor de versterking van Long-energie, maag-energie en nier-energie die elkaar goed verbinden.

Long is een orgaan. Zonder zuurstof kan je niet bewegen en leven. Een auto zonder benzine is nutteloos. De longen met zuurstof in leven noemen wij long-energie. Nier-energie is de aangeboren energie vanaf de placenta gekregen van de zwangerschap. De longen-energie en maag-energie zijn na het geboorte toegevoegd

Degene heeft geen mazelen gehad is heel kwetsbaar. Zij lijken wel gezond, Het hoeft maar een schudding, trauma of een klap dan heeft een grote volg.
Een jonge mooie vrouw die een deur klap van de koelkast in haar hoofd dan stijgt de maag-energie zomaar naar het hoofd wiens maanden lang lijdt aan evenwichtsstoornis. een vrouw levenslang lijdt aan BPPV nadat een schudding tijdens de vlieg reis. Zoveel op te noemen.

Hoe is de proces van de Mazelen?
De beginfase van mazelen is via de long-energie naar de LEVER om dit virus met een hoge koorts-proces te verbranden voor een antivirus systeem.

De lijst van alle kinderkanker in de vokk.nl kan je heel makkelijk de oorzaak vinden van de verstoring beginfase tot de eindfase van de mazelen-proces.

Het proces begint vanaf de lever naar de bijnier.
Hebben jullie op de tv over Neuroblastoom gezien?
Neuroblastoom, meestal komt de tumor voort uit het bijniermerg Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 26-12-2015 18:56 Reageer met quote

Toen las ik een trieste verhaal van een moeder van een neuroblastoom-patiënt die heel veel geld verzameld(meer dan 150000 euro) naar Amerika voor een Immunotherapie die 30% kans meer bieden. Van 20% kans naar 50% kans. Immunotherapie tegen de goedbedoelde virus. Het gekste is dat het kind MOET de complete standaard ZWARE chemokuur onderging in Nederland dan pas toelaten. De moeder was tijdens de reis naar Amerika BORSTKANKER constateert. Zij moest ook onder de chemokuur behandeling in Amerika onderging.
Ten eerst dit ziekte moet je absoluut niet met chemokuur behandelen. Ten tweede borstkanker heeft met Long-energie mee te maken. Daarom is de mazelen heel belangrijk voor vrouwen dan de mannen om borstkanker te voorkomen. De zenuwenbaan van de LEVER verbindt van borsten naar de geslachtsdelen. Hoe was het afloop met deze kind na de dure en zware immunotherapie behandeling? U zal het zelf opzoeken.

Hier is de algemene informatie in de Wikipedia.
Mazelen heeft een verloop in twee fasen. Het virus nestelt zich eerst in de luchtwegen. Daarna komen de met het virus geïnfecteerde lymfocyten in het bloed en verschijnen de rode vlekjes op de huid.

Meestal begint het ziekteverloop dan ook met verschijnselen die lijken op een stevige griep of verkoudheid (koorts, hoesten, loopneus, ontstoken ogen). Mazelen wordt vaak pas herkend als de kenmerkende rode vlekjes met witte stip op de binnenkant van de wangen verschijnen (zgn. Koplik-vlekken). Deze worden gevolgd door verder stijgende koorts en de voor mazelen typische licht jeukende paarsrode vlekjes, eerst in het gezicht, dan achter de oren en dan in de hals. De koorts kan een tweede keer hoog oplopen, en vervolgens zakt de uitslag via de romp naar armen en benen. De grote en kleine rode vlekken gaan geleidelijk op in een egale roodheid. Mazelen zijn het meest besmettelijk van 1-3 dagen voor en tot 5 dagen na het optreden van huiduitslag.

Er is geen behandeling tegen mazelen. Na 1 week verdwijnen de symptomen van mazelen meestal weer spontaan. Als er complicaties optreden zijn medicijnen en/of ziekenhuisopname nodig.

Hoe is de proces van de Mazelen?
De beginfase van mazelen is via de long-energie naar de LEVER om dit virus met een hoge koorts-proces te verbranden voor een antivirus systeem. Vanaf de lever naar alle hormonenklieren. De 1e klier is de bijnierschors en bijniermerg richting naar boven langs de schildklier. De keelontsteking tijdens de mazelen verbranding moet je heel voorzichtig zijn. Geen paniek om te onderdrukken. Het is maar tijdelijk. Op het moment van schildklier naar de pijnappelklier wordt de koorts-proces in volle gang bezet voor de virus verbranding.

http://www.medischforum.nl/viewtopic.php?t=34076
Hoe kon Freek Hagoort zomaar overleden 3 dagen na het vaccinaties?
Waarom had de zoon van John Travolta en de zoon van Dan Karaty een bacterie in zijn bloed gevonden?
Suzuki
BerichtGeplaatst: 26-12-2015 21:56 Reageer met quote

Gaat dit nog steeds over 'Campagne wijst mensen op symptomen longkanker'????
'Dr House' Thomas 3, je haalt er van alles en nog wat bij.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 26-01-2016 21:13 Reageer met quote

Vandaag las ik in de krant ED een pagina over LEEF.
De eerste voorstelling van Solo Stories is LEEF!, gebaseerd op het boek van Laura Maaskant.
LEEF! wordt gespeeld vanaf januari 2016.

In 2009 was zij behandeld voor een tumor bij haar ribben, een grote tumor als een tennisbal richting haar luchtpijp, chemokuur en allerlei behandelingen, genees verklaard, rond april 2013 zijn er uitzaaiingen in haar longen ontdekt. Daarna ongeneeslijk verklaard. Laura weigert opnieuw de chemokuur behandelingen.

10 jaar geleden was mijn zoon ook ongeneeslijk verklaard met uitzaaiingen in de beide longen, in de lymfeklieren en botten.

2 maanden later na de diagnose was hij weer kankervrij verklaard. Alle kankercellen in de longen waren opeens verdwenen. Geen toeval.
Vandaag 10 jaar later. Hij leeft nog en gezond. Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 28-01-2016 13:43 Reageer met quote

Het medicijn nivolumab voor de behandeling van longkanker wordt per 1 maart 2016 via het basispakket vergoed.
Is geen medicijn dat geneest maar een ordinair product dat ervoor zorgt dat uitbehandelde longkankerpatiënten een jaar langer leven voor € 134.000 per jaar. Embarassed

Leer de mazelen en longontsteking te kennen. Dat is de 1e stap om longkanker te genezen alsnog voorkomen.

Obama wil dat de VS een leidende rol gaat spelen bij de strijd tegen kanker. Vice-president Biden, wiens zoon onlangs stierf aan kanker, gaat dat coördineren. "Laat Amerika het land zijn dat erin slaagt kanker de wereld uit te helpen."

Het zal hem niet lukken als VS doorgaat met vaccins om mazelen te onderdrukken. Deze maand alleen een gewone Zikavirus had hele VS op zijn kop gedraaid. De symptomen van Zikavirus is hetzelfde symptomen van Mazelen vooral de rode ogen en oogontsteking.

Het is hetzelfde verhaal met Malariavirus.

Het zikavirus kan zikakoorts veroorzaken. Het virus wordt verspreid door zogenaamde Aedes-muggen. De ziekte verloopt meestal vrij mild. Er is geen behandeling mogelijk. De symptomen gaan vanzelf over. Er zijn aanwijzingen dat een infectie tijdens de zwangerschap schadelijk kan zijn voor het ongeboren kind.

Er zijn wel methode voor dit infectie om de ongeboren kind veilig stellen.

Deze weken hoor ik iedere dag een goede oproep via de radio om mensen te waarschuwing voor het gevaar antibiotica bij Griep. Een goede actie.

10 jaar geleden had de arts bij mijn zoon een weefselpunctie gedaan in de hals voor de diagnose kanker vooronderzoek. Een punctie in de ingekapselde tumor was geen goede idee. Toen had heel veel ellende veroorzaakt o.a. de onverklaarbare longontsteking en hals lymfeklieren ontsteking. De wond geneest niet en kwam veel ettertjes uit die niet kon stoppen.

Heel veel antibiotica gegeven maar de longontsteking werd alleen maar erger, hevige hoest en slijm, open wond met veel vieze ettertjes. Hij werd zieker en zieker.

Dat was de 1e keer die ik zelf een oplossing ging zoeken en verdiept in geneeskunde. Ik had toevallig een methode gevonden die de longontsteking en de wond binnen 2 week genezen. Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 28-01-2016 16:03 Reageer met quote

Net een programma gekeken op NPO1 Maxvandaag over de oproep donatie de draagbare kunstnier i.p.v. Dialyseren voor de Nierstichting.

Een verhaal over ene Thomas van 21 jaar waar hij vanaf zijn 2e jaar opeens ernstige ziek daarna verandert in een nierpatiënt.

Het is geen erfelijke ziekte. De enige oplossing is verdiept in kinderziektes en de verschillende koorts-proces.

Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 06-02-2016 20:57 Reageer met quote

In 2009 was Laura Maaskant behandeld voor een tumor bij haar ribben, een grote tumor als een tennisbal richting haar luchtpijp, chemokuur en allerlei behandelingen, genees verklaard, rond april 2013 zijn er uitzaaiingen in haar longen ontdekt. Daarna ongeneeslijk verklaard.

Als Laura Maaskant weet de oorzaak van tumor in de ribben dan kan de uitzaaiingen in de longen later ook voorkomen. 2 ziektes maar 1 gemene oorzaak. Alleen de oorzaak bestrijden is de garantie dat de kanker niet kan terugkomen en uitzaaien.

De 1e diagnose kanker dan noemt de oncoloog longkanker. Kankerpatiënten die later kankercellen gevonden in de longen dan noemen zij uitzaaiingen in de longen zogenaamde vlekken in de longen.

Johan Cruijff die meer dan 10 jaar stop met roken door hartinfarct vlekken in de longen gevonden, dat noemen zij longkanker.

Lymfeklierenkanker, Nasopharynx carcinoom, Blaaskanker en Longkanker hebben allemaal een gemeenschappelijke oorzaak en factoren. Er zijn 5 oorzaken en factoren.

De oorzaak van blaaskanker is niet bekend volgens de KWF. Daarom weten zij niet de oorzaak van tumoren in de ribben idd. vlekken in de longen.

De oorzaak van alle hersenen aandoening tot hersenentumoren vind je achter deze groep.


Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 08-02-2016 14:51 Reageer met quote

DE artsen wiens interesse in de oorzaken van Lymfeklierenkanker, Nasopharynx carcinoom, Blaaskanker en Longkanker moet maar eerst leren de centrum van Energieveld.

Waar is de centrum van alle energievelden?
De plek waar tussen het Hart en de Maag. Een verbodene plek voor naaldprikken.
Degene een goede Mazelen gehad heeft een goede en sterke energievelden. Vooral voor vrouwen zijn heel belangrijk voor de proces menstruatie en zwangerschap.

De verandering van dit 4 soorten kanker begint vanaf dit plek. Dit 4 soorten kanker liggen op hetzelfde route.
Nasopharynx carcinoom - Lymfeklierenkanker - Longkanker - Blaaskanker.

Deze plek tussen het hart en de maag is ook de beginfase verandering van slokdarmkanker. De beginfase is ineens geen voedsel meer normaal doorslikken. De arts die wel verstand van dit ziekte kan op eenvoudige manier binnen paar weken genezen om de slokdarmkanker te voorkomen. Degene geen verstand van dit ziekte dan verandert dit in allerlei ernstige vorm tot slokdarmkanker.
Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 09-02-2016 14:45 Reageer met quote

Deze plek tussen het hart en de maag is ook de beginfase verandering van Evenwichtsstoornis.

Je ziet vaak iemand na het bezoek van restaurant of feest, veel gegeten en veel gedronken vooral in de wintertijd. Direct naar buiten misselijk worden door koude wind of lucht happen. Dit misselijk gevoel leidt tot braken.

De beginfase verandering van slokdarmkanker. De beginfase is ineens geen voedsel meer normaal doorslikken. Door stress, slapeloos nacht, en/of medicijnen is deze plek heel kwetsbaar voor balans. Na het happen van koude wind dan verandert dit ineens geen voedsel meer normaal doorslikken. Als op dit moment kan braken dan is dit ziekte spontaan genezen net als de beginfase van Evenwichtsstoornis.

Helaas ziet men braken is een aandoening. Anti-braak medicatie die geen oplossing bieden maar verandert dit in ernstige vorm van ziekte.

DE Hartstichting heeft geen idee waarom een voetballer tijdens de wedstrijd ineens zomaar hartstilstand, iemand hartstilstand bij jogging. Zij zoeken de richting cholesterol, hoge bloeddruk, verstopte bloedaders of eetgewoonte.

De hartstilstand met diverse factoren begint ook in dit plek tussen het Hart en de maag. DE centrum van energieveld. Zij denken allemaal reanimeren op het hart dat de patiënten kan redden, Zij snappen niet waarom sommige wel en sommigen niet.
Wanneer op dit plek dat de energieveld kan vrij maken dan is de verstopping vrij. Het leven is gered.
Zo zie je een andere goede resultaat met een acupunctuur behandeling bij hartstilstand dat alle vingertoppen prikken of de onderkant van de oor prikken dat de druk en de verstopping vrijgemaakt. Het leven is gered.
Very Happy
Suzuki
BerichtGeplaatst: 09-02-2016 15:21 Reageer met quote

Beste Thomas3,

Google jij al deze teksten? Jouw beweringen, jouw adviezen.... Je schrijft alsof de hele medische wereld onzin is en dat jij de wijsheid in pacht hebt. Ik schrik ooit van je uitspraken en vind het regelmatig zelfs gevaarlijk!
Jammer dat hier niemand ingrijpt.
Thomas3
BerichtGeplaatst: 10-02-2016 12:10 Reageer met quote

Ik hoef niet googelen. Dat is mijn ervaring. Wie geneest heeft gelijk.
DE onverklaarbare longontsteking was genezen na het braken(met medicatie).
DE ongeneeslijke uitzaaiingen was ook genezen na het braken(met medicatie).

mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/110589-hoe-een-hartaanval-te-onderscheiden-van-slokdarmontsteking.html

Kennis van braken is heel belangrijk.

De wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell heeft 25 jaar ervaring in zijn vakgebied, heeft meer dan 5.000 openhartoperaties verricht en moet nu toegeven dat hij ernaast zat. Op basis van de wetenschappelijke literatuur hield het medisch establishment altijd vol dat hartziekten het gevolg zijn van een verhoogd cholesterolgehalte.

De enige geaccepteerde therapie was het voorschrijven van medicijnen die cholesterol verlagen en een vetarm dieet. Gesteld werd dat een vetarm dieet zou leiden tot een lager cholesterolgehalte en dus minder hartziekten. Afwijken van deze aanbevelingen werd gezien als ketterij.

Aderwand

Enkele jaren geleden werd ontdekt dat ontstekingen in de aderwand de werkelijke oorzaak zijn van hartziekten. Langzamerhand vindt er een paradigmaverschuiving plaats.

--- Ontstekingen in de aderwand?
Thomas3
BerichtGeplaatst: 11-02-2016 16:50 Reageer met quote

-- Ontstekingen in de aderwand?

De wereldberoemde hartchirurg Dwight Lundell heeft de "oorzaak" ontdekt na 25 jaar en meer dan 5.000 openhartoperaties verricht oftewel 5000 onnodige operaties verricht.

Hij had wel de oorzaak ontdekt maar hij had geen idee waar komt dit ontstekingen vandaan? Hoe kan je dit oplossen?
De oplossing is helaas geen chirurg werk.

Dit "ontsteking" veroorzaakt niet alleen de probleem slokdarmvernauwing en reflux, maar ook de hartklep. Zogenaamde lekkende hartklep of hartklep sluit niet goed.
Een voorbeeld: een bak met deksel. Als je een hand boven op de deksel drukt dan sluit de deksel niet goed af. De andere oorzaak is dat de bak is opgezwollen dat de deksel niet past.

Lekkende hartklep hoeft geen chirurg werk te zijn. Je hoeft maar de oorzaak bestrijden dan past het deksel goed aan. Dan is de slokdarmvernauwing of reflux ook vrij. Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 12-02-2016 12:38 Reageer met quote

Als je weet dit onzichtbare, onverklaarbare "ontsteking" kan de gezonde slokdarm zomaar verandert in slokdarmvernauwing of ineens geen voedsel meer normaal doorslikken. Dan weet je ook de exacte oorzaak van Vaginisme. Ook door dit onverklaarbare "ontsteking".

Om dit "ontsteking " te leren kennen waarom vind je dit in de slokdarm en aderwand maar ook in de vagina?
De antwoord is de NIER.

Daar vind je ook de oorzaak en oplossing van Nasopharynx carcinoom - Lymfeklierenkanker - Longkanker - Blaaskanker.

Hoe ziet de vlekken in de longen oftewel kankercellen uit?
De onderstaande filmpje kan je een deel te zien.
Hoe genees je blaaskanker in 3 minuten
youtube.com/watch?v=o71_5xZDGtU

Het is misleiden dat met emotioneel effect blaaskanker in 3 minuten genezen. Er speelt meer factoren als je verstand van blaaskanker en kankercellen in de blaas en in de longen. Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 15-02-2016 16:05 Reageer met quote

De blaaskanker was wel binnen 3 minuten genezen, maar niet door de emotioneel effect. Door de warmte.
De warmte van Qi-Gong. Deze behandeling moet via een driehoek methode. 3 behandelaars. Van boven de blaas, links van de blaas en rechts van de blaas zodat de kankercellen via de urine verdampt.

Iemand heeft speciale gave kan dit zonder hulp uitoefenen lijkt als deze man. youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vQZg_DqkIWo

DE algemene behandelingen van blaaskanker in Nederland. Hier een voorbeeld.
Graag zou ik middels dit forum ervaringen uitwisselen omtrent complicaties bij blaasspoelingen over behandeling bij diagnose Blaaskanker.
Op 19 Maart 2007 is bij mij blaaskanker gevonden en een systecopy uitgevoerd,waarbij de poliepen (kwaadaardig verwijderd zijn.
De nabehandeling,(spoelingen met bcg 6x) is bij de derde spoeling stopgezet in verband met complicatie in de vorm van blaasontsteking en bijbalontsteking.
Hierdoor is door de uroloog een antibiotica kuur van 14 dagen voorgeschreven die niet voldoende bleek om de onsteking te doen verdwijnen.
Een nieuwe kuur van 4 weken opgestart met dezelfde antibioica.
Na urine controle bleek nu de ontsteking weg te zijn en een nieuwe opname voor systecopy gepland in Augustus.
De diagnose van de onderzochte biopsies was goed, de blaas was schoon.
Alleen zit ik nu nog met de bijverschijnselen of resten van de bijbalontsteking.
Vergrootte testikel en een restant van harde knobbel in de balzak.

--- In deze 9 jaar tijd ups en down. Nog steeds onder de controle in ziekenhuis. Vorige maand was hij gelukkig schoon verklaard dat hij mag over 1 jaar weer opnieuw onder controle houden.

De drank en voedsel die wij hebben gedronken en gegeten, wordt omgezet in vocht voor alle organen en lichaamsdelen. DE goede wordt opgenomen na het filteren, de slechter wordt via de nier naar de blaas richting de urine verlossen. De afvalvocht vanuit de lichaamsdelen naar de nier was een "damp", geen urine/water. Vanuit de nier werkt een proces dat deze damp wordt langzamerhand omgezet in urine/water naar de blaas. Zodra vol in de blaas gegiet dan krijg je een drang om te plassen.

De kankercellen in de blaas kan je vergelijk met de damp op je voorruit en achterruit van de auto vooral in de winter. Als je de damp gaat schoonmaken met een doek of spons. Dan zie je water in de doek/spons. Een natte doek. Als je de elektrische ventilatie of kachel aanzet dan verdampt de damp helemaal in het lucht. Geen water te zien.

De kankercellen kan je makkelijk behandelen doordat water in de blaas zit dat de kankercellen niet vast nestelen. Je had een korte uitgang om dit te verlossen.

Hoe zit het met de kankercellen in de longen die meestal vast nestelen?
Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 16-02-2016 15:57 Reageer met quote

Maandag 25 januari op de wereld draait door.
dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/352550
Dinsdag 2 februari stond dit verhaal in ED krant over Charlotte Dijkgraaf in juli 2000 ziet verloskundige een plekje op haar rug dat bij lichte druk blauw kleurt. In de dagen die volgen krijgt zij steeds meer vreemde plekjes - 'de kleur van een meertje in een bos rond het middaguur.
"We hebben eigenlijk niets te bieden, zei de oncoloog." De moeder weigert de chemokuur die toch geen genezing biedt. Als ze toch doodgaat, laten we haar dan niet belasten met akelige behandelingen. Zij namen haar mee en deden niets, behalve heel veel van haar houden. Het wonderbaarlijk is: dat is achteraf haar redding geweest. Na een halfjaar werd ze steeds tieriger en na een jaar bleek ze spontaan in remissie te zijn gekomen. In dit soort zeldzame gevallen is het inmiddels protocol geworden om niet in te grijpen.....

Haar moeder Pia de Jong schreef een nieuwe boek over de ziekte en de wonderbaarlijke genezing van haar jongste kind.

Na 15 jaar zijn de wetenschappers nog steeds radeloos over haar spontaan genezing. Hoe komt dat nou?

--- Ik weet dit raadsel. De antwoord heb ik grotendeels al verteld op dit topic.

Precies in die week op vrijdag 5 februari scheen de ED krant over Bade Cakir van 4 jaar ook een zeldzame Leukemie met een slechte nieuws.

Bade is een gewone, gezonde kleuter in een gezin met 2 broertjes. Totdat ze in de zomer van 2015 opeens een zeldzame vorm van leukemie blijkt te hebben. In eerste instantie wordt een traject van chemokuren in gang gezet. Maar Bade blijkt heel gevoelig voor infecties en belandt in het najaar op de intensive care van het Erasmus MC in Rotterdam. De chemo wordt stopgezet. "Haar linkerlong is inmiddels aangetast, haar stembanden functioneren niet meer en haar darmen zijn door alle chemo's ook kapot. Het ziet er naar uit dat alleen stamceltherapie haar leven kan redden, maar daar is een donor voor nodig....
Crying or Very sad
Thomas3
BerichtGeplaatst: 21-02-2016 1:54 Reageer met quote

Ontdekking
Chemotherapie werd bij toeval ontdekt tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Amerikaanse arts Cornelius Packard Rhoads (1898-1959). Hij was op dat moment aanwezig in de Italiaanse stad Bari, waar geallieerden voor hun bevoorrading gebruik maakten van de haven. In de nacht van 3 december 1943 werd de haven gebombardeerd door de Duitsers en werden er zestien schepen tot zinken gebracht. Onder deze schepen was ook het schip de Liberty, dat op dat moment een geheime lading van honderd vaten mosterdgas aan boord had, bestemd voor de oorlogsvoering. De vaten raakten lek en een grote groep mensen werd blootgesteld aan het gas. De Amerikaanse arts Rhoads behandelde veel van de zeshonderd overlevenden van de Liberty. Het viel hem op dat hun aantal witte bloedcellen dramatisch was gedaald, terwijl de rest van hun weefsel onaangetast leek. Als mosterdgas het aantal witte bloedcellen deed afnemen, kon dit een behandeling zijn voor lymfklierkanker, aangezien lymfkanker voorkomt in de witte bloedcellen. De ontdekking werd pas na de Tweede Wereldoorlog bekend gemaakt en leidde ertoe dat wetenschappers op zoek gingen naar nog meer stoffen die soortgelijke effecten zouden kunnen hebben op kanker.

Ontwikkeling
In de jaren daarna werden steeds meer stoffen gevonden die kankercellen konden doden. De behandeling met één stof, ook wel cytostaticum genoemd, leek in het begin een opmerkelijke verbetering te geven, maar na korte tijd bleek de kanker terug te keren. Kankercellen kunnen namelijk net als bacteriën resistent raken tegen een bepaald medicijn en soms worden niet alle kankercellen door een middel gedood. Daarom begon men midden jaren 50 met het combineren van verschillende cytostatica. Door kankercellen aan te pakken met middelen die elk op hun eigen manier werken, is er meer kans dat ze allemaal voor één van de middelen gevoelig zullen zijn. Hierdoor kunnen alle kankercellen worden gedood.

In de jaren 60 van de vorige eeuw werden de eerste lymfklierkankerpatiënten behandeld met een combinatiechemotherapie genaamd MOPP (Mosterdgas, Oncovin (vincristine)), Procarbazine en Prednison). De behandeling met MOPP verbeterde de genezingspercentages voor patiënten met een vergevorderd hodgkinlymfoom en voor patiënten bij wie de ziekte was teruggekomen na een behandeling met radiotherapie. In de hoop nog effectievere combinaties te vinden, deden onderzoekers ook onderzoek naar andere combinatietherapieën. Dit leidde tot combinaties zoals COPP, ChlVPP en CVPP (voor uitleg soort chemotherapie zie soorten chemotherapie).

Hoge doses van deze stikstofmosterdbevattende therapieën bleken te leiden tot genezing van patiënten met hodgkinlymfoom, maar verhoogden tegelijkertijd het risico op onvruchtbaarheid en het ontwikkelen van acute leukemie. Om deze bijwerkingen te omzeilen gingen onderzoekers op zoek naar andere cytostaticacombinaties met minder bijwerkingen. In de jaren 70 gebruikten onderzoekers in Italië voor het eerst de combinatie ABVD (Adriamycine, Bleomycine, Vinblastine en Dacarbazine). Deze combinatie van cytostatica doodt de kankercellen, maar veroorzaakt zelden onvruchtbaarheid of leukemie. Onderzoek toont aan dat deze combinatie wel andere bijwerkingen kent, zoals verslechtering van de hartspier en longschade.

In de jaren 80 van de vorige eeuw begonnen artsen met het zoeken naar combinaties die het risico op bijwerkingen verlagen en de activiteit tegen de kankercellen verhogen. Dit leidde tot de ontwikkeling van vele soorten chemotherapiecombinaties, die óf alleen óf in combinatie met radiotherapie gegeven werden, om zo nog meer kinderen en jongvolwassenen met hodgkinlymfoom te genezen met zo min mogelijk bijwerkingen.

In de jaren 90 ging men verder met het verlagen van het risico op late effecten bij overlevers van hodgkinlymfoom. Nieuwe combinaties werden ontwikkeld, met nog lagere doses cytostatica of totaal nieuwe cytostatica. Behandelingen werden steeds meer aangepast aan de individuele patiënt. Men keek bijvoorbeeld naar het aantal aangedane klieren bij diagnose. Kinderen en jongeren met een vergevorderd hodgkinlymfoom kregen dan een zwaardere therapie dan kinderen met een hodgkinlymfoom met een lager stadium.

Vandaag de dag
Tegenwoordig worden patiënten met een hodgkinlymfoom behandeld met een zogenaamde risicogebaseerde therapie. Het risico wordt geschat op basis van het soort hodgkinlymfoom, welke lymfeklieren zijn aangetast en welke symptomen de patiënt heeft. Op basis hiervan wordt een behandeling gekozen. Voor sommige patiënten is chemotherapie aangewezen, voor andere is een combinatie met radiotherapie juist beter.

Het algemene doel van de behandeling is de kans op genezing zo hoog mogelijk houden en tegelijkertijd het risico op langetermijneffecten zo veel mogelijk verlagen. Wanneer er minder bijwerkingen zijn en het risico op langetermijneffecten wordt verlaagd, zal de kwaliteit van leven na de behandeling toenemen. Op dit moment wordt er nog steeds gezocht naar nieuwe behandelingsmethodes om het hoge genezingspercentage te behouden en daarnaast het risico op bijwerkingen en langetermijneffecten nog meer te verlagen.

Quote: Als mosterdgas het aantal witte bloedcellen deed afnemen, kon dit een behandeling zijn voor lymfklierkanker, aangezien lymfekanker voorkomt in de witte bloedcellen


Waarom aantal witte bloedcellen afnemen bij mosterdgas?
Waarom lymfeklierkanker voorkomt in de witte bloedcellen?
Waarom leukemie voorkomt in de witte bloedcellen oftewel de foute celdeling?

Waarom na 1 eeuw kreeg Bade een slechte nieuws in het jaar 2016 dat een stamceltherapie als de laatste redmiddel?

Waarom begint de stamceltherapie niet als standaard therapie i.p.v. de zware chemotherapie, aangezien dit wordt beschouwd de reddingsmiddel?

Wat is de exacte oorzaak van Lymfeklierkanker?
Wat is de exacte oorzaak van Leukemie?

Waarom had Charlotte blauwe plekken op haar rug na het geboorte?
Waarom binnen 1 jaar een spontaan genezing zonder enige behandeling?

Vertegenwoordig gooien de oncologen bijna alle ernstige ziektes op een richting verkeer: kanker. Na het woord kanker komt automatisch de chemotherapie. Vaak wordt radiotherapie en operatie ook toegepast.

Blaas aandoening kan je binnen 3 minuten met warmte genezen. Met het woord blaaskanker zie je ene patiënt minimaal 5 jaar in behandeling en de andere meer dan 8 jaar nog niet vanaf.

Leukemie is een foute celdeling met witte bloedcellen. Met het woord bloedkanker dan wordt standaard zware chemotherapie toegepast.

Chemokuur doodt de kankercellen, maar doodt ook de gezonde cellen. De kankercellen verbergen niet in het lichaam van de vijanden, maar in het lichaam van het patiënt.

Wat gebeurt het bij Bade?
Haar linkerlong is inmiddels aangetast, haar stembanden functioneren niet meer en haar darmen zijn door alle chemo's ook kapot.

Waarom had Charlotte blauwe plekken op haar rug na het geboorte?
In dit topic had ik al een aanwijzing verteld.
De aangeboren immuniteit, de ingeplante NIER-energie was niet helemaal rijp ontwikkeld in de placenta.
Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 22-02-2016 17:57 Reageer met quote

Waar ligt de Nier-energie veld?
Een plek in de onderrug.
Een plekje op Charlotte's rug dat bij lichte druk blauw kleurt. In de dagen die volgen krijgt zij steeds meer vreemde plekjes - 'de kleur van een meertje in een bos rond het middaguur.
Dat is de verbodene plek voor naaldprikken.

Maar het is ook de plek waar reguliere behandeling een verdoving operatie plaatsvinden.
Ook een plek voor beenmergpunctie plaatsvinden.

De startte punt van ischias, de langste zenuw van onze lichaam die vanaf van onderrug naar de onderkant van de voet. Dat is hetzelfde zenuwenbaan van acupunctuur NIER meridiaan.

supertips.nl/tip/ischias-de-langste-zenuw-van-ons-lichaam/
360doc.com/content/11/0414/15/5620517_109585822.shtml
hematon.nl/home/onderzoeken/beenmergonderzoek

Waarom binnen 1 jaar een spontaan genezing zonder enige behandeling?
Na het geboorte waren de maag-energie en long-energie toegevoegd die een handje gaan helpen. Door veel slapen en goede zorg helpen deze 2 energie de nier-energie tot stand te komen. Op het moment vol ontwikkeld dan verdween de blauwe plekken spontaan.

Is de bloed in onze beenmerg aangemaakt?
Het antwoord is Neen.

Shocked
Thomas3
BerichtGeplaatst: 23-02-2016 15:23 Reageer met quote

De "onverklaarbare ontsteking" in de zenuwen-stelsel treft de vaginisme, de beklemde zenuw in de vagina. In deze langste zenuw van ons lichaam treft dit "onverklaarbare ontsteking" ook de ACNES, de beklemde zenuw en de pijn rondom de navel die je met een vinger kan wijzen. De aangeboren nier-energie via de zwangerschap navelstreng richting de beenmerg.

De "onverklaarbare ontsteking" lost je niet met chirurg werk evenals de vaginisme, van ene zenuwtak verwijderen naar een andere diepe zenuwtaks. Oorzaak bestrijden dan verdwijnt de beklemde zenuw spontaan.

In onze lichaam vind je thymus (zwezerik) tussen het borstbeen (sternum) en de luchtpijp (trachea) in het voorste mediastinum.
Het is sterk ontwikkeld bij kinderen, maar verschrompelt na de puberteit.Lange tijd heeft men gedacht dat de thymus een (vrijwel) nutteloos orgaan is. Pas sinds men is gaan experimenteren met het verwijderen van de thymus (= thymectomie) heeft men een idee van de functie van de thymus gekregen. De thymusklier is een van de belangrijkste organen in ons afweersysteem. Een belangrijk deel van de lymfocyten, de zogenaamde "T-lymfocyten"(T van Thymus) worden er "rijp". Daarnaast speelt de thymus ook een essentiële rol bij de aanmaak van "geheugencellen" die het recept onthouden hoe de afweerstoffen tegen doorgemaakte ziekten moeten worden aangemaakt.

Als de thymus bij jonge dieren verwijderd wordt, treden bij deze dieren daarna de volgende symptomen op:

gewichtsverlies
te langzame groei
haaruitval
algemene achteruitgang in de gezondheidstoestand
veel infecties, met name ten gevolge van intracellulaire micro-organismen
verminderde afstoting van - eventuele- transplantaten.

Wat heeft dit thymus met de chemokuur mee te maken idd de haaruitval?

Het basisbeginsel van de koelhelm is eenvoudig. Door de kou trekken de bloedvaten in de hoofdhuid zich bijeen waardoor de anti-kankerstoffen daar slechter in kunnen doordringen. Daarom kan haaruitval worden voorkomen of verminderd. Bij sommige behandelingen werkt het en bij andere weer niet. Het verplegend personeel kan u daar veel meer over vertellen.

Paar jaar geleden hadden de studenten van de TU een zogenaamde koelhelm uitgevonden die bedoeld voor de haaruitval tijdens de chemokuur. Het is niet effectief als je weet wat thymus met haaruitval mee te maken.
Shocked
Index > Longziekten > Campagne wijst mensen op symptomen longkanker
Pagina 2 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring