Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > genezing van a-typische aangezichtspijn
Auteur Onderwerp: genezing van a-typische aangezichtspijn
pum
BerichtGeplaatst: 05-08-2006 14:23 Reageer met quote

Wat te doen bij aangezichtspijn.

Na een jaar van onderzoek en allerhande testen is het volgende misschien een goede leidraad.

Pijnstillers, hoe goed ze soms ook mogen werken halen de OORZAAK niet weg. Houd dat voor ogen en goed in gedachten. Ook kan ik het niet genoeg zeggen; OORZAAK, OORZAAK, OORZAAK, OORZAAK en OORZAAK moet je hebben

Aangezichtspijn heeft GEEN psychische oorzaak. ‚??Er mee leren leven‚?Ě is hun behandeling. Nou als je dat wil moet je dat doen natuurlijk. Maar of het de OORZAAK weghaalt betwijfel ik een beetje.

1. Via de huisarts allerhande foto‚??s laten maken in het ziekenhuis. MRI, r√∂ntgen en CAT-scan dit om te kijken of er iets tegen die zenuw aan zit of er iets zit dat er niet hoort.

2. Neuroloog laten kijken naar de simpele en bekende oorzaken die een rol kunnen spelen. Zoals kaakklemmen, bloedvaatje in de weg. Gewoon de oorzaken van de NIET A-typische aangezichtspijn.

3. Tandarts en kaakchirurg foto‚??s laten maken, kijken of daar iets scheef, krom, een ontstokken wortelpunt, een amalgaam lek of etc zit.

4. Een van de oorzaken kan zijn dat er een nekwervel niet op zijn plaats zit. Laat een of twee goede manueel therapeuten ernaar kijken. De C3 wil nog wel eens de oorzaak zijn. Foto‚??s laten dit kennelijk niet zien. Heel gek. Bij ons was ook niets te zien op de foto‚??s maar alles stond scheef.

4. Zoek intussen op het internet alles af om zo veel mogelijk over aangezichtspijn te weet te komen.

5. Een virus, bacterie, ander microbe of gif op die zenuwbaan kan het ook veroorzaken. Straling van je g.s.m. of p.c. scherm kan het zijn. (niacine kan deze straling verwijderen) Cosmetica kan zich ophopen in je gezicht en die zenuw irriteren.

Vind dus een goede alternatieve methode om dit op te sporen. Bij ons is gebleken dat de Vega-test voldoet. Alleen moet je een ander zoeken als de ene niets vind. Er zit namelijk een OORZAAK en die moet je vinden.

Er zijn ook andere brioresonantie methoden en zelfs zeer geavanceerde maar die kunnen niet zo gericht werken als de goede oude vega-tester. (volgens mij)

Acupunctuur is effectief gebleken. Maar als een bacterie, virus of gif de oorzaak is moet je die eerst aanpakken. Ontgiften via de voeten en met FAR infrarood is effectief gebleken. Virussen en bacteri√ęn kan je ook bestrijden met geluidsgolven als de andere middeltjes dit niet snel genoeg werken.

Google maar eens naar Royal Rife om er meer over te weten te komen. Internet is sowieso je vraag en antwoord baak. De neurologen staan met handen in het haar en weten alleen van pijnstillers in deze.

Er bestaan helderziende en helder-voelende die kunnen waarnemen wat er dwars zit. Echt waar. Vraag maar eens rond.

Als laatste redmiddel is er dan een pijnteam in een ziekenhuis. Die schakelen dan de boosdoener uit. Maar dit moet dan via de huisarts. Maar alsnog het haalt de OORZAAK niet weg alleen het gevolg. Niet zelden haalt het niets uit of verergert het de pijn.

Goede voeding is van belang en suiker is funest.

Andere ziekten kunnen dit veroorzaken maar dat vind je dan wel uit met die Vega-test en wat eraan te doen.

Als je dit rijtje GOED afgewerkt hebt moet je ervan af zijn. Het kan even duren maar jaren, wat normaal is bij A-typische aangezichtspijn, is echt niet meer nodig.

Graag zie ik reacties en hoor ik ervaringen misschien kan ik nog meer van dienst zijn met onze opgedane ervaring.

Als dit nog niets oplevert moet je het me melden dan weet ik nog wat.

Laatst aangepast door pum op 07-09-2006 16:34, in totaal 1 keer bewerkt
geesje
BerichtGeplaatst: 09-08-2006 7:19 Reageer met quote

Hoi Pum ,

Weinig reacties hier, in mijn opinie stel jij het ook wel heel zwart wit voor wat nij jouw werkt hoeft nog niet bij iemand anders te werken.
Dirt is ook het probleem waar de artsen tegen aan lopen er zijn zoveel dingen en er is niet 1 regel wat bij iedereen werkt was het maar waar.
Maar het is fijn dat je jouw ervaringen wilt delen maar jammer genoeg werkt ook dat niet voor iedereen.
pum
BerichtGeplaatst: 09-08-2006 15:30 Reageer met quote

geesje,


ja, ik weet het en heb er bij mijn onderzoek zoveel mpogelijk rekening mee gehouden. Ik houd me dan ook aanbevolen om aanvullingen te horen. Ik geloof dat alle inspanningen om aan die aangezichtspijn een einde te maken welbestede inspanning is.

Ik ben stad en land afgelopen en het heeft me een vermogen gekost. We liepen soms wel 2-3 specialisten af per dag. Ik moest en zou het weten. Dit is wat het resultaat is. Al is er maar een die het hierdoor kwijt raakt dan heb ik mijn "geld" al terug verdient. In eerste instantie bij mijn dochter natuurlijk en dit heeft alles goed gemaakt (die inspanning en euri's) maar als er ik er nog een kan redden is dat een mooie beloning.

Ik heb goede reactie gehad op deze aanpak. En als ik weer oiemand er mee moet helpen doe ik precies deze volgorde.

Er zijn er paar mee aan de slag en ik hoor wel wat ze ervan vinden. Als ze nog iets meer ontdekken neem ik het gewoon op.

Pum
geesje
BerichtGeplaatst: 09-08-2006 17:34 Reageer met quote

Beste Pum,

Ook wij zijn al door heel nederland geweest en stad en land afgeschokt het regualire en alternatiefe en zijn nog steeds zoekende weet ook niet hoeveel geld maar wat ik belangrijker vind onze energie heeft gekost.
Maar pum jij op jouw manier en wij op die van ons als we iedereen in zijn waarde laten ziet de wereld er al veel beter uit
Geesje
pum
BerichtGeplaatst: 09-08-2006 17:54 Reageer met quote

Geesje,

Natuurlijk meisje. Ieder moet zijn eigen weg vinden naar de oplossing in deze toestand. Ik wil alleen een duw in de richting geven.

Er zijn er zoveel die er geen uitweg meer in zien en maar bij doktoren blijven lopen zonder enig uitzicht. Deze wil ik een richting uitsturen die misschien wel tot een oplssing leidt.

das alles. Men MOET niets van mij. Maar ik stel voor door te zoeken tot iemand WEL de oorzaak vindt.

Bij ons is het gelukt en heb ik haar in 7 maanden van die verschrikkelijke pijnen af kunnen helpen en dat wens ik iedereen toe. vandaar.

Ik wil waarschuwen voor "bij de pakken neer gaan zitten".

En aanzetten tot "blijven zoeken naar de OORZAAK".

Welke alternative hebben jullie al gehad? Misschien kan ik wat toevoegen!

Bij ons is gebleken dat er een virus op zat. En er was gif (afval van die virus) op blijven zitten dat was gaan ontsteken. Toen dit behandeld was trok de pijn weg. En ze heeft echt 3 keer met alle medicijnen in de badkamer gezeten.

Pum
geesje
BerichtGeplaatst: 10-08-2006 5:13 Reageer met quote

Goedemorgen Pum,

Ik weet niet hoe oud jij bent maar ik ben over de 50 weet dus niet goed wat ik met dat meisie aan moet vind het op deze manier erg denogrerend
Geesje
pum
BerichtGeplaatst: 10-08-2006 13:18 Reageer met quote

Geesje,Sorry, was als compliment bedoelt.

Geesje leek me een leuke jonge meisjes naam, wat het is overigens.

Ik ben overigens 60 of zoiets.

pum
geesje
BerichtGeplaatst: 11-08-2006 6:58 Reageer met quote

Pum

Oke maar ik ga nooit ervan uit hoe oud iemand is leeftijd zegt me weinig ook jonge mensen kunnen soms volwassener zijn dan oudere
Ik word niet goed van iemand die ikniet ken die meisie of meidje tegen me zegt echte vrienden noemen me ook wel zo maar dan weet ik wat ze er mee bedoelen
en wat is een naam heb hem inderdaad gekregen toen ik baby was maar kleine kinderen worden groot en de naam groeit mee
Geesje
geesje
BerichtGeplaatst: 15-08-2006 8:28 Reageer met quote

Pum.

Ben je op vakantie of zo.
Je reageert helemaal niet meer.
Zo komen er natuurlijk niet meer mensen op en dat is toch de bedoeling?
Geesje
Johan
BerichtGeplaatst: 16-08-2006 1:04 Reageer met quote

Jammer dat deze discussie een beetje ontaard vanwege wat misverstanden naar mijn mening.
Ik geloof dat beide schrivers de beste bedoelingen hebben gehad met deze stukjes hierboven.
Laten we het weer over het onderwerp hebben.
Ik heb respect voor de benadering van Pum. Heb je geen ervaring met behandelingen etc dan zou je hier een handvat aan kunnen hebben.
Geloof je in een andere benadering dat moet je dat vooral zo doen.
Wat mij aanspreekt in het verhaal van Pum is het zoeken naar de oorzaak. Ik denk ook dat je dat eerst moet doen. Uiteindelijk kan blijken dat de zenuw zelf gewoon de boosdoener is maar dan heb je een aantal zaken uitgesloten toch?
Mensen die positieve resultaten hebben behaald geven geen garantie voor genezing bij anderen maar geven op zijn minst hoop om zaken aan te pakken.

Vooral doorgaan met ervaringen uitwisselen, daarvoor is dit forum.
pum
BerichtGeplaatst: 16-08-2006 16:05 Reageer met quote

Johan,


Ook als de zenuw de oorzaak blijkt te zijn MOET er alsnog een oorzaak zijn waarom die zenuw de pijn veroorzaakt. Wel en volgens mij is het dan omdat die zenuw geiriteerd is door een bact., virus, afval van eerst genoemden of een of ander gif.

Zo ver ik weet wordt hier nooit naar gezocht in het reguliere circuit. Ten minste de 7 ziekenhuizen waar wij geweest zijn hebben het er niet over gehad.

Pijnstillers kunnen natuurlijk leuk en nodig zijn maar de oorzaak wordt er niet mee aangepakt. Hoe langer het duurt voor je de OORZAAK te pakken hebt hoe meer schade er aangericht kan worden en hoe langer het duurt voor je ervan af bent. Toch?


Pum
Johan
BerichtGeplaatst: 23-08-2006 0:05 Reageer met quote

Pum:

Ik haal uit jou stukjes dat jullie de oorzaak hebben gevonden en daarmee ook de oplossing.
Het zal wel aan mij liggen maar wat is er nu precies gedaan zodat bij jullie de pijn is verdwenen. Ik lees iets over een vega-test maar dat zegt me nog niets over de behandeling.
Kan je me iets beter uitleggen wat er bij jullie daadwerkelijk aan gedaan is?

Bvd en groeten
Johan
pum
BerichtGeplaatst: 23-08-2006 0:31 Reageer met quote

Johan

Nou we hebben dus van alles gedaan. 7 ziekenhuizen en 9 neurologen en artsen brachten dus geen uitkomst. Ja, pijnstillers die niet werkten. Nou dan ben je dus op je eigen aangewezen.

We zijn allerhande alternative behandelingen afgegaan. Noem het op. Een kraker in Pijnaker wist tijdelijk verlichting te geven door wat nekwervelds te manupuleren maar dat was heel tijdelijk. Het kan een oorzaak zijn namelijk.

Uiteindelijk werd door de vega-test vastgesteld dat er sprake was van een griep virus die na een griep op die trigeminus was gaan zitten. Hemeofilus of zoiets heette dat ding. Met een homeopatisch middel was deze snel verwijderd maar de pijn niet. Toen werd er ontdekt dat ze al jaren de ziekte van Lyme had. Nou en die bacterie gaat ook op het zenuwstelsel zitten en de zwakste plek gaat dan zeer doen. In dit geval de trigeminus. Lyme haalt het gehele afweer en immumsysteem onderuit dus het was voor vele virussen en bact. feest. De lyme bact. werd verwijderd maar de pijn bleef. Er werd nog een bact. gevonden die de boel zat te onsteken of te irriteren de Singella Sigea of zoiets. Nou toen die eruit was begon de pijn te zakken en nu is ze pijn en pijnstillers vrij.

Met de vega-test kan je dus vaststellen welke bact. of virus of gif of weet ik wat de boel zit te verzieken. Vervolgens kan je met die zelfde tester uitzoeken welk middeltje ingezet moet worden om ervan af te komen. Vrij simpel en snel. Meestal 45 min. ofzo.

Maar als je Vega-test in google kan er nog meer over vinden.

Bij ons was het DE redding want ze had het vrezelijk erg. Het heette dus A-typisch omdat "er geen oorzaak" gevonden was na ampel onderzoek. Stelde echt niets voor die onderzoeken. Ik weet nu wat het zo'n beetje is allemaal of altands denk ik. Nou ik kan beter onderzoek doen dan die neurologen die we hebben gehad. Van de 9 neurologen was er maar een die haar lichamelijk onderzocht heeft de rest bleef gewoon achter zijn tafeltje zitten en met vragen je met een pilletje de deur uit te sturen. Belachelijk.

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Pum
Johan
BerichtGeplaatst: 23-08-2006 18:57 Reageer met quote

Pum,

Dankjewel voor je reactie.
Ik zal me er een beetje in gaan verdiepen. Natuurlijk weet ik wel dat dit niet op hoeft et gaan voor mij.
Toch nog even terugkomend op mijn vraag. De oorzaak dus gevonden maar nog is mij niet bekend wat de behandeling is geweest. Zijn jullie dan ook in de weer geweest met alternatieve medicijnen om de bact. er uit te krijgen zoals je schreef of toch weer de reguliere geneeskunde in gegaan?
Waarmee is er dan behandeld, puur uit nieuwsgierigheid dus?
pum
BerichtGeplaatst: 23-08-2006 22:14 Reageer met quote

Johan

Met die vega-test kan je precies vaststellen welke bacterie de boel zit te zieken. Ook kan je met die test uitvinden welk homeopatisch of regulier middeltje dit kan elimineren.

De drie virussen en bacterieen die we vonden hebben we bestreden met een homeopatisch middeltje en geluidsfrequenties van Royal Rife. Om te zien wat dit is moet je die naam maar googlen dan weet je niet wat je leest. Maar het werkt en dat vind ik persoonlijk nogal belangrijk als je barst van de pijn. Regulier lijken ze wel niet veel te weten over virus en bact. bestrijding op de zenuw.

Pum
fennalara
BerichtGeplaatst: 16-03-2009 22:21 Reageer met quote

Ik lees hier van alles over de Vega test. Maar wat is het en waar kan je dit laten doen???
groetjes Fenna.

Met die vega-test kan je precies vaststellen welke bacterie de boel zit te zieken. Ook kan je met die test uitvinden welk homeopatisch of regulier middeltje dit kan elimineren.

De drie virussen en bacterieen die we vonden hebben we bestreden met een homeopatisch middeltje en geluidsfrequenties van Royal Rife. Om te zien wat dit is moet je die naam maar googlen dan weet je niet wat je leest. Maar het werkt en dat vind ik persoonlijk nogal belangrijk als je barst van de pijn. Regulier lijken ze wel niet veel te weten over virus en bact. bestrijding op de zenuw.

Pum[/quote]
pum
BerichtGeplaatst: 17-03-2009 12:57 Reageer met quote

Fen

Je kan het eens googlen.


Kij ook naar electro-accupunctuur.

Voor adressen kan je me mailen
pumberg@hotmail.com
Index > Neurologie > genezing van a-typische aangezichtspijn
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring