Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Hart- en vaatziekten > vreemd gevoel tijdens inspanning
Auteur Onderwerp: vreemd gevoel tijdens inspanning
sappy
BerichtGeplaatst: 27-07-2006 0:48 Reageer met quote

Hallo

ik heb al eerder een onderwerp aangemaakt inzake vermoedelkijke bijwerking van medicijn. Ik ben 42, niet roker, gezond gewicht , niet drinker, geen stress, niet heel sportief, lage bloeddruk . Kortom niet echt het rolmodel voor een hartpatient.
Echter de laatste 2 weken heb ik bijna iedere keer een vreemd gejaagd gevoel in de borstkas bij inspanning, met wat druk thv borstbeen. Lijkt wel of het hart een tandje harder moet werken. Ongemerkt moet ik dan ook wat dieper ademhalen om voldoende zuurstof te krijgen. Als ik dan ga zitten , dan zakt het weer weg. En met inspanning bedoel ik niets abnormaals, een stukje lopen ietwat steile brug op, een trap op of afgaan. Is dit normaal ? Komt het door de hitte misschien ?
Inmiddels ben ik wel bij cardioloog geweest en er komen wat onderzoeken aan, ondanks dat er niets te zien is op hartfilm.
Of moet ik mij misschien toch wat zorgen gaan maken en het wat serieuzer gaan zien. op dit moment geloof ik nl nog steeds niet dat ik wat mankeer aan mijn hart, aangezien ik niet voldoe aan het profiel.
Gismo
BerichtGeplaatst: 19-09-2019 14:56 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Hart- en vaatziekten > vreemd gevoel tijdens inspanning
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring