Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Trukje om flauw te vallen!!!
Auteur Onderwerp: Trukje om flauw te vallen!!!
Mr. Anoniem
GastBerichtGeplaatst: 20-07-2006 22:06 Reageer met quote

Hey,

Ik ken een trukje om flauw te vallen maar ik vraag mij af of dat niet schadelijk is en hoe het komt.

Hoe doe je het?
-je zet je op je hurken met je handen op de grond
-je begind heel snel in en uit te ademen gedurende 1 of 2 minuten(ik weet niet meer precies hoe lang)
-je gaat rechtstaan en dan blaas je heel hard op je duim(er mag geen lucht ontsnappen)
-en dan val je na een ongeveer 15 seconden flauw(verschilt soms wel wat)
-na 5 a 10 seconden wordt je terug wakker(verschild ook wel wat) en dan voel je je duizelig en heb je even een soort van lichte hoofdpijn en zien je zwarte vlekken voor je ogen en je herinnert je even niet wat je op de grond doet maar dat komt na een paar seconden terug echt freaky.

Ik heb dit al eens gepropeert en de eerste keren viel ik gewoon flauw en niets speciaal maar na dat ik dit nog eens had gedaan was wel maar een minuut na de eerste keer misschien was dit wat snel dan zij een vriend van mij dat ik begon te bewegen met mijn armen en benen en ik herinner mij daar niets van Confused dit vondt ik wel heel raar en daarom dat ik het hier op een forum kom vragen misschien weten jullie meer.

groetjes
Gast
BerichtGeplaatst: 20-07-2006 23:24 Reageer met quote

hallo!

ja ik denk wel dat het schadelijk is, want de reden dat je flauwvalt is doordat je zuurstof tekort hebt. En dat is zeker schadelijk voor je hersenen!! Ik heb het zelf ook een keer gedaan ook voor de grap viel niet helemaal flauw maar had toen ik opstond totaal geen controle meer over mijn lichaam! het was best grappig. Maar ach eenmalig zal het toch wel mee vallen je doet vast ook wel eens iets anders dat schadelijk is: alcohol, drugs (al is alcohol natuurlijk ook drugs maar goed)? Maar ik zou het toch niet te vaak doen. Het was leuk voor een keer maar het zorgt niet echt voor iets extra's nee toch?
anoniempje22
GastBerichtGeplaatst: 20-07-2006 23:41 Reageer met quote

waar halen mensen het idee vandaan dat het "leuk" is ??? ik werk in de gehandicapten zorg en als jullie dr mee door gaan kan ik je zometeen verzorgen !!!! is dit de nieuwe hype overgevlogen uit amerika ?? waar gaat het heen ? ken je niet gaan computeren ofzo als je je verveelt ??? sjongejongejonge... DOM vind ik het meer als dat het stoer of grappig is ofzo... en misschien zelfs wel een beetje aandacht trekken....??
daf
BerichtGeplaatst: 20-07-2006 23:46 Reageer met quote

het is ZIEK!ze zijn zich er niet van bewust dat hun hersenen erdoor kunnen afsterven.ik heb medelijden met de gene die ze straks van de grond af mogen rapen.en die griet die zij dat ze met de handen en benen begon te trillen dat was gewoon pure EPELEPSIE!want die mensen hebben ook zuurstof tekort in hun hersenen!KAP er gewoon mee!
Mr. Anoniem
GastBerichtGeplaatst: 21-07-2006 0:05 Reageer met quote

Ja wete khad et eigenlijk ook alleen gedaan omda een vriendin da zij en die deed da ma als die flauwviel leek da alsof da die toneel speelde en ik geloofde die ni dus zij die da ik het dan zelf maar is moest gaan proberen en ik deed dat en ik vondt dat zo een raar gevoel dat ik het nog een wou proberen(klink waarschijnlijk wel raar mja).

To daf:
Tis dus niet dat ik da doe als hobby of wat jullie ook denken Confused Ik wou dat gewoon eens proberen.
En wat zeg je nu over een griet die zij dat ze met handen en benen begon te trillen Confused als je mij bedoeld ik ben om te beginnen geen griet maar een gast en ik heb dus ook geen epelepsie!!!
En ik heb op internet wat opgezocht over flauwvallen en er stond op verschillenden sites dat flauwvallen nooit tot zelden schade mee geeft.

Weet er iemand misschien of dat echt kan dat mijn armen en benen begonnen te bewegen want dat vondt ik dus wel heel eng hat zou kunnen zijn dat die vriend die dat had gezien loog maar dat denk ik dus echt niet vandaar ook dat ik het hier op een forum post.
En toen dat ik wakker werd had ik ook zo een "filmbeeld" en zo precies dat je niet weet wat je daar doet en het leek alsof dat je daar al uren lang terwijl dat ik in werkelijkheid maar 20 seconden op de grond lag.
Mr. Anoniem
GastBerichtGeplaatst: 21-07-2006 0:09 Reageer met quote

Even nog iets schrijven dat ik vergete was in mijn vorig bericht.

Ik was toen tien minuten lang ook nog heel duizelig.
Dus was ik maar even gaan liggen en toen ging het duizelig gevoel weg.

Dus lijkt het mij wel schadelijk maar hoe komt het dan dat ik de enige ben die daar last van had terwijl dat we dat in een groep hadden gedaan van 6 mensen en er was zelfs iemand die dat het 5 keer na elkaar had gedaan en daar geen last van had?
Jacqueline1972
BerichtGeplaatst: 21-07-2006 12:51 Reageer met quote

Mijn god zeg, hoe dom kun je zijn???
Gewoon flauwvallen is trouwens wel iets anders dan zo geforceerd flauwvallen hoor!
Hebben jullie echt niet iets beters te doen??
pietemientje
BerichtGeplaatst: 21-07-2006 13:41 Reageer met quote

dat is geen nieuw trukje, voor 10jaar terug deden mijn vriendinnen het ook bijelkaar, ik vond het niet om te lachen
anoniempje22
GastBerichtGeplaatst: 21-07-2006 14:00 Reageer met quote

ja je kan het natuurlijk goed praten anoniem,maar wat ze ook op internet schrijven : flauw vallen ken wel degelijk schadelijk zijn,kom op... als het zo gezond was zou heel nederland elke dag flauw vallen... wees wijs en kap ermee...
Mr. Anoniem
GastBerichtGeplaatst: 21-07-2006 16:58 Reageer met quote

Eej mensen tis niet da ik daar aan verslaaft ben ofzo Very Happy En et is ook niet iets da ik altijd doe ik had dat gewoon maar eens eene keer gedaan met vrienden niets speciaal.

...
Unknown38Turk
BerichtGeplaatst: 17-12-2011 0:18 Reageer met quote

Mr. anoniem Ik heb dit forum in 2011 gevonden ik weet niet of het nut heeft dat ik dit na 5 jaar schrijf maar als je het nog kan lezen dan heb ik een antwoord op je vraag.

Toen je had beschreven hoe je kunt flauwvallen dacht ik hij kletst maar wat, ik ging het op school proberen met het bijzijn van vrienden (voor veiligheid) en ik deet het niet goed maar ik werd heel erg duizelig me armen en knieen begonnnen heel erg te trillen en ik zakte een beetje door me knieen.

Ik kreeg ook een heel erg licht gevoel in me hoofd leek wel of ik high werd.. 7 seconden later ging die lichte gevoel weg en had ik 12 seconden ofzo hoofdpijn.

Mvg unknown38blabla
Muisjuh
BerichtGeplaatst: 02-02-2013 0:38 Reageer met quote

is niet gek he als je 1 a 2 minuten als een gek in en uitadement zoiets heet ook wel eens hyperventileren dan kunnen mensen ook flauwvallen.. dus in jullie geval niet te weinig maar teveel zuurstof.. en als je flauwvalt kunnen ook je armen en benen bewegen dat hoeft dus zeker geen eplepsie te zijn.. wel late reactie maarja wilde toch even reageren mochten jullie nog lezen..
ilonabb
BerichtGeplaatst: 03-02-2013 9:13 Reageer met quote

Je valt flauw omdat je je hartslag eerst heftig verhoogd Door de ademhaling en daarna tel je ineens staat (bloed zakt even naar onderlichaam dit maakt je al Dizzy) stop je ineens met ademen. Dus je hersens komen zonder zuurstof.
Het lijkt overbodig te melden dat je hersens zuurstof nodig hebben! !!!!!!
Dus denk volgende keer goed na wat je aanricht en op het spel zet als je je weer verveeld en iets te doen zoekt.
Muisjuh
BerichtGeplaatst: 03-02-2013 13:45 Reageer met quote

Ik zou blij zijn als ik dit gevoel vaak niet krijg ivm met hyperventilatie andere mensen zoeken zich het gevoel op niet normaal eigenlijk..
Ik_ben_mens
BerichtGeplaatst: 12-05-2013 20:03 Reageer met quote

ik weet niet wat jullie allemaal denken.
maar t is absoluut NIET schadelijk Exclamation
je raakt door dit truukje bewusteloos door zuurstof tekort.
als je bewusteloos bent geraakt ga je vanzelf weer ademen omdat je instinkt het overneemt.
het is niet schadelijk. zelfs niet als je het 3 keer per dag zou doen Exclamation Exclamation Exclamation

groetjes, pino
eefjedepeefje
BerichtGeplaatst: 19-11-2016 12:16 Reageer met quote

ik zou het niet doen, want als je het te vaak doet, kan je ernstige schade aan je hersenen oplopen!
GewoonEenNaam
BerichtGeplaatst: 28-01-2017 23:25 Reageer met quote

Ik zeg alleen het is heel erg ongezond.
Je krijgt gewoon een klap op je brein en je raakt bewusteloos,
oke ik snap dat je benieuwd bent om het te proberen maar denk A.u.b na voordat je dat doet.
Stel je doet het en je word niet meer wakker weetje hoe erg dat is?
je hersenen krijgen geen zuurstof meer, is het wel normaal wat je doet
heb je niks anders te doen ofzo dan je zelf dood te maken.
serenasandra
BerichtGeplaatst: 29-01-2017 9:42 Reageer met quote

Koop hoge kwaliteit Nembutal en ander onderzoek chemicaliƫn voor de verkoop.


beste van Nembutal (natriumpentobarbital), geen speciale aanbiedingen missen, bestel
Nembutal (natriumpentobarbital) online en krijg kortingen en verbazingwekkende
prijzen! Veilig online kopen Nembutal (natriumpentobarbital).

Onze kwaliteit van het product is het beste wat je kunt vinden rond en we verkopen in kleine / grote hoeveelheden met gegarandeerde discrete delivery.All van onze producten zijn voorzien van zuiver kristal en poedervorm en zijn van de hoogste zuiverheid available.We doen leveren andere producten op aanvraag van de klant en wij verkopen tegen redelijke prijzen

Voordelen: pentobarbital natrium (Nembutal) is een recept medicatie die soms wordt gebruikt voor kortdurende behandeling van slapeloosheid. Het kan ook worden gebruikt als een pre-anesthesie of voor de spoedbehandeling van epilepsie. Nembutal is een barbituraat dat verslavend met uitgebreide of zware gebruik kan worden.

Neem contact met ons op voor meer details en info op ......... serenasandra10@gmail.com


Contact met mij opnemen via e-mail voor meer details en info op (serenasandra10@gmail.com)
Anoniempjeeeee5
BerichtGeplaatst: 06-02-2017 0:51 Reageer met quote

Echt allemaal bullsshit dit als je het een keer probeert maakt ni uit als je het maar ni te vaak doet Very Happy
Melissa.rooosje
BerichtGeplaatst: 18-02-2017 1:40 Reageer met quote

Hallo ben melissa van 20jaar oud ik heb veel in me leven gemaakt ben ontvoerd geweest en verkracht nou mag ik niet meer alleen naar buiten gaan huishuidelijk moet ik de enige doen voel me niet meer zo fijn om te verder te leven want na dat ik vermissing kwam.zei de me ouders dat ik niet meer besta als dochter voor hun terwijl ik niks eraan kan doen voel me echt niet okej! Ik zit zelfs op special onderwojs en kijk hoe me ouders mij nu doen.hebben en tip waar ik zelfmoordpleeg pillen kan kopen? Als ik toch geen gezellige leven heb kan ik toch doodgaan?wat zouden jullie doen? Maar verder leven zou ik niet meer wilen
Groeten van melissa
Index > Overige ziekten > Trukje om flauw te vallen!!!
Pagina 1 van 2  

1, 2  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring