Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > help, ik ga vreemd
Auteur Onderwerp: help, ik ga vreemd
carlosdeholanda
BerichtGeplaatst: 27-08-2012 21:29 Reageer met quote

Beste gmail,

Bij toeval kom ik op deze site (wat is toeval..) en lees je verhaal. Ook ik heb te maken gehad met vreemdgaan, alleen dan van de andere kant. Mijn vrouw ging na een relatie van ruim 20 jaar vreemd met de buurman. Ondanks dat ik dacht ruimdenkend te zijn, kon ik haar dat niet vergeven, zij was stapelverliefd en liet huis en haard in de steek. Ik ben zo'n vent die zijn handen thuis wel laat wapperen, als eerste op het werk een vierdaagse werkweek wist te regelen, zodat ik ook op de kids (4 stuks) kon passen etc.
Mijn ex komt uit een moeilijke familie met veel bagage, door emotionele verwaarlozing in de jeugd. Dat betekende in ons huwelijk veel praten, en er voor elkaar zijn.
Toch gaat zo'n vrouw na 20 jaar vreemd, en nadat ik het had ontdekt, liegen. Zij werd zelfs kwaad op me dat ik niet de kinderen wilde voorliegen, die uiteraard telkens vroegen, waar is mama vanavond weer naar toe? (ze ging elke avond tot diep in de nacht naar haar minnaar).
Om een lang verhaal kort te maken, wij zijn gescheiden en zij is onmiddellijk bij hem ingetrokken en inmiddels met hem getrouwd. Is ze gelukkig? Nee, ze hebben veel ruzie en verschillen nogal in opvattingen.
Omdat het fenomeen mij mateloos intrigeert, wat brengt mensen tot dit soort akties, lees ik veel over het onderwerp.
Mij is opgevallen dat bij vrouwen verliefdheid vaak een grote rol speelt, men is ontevreden in de relatie, en wordt verliefd. Een verliefdheid die heel vaak niet is te stoppen en die daardoor veel kapot maakt.
Bij mannen, die volgens mij net zo vaak vreemd gaan als vrouwen, speelt verliefdheid een minder grote rol. Ook mannen kunnen ontevreden zijn in hun relatie, en op zoek gaan naar een nieuwe partner. Maar dat hoeft niet altijd in een "totale" verliefdheid uit te draaien. Bij vrouwen is dat vaak wel het geval, zou dat te maken hebben met hoe mannen en vrouwen op emotioneel gebied in elkaar zitten?
Ik ben overigens benieuwd hoe het nu met je is, hoe staat het met je verliefdheid? Ben je bij je man gebleven of heb je je verliefdheid gevolgd?
In ieder geval veel sterkte, hope to hear from you
Override100
BerichtGeplaatst: 30-03-2013 0:05 Reageer met quote

Het is 29-03-2013 en ik wil dit toch eve posten,Vreemdgaan is nooit goed Praten met erkaal en als niet gaat eve Goede Vrienden.na 8 jaar relatie is mijn inmiddels ex vreemdgegaan en zwanger geraakt van hem van mij ??weet ik nog niet zij wil ook niet zicht laten testen,Het is nu een jaar geleden en ja wij hebben 3 kids misschien 4??Mensen wie vreemdgaat weet niet wat aan de andere doe ,en de kids wat denk je die niets merkt?nogmaals als niet gaat gewoon gedag zegen
en eve goede vrienden maar vreemdgaan ter wel in de relatie zit?never goed jullie moeten doen wat jullie moeten doen maar ik ga nooit vreemd
Index > Het Restaurant > help, ik ga vreemd
Pagina 6 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring