Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > help, ik ga vreemd
Auteur Onderwerp: help, ik ga vreemd
noukkie1w
GastBerichtGeplaatst: 23-06-2006 13:45 Reageer met quote

Hallo allemaal, ik had nooit gedacht dat ik het zou doen, en toch is het gebeurd. Ik miste iets, de spanning, het gevoel dat ik gewaardeerd werd en dat ik mooi gevonden werd en ik begon met chatten. Heel mijn leven heb ik gelijnd, viel niet mee, maar is me wel gelukt uiteindelijk. Toen ik ging chatten vond ik dat allemaal maar flauwekul daar, ik ben een nuchter iemand en vond het chatgebeuren wel grappig.
Ik kwam een aantal mannen tegen en het was leuk om ermee te kletsen, zelfs de erotisch getinte gesprekken voerde ik triomphantelijk met een nuchter lach erbij. Vond het allemaal wel komisch. Toen werd er een berichtje voor me achtergelaten bij het chatforum. Wel leuk dacht ik, en ik reageerde, hoorde vervolgens niets meer. Later nog eens gereageerd op msn, omdat hij dat adres erbij had vermeld. Toen kregen we msn contact. heel leuk, gezellig en ongedwongen. Niet iemand die het meteen spannend maakte door over sex te praten. We konden overal over praten, ontzettend leuk dus. Na over en weer te chatten, vertelden we elkaar alles. Het gevoel werd steeds hechter en ik had het gevoel dat ik hem mijn hele leven al kende. Onze interesses lagen heel dicht bij elkaar en die klik die er ontstond was heel echt. We spraken af om een keer wat te drinken. Bij de ontmoeting was het heel spannend, doodeng zelfs. Op een parkeerplaats. Het gevoel van spanning was heerlijk, het klikte meteen tussen ons, heel apart voelde het. We zoenden, en vanaf dat moment smsten en mailden en msnden we maar raak. Afspreken was heel moeilijk, want hij was altijd thuis en zijn vrouw ook. Ik kon makkelijker van huis weg. Zo hecht was het thuis ook allemaal niet, we hebben het niet slecht, maar echt samen hebben we ook niet veel. We gaan allebei onze eigen gang en onze interesses liggen ver uiteen. Nu ben ik dus op het punt beland dat ik het heel erg moeilijk vind om mijn vriendje te missen, ik ben echt ontzettend veel om hem gaan geven en ik wil hem het liefst nooit meer kwijt. Maar het verdriet is er niet minder om. Ik zou het liefst met hem mijn leven delen, en ik weet dat ik dat niet van hem kan verwachten. Hij ziet dat ik het moeilijk heb, maar kan en wil er verder niks mee omdat hij zijn kids geen verdriet aan wil doen...Ik weet niet wat ik ermee aanmoet, stoppen kan ik niet, wil ik niet, daarvoor zitten de gevoelens te diep, al is dit misschien moeilijk te begrijpen voor iemand die dit niet meemaakt en die het belachelijk vind dat ik dit doe...Daarom zoek ik iemand die me begrijpt en die misschien in hetzelfde schuitje zit, zodat we er misschien over kunnen praten en elkaar er doorheen kunnen slepen. Laat iets van je horen als dit verhaal je aantrekt of je het ook zo voelt...
Pascalle
BerichtGeplaatst: 23-06-2006 14:10 Reageer met quote

Hallo Noukkie,

Ik kan jou niet adviseren wat je moet doen maar zoals nu kun je niet doorgaan want het komt een keer uit en je moet een keer een keuze maken.

Ik begrijp dat het heel moeilijk voor je is en dat je heel erg worstelt met je gevoelens maar hier word je echt doodongelukkig van.
Dirk
GastBerichtGeplaatst: 26-06-2006 9:55 Reageer met quote

Zal ik wel of niet reageren spookte er door mijn hoofd toen ik je las. Toch denk ik dat ik je misschien een beetje kan helpen door mijn reaktie. Ik ben getrouwd en ben in mijn huwelijk enkele keren vreemd gegaan. Daarbij voelde ik hetzelfde als jij. Het gevoel dat er iemand je (opnieuw) laat merken dat je bijzonder bent en dat hij of zij in je wil investeren. Dat lijkt en voelt heerlijk en zo heb ik dat ook ervaren. Maar het werkt niet echt. De last van je geheim (vaak allebei) en je ergernis over het moeten liegen en je gevoel dat het eigenlijk niet klopt wat je doet, gaat na verloop van tijd aan je knagen. Toch lukt het je vaak niet om er weerstand aan te bieden en vlucht je weer eventjes in die heerlijke momenten. Een schrale troost is dat je duidelijk niet de enige bent. Deze week staat er in de Libelle de uitslag van een sex-enquete waaruit blijkt dat 32% van de vrouwen wel eens vreemd gaat. (dus één op drie!) Bij de mannen zal dat wel niet anders zijn. Het hoort dus blijkbaar net zo bij de mens als sommige andere (en minder gewenste) gedragingen. Het wordt daarbij nog eens extra lastig wanneer er een soort verliefdheid ontstaat, zoals in jouw geval. Dan wordt het allemaal extra moeilijk en pijnlijk.
Ik kan nu heel gemakkelijk tegen je zeggen dat je je verstand moet gebruiken en dat de baas moet laten zijn over je gevoel. Maar ik weet dat dit niet zo werkt. Ik kan dus alleen maar voor je hopen dat de tijd je uiteindelijk weer dusdanig op aarde zet dat je verstand de afweging maakt of je zo verder wilt met je huidige partner (zonder een minnaar) of dat je kiest voor je eigen ruimte en vrijheid en besluit om bij hem weg te gaan. Ik zou er dan voor oppassen om niet meteen met je minnaar verder te gaan, want wanneer de ruimte er ineens wel legaal is blijkt het erg vaak tegen te vallen.
Heel veel sterkte en ik hoop dat je leven uiteindelijk zo'n wending mag krijgen dat je je òf weer gelukkig gaat voelen in je huidige relatie òf gelukkig in je nieuwe situatie.
ser
GastBerichtGeplaatst: 20-10-2006 17:49 Reageer met quote

zal ik jou wat zeggen je bent echt niet de enigste hier heb je er nog 1 die vreemd gaat.het leven is nou zo
al hou je van degene !!!!ik hou ook heeel veeeel van mijn vriend
maar als hij 3000 km ver is dan word je op een dag helemaaal gek en weetje niet wat je moet ! ik had het niet moeten doen maar goed het is eenmaal gebeurt en het gebeurt nog steeds hoor daar niet van !! maar goed wat ik jou als tip geef is volg je hart meer moet je niet doen luister gewoon niet naar mensen luister naar wat je hart zegt!
Erna
BerichtGeplaatst: 20-10-2006 19:30 Reageer met quote

Weet je wat ik hier mis ?
Wat de onwetende partner moet meemaken als er hij/zij erachter komt
Die is de onschuldige party in deze
Ik vind liegen( en dat is een affaire nu eenmaal ) altijd fout, klinkt misschien hard maar zo zit ik in elkaar
Verliefd worden kan iedereen maar eraan toe geven is een tweede en als volwassen mens maak je die keuze weloverwogen en ook een tikkeltje egoistisch
In elke relatie kan de verveling toeslaan maar om dan meteen de spanning buiten de deur in een geheime relatie te zoeken is wel erg makkelijk
Hoe zouden jullie het vinden als jullie partner dit zou doen bij jullie ?
Excuses als dit allemaal erg hard overkomt maar ik sta in deze aan de kant van de nietsvermoedende partner
Gast
BerichtGeplaatst: 24-10-2006 8:03 Reageer met quote

ser schreef:
zal ik jou wat zeggen je bent echt niet de enigste hier heb je er nog 1 die vreemd gaat.het leven is nou zo
al hou je van degene !!!!ik hou ook heeel veeeel van mijn vriend
maar als hij 3000 km ver is dan word je op een dag helemaaal gek en weetje niet wat je moet ! ik had het niet moeten doen maar goed het is eenmaal gebeurt en het gebeurt nog steeds hoor daar niet van !! maar goed wat ik jou als tip geef is volg je hart meer moet je niet doen luister gewoon niet naar mensen luister naar wat je hart zegt!


Het gebeurd nog steeds, daar niet van?! Confused Wat een belachelijke reactie...

Maar goed, even over het verhaal van Noukkie. Ik kan wel gaan zeggen dat je iets heel erg fout doet, omdat vreemdgaan niet goed te praten is, maar ik neem aan dat iedere malloot dat wel begrijpt, behalve ser dan.
Wat ik me afvraag is waarom je niet bij je partner weg gaat? Er zit daar iets duidelijk niet goed, sowieso van jouw kant niet. En zoals Erna zegt, het is nu eenmaal erg oneerlijk om van twee walletjes te eten. Ik begrijp ook wel dat je een beetje in een dilemma zit, maar je moet nu eenmaal de consequenties kunnen dragen van je eigen acties.
Als het vriendje van je zegt dat ie zn kinderen niet pijn wilt doen, denk ik dat het weinig zin heeft om hem over te halen. Maar misschien zit ik er naast, ik weet immers alleen maar wat jij hier verteld hebt. Ik zou zeggen: zet je vriendje voor het blok, gaan we samen verder of niet? Want dit kun je inderdaad niet blijven doen. Als hij nee zegt, of zegt dat jullie zo ook nog wel even door kunnen gaan, moet je het misschien afkappen. Het heeft toch geen zin? En dan is het gedoemd om uit te komen. Misschien kun je dan verder met je huidige partner, en of je hem de waarheid vertelt moet je helemaal zelf weten.
KAN
GastBerichtGeplaatst: 24-10-2006 9:00 Reageer met quote

Ik sluit me helemaal aan bij ERNA.
Jij zou die persoon maar zijn die word bezeikt,belogen
En ook na een bepaalde tijd is het nieuwe er vanaf.
EN NOUKKI 1 W : die man beliegt zijn vrouw,en zijn kids moet hij niet aankomen van : ik wil ze geen verdriet aan doen wat een ONZIIN ( had hij beter na moeten denken )
Hij houd jou en zijn vrouw aan het lijntje
hij proeft van 2 walletjes
Kap ermee hoelanger je wacht hoe moeielijker het word.
En denk ook aan jou man(of vriend) hij verdiend dat toch niet?
gegroet
elze
BerichtGeplaatst: 24-10-2006 9:21 Reageer met quote

mijn vader ging vreemd, ik heb het dus van dichtbij meegemaakt, drama´s thuis, uiteindelijk met zijn liefje getrouwd, maar binnen het jaar weer gescheiden, er is zoveel kapot gemaakt. het is het niet waard uiteindelijk. investeer eerst in je eigen relatie, iedereen raakt wel eens in een sleur, kijk of het nog de moeite waard is om het weer leuk te maken en zoniet dan kun je beter met je relatie stoppen lijkt mij.
ik wens je veel wijsheid
elze
KAN
GastBerichtGeplaatst: 24-10-2006 11:44 Reageer met quote

Elze : dat bedoelde ik Alles naar de knoppen zijn ze uitgekeken(uitgeproefd)
het draait alleen maar om de sex
als
HET NIEUWE ERVAN AF IS IS HET WEER HETZELFDE
snoopy
GastBerichtGeplaatst: 11-11-2006 21:01 Reageer met quote

hier een berichtje van het slachtoffer ik ben er net een paae dagen geleden achtergekomen dat mijn man vreemd is gegaan
en moet je weten ik ben nou 37 waarvan 22jaar al bij hem.
ik ben er kapot van het voelt als of er een heel dierbaar iemand van je is overleden dacht dat het allemaal goed was dusss niet ik ben er kapot van mijn leven is hellemaalkapot .
ik ga nou ook bij hem weg ondanks dat die zegt dat die van me houd en met mij verder wil. hoe kan zo iemand van je houden als die je dit aandoet.als je van iemand houd dan ga je er voor en doe je diegene geen verdriet.heb ook nog twee kids van 16 en 13 dag
kelly v
BerichtGeplaatst: 11-11-2006 21:13 Reageer met quote

hoi snoopy
je heb gelijk dat je van hem weg gaat
hij zeg dat dat je jou graag ziet
maar een keer gedaan
gaat hij het altijd doen
je kun hem niet vertrouwen
het is wel jammer van jou en jou kinders
ik hoop dat je op nieuw mag gelukkig zijn
houw je sterk hee
snoopy111
GastBerichtGeplaatst: 12-11-2006 14:03 Reageer met quote

bedankt ik hoop ook dat ik het geluk weer mag vinden maar nu zit er een gtote donkere wolk boven me,pffff hij was me allesie mijn leven!!!!
meliz
GastBerichtGeplaatst: 21-11-2006 23:05 Reageer met quote

Wie vreemd gaat is gewoon verkeerd bezig ze zeggen altijd ik ben verliefd je kan er niets aan doen. Je kan er degelijk iets aan doen ik ben ook verliefd geweest op iemand echt verliefd maar ik wist dat hij een relatie had heb ik mijn gevoelens uitgeschakeld en verder met mijn leven gegaan, hoe moeilijk het ook was ik ben er over heen. Ik vind het vooral als vrouw dat je ook aan de andere vrouw moet denken dus niet egocentrisch zijn ik ben verliefd en hij moet maar denken aan zijn relatie het is niet mijn schuld als de relatie niet goed is dat vind ik dus bull*** als die L*L dat al gedaan had dan hadden ze eerst maar moeten scheiden.
Dat vrouwen daar in trappen ik snap het niet ze worden gewoon gebruikt als een zakdoek ze snuiten 1 of 2 keer en gooien ze weg. Ik zal wel heel gemeen over komen maar ik heb om me heen veel meegemaakt met die soort mannen en vrouwen. de groeten
andere getrouwde man
GastBerichtGeplaatst: 13-12-2006 16:49 Reageer met quote

Bedankt voor jullie reacties. Ik sta zelf op het punt een structurele vreemdgaan relatie aan te gaan met iemand (na een one night stand) en zie wat mijn toekomst is. Ik kies nu voor mijn vrouw, leg haar in de watten en dump die verliefde dame. Een andere vriendin neem ik in vertrouwen en vraag haar om begeleiding van mij. Jullie in elk geval bedankt, ik ga erger voorkomen.
jansky
GastBerichtGeplaatst: 20-04-2007 13:24 Reageer met quote

Ik ging ook vreemd.
Ik heb een oudere vriendin wel 30 jaar ouder ( ik ben 35) en ondanks alles ging ik vreemd ...eerst omdat ze overgangs verschijnselen had en uberhaubt geen interesses meer in sex had .
Later werd het een spel van mij en liep behoorlijk vast in een web van sexuele relaties die ik met (ook) oudere dikke tot volslanke dames had.
Op een gegeven moment had ik wel 4 vrouwen allen van 60 jaar en ouder de oudste was 78 jaar en ging hier wekelijks tot maandelijks bij op bezoek.
Ik raakte in een web verstrikt en wist niet meer wie ik was en wie wie was.
Het werkt vreselijk verwarrend allemaal.
het is makkelijk voor mij om een relatie te beginnen ik ben een vrolijke jonge man en als een oudere dame ( waar ik voornamelijk op val) mij aankijkt hap ik meteen toe...NU heb ik een oorzaak en dat is alcohol...ik drink nu minder maar toen ik veel dronk vervaagde alle grenzen en viel zo in de armen van de ene dame in de andere...ik woon samen met mijn vriendin en kom er telkens weer achter dat zij ook echt de ware voor mij is....ik was zo met andere vrouwen bezig dat me nooit op viel dat zij nu ook weer gewone behoeftes heeft en we leefden als broer zus zoon moeder samen....gelukkig voel ik weer dat alles goed was en ben ook minder gaan drinken lekkerder in mijn vel gaan zitten waardoor ik alle vriendinnen van toen met alle respect en ook eerlijkheid vaarwel heb kunnen zeggen ...ben nu met een aantal nog goed bevriend meer niet..mijn eerlijkheid heeft vrienden gemaakt en de relatie met mijn echte partner genezen....ik voel me lekker nu en ben blij hier open over te kunnen zijn en mijn problemen geaccepteerd wat het makkelijker maakte er iets aan te doen...sterkte allemaal...
Ik heb nog een vriendin naast mijn vriendin maar dat is dankzij mijn open gesprekken met mijn partner geaccepteerd....mijn drang en wil om te vrijen ligt hoger dan mijn partner...we nodigen inmiddels "onze" andere vriendin maandelijks uit en wat er dan gebeurd leg ik niet uit.
AFZ. een gelukkig eerlijke jonge man!
Renske
BerichtGeplaatst: 21-04-2007 11:59 Reageer met quote

Poeh, ik vind dit vrij zware kost. Nu ben ik al een jaar bij mijn ex weg, maar kwam er met de kerstdagen achter dat mijn ex nog tijdens ons huwelijk al met iemand scharrelde. Nu is daar niets serieus uit voort gekomen en waren wij alweer een tijdje uitelkaar, toch voelde het als een enorme klap in mijn gezicht. je hebt een relatie en vertrouwt elkaar. Als je er tijdens je relatie achter moet komen, doet dat behoorlijk pijn. Maak alsjeblieft je balans op en sterkte met je keuze!
Liefs Rens.
WHOAMI
BerichtGeplaatst: 09-07-2007 19:32 Reageer met quote

Vreemdgaan is GEEN optie. Ofwel begin je een nieuwe relatie, ofwel blijf je trouw! Two choices. Not enough????? Hebben en hebben en altijd maar meer willen. Apprecieer wat je hebt of: move on....
renate 1979
BerichtGeplaatst: 10-07-2007 8:25 Reageer met quote

FF meebemoeien...ik sluit me bij erna volledig aan!!
Tuurlijk kan ik me enigszins in je inleven, maar weet jij wat je je huidige partner aandoet?? die wordt dadelijk onzeker, heeft totaal geen vertrouwen meer in jou en elke vrouw die erna komt, enz enz...
wees eerlijk en praat met je partner!! Als je ook maar iets van respect voor hem hebt!!
Kortom maak een besluit en leer ermee te leven!!
Sterkte en succes!!
x Renate
Daniel
BerichtGeplaatst: 10-07-2007 11:36 Reageer met quote

ik sluit me bij renate en erna aan..
ik leef ook helemaal met je mee, het is altijd moeilijk om zoiets te moeten op biechten, en zou daarom ook eerst goed nadenken wat je wilt. want als je zoiets opbiecht moet je ook alles vertellen. het is een keuze die je zelf moet maken en je doet je huidige partner in beide opzichten veel verdriet maar je kunt er misschien wel nog samen aan werken om er samen uit te komen en misschien die spanning weer terug te krijgen. maar zo als het nu gaat kan het niet verder om in twee relaties bezig te zijn dat gaat gewoon niet.
Veel sterkte en succes ik hoop echt dat je er goed uit komt..
kus Daniel
bloemie
BerichtGeplaatst: 19-10-2007 7:02 Reageer met quote

stel dat je als man compleet elke keer de hoek in gezet wordt als je met je vrouw de liefde wil gaan bedrijven.

elke keer als je toenadering zoekt als man je weer wordt afgewezen ,dat je eigenlijk 1x per maand maar sex hebt omdat het moet.

beetje recht op en neer en gauw klaar ,dan krijg je als man toch echt het idee dat je er niet meer bent.

en dan is de stap om vreemd te gaan niet al te groot meer ,zeker als je huidige vrouw niet luisterd al 4 jaar.
Index > Het Restaurant > help, ik ga vreemd
Pagina 1 van 6  

1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring