Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > scheurtje in enkelbanden/ opgerekt gekneusd??
Auteur Onderwerp: scheurtje in enkelbanden/ opgerekt gekneusd??
Judith.
BerichtGeplaatst: 22-08-2009 14:32 Reageer met quote

Ha Jip,

Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat de vergoedingen hier zijn, maar het het zal wel niet vergelijkbaar zijn met Amerikaanse normen (dan zou je nu vast erg rijk zijn geweest!.

Is er een beetje werk te vinden in de sector waar je man werk in zoekt? Het zal best lastig zijn nu, zeker omdat je ook wel wat regiogebonden bent.

Van vakantie heb ik niets gepland, het heeft ook niet zoveel zin, ik kan toch niet veel. En om nu veel geld te gaan betalen en alleen je hotelkamer te zien, is ook een beetje zonde. Ik ben dan wel iemand die ook wat wil doen!

Geniet dan nog maar van je laatste vakantiedagen! Hebben jullie wel nog wat op het programma staan? Misschien willen (waarschijnlijk willen ze altijd wel) jouw kindjes nog wel een dagje uit??

Groetjes Judith
Greeneyes
BerichtGeplaatst: 24-10-2009 17:13 Reageer met quote

Hi Jip en Judith,

Jullie verhalen zijn zo herkenbaar. Ik heb nu drie jaar enkelklachten en een operatie achter de rug die e.e.a. alleen maar verergerd heeft achter de rug en weet niet zeker wat ik heb. In ieder geval denk ik kraakbeenslijtage in onderste en bovenste spronggewricht, en daarbij veel last van de pezen. Heb even een pauze genomen in artsenbezoek tot ikzelf weer rustig genoeg ben om goed uit mijn woorden te komen.

Scans laten niets zien bij mij (buiten de bekende gaten in mijn talus die ik sinds de operatie heb (Had er 1 en die is uitgeboord en met bot gevuld uit de andere gaten). Ik slik (nog) geen pijnstillers omdat ik daar ook en beetje raar in mijn hoofd van wordt en hoe moet ik dan mijn werk doen als mijn hersens niet doen wat ik wil, heb een door de gipsmeester gemaakte afneembare spalk voor als ik niet meer kan zitten zonder pijn en voor als ik snachts te veel pijn heb. Zelf om gevraagd en gelukkig gekregen. Heb ook een nieuwe fysio(ook manueel therapeut en doet aan dry needling), iemand die goed luistert en zelf ook een verrotte enkel heeft en me daardoor redelijk begrijpt. Hij zegt dat als het niet verbetert ik over vastzetten en prothese moet gaan denken. Ben 34 en vind het ook allemaal erg frustrerend en lastig om de dagelijkse dingen te kunnen doen. Mijn werkgever is gelukkig begripvol en ik kan thuiswerken als het niet gaat en ze gaan mijn werkplek aanpassen.

Hoe gaat het nu met jullie?
Judith.
BerichtGeplaatst: 25-10-2009 20:13 Reageer met quote

Hoi Greeneyes,

Je hebt er helemaal niets aan maar bij mij heeft het ook heel lang geduurd voordat ze er achter kwamen wat ik allemaal had. Sinds het oplopen van die blessure, aug.1998 (en het stellen van de verkeerde diagnose) heb ik zo'n beetje alle mogelijke behandelingen en onderzoeken gehad.

Inmiddels ben ik 5x aan mijn enkel geopereerd. Sinds ruim een jaar heb ik wel veel pijnstillers. Ik heb het ook steeds tegen gehouden maar ik kon er anders niet meer op staan en sliep vrijwel niet meer door de pijn. Helaas heeft ook dit een enorme invloed op mijn dagelijkse leven. Overigens, ik sta op de wachtlijst voor de volgende operatie, mijn enkel gaat vastgezet worden. Eigenlijk vonden ze me daarte jong voor maar een andere optie is er niet meer.

Laat je nog eens weten hoe het verder met je gaat? Ik ben erg benieuwd. Succes in elk geval!

Groetjes Judith
Jip
BerichtGeplaatst: 25-10-2009 21:16 Reageer met quote

Hoi

Bij mij is het op en af...en kan niet meer zo goe dplaatsen of het reuma is of doordat het kapot is.


Heeee juuuud!!

ben eeeerg laat sorry, lees nu dat ze vastgezet gaan worden...dat wou je graag he....hoe langis het wachten denk je? hoes verder met je?
Heb je ook hyves?

xxx
Judith.
BerichtGeplaatst: 26-10-2009 19:43 Reageer met quote

Ha Jip,

Balen dat je niet meer weet waar welke klachten vandaan komen. Heb je nog veel medicijnen nu?
Ik heb geen hyves, sorry!
Gaat het met je kindjes wel goed? Dan kunnen zij je tenminste opvrolijken! Al snap ik ook wel dat dat niet altijd goed lukt als je je echt rot voelt.
Ben je nog ergens onder behandeling momenteel?

Morgen moet ik voor pré-onderzoek naar het ziekenhuis. Toen ik op de wachtlijst werd gezet was de langste wachttijd 8 weken, inmiddels is het 5 weken. Volgende week vrijdag sta ik 5 weken op de wachtlijst, dus ik hoop dat het niet te lang meer duurt. En dan wordt het spannend of het inderdaad beter gaat. Maar zoals het nu gaat, is ook niets dus
er met toch iets gebeuren.

Groetjes Judith
Jip
BerichtGeplaatst: 26-10-2009 21:29 Reageer met quote

heee juud

met mij gaat het erg goed hoor...voel me superwomen. Laughing ..nu denk ik met dit weer wat meer klachten maar kan er beter mee omgaan denk ik.....dus laatste maanden..top!
ik slik nog steeds prednison, methotrexaat en pijnstillers....arts wou proberen prednison af te bouwen want slik het al zo lang en das niet altijd goed...maar dan gaat het mis...kiezen tussen 2 kwade he.
heb nu wel pufjes voor benauwdheid en bloedgeprikt voor pijn op borst rechts...kenik niet...das ff afwachten. Confused

veel meegemaakt laatste tijd met mijn vader....lang verhaal maar is geopeerd aan 3vernauwingen in kransslagader heeft 3 stants gekregen....met geluk kwamen ze erachter en met geluk snel geholpen anders was hij thuis gevloerd.....eng allemaal geweest.

ooo spannend zeg...ik hoop zooooo voor je dat het verbeterd dan....je hebt niet nogal wat voor de kiezen gehad......hoe en wat met werk? en zie je er tegenop?
heb je diemorfine nog?

xx

o jammer dat je geen hyves hebt hihi
Judith.
BerichtGeplaatst: 27-10-2009 20:59 Reageer met quote

Hé superwoman!

Goed om te horen dat het met jou beter gaat of in elk geval dat je er beter mee kunt omgaan. Je hebt groot gelijk dat je nu deze medicijnen even houdt. Veel te fijn dat het stabieler lijkt.

Wat een spannende tijd met je vader. Hij zal nog wel even bezig zijn met herstellen.

Vanmorgen ben ik voor pré-operatieve onderzoeken in het ziekenhuis geweest. Veel nieuws hadden ze niet te vertellen, maar ik ben wel goedgekeurd! Nu dus wachten op een oproep. Ik heb het nog nooit zo spannend gevonden als nu. Komt omdat, als dit niet werkt, er eigenlijk geen mogelijkheden meer zijn.

Groetjes Judith
Jip
BerichtGeplaatst: 28-10-2009 0:09 Reageer met quote

ik gaaaa heeeel hard duimen dat dit werkt, ze kunnen er zeker niks van zeggen?

Mijn paps heeft vandaag echo gehad...hij krijgt weer een hartcatheterisatie...cardio zint het toch niet helemaal. dus spannend weer

ga snel bedje in

trusten

xx
Judith.
BerichtGeplaatst: 28-10-2009 12:42 Reageer met quote

Hoi Jip,

Wat ontzettend balen voor je vader (en voor jullie). Wordt hij nu snel geholpen? Heel veel sterkte in elk geval!

Groetjes Judith
Judith.
BerichtGeplaatst: 30-10-2009 14:13 Reageer met quote

Ha Jip,

Hoe is het met je vader? Weet hij al meer? Ik hoop echt dat hij snel geholpen wordt/is. Het is zo al allemaal spannend genoeg.

Ik zie het even niet meer zo zitten. Heel verhaal, maar het komt er op neer dat iedereen (artsen dus) maar roepen dat er snel iets moet gebeuren. Gisteren de planning gebeld en de operatie zal op zijn vroegst ergens half dec. zijn. Weer wachten, wachten en wachten.. Ben vanmorgen nog bij de huisarts geweest en mag bij alle rotzooi die ik al heb ook nog paracetamol en diclofenac (100 mg) gaan slikken. Eigenlijk wil ik gewoon niet nog meer troep naar binnen werken. Dan heb ik alleen al 5 pijnstillers waaronder morfine!

Voor jou een fijn weekend! Heb je nog wat vrije dagen in het najaar? En moet je dit weekend nog werken? Anders kun je lekker met de kinderen nog even iets leuks doen.

Groetjes Judith
Judith.
BerichtGeplaatst: 01-11-2009 20:49 Reageer met quote

Hoi Jip,

Even een snel berichtje. Hoe is het met je vader? Ik wil je even laten weten dat ik aan je zal denken.

Dan nog iets, ik heb geen hyves en heb met een andere "lotgenoot" via een ander forum het mailadres uitgewisseld. We wilden niet ons eigen mailadres op een site vermelden dus ik heb een apart mailadres aangemaakt (wat ik verder niet ga gebruiken). Daar heeft zij een mailtje naar gestuurd en toen kon ik haar vanuit mijn eigen mailadres terugmailen. Dus als je dat leuk vindt....

Met je twee schattige kindjes nog alles goed? Hopelijk nog geen griepvirussen in jullie buurt.

Groetjes Judith
Jip
BerichtGeplaatst: 01-11-2009 21:18 Reageer met quote

Heee juud

hij krijgt donderdag de hartcatheterisatie...afwachten dus...ergen eng maar andere kant..heeft zoveel mazzel gehad dat ik niet geloof dat er iets mmis kan gaan.

oooo bagger zeg dat wachten...pas op met dyclofenac...bagger voor je maag!

ja is goed, leuk!

groetjes

o ja kids oke, amy gisterbegonnen met erg hoesten maar ja half nederland ook !
Judith.
BerichtGeplaatst: 02-11-2009 19:01 Reageer met quote

Hoi Jip,

Om te beginnen heel veel succes voor je vader donderdag! Zo dat kan ik alvast niet vergeten.

Het mailadres is enkels01@gmail.com
Hoe origineel he? Ik kijk er dan nog wel een keertje op, mail je mijn adres en dan open ik hem ook niet meer!

Arme Amy, kan ze er wel een beetje van slapen?
Beterschap en hopen dat jullie niet hierna aan de beurt zijn.

Groetjes Judith
Jip
BerichtGeplaatst: 02-11-2009 20:50 Reageer met quote

heb verstuurd

nou ze heeft wel geslapen maar werd met 40 graden koorts wakker!
huisarts even gebeld...ivm dat mexicaanse gedoe..ben daar niet zo mee bezig maar nu toch wel even...in de gaten houden maar.
zo blijf je bezig he?

thanks
xx
Gismo
BerichtGeplaatst: 19-09-2019 18:24 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Spier- en gewrichtsklachten > scheurtje in enkelbanden/ opgerekt gekneusd??
Pagina 16 van 16  

Vorige  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring