Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > donkere plekken onder mijn oksels
Auteur Onderwerp: donkere plekken onder mijn oksels
mocr0
BerichtGeplaatst: 03-10-2010 17:04 Reageer met quote

hallo allemaal Sad
ik heb ook last van die viese vlekken in mijn oksels !!! ik baal er egt van ,het jeukt ook heel erg , ik heb er last van sinds ik daar haargroei heb ,ik ben bij de dokter geweest en die advieseerde mij een antischimmel te gebruiken ! heb ik ook gedaan maar er gebeurt helemaal niks, ook heb ik alcohol 70% gebrobeerd , geen resultaat ! het ergste is ik ga binnekort trouwen !! ik voel me zo onzeker en tegelijkertijd vies! het lijkt alsof je egt niet geschoren hebt !! PLEASE wat moet ik nou in hemelsnaam doen !! ik wil van die vlekken afkomen !!
GG9192
BerichtGeplaatst: 12-05-2011 14:49 Reageer met quote

ik heb hier ook last van, ben nadat ik jullie berichtjes heb gelezen naar de dokter geweest en zij hebben mij een creme meegegeven tegen schimmel en exceem! en dit helpt al redelijk goed. moet het 10 dagen gebruiken en heb het nu 6 dagen gebruikt!
robinxdirection
BerichtGeplaatst: 07-05-2013 21:59 Reageer met quote

Heey
Ik heb dit dus ook alleen waar mijn okselhaar zit zit ook een hele grote plek ik heb dit soms in de zomer ook in mijn nek .ik heb een donkere huid dus dat zier er raar uit als dat plekje donkerder is maar ik heb dat een keer bij mijn nek weggehaalt en dit is volgens mij het zelfde als onder mijn oksel en ik denk dat het eigelijk meer smeer is ofzo want ik heb bijvoorbeeld wel eens een perieode dat ik bijna niet mijn oksels scheer dus dat er dan resten deo is blijven ofzo
Dus ik raar jullie en mij zelf aan om met een ruwe handoek of washand dat nat is er overheen te boenen meer wel goed als je je oksels heb geschoren dit ga ik namelijk zelf ook proberen veel sucses
Latesha
BerichtGeplaatst: 19-01-2014 10:17 Reageer met quote

Dit kan je niet gebruiken als je van jezelf donkere oksels hebt.

Je moet 1 a 2x per week (niet dagen achter elkaar) voordat je gaat douchen je oksels reinigen met een reinigingsdoekje, dan ga je onder de douche en scrub je oksels.
Met de ene hand scrub je en met de andere hand trek je de huid zodat je op alle plekken komt. Masseer niet zachtjes maar doe het hard.

Vervolgens spoel je het af en pakt een washandje, maak het vochtig en trek dan weer met de andere hand je huid. Ga zo hard mogelijk heen en weer op de donkere plekken.
Om te weten of je het goed hebt gedaan > je oksels gaan een beetje prikken.
Dan was je gewoon met zeep.

Je hebt niet in een keer resultaat, bij mezelf zag ik wel dat het steeds lichter werd.
serrrrr56
BerichtGeplaatst: 15-03-2016 17:52 Reageer met quote

Beste allen!

Ik heb zelf ook het probleem, maar gelukkig ben ik van mijzelf al een perfectionist. Dus het irriteerde me al snel MA TE LOOS! Het was begonnen toen ik gebruik maakte van ODOREX (een zware boosdoener! maakt het huid zeer droog, en zorgt voor een donkere gloed.) heb het direct afgekapt... maar toen kwam ik erachter dat deo ook een sterke factoor kan zijn voor donkere vlekken.
En nou heb ik niet echt de tijd om elke deo uit te gaan proberen welke nou werkt.
Ben uiteindelijk naar de dokter geweest, heb een oplossing gekregen voor deodorant, wat net als odorex werkt. vind het een lekker product, maar heb het net een week of 2 en weet dus niet zeker of deze misschien ook wel voor vlekken zorgt. (deo van de huisarts heet: ALUMINIUMCHLOR 20,-)

Vlekken:
Voordat ik naar de dokter ben geweest, heb ik zelf op internet lopen zoeken hoe ik deze vlekken kan weghalen.
Om te beginnen is het het beste om te beginnen met scrubben, vaak is het zo dat het alleen dode huidcellen zijn en dan ben je er snel vanaf.
ik mijn geval was het 50/50, het is lichter geworden door het scrubben maar nog niet helemaal wit.
Ben dus verder op internet gaat zoeken naar een oplossing en kwam toen op een bleeking website. het product is fijn en heb ook het gevoel dat het werk. alleen gebruik het nu al een maandje... de vlekken zijn minder maaaaar zitten er nog wel. ze zijn wel lichter geworden ( dit zalfje heet : STARWHITE. tube van 50ml kost ongeveer 30,-)

Het is een echte hell dames! Ik ga volgende week terug naar de dokter omdat zij er van overtuigd was dat het alleen door de deo komt. maar wil graag is sterkers, heb natuurlijk geen tijd om te zitten wachten... het mooie weer komt er inmiddels aan!

wordt vervolgd...

Shocked
evitalolita
BerichtGeplaatst: 09-05-2016 12:24 Reageer met quote

gewoon weg laten snijden. het kan een moedervlek zijn die een beetje vervormt is. maar dit gebeurt niet zomaar! als een moedervlek heel onregelmatig is dus vreemde vormen heeft of een hele andere kleur, dan zou ik toch maar eens mee naar de huisarts gaan, dit kan namelijk een ontstoken moedervlek zijn en dat kan leiden tot huidkanker. het is namelijk zo dat een vervormde verkleurde moedervlek nooit goed kan zijn! suc6!
Index > Huidaandoeningen > donkere plekken onder mijn oksels
Pagina 3 van 3  

Vorige  1, 2, 3

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring