Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > donkere plekken onder mijn oksels
Auteur Onderwerp: donkere plekken onder mijn oksels
mir111
GastBerichtGeplaatst: 31-05-2006 19:05 Reageer met quote

Wie kan mij helpen met mijn probleem waar ik eigenlijk zelfs niet mee naar de dokter durf te gaan.Ik heb sinds een hele tijd donkere vlekken onder mijn oksels.Ze zijn ook heel ruw en ik heb al vanalles geprobeerd om t te verwijderen(zalfjes masseren met olie zelfs schuren met allerlei middelen)Ik durf in de zomer geen hempjes of jurkjes te dragen zonder mouwen want t is echt geen fris gezicht.Ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen
groetjes
Nikkel
BerichtGeplaatst: 01-06-2006 9:12 Reageer met quote

Ik denk dat jij hetzelfde hebt als ik alleen dan erger. Sinds ik Odorex gebruik omdat ik errug veel transpireer heb ik donkere bruine vlekken onder mijn oksels.

Heb geprobeerd om het met alcohol en een watje weg te halen, dit lukte ook. Maar het leek alsof het binnen no time er weer op zat...

Nou maar hopen dat iemand iets weet wat we dr wel mee kunnen!
marrie
GastBerichtGeplaatst: 03-06-2006 16:47 Reageer met quote

hee,

ik was al bang dat ik de enige was. ik heb er ook last van en inderdaad ik heb ook alles geprobeert om er van af te komen.
het zou echt heel tof zijn als er iemand reageert die er een oplossing voor heeft.
greetzz Confused
temmiej
GastBerichtGeplaatst: 07-06-2006 14:56 Reageer met quote

Hay mede-slachtoffers Wink
ik heb sinds kort ook donkere vlekjes onder m'n oksel, dit (ben ik achtergekomen via het lezen van o.a dit soort forums op internet) denk ik door het gebruik van Odorex, een middel tegen hevig transpireren. De tip om de vlekjes weg te halen met alchol werkt bij mij prima! (gewoon pure alcohol van ong. 70%)
Dus ONWIJS BEDANKT VOOR DE TIP! en als ik meer info weet laat ik het weten, succes meiden
Nikkel
BerichtGeplaatst: 08-06-2006 16:57 Reageer met quote

Bij mij werkte dat alcohol niet. Hoe heb je dit precies gedaan dan? Misschien als ik het op 'jou' manier doe dat het dan wel lukt...

tnx!
jannieheetik
BerichtGeplaatst: 08-06-2006 18:27 Reageer met quote

WEL even mee langs de huisarts gaan.

Kan namelijk ook best een huidschimmel zijn (zeker als de huid ruw is, fluwelig) en in dat geval heeft de huisarts daar een heel doeltreffend zalfje voor.
temmiej
GastBerichtGeplaatst: 08-06-2006 22:42 Reageer met quote

Beste Nikkel,
ik deed gewoon een beetje pure alcohol, 70% (zit in een bruin flesje, ik dep het ook weleens op de kat als deze een teek heeft) op een watje en schuurde over de vlekjes, binnen mum van tijd waren de vlekjes zo goed als weg en zat er inderdaad een beetje zwart op m'n watje..
Dit is pas 2 dagen geleden maar de vlekjes zijn nog niet teruggekomen. Ik neem aan dat jij het ook gewoon zo hebt gedaan maar je weet maar nooit, Hoop dat 't ook bij jullie werkt en als de vlekjes wél terugkomen, laat ik wel weer ff een berichtj achter.. hope not
Goodluck
Nikkel
BerichtGeplaatst: 09-06-2006 10:43 Reageer met quote

Het kan bij mij geen huidschimmel zijn want die heb ik oa. op mijn armen en ik weet dus precies hoe die eruit zien. En deze jeuken bij mij ook altijd en mijn oksels totaal niet..
Maar ga het zo nog maar eens proberen met een watje, misschien dat ik nu wel succes heb. Tnx!
Sim
BerichtGeplaatst: 09-06-2006 12:48 Reageer met quote

Hoi Nikkel,

Ik heb een vraagje, als jij Odorex spuit.. heb je daarna ook een verschrikkelijk brandend gevoel? Het kan ook zijn dat je daar gevoelig voor ben. Ik heb dat ook met 8x4 deo. Dan krijg ik ook allemaal plekken. Nu gebruik ik Nivea of die andere zachtere soorten deo's. Alcohol heeft bij mij niet geholpen, dit omdat het gewoon pijn doet. Je kan eventueel ook een tijdje een roller gebruiken van de zachtere soort deo merken. Heb je het daarna nog, dan zou ik gewoon even langs de huisarts hiermee gaan, dat kan nooit kwaad.

Groetjes, Simone
Nikkel
BerichtGeplaatst: 09-06-2006 21:22 Reageer met quote

Nee, ik gebruik niet de Odorex spuitbus. Ik depte het tot ongeveer een jaar geleden met een watje 3 maal per week. Sinds ik dat ben gebruiken heb ik dus die vlekken. En qua deo gebruik ik Dove spuitbussen en soms een roller en het brand zelden bij mij.
Misschien dat ik toch dan maar naar de dokter moet ja, ik probeer het eerst nog even met alcohol (dit brand ook niet) en anders ga ik naar de dokter ermee want mij viel ook op dat ik wel een heel erg ruwe huid heb onder mijn oksels met veel van die 'velletjes' zeg maar..

Ik kijk het nog even aan..

Groetjes
mir 111
GastBerichtGeplaatst: 12-06-2006 12:12 Reageer met quote

hoihoihoi

Wel prettig gevoel dat ik niet de enige ben die hier last van heeft.Ik heb ondertussen geprobeerd om t te verwijderen met alcohol maar dit is geen lekker gevoel en t werkt bij mij ook niet.Ik ga morgen even naar de huisarts en laat jullie iets weten.
groetjes
mir 111
GastBerichtGeplaatst: 13-06-2006 11:43 Reageer met quote

heyyy allemaal!!

Ik ben net terug van de huisarts en heb te horen gekregen dat t een schimmelinfectie is.Dit is nikks vreemds volgens hem want t schijnt heel vaak voor te komen.OOk in je liezen en onder je borsten.Gelukkig heb ik daar nog geen last van maar goed...
Ik heb nu een zalfje gekregen en als t goed is moet het over een week of 3 a 4 weg zijn.Als dat niet zo zou zijn gaat hij medicijnen voorschrijven.Ik hoop dat jullie er iets aan hebben en als je er echt last van hebt zou ik toch maar even naar je huisarts gaan
doeiiii
Steffie
GastBerichtGeplaatst: 06-07-2006 20:14 Reageer met quote

Hey iedereen! ik heb ook last van donkere oksels.. dit is gewoon mijn huid, dit heb ik al mijn hele leven lang sinds ik daar haargroei heb,, volgens mij is het pigment ofzo! heel erg want het ziet eruit alsof ik niet geschoren heb.. ook al zit er geen haartje meer aan!
Dus dan toch liever die schimmelinfectie!
Nikkel
BerichtGeplaatst: 07-07-2006 10:12 Reageer met quote

Haha, schimmelinfectie is ook niet alles hoor.
Ik ben er trouwens achter dat het exceem is bij mij. BAH!
nieuwsgierig
GastBerichtGeplaatst: 12-07-2006 14:39 Reageer met quote

Nikkel schreef:
Haha, schimmelinfectie is ook niet alles hoor.
Ik ben er trouwens achter dat het exceem is bij mij. BAH!


en is het ondertussen al verminderd ofzo
Gast
BerichtGeplaatst: 13-07-2006 12:48 Reageer met quote

Hey!


Ik heb precies hetzelfde ik vind het zo vies Sad
Maar goed het kan dus schimmelinfectie zijn? want het lijkt alsof je je nooit wast Shocked
Ik ga een van deze dagen ook langs mn huisarts want ik ga binnenkort op vakantie en dat schaam ik me echt dood gewoon maar ik zie hier veel raad bedankt!


X
kkkk
GastBerichtGeplaatst: 21-07-2006 12:18 Reageer met quote

hey!

ik heb ook het zelfde al sinds in me oksels haren groeien, ik weet echt niet wat ik ermee moet:S ik ben zelf naar de dokter geweest en heeft niet geholpen, en verder weet ik niet wat ik moet doen, ziet er echt vies uit:s
Jacqueline1972
BerichtGeplaatst: 21-07-2006 12:32 Reageer met quote

Eerlijk is eerlijk, ik heb hier geen last van en heb dus misschien makkelijk praten. Maar meiden, ik vind het echt ongelooflijk dat jullie hier zo lang mee door blijven lopen!
Naar de dokter ermee! En als die je niet kan helpen, sta erop dat je naar een huisspecialist gaat. Daar zijn die mensen toch voor?! Lijkt mij beter dat de dokter/specialist het ziet dan dat jezelf met een schaamtegevoel rondloopt.
xxanoniemxx
GastBerichtGeplaatst: 09-08-2006 0:14 Reageer met quote

Heyy heyy,
Nou jacqueline de huisartsen en specialisten doen ook niet altijd hun werk lekker hor,
Ik heb last van wat donkere plekken onder mijn oksels en hele kleine velletjes (net alsof je aant vervellen bent zeg maar, maar dan raarder Confused ) en het lijkt wel over een soort van stria doorheen loopt en het jeukt niet en het doet niet pijn. Ik ben er dus mee naar de huisarts en dermatoloog geweest en die mensen weten het ook niet eens! Shocked ze kunnen je geeneens een duidelijk antwoord geven. Ik heb dus al menig medicijn en zalfie gebruikt maar het zit er nog, sommige dagen wat minder dan de ander, maar weg gaat het volgens mij echt niet.
Ik zou ook wel willen weten hoe ik eraan kom en hoe ik eraf kom. Succes dames die ook met dit probleem te maken hebben. Kusss
mouse
GastBerichtGeplaatst: 10-09-2006 18:01 Reageer met quote

Ik zal er tog mee naar de dokter gegaan want ik heb precies het zelfde en even een vraagje, heb je suikerziekte zo ja dan ligt het aan de suiker dat heeft de kinderarts tegen mij gezegd zo niet dan zal ik als jouw was tog even naar de dokter gaan en je laten testen op suiker
Index > Huidaandoeningen > donkere plekken onder mijn oksels
Pagina 1 van 3  

1, 2, 3  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring