Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Ganglion gerelateerde klacht/pijn???
Auteur Onderwerp: Ganglion gerelateerde klacht/pijn???
kimmietje84
BerichtGeplaatst: 26-11-2009 15:46 Reageer met quote

Hoi Gwen-nie,

Bedankt voor je reactie.
Ik ben gister dus geweest, aan me linkerhand durven ze niks te doen.
Het is daar te moeilijk om te verwijderen.
Als ik me vingers niet meer kan bewegen of dit erg moeilijk gaat worden dan is er geen andere oplossing dan ze weg te halen.
Maar ze durven het nu nog niet aan.
Van me andere hand rechts moet ik een botscan laten maken.
Ze willen eerst zekerheid over wat het precies is en wat ze eraan kunnen doen, aangezien ik van deze plek veel last heb en ook snel groeit, moet er dus iets aan gedaan worden.
Nu wachten, op een oproep, voor een scan te laten maken.
Dus er is nog niet echt veel duidelijkheid.
Jij in ieder geval veel succes.
Maar je moet ook nog even wachten Sad 6 tot 8 weken.
whitecloud
BerichtGeplaatst: 30-12-2009 22:52 Reageer met quote

hoi Gwen-nie,

Ik heb deze week een afspraak gehad in het Dijkzigt bij een plastische chirurg. Die heeft mijn hand bekeken en geconstateerd dat het niet vanzelf los gaat komen, de verklevingen.

Ik moet dus weer opnieuw onder het mes om alles los te maken. En dan maar hopen dat het los blijft. Nu krijg ik alleen wel gelijk na de operatie handteraphie in het ziekenhuis zodat ze goed in de gaten kunnen houden dat het niet weer vast gaat zitten. Het enige wat vervelend is, is dat er een wachttijd van 6 maanden staat voordat ik geopereerd kan worden. Nu ben ik er alleen mee bezig om toestemming te krijgen van mijn hematoloog (ben namelijk draagster van hemofilie) om geopereerd te worden in een ander ziekenhuis waar dezelfde chirurg werkt als in het dijkzigt en daar is de wachttijd 2 maanden, dit scheelt aanzienlijk.

Ik zie er erg tegenop om nog 6 mnd zo door te gaan maar als het niet anders kan dan moet het maar. Ze gaan er gelukkig iets aan doen en daar ben ik er blij mee want ik was al bang dat ik ze niets meer konden doen en dat ik voor altijd aan deze pijn en beperkingen vastzat.

Hoe is het voor de rest met jou?

groetjes,
whitecloud
gwen-nie
BerichtGeplaatst: 30-12-2009 23:00 Reageer met quote

hey,
nu, aan de ene kant voor jou niet fijn, aan de andere kant wel fijn voor jou dat er nu wat aan gedaan word. Ik duim voor je dat je dezelfde chirurg krijgt, of tenminste degene die je wilt.
fijn dat je nu eindelijk resultaat kan zien (tenminste, uit kan zien naar beter resultaat)

Hoe het met mij gaat?
De 'zwelling' is minder, maar als ik mijn half spreid (dus alle vingers uitspreid) zie je nog steeds een lichtte zwelling onder het litteken en iets ernaast richbting te pink, je voelt ook als je de vingers beweeg een bobbel / riggel bewegen alsof de capsule vast zit aan de spieren van mijn vingers. verder zie je een flinke bult als ik me pols buig onder mijn litteken, precies zoals vanouds. De verkleving is gelukkig zo goed als weg, ik kan mijn litteken net zo vastpakken als de huid op mijn andere pols....
Verder erg veel last in me pols (volgens mij zit daar ook de grootste zwelling, daar binnen oftewel: de ganglion), nu aan de ontstekingsremmers van de dokter tegen de pijn.

ik verwacht begin / midden januari een oproek voor de operatie én dan maar hopen dat de ganglion er nog (genoeg) zit om te operaren, daar ben ik namelijk bang voor: dat hij straks weg is als ik daar klaar lig voor operatie, maar ze maken me dan maar open (ben er toch), want mijn pols doet zo gigantische veel pijn.

Maar goed, word wel errug lang berichtje en alleen maar deprimerender..

Jij heeeeeeel veel succes en op naar een gezond 2010, moge alles goedkomen!
whitecloud
BerichtGeplaatst: 31-12-2009 12:55 Reageer met quote

Hoi,

Bij mij was de ganglion ook haast niet te zien toen ik geopereerd werd. Ze hebben toen voordat ik onder narcose ging me laten aanwijzen waar hij zit. Dus ik hoop dat je, je niet druk hoeft te maken dat als de ganglion haast niet te zien is dat ze dan niets doen. In ieder geval was het bij zo dat ze me toch geopereerd hebben omdat wat jij ook hebt de pijn echt niet normaal was. Ze konden aan de binnenkant van mijn pols wel goed zien dat er een ganglion zat.

Nog even volhouden en ik hoop dat je gauw een oproep krijgt voor de operatie. Laat me nog even weten hoe het allemaal met je afgelopen is.

Jij ook heel veel succes en veel goeds voor 2010!!!!
gwen-nie
BerichtGeplaatst: 01-01-2010 17:24 Reageer met quote

hey, dank je voor de geruststelling, maak me altijd veel te druk om zulke dingen, hoewel - en dat weet ik - het helemaal niet nodig is. Ik ga niet helemaal onder narcose trouwens, ik krijg een Bierse blokkade of tewel voor leken 'okselblok', dat inhoud dat mijn hele arm vanaf mijn oksel word verdoofd, hoe en wat precies ben k ff kwijt, maar idd geval kan ik mijn hele arm niet meer gebruiken / voelen tijdens de operatie.

nogmaals bedankt voor de geruststelling - helpt echt als iemand met ervaring zoiets zegt ipv iemand zonder ervaring - en normaals een goed 2010. ik hou jou op de hoogte, jij mij ook?
hanness
BerichtGeplaatst: 05-01-2010 23:50 Reageer met quote

Net te horen gekregen dat ook ik geopereerd moet worden aan een Ganglion die op een hele vervelende plaats in mijn pols zit.
Namalijk tussen de sl botjes waardoor hij al een jaar voor heftige pijn zorg en niet vanzelf of door leegzuigen over kan gaan. Het wordt dus een operatie onder algehele narcose en ik zie daar best tegenop.
Ookal is de pijn eigenlijk niet meer te hebben en ook niet makkelijk met een kind van 2 en een drukke baan!
Ze maken ook een soort luikje in de holte waar hij nu zit. De ganglion kan dan dus terug komen maar niet op die plaats blijven zitten waardoor ik als het goed is geen pijn meer heb.
Hoe was bij jullie het herstel na de operatie?

Groetjes Hanness
Hax
BerichtGeplaatst: 29-01-2010 16:56 Reageer met quote

Hoi, allemaal

zijn hier mensen die een ganglion hebben of hadden en een Playstation (uitgezonderd PSP) of een ander spelcomputer met controllers gebruiken. Zo ja doet dat dan ook pijn?

Want ik heb wel eens bij een vriend met de Playstation 3 gespeeld waarna ik de volgende dag en ook tijdens het spelen geen pijn meer aan mijn pols had tijdens het computeren.

Nou weet ik niet of dit toevallig zo was of misschien omdat ik dezelfde dag een prik kreeg voor mijn ganglion. (wat na ongeveer een maand pas hoort te werken)

Verder na volgens mij 2 dagen had ik weer veel last van mijn pols tijdens het computeren.

Dus dacht ik dat het spelen van spellen op een playstation misschien wel (tijdelijk) helpt doordat je je handen op een ander manier gebruikt dan bijvoorbeeld voor een computermuis.

Groetjes
Hax
gwen-nie
BerichtGeplaatst: 29-01-2010 17:04 Reageer met quote

hey, nee ik heb daardoor geen last daarvan, heb een wii en nergens last van. wel last met gewoon spieren aanspannen..

==>>WITHECLOUD, ik zou jou iid geval nog laten weten hoe t is afgelopen met me. gisteren operatie gehaad: de ganglion zat tussen mijn gewrichten in mijn hand/pols, dus maar goed (zei de chirurg zelf) dat het op de ok werd gedaan en niet onder plaatsekijke verdoving. zit nu met hand in verband én mitella voor komende 3 dagen, daarna mag beide af. conrtolle op de 11e op de gipskamer (vraag me niet waarom op de gipskamer want heb geen gips, maar was vorige x ook wondconrtolle),
dus duimen maar dat het nu wegblijft én als t terugkomt, k er geen last van had. laatste weken zat ik namelijk aan 600 mg ibuprofen 1-4x daags én heb lichtere werkzaamheden moeten doen. dus hopen maar....
hoe is t met jou?

iemand hier trouwens meerdere malen (meer dan 2) aan een ganglion geopereerd die op dezelfde plek zat?

en hax, ik heb geen idee....ik heb/had m namelijk aan m'n linker en ik ben rechts...
tribeworld
BerichtGeplaatst: 30-01-2010 22:10 Reageer met quote

jah ik heb er 2 aan mijn rechterpols gehad eerste keer geopereerd 2 maanden daarna zat die er weer 2 keer zo groot.
nu zijn ze aan die kant weg.
linkerkant 3 jaar geleden last van gekregen zit een heel klein bultje aan geopereerd.
verband er af zat die er weer.
daar loop ik nu weer bij de dokter voor wegens aanhoudende pijn.
laast in de mri er voor geweest konden ze er een vinden aan de bovenkant maar niks aan de onderkant rare is dat ik aan de bovenkant weinig last heb.
maar ondat er duidelijk ook iets aan de onderkant zit moest ik afgelopen donderdag een echo laten maken.
en daarop was dus te zien dat er wel eentje zit.
moet binnenkort weer naar de dokter kijken wat ze er aan gaat doen.
ik heb ze wel altijd aan de binnenkant van me pols gehad in de buurt van mijn duim.
hanness
BerichtGeplaatst: 31-01-2010 15:54 Reageer met quote

Ik wordt waarschijnlijk 23 februari geopereerd aan de ganglion in mijn linkerpols die klem zit tussen 2 polsbotjes en daardoor voor zoveel pijn zorgt dat ik er bijna niks meer mee kan doen. Helaas is de pijn rechts ook begonnen en ik ben bang dat ook die kant onder het mes zal moeten....
Poetsen of doeken uitwringen doet bij mij toch wel echt het meeste pijn maar ook in rust verrek ik van de pijn.
Niet echt fijn dus en hoe eerder opereren hoe beter!
cillatje20
BerichtGeplaatst: 10-02-2010 10:56 Reageer met quote

Ik heb nu 5 jaar een ganglion in me li-pols. ik ben rechts. de klachten begonnen 4 jaar geleden met zo een keer in de 2 maanden pijn. de pijn bleef eerst 1 week hooguit 2 weken, nu is de pijn continu en trekt door mijn arm en vingers. Mijn arm voelt ook heel moe aan alsof het niet genoeg zuurstof krijgt. Ik werk full-time in de zorg, dus het is erg vervelend. Nu heb ik 1 maart dan eindelijk een afspraak bij de orthopeed en wil meteen vragen voor een operatie, laat dat rotding maar gelijk wegsnijden, want deze pijn ben ik erg beu.de ganglion is bij mij 1 bij 2 cm. Zijn er hier meer die ook die zenuwpijn in de hele arm hebben. Ik ben bang dat ik over een week helemaal niks meer met mijn arm kan omdat het elke dag erger wordt. weet iemand of ik hiervoor uit moet kiijken? ik werk namelijk gewoon door(heb net 2 weken een nieuwe baan).
hanness
BerichtGeplaatst: 10-02-2010 11:03 Reageer met quote

Hoi Cillatje,

Ik heb ook die uitstralingen en datgevoel alsof je arm moe is.
Bij mij maakte het helemaal niks uit of ik er veel mee deed of juist weinig, de pijn was altijd even erg.
Over 2 weken wordt ik onder volledige narcose geopereerd en daar ben ik erg blij mee.
Ik heb nu pijn gnoeg gehad!
tribeworld
BerichtGeplaatst: 10-02-2010 11:53 Reageer met quote

ik ben gisteren bij de orthopeed geweest en moet 2 maart geopereerd worden.
op de echo was te zien dat die 2mm klein is echt een klein rot ding wat ook telkens weg schiet dus word een leuke operatie zij ze al aangezien ik hem moet aanstippen voor dat ik geholpen moet worden.
hoop dat ik daarna er klaar mee ben.
ik heb overigens ook uitstralingen door me arm mee en net als hanness helpt het bij mij ook niet of ik nu de hele week werk of niet.
hopen dat die nu weg blijft.
hanness
BerichtGeplaatst: 10-02-2010 17:50 Reageer met quote

Dat zo'n klein ding voor zo veel pijn kan zorgen he!
Dat vind ik eigenlijk af en toe niet te geloven.
Maar goed, ze artsen zeggen dat het echt wel terug kan komen na de operatie maar bij mij gaan ze er voor zorgen dat dat neit meer op de zelfde plaats is want nu zit ie tussen 2 botjes in en als hij groeit drukt hij die botjes uit elkaar.
Daar komt bij mij de meeste pijn vandaan.
Na de operatie die onder narcose uitgevoerd wordt mag ik er 10 tot 14 dagen niet meer tillen/werken en vanaf dan voorzichtig opbouwen weer.
Monsterlijk
BerichtGeplaatst: 03-03-2010 18:32 Reageer met quote

In mei 2009 kreeg ik last van mijn pols, al snel ontdekte ik een bult als ik mijn pols naar voren klapte. Naar mijn huis art gegaan, advies: Je pols meer bewegen. Na een lange tijd nog steeds veel last leidend tot ontzien van mijn pols, weer naar de huisarts gegaan deze keer doorgestuurd naar een chirurg in het kennemergasthuis haarlem noord. Wij er heen kregen we een of andere vrouw in opleiding die doodleuk zei; 'kijk het nog een half jaar aan'. Na die keer heb ik een PSB brace aan geschaft zodat ik nog normaal kon werken en alles. Nu een half jaar later een nieuwe verwijzing gekregen van de huisarts voor een Algemene chirurg in beverwijk. Wij naar beverwijk ik heb daar nog geen 3 minuten gezeten en de vraag was; Wat wil je zelf? ja wat wil ik zelf, ik antwoorden dat ik van de pijn af wilde. Nou hij wou me dan wel gaan opereren, ik had een afspraak voor aanstaande vrijdag staan, gaat mn moeder vandaag met mijn oma naar 't ziekenhuis ziet ze dat er ook een Hand chirurg in het ziekenhuis is. Zij naar die balie gegaan en een afspraak gemaakt omdat ze niet wil dat ze aan mn pols gaan zitten rotzooien. Maar die afspraak is verdomme pas over 4 weken!
Kleinduimpje_19
BerichtGeplaatst: 09-03-2010 17:32 Reageer met quote

Ook ik heb al jaren (meer dan 10 jaar) last van een ganglion op mijn rechter pols.
Hier ben ik 2x aan geopereert en 2x hebben ze hem leeg gezogen waarbij ze 1x ook andere vloeistof hebben ingespoten.

Na de laatste keer leegzuigen (november 2009) was de ganglion in januari 2010 weer terug. Rolling Eyes

Afgelopen weekend was ik het zo verschrikkelijk beu dat ik hem zelf heb kapot geslagen Twisted Evil . Eigenlijk stond ik ervan te kijken dat het bijna geen pijn deed. Confused Ik heb wel mijn brace een paar dagen om gedaan om mijn pols wat rust te geven zodat het weer dicht kon gaan. En de eerste dagen was het behoorlijk dik omdat die vloeistof natuurlijk in mijn pols zit, maar nu ziet het er al een heel stuk beter uit Very Happy .

Ik weet dat ik ook heel vaak dacht BAH echt niet dat doet harstikke zeer Sad , moet er wel bij vertellen dat ik er momenteel geen pijn aan had (ondanks dat ie weer erg groot was) maar al met al is het me heel erg mee gevallen en scheelt het weer een hoop gesnij en geprik in het ziekenhuis Wink .
Mikki
BerichtGeplaatst: 17-03-2010 12:07 Reageer met quote

Ik ben nieuw op dit forum, maar de berichten van whitecloud en gwen-nie komen erg overeen met de situatie waar ik nu in zit.
Ik ben 8 weken geleden geopereerd aan een ganglion. De operatie ging super (regionale verdoving) en het herstel in principe ook (2 weken gips om het rust te geven en daarna een gipsspalk ter ondersteuning). Volgende week moet ik weer naar de plastisch chirurg voor een controleafspraak.

Hoewel alles opzich goed gaat, is mijn pols nog erg stijf en kan ik hem ook niet buigen (net als mijn vingers...vooral de wijs- en middelvinger). Ook zit het litteken 'vast' aan het onderliggende weefsel.
Ik heb zelf het idee dat ik misschien meer had moeten oefenen met bewegen en dat mijn pols daarom stijf is (en misschien verklevingen heeft(?)). Ik heb namelijk het idee dat het heeel langzaam wat soepeler wordt, maar ja nog stijfheid na 8 weken roept vragen op Wink

(vooral @ whitecloud:) Ik heb niet echt zin in een volgende operatie en vroeg me af hoe de behandeling bij jou precies verder ging (mbt de stijfheid). Verder vroeg ik me af of je nog eventuele tips voor me hebt/ vragen die ik aan de plastisch chirurg volgende week kan vragen.
Hax
BerichtGeplaatst: 09-05-2010 14:38 Reageer met quote

Op youtube staan er filmpjes van mensen die een ganglion kapot slaan zoals Mikki al verteld had.

Zoek naar:

- ganglion smash (of)
- bible bump (of)
- ganglion book

De theorie hierachter is (als ik het goed heb):
doordat je met bijvoorbeeld een boek op de ganglion slaat, dan breek je de (soort van een schildlaag) waardoor de vocht geabsorbeerd word door je bloed en dus weg stroomt.

(daarom werd het vroeger ook Bible Bump genoemd, ze sloegen er met de bijbel op (omdat dat de grootste/zwaarste boek was wat ze hadden))

Er zijn doctoren die zeggen dat dit niet werkt, maar las op een forum dat er ook een aantal zijn die dit aanbevelen. Het schijnt een snelle manier te zijn voor het verwijderen van de ganglion te zijn, maar er is kans dat het terug komt.

Pas Op Het is op eigen Risico.
Ik ben niet aansprakelijk voor schade.
Een ganglion kan misschien ook verbonden zijn met iets anders in je pols. (botten aders).

Ik wil alleen maar laten weten dat het kapot slaan van een ganglion ook een methodes is.

[Een stukje uit de forum regels van MedischForum.nl]

Het MedischForum zal nooit een vervanging kunnen zijn voor een bezoek aan uw huisarts of specialist. Via een openbaar forum is het niet mogelijk om gecompliceerde problemen duidelijk in kaart te brengen. Dus op medischforum.nl kunt u niet terecht voor behandeladviezen daarvoor moet u naar uw behandelaar/huisarts. Verwacht niet dat als u vaak bij een specialist bent geweest en het probleem (of de ziekte) is nog niet duidelijk of verholpen dat dat dan via een openbaar forum wel lukt.

Smile
gwen-nie
BerichtGeplaatst: 12-05-2010 17:13 Reageer met quote

hallo allemaal! Na tijdje weer es op het forum kijken!
hoe'st met iedereen?
Had aan Whitecloud beloofd dat ik hem op de hoogte zal houden, mijn excuses voor de vertraging (van enkele maanden)
Maar goed alsnog:
kreeg oproep voor 21 januari en deze werd verzet naar 29 januari (2x geopereerd daar, 2x verzet!).
Heb daar 5 uur op de afdeling moeten wachten maar eindelijk:
ik was aan de beurt! Bierse block aangebracht en hele arm bloedleeg, operatie gedaan: bleek de ganglion tussen mijn middenhandsbeentjes vast te zitten én tussen mijn polsgewricht. Chirurg alles er tussen uitgepeuterd.
Ik had gehoopt op gips omdat ik dan zeker rust hou, maar kreeg verbang en swing. Gelukkig niet zoveel pijn want was de 31e jan jarig en zou naar concert gaan.
Ging tijdje goed, tot de 2e controlle op 17 maart: had zoveel pijn dat ik wel iemand iets aan kon doen, werk deed ik nog wel, maar met moeite én weer met mijn brace. Arts met spoed echo laten maken en de man van de echo adviseerde dat ik naar een handchirurg moest gaan (zit nu bij een gewone omdat dat het dichtbijzijnde ziekenhuis is waar ik ben doorverwezen door h.arts).
uitslag volgende dag via telefoon: vocht in mijn hand, vooral rond mijn middenhandsbeentjes. Wat werk betreft: kijken wat ik kon doen én met brace (ik moet veel tillen) zoveel mogelijk dragen.
6 april weer controlle: pijn was minder, je voeld wel dat je pols aanwezig is van: hé ik voel mijn pols. Maar veel minder.
Advies van chirurg: voorlopig met brace om werken en terug komen als het erger word/niet over gaat. Vocht kan wel 6 maanden duren voordat het weg is én zolang er geen capsule omheen komt kan hij weinig doen.
oké, zo gezegd zo gedaan. Alles ging goed met brace, dagen gehad dát ik mijn pols zelfs niet voelde! heerlijk! Werk erg druk, veel tillen maar ging goed én ondanks brace wil ik wel mijn spieren bezig houden anders verzwakken ze zo!
fysio helpt wel iets trouwens, volgens hem word mijn pols wel sterker al.
Tot 5 mei; voorgaande dagen al wat zeurend maar misschien door te veel tillen of verkeerde beweeging dacht ik. sinds 5 mei weer heftige pijn in pols/duim/muis en daarna in middenhandsbeentjes-gebied en alle andere vingers. Soms slaapt de hele linkerkant van mijn linkerhand. Op werk gewoon nog met brace, pijnstilling van de drogist werd niet én soms snoer ik hem s'avonds strak in met verband zodat de pijn alswaar word weggedrukt....
Maar goed, niet waar ik op had gehoopt dus. Vrijdag fysio weer, zal ff informeren of hij iets kan voelen. Dan nog een week werken en dan vakantie 2 weken, misschien helpt het....
en anders... weer naar de chirurg! Diepe, diepe zucht!
Nu, dat was het!
Nogmaals sorry voor de late reactie!

Wat ik wel overal om me heen hoor en lees is dat de meeste met de operatie gips hebben gehad en minimaal 2 weken niet mochten tillen. Mijn chirurg zij de eerste keer: ach na een week mag je weer tillen (had uitgelegd wat mijn beroep was), heb daarmee 4 weken gehad voordat ik weer 100% actief was. na 2e operatie heb ik er 5 weken in totaal mee gewacht omdat hij hetzelfde zei: langzaam aan en je merkt vanzelf of het gaat of niet. Ligt dat aan het ziekenhuis ofzo of ze je gips geven of niet? Of aan de chirurg zelf?

kimmietje84: hoe'st met jou afgelopen?
wilentries
BerichtGeplaatst: 20-06-2010 21:41 Reageer met quote

Ook ik heb een ganglion.

Vroeger heb ik veel geturnt en op mn 12e is het begonnen in mijn rechterpols. Het zit in mijn pols dus het is van buiten ook niet zichtbaar. Ik had er eigenlijk altijd last van dit omdat ik door ging met turnen en daarna gelijk een week last had, en daarna weer turnen.

Uiteindelijk ben ik met turnen gestopt omdat de pijn me steeds mee tegen begon te staan.

Ik liep er al mee bij de huisarts, en heb vaak antibiotica gehad enz. Op mn 15e was ik het echt helemaal beu en heb me laten opereren onder algehele narcose.Is nu 6 jaar geleden dus ik weet er niet heel veel meer vanaf, maar vond een algehele narcose in ieder geval niet mijn ding.
Was paar dagen later nog duizelig en kwam ook erg huilerig de narcose uit(misschien omdat ik er zo al in ging).

Het deed wel nog pijn een paar dagen maar op zich is het me wel meegevallen. Alles is ook goed genezen enz.

4 jaar geleden heb ik overigens 1 keer weer last gehad van mijn rechterpols, dat ik dacht het is weer terug, maar nu al 4 jaar geen last meer gehad

Helaas is het vlak na mijn operatie begonnen in mijn linker pols. Gelukkig was de frequentie en de pijn minder dan in mijn rechterpols en heb het toen laten gaan.

De frequentie en de pijn werd weer erger en in feb 2009 ben ik voor het eerst weer naar huisarts geweest, deze heeft gelijk een verwijskaart weer uitgeprint.
Maar toen kreeg ik een andere baan waarbij ik veel moest tillen, en ze ook lieten merken dat er geen mogelijkheid was om ziektewet in te gaan heb ik er niks mee gedaan.

Nu begin het toch weer erger te worden laatste maanden en heb er nu ook al weer 4 dagen last van .(als ik last heb tape ik het in en smeer er kai pan op. Hete zalf voor spierpijn, werkt overigens best goed)

Nu toch maar weer knoop doorgehakt om me weer te laten opereren(en dan hoop ik met plaatselijke verdoving) Ook omdat ik nu kantoorbaan heb en daardoor na de operatie gewoon kan blijven werken en niet de ziektewet in hoef.

Dus ik ben benieuwd. Ik hoop dat het net zo mee valt als de vorige keer, want daar ben ik wel positief over. Nu ik de knoop doorgehakt heb wil ik ook echt dat het nu snel gebeurd ook. Ik volleybal ook, en kan ik met het nieuwe seizoen gewoon weer mee doen.

Ik laat het wel weten hoe alles verloopt, al met al ben ik wel positief over operatie.

pfhoe wat een lang verhaal Wink
Succes allemaal
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Ganglion gerelateerde klacht/pijn???
Pagina 5 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring