Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > haargroei op penis
Auteur Onderwerp: haargroei op penis
technology
BerichtGeplaatst: 08-07-2009 8:42 Reageer met quote

Bijna elke man heeft schaamhaar op de penis de een wat meer als de ander waarom velen dit niet weten is omdat het niet geleerd wordt op school . En in pornofilms zie je het ook nooit maar degene zijn altijd goed glad schoren of alles weg gelasert !
schaamhaasje
BerichtGeplaatst: 17-07-2009 19:46 Reageer met quote

Arjan83 schreef:
Al een tijdje heb ik haar op mijn penis.. ja, er OP inderdaad, wat ik heel vreemd vind! Naast het "normale" schaamhaar heb ik dus ook haar zowel op de bovenkant als onder kant van mijn penis, zelfs dicht bij mn eikel. Voorheen scheerde ik dit altijd, maar omdat het steeds erger lijkt te worden doe ik dit niet meer en is nu goed te zien hoeveel haar er op groeit. Een erg beschamende aandoening waar ik ook niet mee naar de dokter durf. Vandaar dat ik hier om advies vraag, of in de hoop iemand tegen te komen die dit ook heeft of ervaring mee heeft!!

Arjan


ik heb et ook en ben nog maar 15 , ik durf niet met mijn vriendin seksuele activiteiten zal ik zeggen te hebben omdat ik me gwn schaam. weet je ondertusse al hoe je het laat weghalen ? en is het al weggehaald bij jou? grtjz
iemandanders
BerichtGeplaatst: 23-07-2009 23:22 Reageer met quote

http://www.hairplus.nl/haarverwijderen.htm
is dit misschien wat?.......
ikbenik2009
BerichtGeplaatst: 27-07-2009 18:08 Reageer met quote

Hey mensen

Ik ben zelf 22 jaar en heb 2 jaar geleden welles mijn balzak en schaamstreek geschoren omdat meisjes dit wel lekker vinden . Toen groeide er amper haren op mijn penis oftoewel geen zichtbaren.

Maar nu heb ik de laatste tijd ook best wel wat haargroei op mijn penis aan de onderkant.
ik scheer dit altijd om de week weg tijdens het douche. Gelukkig is dit bij mij om de week en niet om de dag zoals somige hier doen
Nu ik al die reacties hier lees en goed mijn penis en balzak in de gaten hou
ben ik bang dat het soms alleen maar erger wordt
niet dat dadelijk je hele penis onder de haren zit, en dat je echt rondt om je penis alles moet gaan bijscheren
Want dit lijkt mij echt een drama

LET WEL OP
overal op je huid dus echt op ieder stukje groeien micro haartjes dus als je perongeluk over een stukje huid van je penis scheert heb je kans dat daar gewoon langere haartjes gaan groeien

Ik denk dat het voor de meeste mannen echt een psychies probleem is. En dat je er steeds over na aan het denken bent . wat ik zelf eerst ook deed

Terwijl je je zelf niet zo druk hoeft te maken. Een normale vriendin een normaal meisje zou hier niks om geven
als je het maar netjes bij houdt

vrouwen scheren zich zelf ook altijd een bikinilijn

Groetjes Ikbenik 2009
ano2009niem
BerichtGeplaatst: 10-08-2009 15:22 Reageer met quote

Dag iedereen,

Ook ik dacht dat ik de enige, althans een van de weinige was met dit probleem. Mijn probleem is dat de haartjes wel erg hoog lijken te zitten, dus niet alleen aan de onderkant. Zeker het niet spontaan sex kunnen hebben is erg klote.
Daarnaast heb ik toch al het probleem dat ik een te nauwe voorhuid heb en dus mezelf heb voorgenomen om binnenkort te laten besnijden. Nu vrees ik echter de kans op het ingroeien van de haartjes na de behandeling. Ik las ergens hiervoor al dat het mogelijk is dat de huid van de balzak te ver naar voren getrokken wordt over de penis.. een besnijdenis zou misschien uitkomst bieden.. al heb ik er mn twijfels bij.

Bovendien ben ik sowieso een vrij behaard iemand en omdat ook dit mijn sociale leven voor een deel belemmert overweeg ik binnenkort een CMP behandeling (alternatief voor IPL) te ondergaan op een aantal andere delen van het lichaam, althans na een positieve testbehandeling.

Ik heb mezelf hierin inmiddels behoorlijk ingelezen en weet dat dit, met mijn getinte huid, geen pijnloze oplossing is. Bovendien worden bij haarverwijdering (welke manier dan ook) slapende haarzakjes geactiveerd.. ze komen dus met meer terug!!

Mijn enige advies is dat men datgene moet doen waar men zich prettig bij voelt.. en vooral ook realistisch te zijn en problemen niet groter te maken dan ze lijken.
Ik zal jullie de komende maanden iig op de hoogte houden van evt. resultaten bij mij.. ik ga hoe dan ook niet zomaar van alles proberen, en neem dus mijn tijd.

Groetjes..

King Kong


EDIT: ik lees dat hier mensen die IPL willen ondergaan een soort verdovende creme wordt aangeraden. Wees je ervan bewust dat pijn een indicator is voor je!! Dit duidt namelijk op verbranding, of op zn minst bijna-verbranding. Als je een verdovende creme gaat gebruiken kun je niet voelen of zo een apparaat te hoog staat of niet, met verbranding als gevolg!!!
technology
BerichtGeplaatst: 13-08-2009 5:54 Reageer met quote

Ik ben 1 jongen van 19 jaar en heb dit rond mijn 17e gekregen het is gewoon normaal of je het pas op late leeftijd krijgt omdat elk persoon slapende haarzakjes heeft en de ene wat eerder ''wakker'' worden dan bij iemand anders.
Ik zelf vindt het wel lastig ik heb het aan de onderkant ongeveer 3/4cm en boven wat enkelen ik epileer en scheer het tot ik wat ouder ben en dan laat ik het waarschijnlijk weglaseren als de apparaten 100%veilig zijn voor dat gebied

Omdat ik hier in het begin ook best mee zat vroeg ik mij eigen af of mijn vrienden dit ook zal hebben ik heb het aan 9 andere jongens gevraagd tussen de 16 en 20 jaar van verschillende afkomsten 8 hiervan hadden het en zeiden allemaal dat het heel normaal is en bijna iedereen het heeft ik denk dat dit 1 van de normaalste zaak is die er is
iemand88
BerichtGeplaatst: 11-09-2009 7:12 Reageer met quote

Heren ik ben een jonge van 24 ik heb ook last van dat haren, maar bij mij groeien ze aan de onderkant en het is wel irritant. Ik ben erg blij dat ik dit forum heb kunnen vinden omdat ik ook niet de enige ben, gegeven moment dacht ik dat mijn hormonen naar de klote waren en dat er iets mis is met mijn lichaam, dus niet !! Ik ben wel besneden. Ik ben ook wel van plan om naar de dokter toe te stappen. En blij om zulke informaties te lezen.
10tG3n00t
BerichtGeplaatst: 09-10-2009 13:27 Reageer met quote

haar op de penis is zeer normaal maar word vaak als onsmakelijk gezien. ongeveer 2% van de mannen in Europa lijden hieraan, dat zijn alleen de mannen die dit aangeven dus het percentage ligt waarschijnlijk veel hoger.

Niet drastische maatregelen die je kunt nemen zijn, veel sporten en weinig seks. Dit zorgt voor veel testosteron productie wat de haargroei vermindert en soms ook tot haaruitval kan lijden in ongewenste plaatsen zoals de schaamstreek, rug, borst, etc. (Bij topsport ook het hoofd, kijk maar naar topsporters die zijn meestal kalend op hun 30ste tot 40ste).

Verder kunnen er ook in ongeveer 3 lazer behandelingen deze haartjes en haarzakjes vernietigt worden dit heeft een permanent effect.

het belangrijkste is als je hier veel last van heb dat je hiermee wel naar ene dokter ga of naar een schoonheid specialist, je moet jezelf maar afvragen is het het waard om zoveel jaren in schaamte te leven en te voorzichtig te zijn. Jij wil je leven ook gewoon goed leven, je hoef je maar 2 tot 3 weken te schamen bij een schoonheid specialist en de dokter en daarna is dat ook voorbij. De schoonheid specialist zie je egt nooit meer en zij herinnert je ook nooit meer want ze krijgt waarschijnlijk veel van dit soort gevallen te behandelen. En de dokter heeft altijd nog zijn zwijgplicht. dus het Groote antwoord is, maak je geen zorgen hierover en laat het behandelen.
174m3o41l
BerichtGeplaatst: 13-11-2009 21:31 Reageer met quote

Is er al meer over bekend? Ik heb er namelijk ook last van, eerst viel het mee, wordt nu steeds erger, ze worden zwart en dikker, ik haal nu de zwarten er uit met een pincet de rest scheer ik. Iemand nog tips ofzo?
asanoniem
BerichtGeplaatst: 14-11-2009 3:51 Reageer met quote

174m3o41l
heb je wel eens geprobeert met ontharingcel
Michel12345
BerichtGeplaatst: 09-12-2009 16:37 Reageer met quote

Hey,
ik ben nu 15, bijna 16, en ik heb haargroei op mijn balzak. Is dit normaal? Ik heb het al een keer geschoren en ik knip het zo nu en dan bij, maar ik vraag me af of dit ook wel helemaal normaal is. Question Question


Ik heb geen haargroei op mijn penis zelf, en ook geen haarzakjes voor zover ik zie.

Michel
Anoniem_penisje
BerichtGeplaatst: 24-12-2009 17:25 Reageer met quote

Hoi,

Ik had hetzelfde probleem zoals velen hier.

Afgelopen Augustus heb ik een haarverminderings creme gebruikt en tot nu toe erg tevreden.

Het crem het Bioxet en je kan het kopen bij oa Etos voor ongeveer 30 euro.

Voordat ik het op mijn penis had gesmeerd, eerst met een pincet mijn haren verwijderd rondom mijn penis.
Daarna dagelijks het cremetje opgesmeerd. En om de zoveel tijd wat haartje verwijderd.

Gebruik het nu 4 maanden en ik zie dat mijn haargroei verminderd tot bijna niets. Haartje die ik krijg zijn veel zachter dan voorheen.

Ga het middel voorlopig gebruiken met de hoop dat alles weg is.

Nu ik het gebruik ben ik veel meer zelfverzekerd. En mijn liefdesleven is velen malen beter dan vroeger.

Hopelijk dat voor sommige dit ook een oplossing is.
Laat me jullie ervaring weten mocht je eraan beginnen.
persoonlijk
BerichtGeplaatst: 05-01-2010 3:07 Reageer met quote

Anoniem_penisje schreef:
Hoi,

Ik had hetzelfde probleem zoals velen hier.

Afgelopen Augustus heb ik een haarverminderings creme gebruikt en tot nu toe erg tevreden.

Het crem het Bioxet en je kan het kopen bij oa Etos voor ongeveer 30 euro.

Voordat ik het op mijn penis had gesmeerd, eerst met een pincet mijn haren verwijderd rondom mijn penis.
Daarna dagelijks het cremetje opgesmeerd. En om de zoveel tijd wat haartje verwijderd.

Gebruik het nu 4 maanden en ik zie dat mijn haargroei verminderd tot bijna niets. Haartje die ik krijg zijn veel zachter dan voorheen.

Ga het middel voorlopig gebruiken met de hoop dat alles weg is.

Nu ik het gebruik ben ik veel meer zelfverzekerd. En mijn liefdesleven is velen malen beter dan vroeger.

Hopelijk dat voor sommige dit ook een oplossing is.
Laat me jullie ervaring weten mocht je eraan beginnen.Heyy

ik ben een jongeman, begin 20 jaar...

ik had voordien, toen ik 16 ongeveer was, geen penis haar, of hier en daar een donshaartje wat nooit opviel !

het begon plots toch voller te geraken, en hoger en hoger te komen, uiteindelijk te veel waardoor je een besluit gaat nemen om het toch eens te scheren...

Wel, nu zijn de haartjes, dikker, donkerder, en langer, ik "trim" de haartjes nu, heb een paar al geëpileerd, (te pijnlijk voor dit om de week ofzo te doen Confused )

dus nu ja, wil ook graag laser behandeling overwegen, maar dat is dus nog wat te duur denk ik, en niemand wilt graag zijn pik laten zien en zeker niet met zoiets...

Als je uw wijsvinger bekijkt, mijn haar groeit dus tot aan het begin van je nagel (dus aan het rose, niet aan de top van de vinger)

Dat is inderdaad zéér hoog, de haartjes zijn aan de onderkant vooral...

Nu wil ik die creme wel overwegen, die BIOXET ...

maar blijkbaar heb je verschillende types?
"Bioxet is verkrijgbaar in een lichaamscrème, een gezichtscrème voor droge-normale huid en een gezichtscrème voor de vette huid"

welke moet ik nou nemen? wil het eerst met de creme proberen.

Groetjes
Anoniem_penisje
BerichtGeplaatst: 06-01-2010 0:01 Reageer met quote

Ik heb de lichaams creme van Bioxet.
persoonlijk
BerichtGeplaatst: 06-01-2010 0:06 Reageer met quote

Anoniem_penisje schreef:
Ik heb de lichaams creme van Bioxet.


ooh, dankjewel

ik ga het meteen uitproberen!

Groetjes
mijn vraagteken
BerichtGeplaatst: 18-01-2010 16:17 Reageer met quote

same prob here ben zelf 26 jaar en wil ook erg graag van dit haarprobleem af dus als die bioxet werkt dan hoor ik dit graag van jullie

bedankt alvast
retertje
BerichtGeplaatst: 05-02-2010 22:10 Reageer met quote

Heb dezelfde probleem ben zelf van België en heb net die BIOXET besteld. Ik ga toch nog es bij een uroloog gaan om te vragen of het wel een goede idee is om mijn penis te doppen in zo'n creme. Wat ik me ook afvraag is, moet ik die haartjes dan per se verwijderen met een pincet? en hoe precies dan? gewoon verwijderen en daarna meteen erop smeren?
persoonlijk
BerichtGeplaatst: 06-02-2010 2:08 Reageer met quote

heb nog geen tijd gehad bioxet te kopen enzo...

als je meer ervan weet, laat me wat weten, groetjes
Ano93
BerichtGeplaatst: 09-03-2010 20:07 Reageer met quote

hallo mensen,
Ik ben 16 jaar en ik heb last van haar om m'n penis.Dit komt waarschijnlijk omdat ik besneden ben.Nu zat ik te zoeken op internet en kwam iets tegen over LHE (Light Heat Energy) enIntense Pulse Light (IPL).Heeft iemand hier ervaring mee?of is iemand van plan dit te proberen.
satopex
BerichtGeplaatst: 26-03-2010 20:47 Reageer met quote

ik scheer mij al jaren met mes en zeep.ik gebruik gliltte fusion en guldenhand scheerzeep.doe dit 3maal per week gelijk met mijnbaard.mijn zak en daarboven is spiegelglad omdat ik 3maal scheert.een (ipl)behandeling is peperduur,ongeveer 2500 euro daar kan je heel veel mesjes en zeep voor kopen. Very Happy
Index > Urologie > haargroei op penis
Pagina 4 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring