Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Whiplash
Auteur Onderwerp: Whiplash
whiplasch
GastBerichtGeplaatst: 13-04-2007 0:03 Reageer met quote

hoi ik zit ook met het zelfde probleem als jullie ,al hoewel ik nog vrij jong bent zat ik in een tram die een ongeluk had gemaat waar door ik mijn nek heb verrekt,aangezien ik stond ik de tram en niet was voorbereid op die klap kwam die klap erg hard aan.gekomen bij de dokter heeft hij me verwezen naar de fysiotherapie en blijkt dat ik whiplasch hebt.Ik heb ook klachten zoals jullie.Ik ben 21 jaar oud zit op school en dit is mijn laaste jaar.Loop stage en heb een bijbaantje dit alles kan ik niet meer doen sinds de ongeval in februari.Ik heb vreselijke pijn die je niet kan uitdrukken,kan me niet consetreren,enz.
Ik ben er niet blij mee,dat ik whiplach heb,en aangezien ik ook niet voor hebt gekozen moet ik het maar accepteren maar ik weet zeker dat ik niet kan slagen dit jaar ,de bedoeling was dat ik hierna ging werken.
Ik kan niet werken meer denk ik nu met dit.En ik ben pas gestart met verzekering en vergoeding.Ik weet niet of dat wat zal gaan opleveren. Het gaat me niet om het geld maar ik ben sinds de ongeval niet meer de oude die ik hiervoor was.En het gaat ook niet over.
groetjes moi,
Fam Munneke
BerichtGeplaatst: 13-04-2007 10:44 Reageer met quote

Hoi Moi,

Ik kan mij heel goed plaatsen in jou verhaal. Ik was ook bezig met een opleiding moest nog half jaar maar kon het niet. bij mij is de opleiding dan ook definitief opgezegd. Ook hiervoor vechten wij ( ik en mijn man) voor bij tegenpartij.
Als ik jou een tip mag geven word het niks met verzekring en vergoedingen zoek een jurist met no quie no pay. dat houd in krijg je niks van de ander hoef je hem niks te betalen krijg je wel wat dan krijgt hy zoveel % ervan. Wij zaten eerst ook bij verzekering enzo maar die ging teveel in zee met tegenpartij mocht jij dit gevoel ook hebben echt waar stap dan naar zo'n jurist toe.
min
GastBerichtGeplaatst: 18-04-2007 9:41 Reageer met quote

bedankt voor je tip Fam Munneke,
maar je hebt gelijk ik heb met de verzekering nog pas gesproken en dat kost veel meer tijd en engergie,Ik denk erver na om bij een jurist te gaan.Ik ben nog steeds in behandeling bij de fysio en het help niet echt.Ik kreeg te horen van me verzekeirng dat ik dingen kan declareren die ik heb betaald.Maar ik heb ik kan niks betalen en ik ben maar een student die het niet al te breed heeft.Maar ik vroeg me af welke spullen jullie hebben aangeschaft met jullie wiplasch.Het kan bijvoorbeeld kussen zijn,bed,bank enz denk ik dan???
anonie
GastBerichtGeplaatst: 27-05-2007 22:54 Reageer met quote

Ik ben 1 1/2 jaar geleden zelf op een stilstaande auto gebotst, met een whiplash als gevolg. Mijn verzekering wil nu dat ik mijn klachten beschrijf. Ik ben bang als ik vetrtel dat ik een whiplash heb, dat ik geen auto meer mag rijden (ik kan niet zonder auto). Of dat ik later problemen krijg met het afsluiten van leningen, verzekeringen of hypoheken. Iemand tips?
Fam Munneke
BerichtGeplaatst: 28-05-2007 12:43 Reageer met quote

je kunt best melden dat je een whiplash hebt, door je klachten zo uitgebreid mogelijk te vermelden.De verzekering zal jou advies geven om voorzichtig aan te doen met auto rijden.Overige hypotheken of leningen staan hier los van.Mocht de verzekering moeilijk doen kun je aanspraak maken op de consumentenbond.
klaas v.d. laag Dokkum
GastBerichtGeplaatst: 16-06-2007 15:00 Reageer met quote

hallo allemaal,
Ook mijn vrouw en ik zijn getroffen door een auto ongeluk ,
kop staart botsing. beiden een whiplash,mijn vrouw kon niets meer. Door een therapeut ,dhr. H. de Jong in Meppen duitsland
een super behandeling ondergaan , het leven is weer leefbaar . Mijn advies :maak een afspraak en probeer het.
Hij is een Nederlander ,dus de taal is geen probleem.
Deichstrasse 36 Meppen, tel 0049-5931-18812 , sterkte allemaal . klaas/annie
AnitaS
BerichtGeplaatst: 19-06-2007 10:27 Reageer met quote

Ben in november 2002 van achteren aangereden terwijl ik zelf stilstond.
Al het doe maar rustig en doe maar zielig van de reguliere gezondheidzorg heeft mij niet geholpen. Uiteindelijk bij een fysio terechtgekomen die aktieve oefentherapie toepast. Binnen een paar maanden was ik zover hersteld dat ik bijna alles kon doen.
Wel gedoe met verzekering van de tegenpartij, maar uiteindelijk hebben ze totaal een behoorlijk bedrag uitbetaald. Bij een whiplash wordt normaal gesproken niet zoveel uitbetaald. Ik heb er een nieuwe slee voor gekocht zodat ik in de sneeuw ook weer beter uit de voeten kan met mijn sledehondenteam.
Iets van beperkingen blijft wel. Nek zal een zwakke schakel blijven.
Het enige waar ik spijt van heb is dat ik niet direkt na het ongeluk met die oefentherapie ben begonnen. Het had mij een hoop narigheid bespaart en hoogstwaarschijnlijk ook een half jaar zielig thuiszitten.
Fam Munneke
BerichtGeplaatst: 19-06-2007 10:58 Reageer met quote

Ik zit inmiddels 1,5 jr met mn whiplash wij hebben een jurist in armen genomen omdat hy meer zijn best doet. binnen kort krijg ik een multidiscliplinaire fisio ook oefenterapie en verder moet ik het zien hoe het gaat.
WegToekomst
BerichtGeplaatst: 08-07-2007 14:10 Reageer met quote

Ik ben Rob,34 jaar. Sinds 2 jaar een whiplash,waar ik nog iedere daglast van heb. Pijn ,nergens zin in, snel moe. ik stond achter in de file toen ze me van achter er op knalden, ze waren nog onverzekerd ook nog.. Mijn baan als heftruckchauffeur kanik wel vergeten, in november ga ik de wia in. Nu heeft Waarborgfonds een schikkingsvoorstel gedaan. voor het ongeluk was ik al halve dagen gaan werken,dit was tjdelijk bedoeld,ivm overspannen etc. Heb al depressies vanaf mn 12e. Ze wilde schikken met 25000 euro. Nadat ik dat geweigerd heb in eerste instantie,zal de advocate middels een nieuwe berekening 32.500 gaan vragen. (gek dat ze dat zeldf al niet deed en dat ik da moest vragen maar goed),ze is nu op vakantie dus ik hoor het nog wel. Dit bedrag is berekend over arbeidsinkomsten verlies over 5 jaar. Maar ik vrees dat ik na die 5 jaar nog steeds last zal hebben. Moet ik dit aanbod nu acepteren of gewoon verder gaan,vraag ik mij af. Ik heb wel hetgevoel datmn toekomst nu helemaal weg is. Ik had al geestelijke probleempjes en nu ben ik lichamelijk ook niks meer waard. Mijn gemoedszin wordt steeds slechter als ik aan de toekomst denk, het heeft me al mn vriendin gekost,die niet tegen mn buien kon. n binnenkort mn baan. En over een tijdje mijn koophuis,gekocht 2 maanden voor het ongeluk. Nog niks heb ik kunnen verbouwen daar, het is nu een grote rotzooi. Bah,en iedereen denkt dat je niks hebt en begrijpt het niet. Erg hoe een ongeluk je leven kan verpesten. Als ik mn hond niet had zag ik het leven niet meer zo zitten denk ik. Ik wens iedereen sterkte hier,en laat je niet afschepen met kleine bedragen. Als ik zoveel kan vangen kunnen anderen dat ook. Niet dat het het waard is trouwens,50 000 vind ik nog te weinig voor het verlies van een deel van mn leven door het ongeluk,zo voelt het wel. Succes ermee
WegToekomst
BerichtGeplaatst: 08-07-2007 14:11 Reageer met quote

o nog een vraag, wie weet welk bed het beste is om zo weinig mogelijk klachten te hebben bij opstaan? wat zijn jullie ervaringen
Fam Munneke
BerichtGeplaatst: 08-07-2007 23:41 Reageer met quote

Hoi Rob,

Voor de berekening van de schadeloosstelling wordt altijd gekeken naar het bruto jaar inkomen. Als ik dit zo opmaak krijg jij maar 5,000 euro perjaar ( eerste instantie) 2e instantie 6,500 euro perjaar. Je vertelde dat je halve dagen werkte en daar word ook rekening mee gehouden. Als ik het zo zie is het geld dat is voorgesteld binnen 2,5 jaar op. ( op basis van jou gegevens) dus met andere woorden neem dit NIET aan!! en vecht door voor meer geld. Ik hoop dat jou advocate op no cure - no pay basis werkt.

Ik zal als ik jou was naar een bedden speciaal zaak gaan voor advies over een bed en kussen.

Als ik je nog een tip mag geven ga niet bewijsen dat je wel wat hebt etc want dat put je alleen maar meer uit!! dat onbegrip dat zal er zeker blijven en ik weet hoe vervelend het is maar ga je alstjeblieft niet meer bewijzen naar anderen toe.
Verder probeer van kleine dingetjes in het leven te genieten en probeer positief te denken want ook negatieve dingen werkt in je nek!!

Ik hoop dat je hier wat aan hebt!!

Groetjes,

Natasja Munneke - van der Welle
WegToekomst
BerichtGeplaatst: 09-07-2007 21:56 Reageer met quote

Mijn advocate wordt ook betaal via Waarborgfonds,dus dat zit wel goed. Men wil nu schikkenmet 30.000 euro. U zegt neem dit niet aan en vecht voor meer geld. Dat zou ik graag doen, maar is datwel haalbaar? en moet ik dan een andere advocaat nemen? Of moet ik blij zijn met dit bedrag..ik denk ook na over wat er na die 5 jaargebeurt als ik nog steeds die whiplash heb, wie vergoed dan mijn verloren inkomsten nog?
WegToekomst
BerichtGeplaatst: 10-07-2007 17:43 Reageer met quote

hallo,ik heb contact opgenomen via die site die je gaf, en ze zegen inderdaad dat ik het niet moet aannemen. Ik ga eerst regelen bij de revalidatie arts,dat er iets op papier staat dat ik die whiplash heb, ik weetnamelijk niet of dat al gebeurt is. En dan zie ik wel weer verder. In ieder geval bedankt alvast en ik houd jullie op de hoogte.
WegToekomst
BerichtGeplaatst: 12-07-2007 22:10 Reageer met quote

Hallo,ikben nog naar het juridisch loket gegaan,en daar zeiden ze me zowiezo dat uitspraken in het westen bijv. weer een stuk anders waren dan in limburg. ook lieten ze me eenboek lezen van de anwb, waarin veel schadegevallen besproken worden en je ziet welke uitspraak de rechter heeft gedaan. Als ik dat vergelij kmet mijn eigen zaak mag ik blij zijnmethet bedrag dat ik krijg,dit zal zeer waarschijnlijk toch niethoger uitvallen. groetjes Rob
Fam Munneke
BerichtGeplaatst: 12-07-2007 22:52 Reageer met quote

Hoi Rob,

Op basis van eigen bevindingen is een jurist op no cure - no pay basis beter dan een advocaat die betaald word door het waarborg fons. De jurist probeert het maximale van het maximale uit een schadeletselvergoeding te halen. Hij of zij wil goed betaald worden voor zijn daden. Een waarborgadvocaat krijgt zowiezo zijn geld.

Het anwb boek verteld alleen cijfers. Daar kun je eigenlijk niks uit opmaken.Ik vertrouw op feiten geen cijfers.

Groetjes,

Natasja Munneke - van der Welle
Fam Munneke
BerichtGeplaatst: 21-10-2007 14:03 Reageer met quote

check *********

Fam Munneke
BerichtGeplaatst: 01-03-2008 18:44 Reageer met quote

kimcop schreef:
hallo, ik ben een politieagent uit Belgiƫ, meerbepaald uit Oostende. Ik heb een arbeids/verkeersongeval voorgehad in augustus 2004. Ik ben deze hele periode in behandeling geweest. Na het ongeval was ik 2 maanden werkongeschikt. Sinds eind april 2006 ben ik terug werkongeschikt. Ik ging eens een poging ondernemen om te lopen (een goede doorbloeding) volledig mis dus. De wiphlash injury stak terug het hoofd boven water met alle gevolgen vandien. Ik intussen van alles ondernomen maar momenteel helpt niks. Ik heb eergisteren Epidurale inspuitingen gekregen in mijn nek. Heel pijnlijk. Binnen twee weken nogmaals en binnen 4 weken nogmaals om dan terug te beginnen met revalidatie. Ook hier heb ik het probleem dat de verzekering heel "ambetant" is en ongelovig is. Het is misschien vuil om te zeggen maar ik hoop dat deze mensen ook eens het slachtoffer worden van een dergelijk letsel. Misschien draaien ze dan wat bij.

Kim Vanbesien Oostende, Belgiƫ


ik begrijp volkomen hoe je voelt en heb dat zelf ook wel is gedacht maar het is niet goed...
heb je nu nog therapie ofzo of doe je dat niet?
als geen therapie werkt raad ik je Multi discliplinaire fisio aan dit zijn meerdere specialisten onder 1 dak bij mij slaat na 2,4 jr de behandeling aan!! Very Happy
Mike84
BerichtGeplaatst: 15-05-2008 21:30 Reageer met quote

Hoi ik kijk hier net even rond en er vallen mij absurde dingen op.

Ten eerste een no cure no pay advocaat ?????

Een letselschade word voor 100% vergoed door te tegenpartij (ook je advocaat) als je een goede hebt...

Punt 2 als je een goede hebt zal je net als mij vooschoten krijgen op je afkoopsom (vergoedingen) ik zit na 2.5 jaar al over de 12.000.00 heen aan voorschoten.....

Dus 3000.00 of 5000.00 als afkoopsom ???? oplichterij...

Ik was zelf een paar maandjes verwijdert van werken als lasser/werktuigbouwkundige op een booreiland ...

Zover de zaken nu staat word mijn toekomstige verdiensten patroon ook nog vergoed...

Dus alstublieft mensen neem een echte advocaat... niet iemand die 40% van je vergoeding pakt als je er een krijgt ... is niet nodig ... overbodig... geen echte advocaat vraag het hem maar eens ... letselschade word echt voor 100% vergoed door de aansprakelijke tegenpartij...

PLus mijn toevoeging ja ik word het ook zo spuugzat dat iedereen zo simpel erover denkt... nekpijn stel je niet aan ... dacht ik zelf ook in het begin tot ik flauwviel van de pijn op de werkvloer ...

Accepteer je pijn leer ermee leven ga naar een revalitdatie kliniek daar leren ze je met je nek leven en omgaan ... pijn zal blijven maar je kan er beter mee leren leven...

Groeten Mike.

(ik steun het id dat die mensen ook zo iets mogen meemaken.... niks hard de waarheid ... hun vinden het onzin zet hun in mijn (onze) schoenen dan janke ze wel anders)...
rino
BerichtGeplaatst: 20-10-2008 14:05 Reageer met quote

Fam Munneke schreef:
door een auto ongeluk (kop staart aanrijding) heb ik een whiplash. ik krijg veel onbegrip van mensen ( sociale contacten vallen weg) ik ben kerkelijk en kan niet meer naar de kerk omdat ik niet lang kan zitten. ik sta op punt om te worden ontslagen omdat ik volgens uwv en bedrijfsarts genezen ben terwijl ik echt niet kan werken. heb elke dag veel hoofdpijn,nekpijn,uitstraling boven wenkbrauw,uitstraling naar me armen. daarnaast heb ik evenwicht stoornis,geheugen problemen,concentratie problemen en ga zo maar door. door de evenwicht stoornis ben ik al paar x gevallen. zijn er mensen die hier ook ervaring mee hebben? dat mensen onbegrip gaan tonen?
rino
BerichtGeplaatst: 20-10-2008 14:21 Reageer met quote

Hoi mijn naam is rino 46 jaar 4 keer aangereden !Wiplash is een zeer onderschat iets!Het kan je hele leven overhoop gooien!Ja onbegrip op alle gebied ,je bent niet meer dezelfde als voorheen ,gevoeliger geworden voor vanalles !Na het ongeval heb ik niet gedronken maar gezopen ....over de grond gekropen van de pijn niet alleen lichaamelijk maar ook psychise pijn!Tja deze harde maatschappij maakt het voor ons niet makkelijk!Geldkwestie!Ja uwv heeft ook mij gezondgeschreven de kwakzalvers!Ben nu in beroep gegaan met advocaat we zulle zien.Probeer vooral zoveel mogelijk leuke dingen te doen voorzover dat nog gaat!Praat van je af en scheld maar eens flink dat lucht op voor eve!Ja diegene die over ons beslissen zouden zelf dit eens moeten ervaren de hufters!Bij mij is het chronisch geworden!Ik kan totaal geen stress meer verdragen en alles wat met inspanning heeft te maken slaat meteen naar mijn hoofd en lichaam!Ik wens jullie allemaal veel sterkte toe denk maar eve aan jezelf!grtjs rino!
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Whiplash
Pagina 4 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring