Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Whiplash
Auteur Onderwerp: Whiplash
appie_a
BerichtGeplaatst: 21-04-2010 1:30 Reageer met quote

hallo allemaal,

ik heb op in 2008 een auto ongeluk gehad, ik ben vanachter aangereden toen ik voor het verkeerslicht aan het wachten was. ik stapte meteen uit en zag dat me schade mee viel ongeveer 2000 euro. ik was een paar minuten later bijna flauw gevallen en de ambulance werd gebeld. ze zijn gekomen en hebben me verteld dat het goed zat ik reed richting me leerling en ik voelde me wegvallen ben meteen doorgereden naar de huisartsenpost. ik heb de week erna fystio gevolgd en medicijnen gekregen. ik gebruik nu amitrytiline, diazepam, naproxen, tramadol, en lyrica. ik was net een half jaar begonnen als rij-instructeur. nu komen volgend week de schaderegelaars van de verzekering langs bij me voor een voorstel om mij uitekopen omdat ze vinden dat dit niet in lengte van jaren door kan gaan. het probleem van mij is dat ik vanaf de dag van het ongeluk niet meer heb kunnen werken. ik had een hobby taekwondo en me rijschool was alles voor me op me 21 jarige leeftijd had ik hem nu ben ik bijna 24. ik werkte in de 1e week 10 uur maar de laatste week van het ongeluk was het 60 uur. als je een gemiddelde pakt van de weken dat ik werkzaam was is het ongeveer 25 uur. mij vraag aan jullie is wat is jullie ervaring met dit? ik heb geen excacte jaarcijfers omdat ik net een half jaar begonnen was. werken lukt me nie omdat ik niet langer als een half uur in een houding kan zitten heb ook een jaar lang revalidatie gehad van 4 tot 5 keer perweek er is een psygoloog, psygiater bij geweest. daarnaast ben ik nog een paar keer bij neurologen geweest en gelukkig op de foto;s is niks tezien. ik slaap slecht heb telkens een beeld van een autoongeluk voor me, heb erge last van nek,schouders, onderrug, ben erg depressief, de verzekering heeft mij een bedrag van 20.000 euro tot nu toe uitgekeerd. me huwelijk is erg achteruit gegaan me vrouwtje is alleen maar chagerijnig geworden omdat ik in de geldproblemen ben geraakt zij probeert en doet ook veel gelukkig maar haar inkomen is een minima om ons te onderhouden. maar wat moet ik verwachten van zo;n gesprek ik heb een advocaat maar ik heb telkens een gevoel dat die met de tegenpartij samen werkt. het is een profesiole letschade advocaat. ik heb zelf geprobeerd weer tewerken maar ik haak telkens af omdat de pijn mij te erg word. wie heeft voor mij advies?
engel32
BerichtGeplaatst: 22-06-2010 20:03 Reageer met quote

hallo allemaal,

ik moeder van 4 kinderen en kostwinnaar voor mijn gezin heb nu bijna 3 jaar geleden ook een ongeluk gehad.
meneer dacht dat ik hem ervoor zou gooien terwijl ik duidelijk voorrang verleende aan een brommer.

Nu na heel veel behandelingen medicijnen enz komt er binnenkort een verekerings meneer bij me thuis van de tegenpartij terwijl mijn neuroloog ( waar ik overigens na 2,5 jaar pas heen ben gestuurd na heeeeeel veel aandringen bij de huisarts)me net heeft doorgestuurd naar het UMC in groningen.

daar behoren een stel specialisten te zitten die me hopenlijk verder kunnen helpen aangezien er op de ct scan niets te zien was.

Dit wil ik graag even kwijt.

Dit ongeluk heeft niet alleen mijn maar zeker het leven van mijn lieve vriend en mijn 4 kinderen ja zelfs van mijn 2 honden walgelijk op zijn kop gezet.

En ja vlak na het ongeluk ging ik gewoon maar door waarom ik was de kost winnaar als mama niet werkte was er geen brood op de plank simpeler kan ik het niet uitleggen.

mijn angst om mijn baan te verliezen heeft ervoor gezorgt dat ik doorging ondanks het elke dag kotsen op de wc van de pijn en stijf staan van de medicijnen gelukkig heb ik het elke keer wel aangegeven op mijn werk dacht ik.

Helaas had mijn werk me alleen vergeten ziek te melden (kwam ik na 2 jaar en geen wia uitnodiging achter)

Ik heb talloze behandelingen gehad waarvan ik nu hoor dat ze mij die in geen geval hadden mogen geven.(manipulatie van nek en rug zonder zelfs een rontgen of scan gehad te hebben gehad)
En ja naar 2,5 jaar knokken revalidatie enz enz enz was bij mij mijn energie op de baterij kon gewoon even niet meer opgeladen worden leek het wel.

Dat was volgens deskundigen!!!)een burn out let wel dat heet zo omdat ik werkte op het moment dat ik het kreeg anders was ik een depressieve huisvrouw.

Helaas was dit iets waar de verzekering maar al te graag op hapte het kon natuurlijk ook niet een moeder van 4 kinderen die ook nog voltijd in de metaal werkte leiding gaf en daarbij ook nog hobby's en vriendinnen had ja die moest een keer op de koffie komen zeiden ze!!!!ongelofelijk.

Ik genoot van mijn baan kon het prima aan had super leuke vriendinnen die ik nu nooit meer zie een geweldige relatie enz enz maar goed.

Dat is naar mijn mening pure discriminatie!!!
het is niet omdat ik een leven leide voor het ongeluk dat ik in elkaar klapte ook niet omdat mijn vader aan een hersentumor kwam te overlijden noch aan het feit dat ik een foute ex heb dat ik in een depressie geraakte.
Het kwam door het feit dat ik, een lieve intelligente en hardwerkende moeder van 4 prachtige kinderen met de nodige levens ervaring op een dag als onbetwist slachtoffer van een ongeval (gelukkig bekende hij direct schuld) van de een op de andere dag als crimineel werd en nog wordt behandeld door arbo verzekering huisartsen enz enz het is het onrecht dat je aan wordt gedaan, het in een hokje worden geplaats, zonder je te kunnen verdedigen alleen omdat je concentratie een loopje met je neemt en je ogen ongewild scheel gaan staan omdat je urine laat lopen ineens of na een schrik reactie zomaar neer valt op de grond.

Het feit dat een huisarts weet van de situatie en dan nog durft te zeggen dat als ik geen kinderen had gehad hij me zou laten opnemen omdat ik aangeef heel erg boos te zijn!!!!!!het moet verdorie niet gekker worden.

Bij deze lieve mensen deze dame is niet gek deze dame heeft elke dag pijn en moet toch elke dag opstaan voor haar kinderen en toch het huishouden doen enz enz enz en dat moet ze omdat niemand anders het kan doen voor haar.(een whiplash is namelijk niet te zien dus ook geen CIZ indicatie voor hulp in de huishouding)

Dat een huisarts onder andere deze woorden alleen al durft uit te spreken terwijl hij notabene diegene is geweest die x op x de foute therapie en medicijnen heeft voorgeschreven is wat mij boos maakt en ja dat ben ik en mag ik zijn en dat mogen jullie ook.
Dat lieve mensen maakt ons niet gek dat maakt ons mens.
Dat maakt wie je bent ik ben niet gevoelloos onrecht doet mij verdriet.
Toen ik nog leiding kon geven en met directeuren om de tafel kon zitten vergaderen uur na uur en ja zelfs bij Balkenende uitgenodigd werd
was die kant van mijn persoonlijkheid volgens de mensen mijn sterkste kwaliteit.
Maar nu is het feit dat ik daardoor boos wordt volgens hen toe te wijten aan een depressie veroorzaakt door een te rusteloos en te druk leven in het verleden.

Bij deze wens ik toch ondanks mijn nu financiele puinhoop (terwijl ik voor het ongeluk nooit geen schulden had gehad) ondanks mijn niet synchroon lopende lichaam met geest (en dat terwijl ik voor het ongeluk kon sporten en mama zijn enz en dus een goed en volledig leven leide in alle facetten van mijn leven)niemand maar dan ook niemand een whipash toe.


Maar toch Toch hoop ik dat ik op een dag wakker wordt om erachter te komen dit een nare nachtmerrie is geweest.
Ondertussen blijf ik staan en doe ik alles om te overleven en dwing ik mezelf om toch van mensen en het leven te houden.
Alleen dus niet meer van incompetente medicie die zichzelf veelste hoog inschatten.

Heel veel liefs van mij en mijn gezin en als ik al iets aan iemand mee mag geven na het lezen van mijn nog niet afgeronde whiplash door de verzekering verhaal is het dit.

Laat je niet gek maken je bent het ten alle tijden waard om als volwaardig mens te worden behandeld.

Veel liefs van Engel
psvER
BerichtGeplaatst: 30-09-2010 9:28 Reageer met quote

hallo allemaal.
ik heb 24-07-2010 een behoorlijk zwaar auto ongeuk gehad.
ik reed smorgens vroeg naar mijn werk en er reed een engelse auto voor mijn de weg op,niets aan de hand toen ze slingerde wel wat, en ze rijden dan 40 dan 50 dan 60 waar je 80 mag rijden.ik dacht ik moet naar mijn werk dus ik haal ze in.bij het inhalen zit ik zowat nek aan nek met hen en ze trokken in eens aan het stuur on lings af te slaan dus vol bij mij tegen de auto.auto van voren tot aan de achterdeur inelkaar mijn voor wiel was ook dubbel geslagen kon niet meer sturen dus ik schoof het fiespad op. kom tegen een heuvel tot stilstand.glas in mijn hoofd gekregen dus bloeden als een rund de auto uitgestapt. ben gaan zitten want barste van de hoofdpijn.komt er een van de daders naar mijn toe en zij wat ik wel niet maakte,ik zij ik nee jullie,toen zag hij bloed aan mijn hoofd en hand en vroeg of het ging,ik zij nee dat zie je toch ik barst van de hoofdpijn,toen liep hij weg,ik dacht hij gaat er iemand bij roepen die ook in die auto zat,maar nee hoor ze gingen er tussen uit.ik politie gebeld en die waren er ook vrij snel,mijn verhaal verteld,is de politie op zoektocht geweest en heefd de auto op een kamping bij ons in de buurt terug gevonden ook helemaal inelkaar,maar geen daders natuurlijk,niemand had er in gereden,dus de auto werd inbeslag genomen. enkele dagen later heeft er een engelse eigenaaressen van die auto zich gemeld bij de politie.ze moest eerst met de daders komen maar zij zegt dat ze niet weet wie er heeft gereden in haar auto.ze is gelukkig wel verzekerd.ik heb zeer erge nek klachten nu en ook extreme hoofdpijn,ben bij de neuroloog in behandeling, die zegt dat ik een forse wiplach heb.heb nu ook therapie voor de houding.heb ook lang doorgewerkt maar het werd alleen maar erger de pijn en ik zit nu in de ziektewet.mijn rechtsbijstand zit achter de schade aan maar dat schiet niet op vind ik,en ze pleiten ook niet hard voor mijn schade letsel die ik heb.mijn vraag is nu weet iemand waar ik het beste kan aankloppen voor mijn schade vergoeding waar ik recht op heb.bij voorbaat dank voor de tips.groetjes psvER
MarjanH
BerichtGeplaatst: 30-09-2010 17:15 Reageer met quote

Hallo Fam. Munneke

Ik herken dit verhaal helemaal. Ik heb in februari 1997 een aanrijding gehad wat de schuld was van mijn toenmalige echtgenoot.Veel pijn in armen en nek, concentratiestoornis en slecht geheugen heb ik jaren mee getobt. Totaal geen begrip van familie, collega's en omgeving. Ik werkte 20 uur per week in een modezaak en kwam dus ziek thuis te zitten.
Mijn rechtsbijstandverzekering was erg traag en deed weinig voor mij. Ik heb toen een letselschade advocaat geraadpleegd. Deze heeft mij ontzettend goed geholpen en het heeft mij niets gekost. Pas na 4 jaar toen ik een schadevergoeding kreeg van de inzittenden verzekering ging er een kleine percentage naar de advocaat.Ik kreeg een fikse vergoeding, wat het vechten en wachten waard was. Als ik het had laten afkopen door mijn rechtsbijstand verzekering dan had ik maar 4000 gulden gekregen. Wat heb je daar aan als je je hele leven hulp in huis moet betalen en zelf niet meer kan werken? Ik werd volledig afgekeurd en heb een paar maal een herkeuring gehad en ben nog steeds 80% tot 100% afgekeurd. Nu ruim 13 jaar later ben ik nog steeds niet van mijn klachten af en zit ik nog steeds in de WAO. Mijn concentratie en geheugen zijn niet meer in orde gekomen en mijn armen functioneren ook niet naar behoren. Ik kan niet lang autorijden, was ophangen, ramen zemen enz. zonder pijn in mijn armen. Ik word nu niet meer herkeurd. Dit ongeluk heeft mijn leven op z'n kop gezet en heeft uiteindelijk ook mijn huwelijk gekost. Mijn advies; zoek een letselschade advocaat en laat hem alles voor je regelen wan als je ziek bent, kunnen ze je niet ontslaan. Sterkte. mvg. Marjan
Motorongeval-NL
BerichtGeplaatst: 06-10-2010 9:35 Reageer met quote

Hallo allemaal,

Het antwoord van Marjan is grotendeels waar, wil er alleen wel wat aan toevoegen nl;

Problemen met rechtsbijstand, geef ze dat duidelijk aan omdat je ze de mogelijkheid MOET bieden om hun gebreken te herstellen. Blijkt dat ze ze er niets mee doen óf terugvallen in oude gewoonte, kan je ze nogmaals in gebreken stellen.
Pas dán is de weg vrij naar een LSA advocaat.
Uiteraard dien je dat alles schriftelijk te doen want ze zeggen zo; heeft nóóit iets daar over gehoort ??

Ik zeg explesiet LSA omdat meerdere advocaten zich als letselschadeadvocaat aanbieden echter mag je van LSA aangesloten advocaten verwachten dat ze écht weten waar over ze praten !

Voor wat betreft het niet mogen ontslaan tijdens ziektewet is helaas al lang geleden achterhaalt !
Menb mag ontslag ten aller tijden aanzeggen !!
Het gaat dan direct in op de eerste dag dat je hersteltverklaard bent.

JA, het maakt wel degelijk iets uit óf er een aanzegging ligt of niet. Het UWV zal eerder (zeker bij moeilijk objectiveerbaar letsel) afvragen in hoeverre men niet ziek wil blijven (en daar op zinspelen) omdat er een ontslag klaar ligt.

Ohww, en dat whiplash niet aantoonbaar is, durf ik te bestrijden, lees maar eens op whiplash.totall.eu
vrgr, Paul
MURAT
BerichtGeplaatst: 05-01-2011 11:27 Reageer met quote

Mensen wens jullie allemaal een pijnloze 2011. Afgelopen zomer 08-07-2010 ben ik van achteren aangereden toen ik stil stond bij de stoplichten diegene reed ongeveer 80/90km per uur beide auto`s totall loss. Was toen net een week aangenomen als vestigings-manager bij een groothandel . Had nog geen contract getekend en ben na het ongeval teruggezet in functie omdat het bedrijf het risico niet durfde te nemen . Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder en een al ellende heb veel pijn in schouder en nek minder kracht in mijn linker arm . Geen lust meer in het leven depressief en heb gewoon geen genot meer in het leven . Concentratie problemen hoofdpijn moeilijk slikken etc jullie kennen het wel. Totaal 3150 euro aan voorschot gekregen maar wel bijna 1600 euro netto achteruit gegaan en elke maand is weer een hel. Verzekering erkent niet dit niet als schade terwijl ik een verklaring van mijn werkgever heb, vandaag heb ik een driehoeks gesprek zoals ze dat noemen kan iemand mij vertellen hoe een letselschadezaak verder loopt en wat ik kan doen?
Motorongeval-NL
BerichtGeplaatst: 05-01-2011 12:16 Reageer met quote

Eigenlijk hanteren ze de zelfde strategie als het UWV.
Eigenlijk ook wel logisch want ze hebben de zelfde belangen Cool

Je krijgt enkele weken ná ongeval een gesprek met jou belangenbehartiger en je tegenpartij.
Deze gesprekken verlopen meestal zonder al te veel moeite. Máár...

PAS OP !!
Laat je géén uitspraken ontlokken waar je later misschien spijt van kunt krijgen !
Om een voorbeeld te geven; Als men vraag wat je verwachtingen zijn op termijn, zeg dan gewoon eerlijk dat je niet in de toekomst kunt kijken maar dat je er alles aan zal doen om dit hele gedoe weer zo snel mogelijk achter de rug te hebben. Ga je zeggen dat je hoopt met enkele weken toch wel klaar te zijn (wat een logische reaktie is, krijg je het gegarandeerd een keer voor de voeten gegooit als het langer blijkt te duren.
Geef dus alleen antwoorden die je "zeker" weet en ga niet in op spekulaties !

Dat men tijdens deze gesprekken aller aardigst is, heeft verschillendxe redenen.
1. Men wil sympathie (vertrouwen) winnen.
2. Men gaat er van uit dat je bij de overgrote meerderhid behoort welke met enkele weken/maanden weer herstelt is.

Als echter in een later stadium blijkt dat je daar mogelijk buiten gaat vallen, zal de sfeer en uiteraard ook de benadering veranderen. Naar mate het langer duurt, zal het spel harder gespeelt gaan wordn omdat de belangen voor hen steeds groter worden om zo snel mogelijk van je af te zijn.
Op een gegeven moment gaat dat zélfs zo ver dat als het niet goedschiks kanb, dan maar kwaadschiks en moet je er niet versteld van staan dat ze keihard recht op de man gaan spelen en elk dingetje onder een vergrootglas gaan leggen. Zélfs je jeugd blijft dan niet ongemoeid !

Veel mensen haken dan ook vroegtijdig af, door genoegen te nemen met een belachelijke totaal niet in verhouding tot de werkelijke schade staande afkoopregeling. Helaas hebben ook ruim 90% van de menden naderhand spijt dat ze dit geaccepteerd hebben.

Daar naast heeft het nóg een nadelig effect namelijk dat door de jaren heen het spel alleen maar verhard is omdat de verzekeraars gezien hebben dat ze er aardig mee weg komen. Als iedereen wérkelijk vecht voor zijn/haar rechten zal het slachtoffer uiteindelijk weer meer serieus genoemen MOETEN gaan worden.

Dan zal ook de politiek, en andere betrokkenen gaan zien wat de wérkelijke sytuatie is. Nu denkt men idd dat het merendeel zich alleen maar aanstelt en het alleen maar om het geld doen want zodra er ook maar een aardig bedrag (in beleving van hen die niets mankeren) geboden word, kan men ineens wél verder ?
Kan je het ze kwalijk nemen ?
Ik denk het niet.
Het word daarom tijd dat slachtoffers blijven vechten, voor hun eigen rechten, maar ook die van allen die hen nog gaan volgen want wie weet zit daar óóit nog eens je eigen kind tussen, al is dan nóóit te hopen !
nvidia
BerichtGeplaatst: 16-01-2011 2:09 Reageer met quote

iemand al een site gevonden waar wel alles werdt vergoed?

posten aub!!
-N-
BerichtGeplaatst: 27-02-2011 18:40 Reageer met quote

Ook ik heb een ongeluk gehad een jaar geleden. Rugpijn en hoofdpijn, daar heb ik bijna dagelijks last van als ik me even inspan. Uitgaan met vrienden zit er niet meer in, drukke plekken vermijd ik zoveel mogelijk. Op werk word ik niet serieus genomen, zelfs de arbo denkt dat ik me aanstel, terwijl ik keihard vecht elke dag. Mijn salaris wordt binnenkort verminderd naar 70%. Ik word aangeraden langs een neuroloog te gaan, omdat deze aan kan tonen dat er iets mis is. Heeft iemand hier ervaring mee? Kan deze echt wat vinden en aantonen dat ik wel degelijk last heb?
idw
BerichtGeplaatst: 21-09-2011 10:49 Reageer met quote

Hallo,
Ik heb vorige week een aanrijding gehad. Twee auto's voor mij moesten plotseling remmen, waardoor ik ook. De auto achter mij zag dit niet en reed volgas tegen mijn auto. Ik ben de volgende dag gaan werken maar ik werk wakker met giga nekpijn en het gevoel alsof ik een kater had. Ook was ik de hele dag door misselijk, gaf ik over. Was ik duizelig en was ik langer bezig met mijn werkzaamheden dan normaal. Rekenen ging niet goed, ik moest zelfs naar woorden zoeken, bijna stotterend. Alleen de hoofdpijn en nekpijn zijn ondragelijk. Nu, een week later voelen mijn armen aan alsof ik spierpijn heb en heb ik vlekjes in mijn zicht als ik bijv. de trap oploop. Het is allemaal niet verbeterd. Ik eet nu wel kleine beetjes en probeer niet over te geven. Duizelig en evenwichtverlies heb ik nog wel.

Ik ben tweemaal naar de huisarts gegaan omdat ik het allemaal niet vertrouwde. Die zeiden dat ik gewoon rust moest nemen. Na het lezen van jullie verhalen heb ik toch het idee dat ik een wiplash heb.

Op mijn werk doen ze heel erg moeilijk. Ik MOET komen werken. Terwijl ik dit echt niet volhoud. Ook heb ik een fikse ruzie gehad maandag met mijn werkgever en leidinggevende. Omdat ze mij niet gevoelen moet ik vandaag naar de bedrijfsarts.

Wat moet ik nu doen?!?! Ik weet dat ik me niet aanstel en ik voel me ook heel erg rot dat ik niet begrepen wordt naar mijn idee.......
Catharina12
BerichtGeplaatst: 02-02-2012 20:01 Reageer met quote

Beste allemaal, Marjan, weet niet of jij hier nog schrijft... Ik kreeg in dec 09 een ongeluk op de fiets (taxideur open gesmeten door passagier), waarbij ik in grote vaart met schedel op straat ben gevallen. De bult was net zo groot als mijn schedel.
Na een nacht ziekenhuis hebben ze mij daar naar huis laten gaan, op de ct was niets te zien. Thuis begon het eigenlijk pas. Lichtflitsen, omvallen, dubbelzien, gesprekken niet meer kunnen volgen en de eerste weken hartstikke ziek en overgeven. Eerste maanden geen lenzen in kunnen omdat elke blik me al teveel was. Omvallen in de supermarkt, onbegrip van mijn beste vriendin, verder was iedereen lief.
Toch snel weer proberen te werken, want het zou maar een hersenschudding zijn. Werk ging niet, cijfers draaide ik om en alle overzicht was ik kwijt. Ik mis zinnen, die zie ik echt niet, over een mail doe ik een uur, vroeger vijf minuten. Elke keer dacht ik: volgende week zal het vast beter gaan. Ik ondernam naast een paar uurtjes werk helemaal niets, alles bleef liggen thuis, en aan een letselschadezaak dacht ik niet eens, ik was al blij dat ik zelf weer eten kon koken. Wel oppassen dat eten niet verbrandde!
Nu ben ik ruim twee jaar verder, heb inmiddels een WIA uitkering nadat mijn werkgever en bedrijfsarts me hebben aangespoord me ziek te melden. Werk ging echt niet, ik had heel veel fouten gemaakt, maar klampte mij aan werk vast. Diagnose uiteindelijk via neuroloog en revalidatiearts NAH, niet specifiek. IK heb ook cognitieve training gehad.
Probleem nu is dat ik me totaal niet gesteund voel door mijn letselschade-advocaat. Van de tegenpartij verwacht ik niet anders dan dat ze me zwart zullen maken, maar ook zij stelt zich heel wantrouwig op, vandaag kreeg ik nog een mail van haar dat ik aan moet tonen dat ik geen klachten verzin, en dat er na expertise misschien psychiatrisch onderzoek moet komen. Ze hadden direct een detective moeten inschakelen, dan hadden ze vanaf dag een met eigen ogen kunnen zien dat mijn totale leven gebroken is! Ik vertrouw mijn advocate niet, want zij doet ook zaken voor verzekeraars, dat had ik me tot afgelopen maandag niet eerder gerealiseerd. Ik geef niet op, maar zou van Marjan heel graag naam van advocaat hebben die wacht met nota's schrijven tot alles achter de rug is, en die me steunt, daar heb ik veel behoefte aan!!!! En die mij gelooft en vertrouwt. Heel veel dank, Catharina
walter hemiksem
BerichtGeplaatst: 29-09-2012 12:00 Reageer met quote

op 10 september 1993 werd ik als auto chauffeur , in dienst van post ) aangereden langs achter door een lichte bestelwagen terwijl ik stond te wachten voor de' verkeerslichten .Het licht sprong op groen maar de wagen voor mij bleef staan en ik kon ook niet anders dan te wachten , ik zag in mijn achter uit kijk spiegel een lichte bestelwagen in volle vaart naderen en die reed in volle snelheid op me in en ik werd dan ook tegen mijn voorligger geduwd .Er waren geen hoofdsteunen aanwezig in mijn postwagen en heb een vreselijke klap met mijn hoofd gemaakt .Gelukkig zei ik tegen de rijkswacht dat ik hoofdpijn had , en die maande me aan om naar de dokter te gaan .Ik had nog nooit gehoord van whiplash , was toen 39 jaar , reed elke week 3 maal met de koersfiets 50 km en was heel gezond .Plots veranderde mijn leven en hoe langer ik werkonbekwaam was hoe meer ik botste op onbegrip , komediant werd ik genoemd .Gelukkig bracht een scan uit dat ik een acute hernia had tussen C 3 en C 4 . Dus men kon er niet onder uit , doch maakte men de fout om me 8 weken lang een halskraag te krijgen waardoor mijn nekspieren verslapten en nu bijna 20 jaar later ondervind ik nog last .Er zijn dingen die ik nog steeds niet kan en niet meer zal kunnen .Na 4 maand hervatte ik voltijds mijn werk maar ik was bang telkens ik voor 1 licht stond en sta .ups en downs ,ik kende beterschap maar volledig hersteld nooit .Ik heb een schadevergoeding gekregen , ongeveer 8 000 euro en ik mag levenslang kine volgen .Soms kan ik na een intense massage 1 of 2 weken volop genieten , maar als ik mijn grenzen overschrijd moet ik meerdere keren naar kine , de koersfiets heb ik moeten verkopen , ik kan niet meer met koers stuur rijden en gewoon fietsen lukt me wel doch lijkt 50 km soms te veel te zijn
Het ergste is de vergetelheid , maar ik kan redelijk goed uit de voeten .
berendsen
BerichtGeplaatst: 31-08-2014 18:19 Reageer met quote

Zelf heb ik dankzij een auto ongeluk ook een Whiplash opgelopen. Van alles geprobeerd maar niks hielp. Uiteindelijk bij een Osteopaat in Apeldoorn uitgekomen die veel ervaring hiermee heeft. Onder behandeling geweest en alle symptomen zijn enorm afgenomen. Voor wie er baad bij heeft: http://www.osteopathie-apeldoorn.nl/
Katrien VG
BerichtGeplaatst: 21-04-2015 11:45 Reageer met quote

Hallo,
Ik ben Katrien, 24 jaar en nieuw op dit forum.
Anderhalf jaar geleden heb ik een auto ongeluk, het was een " zachte botsing " langs achteren. Maar toch had ik een wihplash waar ik nu nog steeds vanaf zie .... Heb steeds mijn kiné beurten afgemaakt die de dokter me voorschreef, nu 3 weken geleden was de laatste keer weer van een kuur en het ging echt super goed. Nu zit hij sinds het weekend weer vast .... Ik heb wel zin om te huilen !
Terug naar de dokter, terug starten met kiné en nu ook verder gaan naar een specialist omdat ik er teveel last van blijf houden ....
Hier ben ik best bang voor ...
Ben even ten einde raad :'(
nickvanvlieren1
BerichtGeplaatst: 11-01-2016 12:36 Reageer met quote

Wat vervelend om al jullie verhalen te lezen. Het geeft mij wel een goed gevoel dat ik er niet alleen voor sta en dat gevoelens hier gedeeld worden. Hebben jullie er over nagedacht om een advocaat in te schakelen ivm de opgelopen schade? Er zijn steeds meer advocatenkantoren hierin gespecialiseerd. Hoewel ze niet de pijn kunnen wegnemen kunnen ze wel voor een bepaalde opluchting zorgen.
www.letselschadeservice.nl
lening
BerichtGeplaatst: 16-05-2017 17:38 Reageer met quote

WILT U € 2500 tot € 12.500.000 AAN GELD LENEN,
leningcredit700@gmail.com

Helpt uw bank u aan een goed en betaalbaar krediet als alles tegen zit? Wij wel. EEN BKR is bij ons geen bezwaar en elke lening is binnen 24 uur beschikbaar. Lndien u interesse hebt.Contact met ons op voor meer informatie. E-mail :leningcredit700@gmail.com
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Whiplash
Pagina 6 van 6  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring