Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > Schaamlipverkleining
Auteur Onderwerp: Schaamlipverkleining
Sterrrr
BerichtGeplaatst: 17-05-2017 22:15 Reageer met quote

Net de laatste twee pagina's meegelezen!

Ik ben zelf vandaag geopereerd, rond 1 uur. Alhoewel ik niet zoveel moeite heb met het laten zien van mijzelf, vond ik het iets wat ongemakkelijk gaan. Op een gegeven moment lag ik en gaapte 3 vrouwen je daar beneden aan, en om dan een leuk gesprek te hebben was toch een beetje awkward.. Haha.
Zelf heb ik nooit extreem veel moeite gehad met mijn uiterlijk daar beneden, ik ben dan ook pas 18 jaar. Het is een beetje gek hoe ik bij deze operatie ben gekomen. Het was iets wat ik ooit bij een docu had gezien en was er altijd wel nieuwsgierig naar, maar vond het nogal een taboe en misschien iets wat ik in de verre toekomst zou willen overwegen. Vorig jaar, toen ik net 18 jaar werd, besloot ik op consult te gaan voor een andere soort operatie, iets waar ik heel onzeker over was en nog steeds ben. Twee gesprekken gehad, met consult en pc, en beiden zeiden dat ik beter een jaar of 5 kon wachten met die behandeling ivm littekens. Daar was, en ben ik nog steeds kapot van. Op dat moment besloot ik mijn moeder te vertellen dat ik het liefst iets anders aan mijzelf liet doen, om het op de een of andere manier te compenseren.. ? Ik heb geen idee waarom, maar dat voelde voor mij op een of andere manier heel goed. Ik bekeek het zaakje daar beneden, en was op het begin erg twijfelachtig of ik het het gedoe wel waard vond. Uiteindelijk toch een consult gemaakt, gevraagd of ze uberhaupt wat voor mij konen betekenen en dat konden ze, en een paar maanden later definitief mijn besluit gemaakt. Ik wist uiteindelijk dat ik het ooit zou willen doen, maar durfde mij er voorheen nooit vooruit te komen, nu wel.. Dus waarom wachten?
Ik ging heel kalm deze dag in, had niet echt het gevoel dat ik over een tijdje onder het mes zou gaan. Het was voor mij geen levens veranderend gevoel, maar wel iets waar ik heel erg blij mee zou zijn. Na het awkward gesprekje begonnen we aan de operatie, een hele fijne arts en assistenten gehad, en binnen +- 15 min waren we al klaar. De verdoving prikjes waren iets wat akelig, maar zo voorbij. Eenmaal thuis aangekomen voelde ik een hele tijd niets, ik las dit forum en schrok van de hevige pijn die velen van jullie hadden, ik voelde niks! Ik begon te geloven dat ik misschien gewoon een 'sterk' lichaam had en misschien gewoon niks ging voelen.. plannen voor dit weekend waren al bijna gemaakt Wink. 4 uur later, rond etenstijd na het plassen voelde ik opeens hevige pijn, gecombineerd met een branderig gevoel. Dat duurde zo'n 5 minuten, ben gaan liggen en heb goed adem gehaald, wat best goed hielp. Uiteindelijk Netflix aan gezet en goed op mijn zij gelegen, daarna een paar uurtjes geslapen en nu weer terug zonder pijn! Ik heb gemerkt dat na het plassen, dus na het spoelen het branderig gevoel weer terug komt, maar verder heb ik tot nu toe nergens last van. Ik kan zitten, lopen, liggen etc. De linkerkant is nog erg gezwollen, dus resultaat probeer ik zoveel mogelijk te vermijden, dat komt later wel! Heb in ieder geval zeker nog geen spijt, vind het nu toch al erg mooi worden!
Sterrrr
BerichtGeplaatst: 17-05-2017 22:21 Reageer met quote

Pijn voelde trouwens 15 minuten ipv 5, en behandeling is gedaan bij Veldhoven kliniek! Zeker aan te raden.
Sterrrr
BerichtGeplaatst: 19-05-2017 16:17 Reageer met quote

Even een update.. Het is nu dag 3 en voel me heeelemaal prima. Gister ook geen last gehad, voor de zekerheid wel 2 paracetemols genomen in de ochtend, maar niet nodig geweest. Eigenlijk moet ik elk uur 10 min koelen, maar ik betrap me er op dat ik het eens in de 2/3 uur doe maar dan voor een langere periode. Heb ook niet echt het gevoel alsof het uberhaupt werkt.. Voelt niet echt koud aan ofzo.

Desalniettemin trekt de zwelling rustig weg! De linkerkant blijft een beetje opgezwollen, maar dat vermindert steeds meer. Ik draag alweer normale kleding en ondergoed, en ga zometeen denk ik over naar inlegkruisjes ipv maandverband. Ik ga vanavond zelfs al naar een feestje. Best riskant, want het is niet echt bij mij in de buurt, maar het is een huisfeestje dus dat is wel fijn. Vind het wel spannend, maar heb de afgelopen twee dagen totaal geen last gehad!

Ik spoel wel nog elke keer na het toiletgebruik, en denk dat ik dat de komende tijd nog wel even blijf doen. Ook smeerde ik vaseline op het verbandje zodat het niet aan de wond bleef hechten. Dat werkte perfect, maar ga ik nu ook proberen te verminderen.
Sterretje2017
BerichtGeplaatst: 01-07-2017 21:39 Reageer met quote

Hallo allemaal!

Ik zocht naar wat informatie op Google ocer de nabehandelingen na de correctie en kwam hier terecht

Ik heb donderdag middag een correctie aan de binnenste schaamlippen laten doen.
De verdovingen waren zeker naar!

De operatie zelf was goed te doen en heb zelf op de behandel tafel gelachen met de dame die bij mij zat

Ben na de tijd zelf de kliniek uit gewandeld en met mijn partner naar huis gereden

Nadat de verdoving was uitgewerkt, begon de pijn met het uur toe te nemen. Zo erg dat het echt tot huilend aan toe was.

Heb elke keer als ik moest plassen gespoeld en daarmee had ik totaal geen pijn met plassen.

Gisteren ging het prima! Geen pijn gehad en geen pijnstilling nodig gehad . Vandaag gaat alles ook prima en heb ik geen pijnstilling er voor genomen!

Enigste pech wat ik heb is dat ik onverwachts ongesteld ben geworden. En dit is toch wel super rot om dan niet met een douche gel te mogen reinigen!!

En door dat ik alleen maar maandverband mag gebruiken, blijft het natuurlijk vochtig.
Hoe hebben jullie dit gedaan met menstruatie? En hebben jullie je vagina alleen gewassen met water?

En hoe doen jullie het met je haar wassen? Onder de douche gewoon met shampoo? Ben benieuwd of jullie mij kunnen helpen?
marialapet
BerichtGeplaatst: 03-07-2017 13:48 Reageer met quote

Hoge kwaliteit Nembutal beschikbaar voor verkoop.


Beste van Nembutal (Pentobarbital Sodium), mis geen speciale aanbiedingen, bestelling
Nembutal (Pentobarbital Sodium) online en krijg kortingen en geweldig
prijzen! Veilig online kopen Nembutal (Pentobarbital Sodium).

Neem contact met ons op voor meer informatie en info op ......... serenasandra10@gmail.com

Ons kwaliteitsproduct is het beste dat u kunt vinden en we verkopen in kleine / grote hoeveelheden met gegarandeerde discrete levering. Al onze producten zijn leverbaar in pure kristal en poedervorm en zijn van de hoogste zuiverheid beschikbaar. Wij leveren andere producten op aanvraag. Van de klant en we verkopen tegen matige prijzen

Voordelen: Pentobarbitalnatrium (nembutale) is een voorgeschreven medicatie die soms gebruikt wordt voor de korte behandeling van slapeloosheid. Het kan ook worden gebruikt als pre-anesthetic, of voor de noodbehandeling van aanvallen. Nembutal is een barbituraat dat verslavend kan worden met langdurig of zwaar gebruik.

Neem contact met ons op voor meer informatie en info op ......... serenasandra10@gmail.com


Contacteer mij via email voor meer informatie en info op (serenasandra10@gmail.com)
Stella!
BerichtGeplaatst: 30-07-2017 11:23 Reageer met quote

Hai iedereen! Ik hoop dat dit topic nog een beetje actief is.. Jullie helpen elkaar zo goed! Hopelijk kunnen jullie mij ook helpen. Ik ben nog maar 18, maar heb sinds ik me kan herinneren al last van grote schaamlippen. Nu het vakantie is ga ik er eindelijk aan geloven, over drie weken staat de operatie in boerhaave kliniek bij mevr hoefkens. Een paar dagen geleden had ik een consult, ik zag er tegenop maar ze kon mijn zorgen zeker begrijpen en heeft mij ook aangeraden hoodplastiek te nemen. Ik dacht "oke doe dat ook maar. Ben ik er helemaal van af Wink "Nu ben ik echt een ontzettend watje en zie ik enorm op tegen de operatie. Ik krijg plaatselijke verdoving, iemand enig idee of die prikjes pijn doen? Ze had het over verdovende zalf, werkt dat? Wat kan je doen om de pijn te verminderen? En na de operatie, hoe gaat het dan met je? Kan je gewoon openbaar vervoer evt nemen? 10 dagen na de operatie heb ik een drukke schoolweek met feestjes ed. Is dat gewoon mogelijk? En is het echt waar dat je 6 weken lang niet kan fietsen? En, last but not least: zijn jullie tevreden met het resultaat? Hopelijk kunnen jullie mij helpen! X
Marilyn
BerichtGeplaatst: 15-08-2017 21:11 Reageer met quote

Hallo Stella (en anderen)
Ik heb vier dagen geleden een schaamlipverkleining laten doen. Mijn chirurg heeft wel voor een heel andere methode gekozen dan de methodes waarover ik gewoonlijk lees. Kort uitgelegd heeft ze, alvorens te snijden, een rij hechtingen gezet. Daarna heeft ze het 'overtollig' weefsel weggesneden. Uiteindelijk heeft ze dan een tweede rij hechtingen geplaatst. Op deze manier worden de eventuele infecties die ontstaan tegenhouden door de bovenste laag hechtingen. Hoewel dit dus een veiligere methode is, heeft ze mij wel gewaarschuwd dat het genezingsproces langer duurt, namelijk 2 weken.

Even een samenvatting van het verloop: De operatie zelf stelt niets voor omdat ik onder volledige narcose was. Eenmaal toen de verdoving was uitgewerkt, had ik echt wel pijn! De pijnstillers doen hun werk, dus geen zorgen. De eerste nacht heb ik niets geslapen, omdat ik mij zoooo ongemakkelijk voelde. De eerste drie dagen heb ik last gehad van de open wondjes. Dus telkens als ik merkte dat ik wat bloedde, gebruikte ik een bevroren maandverband om de 'bloeding' te doen stoppen. (Ik spreek hier over kleine puntjes bloed, niks ernstig.) Verder heb ik gekoeld met zakjes erwten en mijn vagina gespoeld met de douchekop na iedere plasbeurt. Qua medicijnen heb ik 3 avonden antibiotica moeten nemen, verder 3 keer per dag ibuprofen en paracetamol (max. 4) naargelang de pijn. Om het verschil te tonen. De eerste dag heb ik de maximum dosis genomen. Nu, vier dagen later, heb ik enkel 's morgens eentje genomen, ondertussen is het 21 uur.

Ik merk een hele verbetering op na vier dagen, maar ik kan zeker mijn dagelijkse routine nog niet hervatten. In het begin kon ik niet zelf lopen, zitten, benen niet dichtdoen, plooien enz. Nu kan ik al die dingen wel. Ik wandel gewoon nog heel wijdbeens en voorzichtig. Vanaf dag 4 kan ik dus zeggen dat het ergste achter de rug is. Voor alle duidelijkheid heb ik de afgelopen dagen volledige en platte rust genomen!

Over het resultaat kan ik weinig zeggen. Alles is nog erg opgezwollen. Ik ben gewoon al blij dat hetgene dat hing er nu duidelijk niet meer hangt! De rest is voor mij bijzaak.

Als er nog vragen zijn, laat maar weten!
Stella!
BerichtGeplaatst: 19-08-2017 9:56 Reageer met quote

Hai Marilyn, fijn dat er iemand actief is hierop! En fijn dat het ergste achter de rug is. Hoe gaat het nu met je? Doe je alles al weer? Ik heb net gisteren de ingreep gehad. Ik zag er enorm tegenop, maar dat was nergens voor nodig. De prikjes vielen enoooorm mee (kreeg verdovende zalf) en het was zo gepiept. Echter; het naherstel vind ik veel heftiger. Heb vannacht geen oog dicht gedaan door de pijn. Het voelt alsof het heel erg brandt ofzo? Meerderen hier last van? Ik heb het nog niet echt bekeken, maar valt me nu wel op dat mijn buitenste schaamlippen heel groot zijn, haha. Herkennen jullie dit! Of is dit deels de zwelling? In ieder geval blij dat die binnenste flappen wegzijn ;p. Welke positie nemen jullie aan in bed trouwens? Gewoon met je rug tegen de leuning of helemaal plat? En deden jullie wel wat de eerste week? Succes iedereen!!
Marilyn
BerichtGeplaatst: 19-08-2017 11:36 Reageer met quote

Hey Stella
Ik doe nog niks... Gisteren voelde ik mij goed en heb door het huis gewandeld, gestofzuigd en van die dingen... Maar helaas had ik 's avonds dan weer last. Ik kan zeggen dat de ergste pijn voorbij is en dat ik nu enkel kan spreken van ongemak. Nu voel ik vooral de hechtingen en dat voelt heel onnatuurlijk en stroef aan.De eerste nacht heb ik zelf ook niet geslapen omdat ik me geen houding wist aan te nemen. De nachten daarna ben ik op mijn rug gaan liggen en heb ik kussens in mijn knieplooien gelegd. Zo kon ik mijn benen wijd opendoen en rustig laten steunen op de kussens. Mijn eerste gedacht was ook meteen dat mijn buitenste schaamlippen groot zijn! Maar ik denk echt wel dat dat door de zwelling komt... dikke binnenste schaamlippen en dan die grote daarrond...Ik heb de eerste week niks gedaan. Dit is nu de eerste dag van de tweede week en ik zal een beetje bekijken hoe het loopt. Vannacht heb ik bij een te snelle draaibeweging een hechting/korstje laten 'knappen'. Hoewel het wonder boven wonder niet pijnlijk was, heb ik toch schrik dat het weer gebeurt.
Marilyn
Stella!
BerichtGeplaatst: 20-08-2017 10:36 Reageer met quote

Hai Marilyn, oeh dat lijkt mij vervelend dat het knapte. Voelde je dat dan? Of zag je gewoon bloed oid? als ik nu naar mijn vagina kijk, kan ik echt weinig onderscheiden haha. Allemaal blauw. Goede tip van het slapen, ga ik ook proberen. En wat heftig dat jij er toch wel een hele week last van hebt gehad, ik zit nu op dag 3 en ik voel nu eventjes niets (ook pjjnstilling hoor) en ik zit al meteen van 'ik wil iets doen'. Weet ik veel, boodschappen of zo. Ik heb ook het idee dat dat al wat gaat maar weet jij of dat mag of niet? Ik heb volgende week ook een aantal feestjes/verjaardagen s avonds. Dan zit jk op kngv
Dezelfde tijd als jij (dag 10 na de operatie). Weet jij uit ervaring al of dat kan of niet? Zou je kunnen dansen? Dankje voor je antwoord en succes!!
Marilyn
BerichtGeplaatst: 20-08-2017 12:02 Reageer met quote

Hey Stella! Ik heb het inderdaad voelen scheuren. Het deed helemaal geen pijn en ook geen last meer van gehad gelukkig. Ik had in het begin echt hetzelfde gedacht toen ik naar mijn vagina keek... Wat is wat en wat gaat in godsnaam wat worden?! Maar sinds gisteren is alles heel duidelijk en zie ik een mooi resultaat (even alle hechtingen en lichte zwelling wegdenken). Ivm terug hervatten van de activiteiten... Zoals ik al zei, heeft mijn chirurg voor een heel andere methode gekozen. Veiliger, maar met een langer genezingsproces. Ik heb volgens haar dus echt wel 14 dagen nodig om te genezen. Ik zit nu op dag 9 en het ziet er inderdaad naar uit dat ik over een klein weekje weer de oude ben. Ik heb nu vooral JEUK JEUK JEUK! Ik heb mij voorgenomen om tot woensdag nog niks te doen. Dan ga ik de eerste stappen terug in de wereld zetten Smile Als je je indenkt dat ik een langere tijd moet genezen (14 dagen) dan zou het voor jou geen enkel probleem zijn om na een week weer aan je leven te beginnen Wink. Had jij ze laten 'wegbranden'? De meeste mensen zijn daar op een kleine week van genezen.
Groetjes!
Stella!
BerichtGeplaatst: 20-08-2017 13:29 Reageer met quote

Haaj! Wat leuk dat je ook zo actief hier bent. Haha kunnen we gezellig samen kletsen hierover.. toch fijn een soort lotgenoot Wink ik heb de v incisie gehad. Zou volgens haar het natuurlijkste resultaat geven, en daar ging ik voor. Helaas lees ik hier wel verhalen van mensen met gespleten schaamlippen ed. dus ik hoop dat dat mij bespaard blijft. Daarom ben ik ook zo bang voor het knappen van hechtingen, maargoed. Ze moeten ook wel wat aankunnen denk ik. Blij dat jij er niets van merkt iig, en jouw methode klinkt ondanks de langere herstelperiode ook wel fijn. Haha die jeuk lijkt mij ook wel irritant inderdaad, maar jeuk is altijd een goed teken zeggen ze Wink hoewel ik nu even pijnloos ben ga ik denk dan maar toch liggen op bed.. wel erg moe door al die pillen. Netflix serie zo uitgekeken denk ik!
Marilyn
BerichtGeplaatst: 20-08-2017 15:46 Reageer met quote

Ja, want alleen is maar alleen hè. Ik lees al jaren verhalen van zoveel mensen, maar nu ik het zelf achter de rug heb, besef ik toch pas wat het echt inhoudt. Ik had meer een 'Ik laat dat snel doen en klaar ermee'-houding. Dat viel de eerste dagen toch even tegen! Gespleten schaamlippen?! Oh mijn god seg. Ik moet er niet aan denken. En rust maar goed. Ik heb ALLES door mijn vriend laten doen: erwten halen, drinken halen, eten halen, pillen halen, dvd insteken, ... Op die manier heeft alles zijn tijd gekregen om rustig te genezen en dat doet veel denk ik. Ik ben zo snel mogelijk gestopt met de paracetamols. Ik vond het toch ook wat veel in combinatie met de ibuprofens (en nog eens antibiotica de eerste drie dagen). Vanaf vandaag is mijn doosje ibuprofens leeg, dus bye bye pillen! Het einde is in zicht... Woohoo Very Happy (Drie seizoenen Suits op 1 week tijd hier :p)
Stella!
BerichtGeplaatst: 20-08-2017 23:05 Reageer met quote

Suits! Goeie, wil ik ook nog kijken. Nu bezig met how I met your mother, hilarisch! Tsja, een soort spleet inderdaad. Zou vanzelf weer dichtgroeien. Maar ik vind het ook niks hoor! Zie jij je hechtingen nog? Haha chill zo'n vriend! Vanwege de pijn of uit voorzorg? Jeetje wat er net trouwens gebeurde. Zag ineens megaveel bloed in mijn matras. Ik schrikken, bleek dat ik ongesteld was!! Haha. Gelukkig maar. En heb net ook even gekeken goed (nu 2 dagen na de operatie) en jeetje wat ziet het eruit! Mijn binnenste schaamlippen zijn weliswaar kort, maar zooo dik nu! Echt wel meerdere centimeters dik. Echt lappen vlees joh, haha. Bij jou ook? De ene kant is blauw, de andere niet (?). En het ruikt ook vies, of dat komt door de ongesteldheid, maar ik vind het niets. Douche nu na elke wc beurt.. ach, goede nacht!
Marilyn
BerichtGeplaatst: 21-08-2017 12:00 Reageer met quote

Ik zie mijn hechtingen nog Smile Ik zie zelfs nog een knoopje zitten, waardoor ik denk:'Jap, dat zit dus letterlijk in mijn schaamlip' En jeuken vannacht!! Opgezeten van 3 tot half 7. Ik heb mijn vriend alles laten doen uit voorzorg. Echt pijn heb ik niet veel gehad. Zo dik zijn mijn schaamlippen nooit geweest. Bij mij zag het er gewoon gruwelijk uit met al die open wonden... zwart, rood, blauw. Ik wist niet waar ik moest kijken. En dat zwart zat bij mij ook maar langs 1 kant. Het merendeel is ondertussen al weggetrokken. Ook het vies ruiken,is bij mij niet geval. Ik kan me voorstellen als je je regels hebt dat dat er toch mee te maken heeft... Wat een stom moment seg! En geen zorgen... geef het nog even. Ik herinner mij letterlijk nog dat ik mijn vriend riep:'kom kijken, ik zie het!' Het zag er opeens heel netjes uit. Natuurlijke kleur al meer terug, zwelling grotendeels weg, echt een heeeel verschil. Maar ik heb CONSTANT gekoeld de eerste vier dagen, ook 's nachts (mijn vriend stond verschillende keren op voor verse erwten :p) We komen er wel!
Stella!
BerichtGeplaatst: 21-08-2017 12:29 Reageer met quote

Wat naar dat jeuken zeg! In dat stadium ben ik nog niet. Ja heh! Wat fijn dat het er nu zo veel beter uit ziet. Na hoeveel dagen was dat ongeveer? Ik hoop ook op dat moment...

Nouja ze zijn niet superdik in de breedte, maar wel in de lengte zegmaar. Hmpf hoe leg ik dit uit. Vanaf mijn vagina-opening naar het uiteinde van de schaamlip is het meerdere centimeters. Maar ach ik neem aan dat dat gewoon nog mega zwelling is.

Wat goed dat koelen. Heb ik niet zo gedaan. Merkte weinig verschil. En de chirurg zej dat het na de eerste dag de zwelling toch al niet meer vermindert dus dat het niet hoeft. Maarja het kan bij ieder persoon verschillen natuurlijk. Ik probeer al wel elke dag wat stukjes in huis te lopen, omdat de chirurg zei dat dat ook goed was voor de doorbloeding enzo. Ik ben ook wel klaar met dat liggen nu haha.

Succes jij bjj de laatste loodjes, jij bent er al bijna!! Very Happy
Marilyn
BerichtGeplaatst: 21-08-2017 14:04 Reageer met quote

Dat was op dag 7, dus exact een week na de operatie. Dat klopte ook perfect met wat de verpleegster had gezegd: 'Na de eerste week is het ergste voorbij.' En die zwelling is inderdaad heel normaal. Wij hebben ook andere methodes, dus sowieso dat dat op een andere manier opzwelt. Het resultaat zal hetzelfde zijn... de zwelling gaat weg! Ik zit al heel mijn leven in de sportwereld. Ik zweer gewoon bij koelen Very Happy . (Het zit dus gewoon in mijn hoofd). De verpleegsters hebben het tegen mij zelfs niet over koelen gehad. Ja, vrijdag moet ik echt wel terug naar mijn familie. Al die smoesjes blijven niet werken :p. Vrijdag zou het overigens 2 weken geleden zijn, dus spannend! Jij ook succes!
Stella!
BerichtGeplaatst: 22-08-2017 17:37 Reageer met quote

Oh 7 dagen al! Ik kan me niet voorstellen dat het er bij mij over drie dagen zo uit ziet... na 4 dagen is t bij mij nog steeds blauw en bont. Ik ben net 1,5 met de trein naar de veluwe gegaan, haha. Ging op zich wel goed. Had zo'n corrigerend broekje aan, zo fijn!! Zit lekker gebonden haha.
Marilyn
BerichtGeplaatst: 22-08-2017 19:30 Reageer met quote

Dat kan echt snel gaan hoor! En ik zat op dag 4 echt nog niet op de trein. No way... Bij mij hebben ze richting mijn kontgat ook nog een velletje weggesneden. Mij en mijn vriend was dat niet eens opgevallen, maar dat zou beter uitkomen in het uiteindelijke resultaat. Maar dat is de plaats die nog gevoelig is en waardoor ik nog steeds niet gewoon kan zitten... Waarschijnlijk duw ik die hechting op dat moment in mijn vlees. Ik zie dat de hechtingen aan het loskomen zijn, dus ik kan niet wachten tot die ene specifieke hechting eruit is! Dus op dag 12 zijn enkel de hechtingen bij mij nog een probleem. Groetjes!
Stella!
BerichtGeplaatst: 22-08-2017 21:46 Reageer met quote

Ohh jeetje wist niet dat ze dat ook deden. Nog meer herstel. Ze hebben wel bij bij hoodplastiek gedaan. Zie er nu vrij weinig van haha, helemaal opgezwollen. Geen idee waar mijn clitoris is. Heb jij dit ook gedaan?
Ja ik kan gelukkig wel gewoon zitten. Heel fijn. En gewoon voorzichtig lopen. De hechtingen gaan dan echt niet open. Maar lig nu wel lekker languit weer hoor op de bank Wink
ik vraag me af of je echt pas kan fietsen na 6 weken? Dat is wel mega lang...
Index > Gynaecologie > Schaamlipverkleining
Pagina 121 van 128  

Vorige  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 126, 127, 128  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring