Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Tandheelkunde > tanden bleken
Auteur Onderwerp: tanden bleken
anita h
BerichtGeplaatst: 21-04-2006 21:45 Reageer met quote

Ik begrijp best wel dat mensen met een geel gebit daar wat aan willen laten doen.
Zelf heb ik geen spierwitte tanden, geen gele, maar gewoon witte tanden. Ga elk halfjaar naar de tandarts en sinds kort naar de mondhygieniste, om tandsteen te laten verwijderen, mijn tandarts heeft daar een hekel aan om dat te doen (toch vreemd he).Tandsteen verwijderen is belangrijk om het gebit en tandvlees gezond en dus goed te houden!
Ik vind het overigens niet natuurlijk overkomen hoor mensen met spierwitte tanden, En dan, ze lachen ook nog vaak zo overdreven om het vooral goed te laten zien, jammer zo kijk je elkaar niet meer in de ogen maar naar elkaars gebit?!

Let op!, als je dan toch je tanden wilt laten bleken, laat het door een specialist doen, en laat je goed informeren hierover, want pijn aan de tanden bijvoorbeeld na het bleken komt ook voor.
paashaas
GastBerichtGeplaatst: 03-09-2006 9:09 Reageer met quote

ja je hebt gelijk Wink
maar iedeereen wilt er tegenwoordig perfect uitzien
tegenhouden doe je toch niet
anoniem***
GastBerichtGeplaatst: 10-09-2006 10:34 Reageer met quote

ik zou ook graag mijn tanden willen laten bleke.zijn er hier mensen die het al hebben laten doen???
smurfn
GastBerichtGeplaatst: 01-08-2007 21:18 Reageer met quote

hoi heb vorige week mn tanden laten bleken bij the white smile company,nou ze zien er erg goed uit!!!!!!!! wow ik had het dus echt niet verwacht.had zelf gele tanden door het roken en geloof t of niet met alleen poetsen lukt het niet! je krijgt niet wit dus dacht ik laat ik s gek doen.ze zijn nu serieus WIT!!!!!!!! geworden nu lach ik ook voluit en hou ik mn hand niet voor mn mond alleen de specialist advieseerde mij wel wat minder te roken of liever te stopppen maar dat gaat mij helaas niet lukken dus dat is jammer.ach ik hou het wel netjes bij.dan poets ik mn tanden gewoon wat vaker op de dag hahahaha! groetjes Laughing
smurfn
GastBerichtGeplaatst: 01-08-2007 21:23 Reageer met quote

trouwens the white smile company bleekt je tanden voor maar 149 euro dat is echt geen geld jongens dus de mensen die t overwegen zeg ik GEWOON DOEN! je tanden worden heel mooi wit en je ziet er gelijk heel anders en verzorgt uit groetjes.
Jeda
BerichtGeplaatst: 02-08-2007 21:30 Reageer met quote

Ik heb dit laten doen.
Bij de tandarts.
Mijn tandarts heeft me gewezen op de gevolgen van tanden bleken.
Maar heb het toch laten doen.
Jeda
BerichtGeplaatst: 02-08-2007 21:32 Reageer met quote

En dan, ze lachen ook nog vaak zo overdreven om het vooral goed te laten zien, jammer zo kijk je elkaar niet meer in de ogen maar naar elkaars gebit?!


Ik kijk wel vaak naar iemands gebit.
Nog eerder als naar de ogen.
Want een schoon gebit zegt veel over iemands verzorging.
Saskia_V
BerichtGeplaatst: 24-01-2008 2:06 Reageer met quote

Jeda raadde jou tandarts het je af dan? is het schadelijk om je tanden te bleken?
elle4
BerichtGeplaatst: 05-09-2008 16:38 Reageer met quote

ik heb het lang niet durven doen. Tot kort geleden een vriendin van mij een cursus tanden bleken volge bij een nieuwe club. Het resultaat is verbluffend en doet geen pijn!
crisje
BerichtGeplaatst: 27-11-2008 15:38 Reageer met quote

ik ga mijn tanden niet laten bleken. ze zijn niet spierwit, maar wel natuurlijk mooi wit. ik gebrui elmex tandpasta, en ik merk dat het mijn tanden erg goed doet. Ik heb het idee dat mijn tanden een beetje witter zijn geworden sinds ik het gebruik. Ik heb gehoord dat bleken ook niet helemaal goed is voor je tanden; er schijnt dat er een aantal procenten waterstofperoxyde inzit dat heel schadelijk kan zijn voor je glazuur.
bjorn
BerichtGeplaatst: 29-06-2009 17:18 Reageer met quote

Hoi,

Ik heb ook mijn tanden laten bleken bij wit. Ten eerste vond ik t veel te duur achteraf gezien. Ben later pas gaan vergelijken en bij andere profesionele praktijken kan t veel goedkoper zoals voor 150 euro. Er was maar 1 behandelaar die met verschillende klanten tegelijk bezig was. En dat voor die prijs pfffffff. Vind t echt geldklopperij. Mijn vriendin heeft t bij een kliniek in Tilburg laten doen en was er erg goed geholpen.

Greetz Bjorn
michel004
BerichtGeplaatst: 09-07-2009 11:51 Reageer met quote

Er zijn natuurlijk ook producten die helpen bij het bleken van je tanden! Het duurt natuurlijk wel wat langer maar is naar mijn beleving wel een stuk goedkoper.

Zelf gebruik ik de Whitening producten van de Safe&White en ik moet zeggen dat dit zeker werkt!

In het begin heb ik alleen de "kit en brush" gebruikt, deze werkt naar mijn beleving het beste voor het bleken. Dit is alleen wel tijdrovend. Nu gebruik ik alleen nog de tandpasta en mondwater. En ik moet zeggen dat deze zeker werken en mijn tanden witter zijn geworden en dat ook blijven, ookal rook ik en drink ik koffie.

****

Groetjes,
Michel

jaap kruize
BerichtGeplaatst: 11-10-2009 16:07 Reageer met quote

Hallo,

Het bleken van tanden lijkt mij niet goed !
Het is en blijft een chemische ingreep.


Mvg. Jaap Kruize
maantje1985
BerichtGeplaatst: 04-11-2009 12:18 Reageer met quote

***


    Moderator opmerking:
    Reclame boodschappen worden verwijderd. Forum regels
Tessa82
BerichtGeplaatst: 07-11-2009 15:08 Reageer met quote

***


    Moderator opmerking:
    Reclame boodschappen worden verwijderd. Forum regels
mauwyje
BerichtGeplaatst: 15-11-2009 16:59 Reageer met quote

ik heb gele tanden en iedereen lacht me uit en zegt: ga je tanden poetsen maar dat doe ik altijd!! Sad
Hans_vG
BerichtGeplaatst: 10-12-2009 20:18 Reageer met quote

Ik ben zelf geen tandarts maar ik wil jullie wel graag waarschuwen voor verkapte reacties van diverse klinieken waarin de klinieken zichzelf aanprijzen. Het beste advies is nog altijd om naar de tandarts te gaan voor een persoonlijk advies. Lees ook het artikel in de Volkskrant of lees de handige folder van een verzekeraar op tanden bleken.net

Vriendelijke groeten,
Hans van Geeuw
Bretsa
BerichtGeplaatst: 30-12-2009 12:31 Reageer met quote

Heey iedereen... Ik ga NOOIT me tanden bleken.. Maar ik doe iets anders om mijn tanden wit te maken, het is nog goed ook voor je tanden! ik gebruik kool. dat wrijf je gewoon tegen je tanden, todat ze helemaal zwart worden en dan wegspoelen tanden poetsen. en klaar! ze zijn echt wit. Surprised Het is puur natuur! geen chemische whitening troep
Weet het
BerichtGeplaatst: 19-01-2010 21:05 Reageer met quote

Ieder heeft zo zijn gedachte erover,Chemisch Tja wat voor zuren en chemische producten komen er zo woe zo niet in onze mond terecht. Het schijnt niet schadelijk te zijn voor je tanden. En ik vind wit niet onnatuurlijk, wij vervuilen ons gebit door koffie , thee wijn , roken etc en ik vind het goed gevoel dat ze weer hun echte kleur terug hebben.Dit is mijn ervaring met tandenbleken.
Ik en mijn zus zijn naar White Smiles Hilversum gegaan na lang twijfelen of we het zouden doen .....het is toch kostbaar.!
Hun hadden een openings aanbieding ( die volgens mij nog geldt ) de 2e 50% ) dus wij met z'n tweeen erop af.
Een hartstikke mooie ruimte waar je tijdens dat de lamp aan is, (ze doen het met white light), naar een flatscreen kan kijken.
Het viel achteraf mee maar het is toch 3x 15 minuten dat je met je mond openzit.
Resultaat toppy, het lijkt zelfs of ze de dagen erna nog witter worden, Maar dat zal wel gezichtsbedrog zijn, Mijn zus was ook zeer tevreden.
Ikzelf heb een brug die is meegebleekt en weer zo wit is als ie was , maar mijn natuurlijke ondertanden zijn net iets witter, het valt niet op.
Je kan er meer over lezen op hun site.
Ik zeg gewoon doen!


Dit is mijn ervaring met tandenbleken.
Ik en mijn zus zijn naar White Smiles Hilversum gegaan na lang twijfelen of we het zouden doen .....het is toch kostbaar.!
Hun hadden een openings aanbieding ( die volgens mij nog geldt ) de 2e 50% ) dus wij met z'n tweeen erop af.
Een hartstikke mooie ruimte waar je tijdens dat de lamp aan is, (ze doen het met white light), naar een flatscreen kan kijken.
Het viel achteraf mee maar het is toch 3x 15 minuten dat je met je mond openzit.
Resultaat toppy, het lijkt zelfs of ze de dagen erna nog witter worden, Maar dat zal wel gezichtsbedrog zijn, Mijn zus was ook zeer tevreden.
Ikzelf heb een brug die is meegebleekt en weer zo wit is als ie was , maar mijn natuurlijke ondertanden zijn net iets witter, het valt niet op.
Je kan er meer over lezen op hun site.
Ik zeg gewoon doen!
swasser
BerichtGeplaatst: 19-01-2010 21:28 Reageer met quote

hoi Weet Het;
Net je stukje gelezen en ik wil even hierop reageren want,....
Ja dat heb ik ook hoor, twijfelen. Maar ik wil wel wittere tanden. Ik wil het wel doen. Ik heb met kool en aardbeien (daar zouden je tanden witter van worden) en speciale tandpasta geprobeerd maar het wordt niet echt veel witter. Maar als het inderdaad betaalbaar is dan ga ik er ook voor. Je komt toch beter over met witte tanden, dus bedankt dat je me over de streep hebt getrokken.
Swasser
Index > Tandheelkunde > tanden bleken
Pagina 1 van 2  

1, 2  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring