Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Gynaecologie > te nauwe vagina: operatie
Auteur Onderwerp: te nauwe vagina: operatie
hoevenaar
BerichtGeplaatst: 07-01-2011 23:01 Reageer met quote

jessiica85 schreef:
nee ik heb de juiste nog niet gevonden zal ik maar zeggen. daar heb ik idd ook over nagedacht en ja ik wil graag kinderen later maar door al dat bloed wat in mijn baarmoeder heeft gezeten is 1 eileider niks meer... Crying or Very sad dus dat zal ook moeilijk worden. ik heb het er nog met mijn gyn over gehad ( 1.5 jaar terug) ik heb hem de problemen uitgelegd maar hij gaf aan dat het vanzelf weg zou gaan als ik seks zou hebben. maar stel je voor hoe pijnlijk dat voor mij zou zijn ( ik denk niet eens dat dat mogelijk is nu) best genant allemaal...


ik zou er toch eens naar een onafhankelijke arts naar laten kijken en uitleggen ivm later.

desnoods betaal je het zelf! dus zoek een kliniek.
je kunt ook naar belgie daar zijn ze serieuzer en meestal ook secuur! succes!
Liptastic
BerichtGeplaatst: 10-04-2011 19:31 Reageer met quote

Hoi Iedereen,

Ik ben echt ontzettend blij dat ik dit forum gevonden heb. Ik ben 18 en heb namelijk ook last van een (te) nauwe vagina. En dat is echt behoorlijk frustrerend... Seks is nooit volledig pijnloos en na de seks is de ingang van mijn vagina echt pijnlijk en geïrriteerd. Op mijn perineum (stukje huid tussen vagina en anus) heb ik ook altijd kleine scheurtjes, die gaan na een tijdje 'rust' wel weer weg, maar ze zijn er keer op keer! Ook is er een strak velletje aan de onderkant van de ingang, wat echt enorm pijn doet. De penis schuurt er de hele tijd tegen en dat zorgt voor heel veel pijn.. Ik vind het echt erg want mijn seksleven lijdt er wel onder.. Een operatie is ook al zoiets waar ik nu nog liever niet te stap toe zet. Ik ben al naar de gynae geweest en die zei idd dat ik zeer nauw was, hij heeft het echter niet gehad over operaties ofzo. Maar hij zag de kloofjes en scheurtjes toen wel goed en ik heb toen ontsmettingsmiddel voor vaginaal gebruik gekregen. 6 Weken geen seks en laten helen. Na die 6 weken moet ik wel zeggen dat het beter ging, maar nu is het weer gewoon hetzelfde liedje hoor..
Het enige rare is, is dat ik het eerste halfjaar dat ik seksueel actief was, helemaal geen problemen had :s heeft nog iemand dit gehad? Toen ging het namelijk heel goed..
Ben in ieder geval blij dat ik het verhaal even van me heb kunnen afschrijven, want soms kan ik er zo droevig om worden..
Groetjes x
Piekeraar
BerichtGeplaatst: 25-08-2011 15:34 Reageer met quote

Hallo,

Ik zit al jaren met hetzelfde probleem en wil er nu gewoon echt wat aan doen.
Ooit heb ik een inwendig onderzoek gehad onder narcose en toen werd er gezegd dat ik wel nauw was, maar het waarschijnlijk vaginisme is.
Ze is toen met 2 vingers in me geweest, maar heb na die tijd echt pijn gehad met naar de wc gaan etc.
Dit geloof ik zelf niet, heb een hele lieve vriend waar ik me goed bij kan ontspannen maar toch wil het nog steeds niet.
Zelf heb ik het gevoel dat ik echt te nauw ben.
Kunnen jullie mij misschien een heel goed ziekenhuis aanraden waar ze hier ervaring mee hebben?
Waar ze dus ook ervaring hebben in de operaties.
Alvast bedankt.
liyah39
BerichtGeplaatst: 31-08-2011 11:14 Reageer met quote

Wat ben ik blij dat ik niet de enige ben met dit probleem. Ik sukkel er nu al lang mee, heb nu een nieuwe vriend waar ik verder mee wil gaan en echt wel kinderen mee wil dus er moet wel iets veranderen. De gynaecoloog zegt me dat ik vaginisme heb en dat ik me gewoon moet leren ontspannen, maar dat doe ik, en toch doet het pijn en is mijn opening gewoon te klein, ik wil echt verder in mn leven maar weet niet goed hoe ik mijn problemen kan oplossen.
Help21
BerichtGeplaatst: 04-09-2011 16:25 Reageer met quote

hallo iedereen

ik weet wel zeker dat ik ook een te nauwe vagina heb, hoe kom je op een afspraak met je gyneacoloog zonder eerst langs de huisarts te moeten? mijn huisarts kent mij in prive namelijk ook en schaam me erg van mijn probleem. hoe gaat de operatie in zijn werking? en als ik toch eerst naar de huisarts moet, wat moet ik dan zeggen? dat ik meteen geopereerd wil worden, want ik wil niet eerst allerlei therapie omdat ik zeker weet dat dit het probleem is. ik stel een hoop vragen maar ik word er echt onzeker en depressief van.
boomkikker
BerichtGeplaatst: 07-11-2011 17:55 Reageer met quote

Toevallig kwam ik deze informatie tegen. Van jongs af aan had ik ook altijd pijn bij het vrijen, de onderkant scheurde vaak een beetje uit en bloedde wat, maar ik heb er nooit aan gedacht daarvoor naar de dokter te gaan. Pas na 2 vaginale bevallingen met uitscheuringen en hechtingen en later nog een operatie kan ik eindelijk normaal sex hebben. De eerste gyn zei dat het tussen mijn oren zat en stuurde me naar de klinisch psycholoog. Praten en huilen, maanden lang, maar het hielp niet. Ik was ten einde raad. Een vriendin vond dat het niet langer zo kon en bood aan met me mee te gaan naar een andere gyn (second opinion). Hij keek heel even en het wonder geschiedde; hij zei: het is dit-en-dit (ik weet de naam niet meer) en daar kunnen we dit-en-dit aan doen. Hij maakte er een tekeningetje van wat ik niet goed snapte maar ik was zo blij dat er wat aan gedaan kon worden. Daarom is mijn advies: als je huisarts of gyn je niet kan of wil helpen probeer een andere huisarts en/of gyn, dat maakt soms een wereld van verschil! En probeer een (vertrouwd) iemand mee te nemen, dan voel je je minder onzeker, hij of zij kan je ook helpen het probleem te verduidelijken! Heel handig als je het zelf moeilijk vind of iets vergeet! Je bent niet de enige, onthoud dat! Misschien ben je voor die huisarts of gyn wel de eerste dus dan kun je beter op zoek gaan naar een meer ervaren huisarts of gyn.
Heel veel succes!
Melinda2207
BerichtGeplaatst: 27-11-2011 2:50 Reageer met quote

Hallo meiden,

Wat ben ik blij dat dit forum er is! Op internet kan ik zo weinig dingen vinden en heel snel wordt alles maar gegooid op 'vaginisme' (wat ook gekund had natuurlijk!)

Maar ik wist zeker dat er iets anders aan de hand was bij mij. Ik ben gewoon ontspannen tijdens de seks en ik had al sinds mijn veertiende moeite op tampons in te brengen. Ik kwam er achter dat ik aan de linkerkant een soort hard weefsel heb zitten en wat dus iets blokkeert als het ware. Rechts een tampon inbrengen kan dan weer wel, maar in het algemeen is er eigenlijk gewoon te weinig ruimte voor een penis en heb ik bijna altijd pijn tijdens het vrijen.

Na lang aarzelen toch naar de huisarts gegaan. Ze heeft alles onderzocht en voelde aan de linkerkant ook een stug stukje weefsel en dit was niet normaal. Daarom ben ik doorgestuurd naar de gynaecologe. Hier was ik al heel blij mee omdat ik nu ook wist dat het niet tussen mijn oren zat en er wel degelijk iets niet klopte!

De gynaecologe heeft met een echo gekeken en het blijkt dus dat ik een soort 'tussenschotje' heb ik mijn vagina. Dit soort weefsel zit dus in de weg en is een foutje van de natuur. Gelukkig niks ernstigs, alleen het enige minpuntje is dat ik niet optimaal kan genieten tijdens de seks, wat natuurlijk toch wel fijn is.

Nu is er dus de mogelijkheid om geopereerd te worden! Ik ben best opgelucht omdat ik nu weet dat er iets aan gedaan kan worden en dat ik er straks als het goed is vanaf ben. Midden december heb ik pas weer een afspraak en dan gaan we kijken wanneer de operatie plaats gaat vinden.

Dus meiden, wees niet bang om naar de huisarts te stappen! Ik vond het ook wel een beetje eng, maar huisartsen zien dagelijks verschillende dingen en dit is echt niks raars. Je moet niet te lang hier mee rond blijven lopen. Je kunt je onzeker gaan voelen, je gaan isoleren en jongens op afstand houden omdat je bang bent voor de pijn tijdens het vrijen. Dat is allemaal nergens voor nodig! Ook al is er iets anders aan de hand zoals vaginisme, of een ruw maagdenvlies. Het is fijn om te weten waar het vandaan komt en het te bespreken met je huisarts of gynaecoloog.

Groetjes,

Melinda
Larissa1992
BerichtGeplaatst: 28-11-2011 19:50 Reageer met quote

Haay Iedereen,

Ik voel me soms alleen op de wereld als ik iedereen hoor over geweldige seks hebben met hun vriend etc.
Ik denk soms dat ik nooit seks zou kunnen hebben.
Ik ben nu 19 jaar en ben pas sinds een jaar echt met seks bezig.
Ik had en heb nog steeds trouwens:P een vriend en wilde het daar graag mee proberen maar 1 vinger ging al moeizaam dus ik besloot naar de dokter te gaan en kreeg het advies dat ik een beetje nauw ben maar het gewoon moet lukken.
Met dat advies bleven we het proberen en eigenlijk werd het alleen maar erger.
Later kreeg ik een blaasonsteking te hebben, ik dacht toen dat die ergere pijn daardoor zou komen...
Helaas werd de pijn alleen maar erger en besloot alweer naar de dokter te gaan voor een verwijsbrief naar de gynaecoloog.
Na 3 en halve halve week eindelijk een afspraak bij de gynaecoloog en na een paar consulten kwam er vaginistisch uit.
Ik ben niet te nauw alleen te gespannen.
En ik zou daarom naar de bekkenbodemfysiotherapeut moeten.
Een beetje teleurgesteld was ik toen wel omdat het naar mijn idee gewoon te nauw is en ik gehoopt dat op een operatie en misschien daarna wat ontspanningsoefeningen?
Ook zei de gynaecoloog dat ik gewoon verder moest proberen.
De gynaecoloog was tegen een operatie omdat het nog nauwer word door het littekenweefsel wat je er aan over houdt.
Nou toen bleek ik weer een blaasonsteking te hebben dus ik dacht als dat over is word de pijn wel minder en kan er misschien wel gewoon een vinger in.
Ik had een afspraak gemaakt bij de bekkenfysiotherapeut en die gaf mij ontspanningoefeningen.
Ik loop nu al maanden bij die fysio therapeut en ik merk echt 0% voorruitgang.
Ik dacht toen misschien dat mijn vriend een soa zou kunnen hebben en het daar vanaf zou kunnen komen dus vroeg hem een soa test te doen, die wilde hij doen maar dan wilde hij dat ik het liever ook deed.
Zo gezegt zo gedaan, ik een afspraak gemaakt bij de dokter voor een soa test.
De dokter wist van mijn vaginisme en ik was ervan overtuigd dat die test gewoon alleen urine en bloed zou zijn.
Helaas moesten er kweekjes worden afgenomen met wattenstaafjes, het leek net of ik door de grond ging... wat een pijn zeg.
Toen ik 2 weken later de uitslag kreeg was ik erg blij dat ik geen soa heb, alleen bleek ik wel een vaginale infectie te hebben.
Geen idee hoelang ik deze infectie al zou hebben en hoelang ik er nog mee rond zou lopen als dit niet per toeval ontdekt zou zijn.
Ik lig snachts wakker van de buikpijn en aandrang om te plassen maar dat was na mijn blaasonsteking afgelopen Juni niet meer weggegaan dus ik was ervan overtuigd dat dit er bij zou horen die eeuwige pijn.
Nu ga ik vandaag mijn laatste dag in van mijn antibiotica en ik merk nog geen verschil.
Ik word er soms erg moedeloos van altijd maar die pijn in mijn onderbuik en nog geen vinger of tanpon te kunnen inbrengen.
Ik zou niets liever doen dan seks met mijn vriend.
Naar mijn idee is dit probleem met wat ontspanningsoefeningen niet op te lossen.
Ik ga denk ik volgende week maar weer naar de dokter want het is gewoon een erg groot probleem, niet zo zeer voor mijn vriend maar gewoon voor mijzelf.
Ik ben een gezonde meid van 19 jaar en kan geen seks hebben, ik heb een lieve vriend en er zijn geen dagen bij dat ik er niet om huil.
We hebben genoeg lol in bed en er bestaan meer dingen dan echte seks maar het zou toch fijn zijn om ooit echt seks te kunnen hebben.
Ik voel me niet echt vrouw meer met dit probleem!
Ik hoor dat vele van jullie een operatie hebben gehad... Hoe ging het na de operatie met de seks, was dit nu wel mogelijk of nog steeds niet?

Ik wil het nog even aankijken met die ontspanningsoefeningen maar naar mijn idee ga ik geen stap voorruit en natuurlijk weet ik dat het tijd kost maar na al die maanden zou het toch wel iets voorruit moeten gaan in plaats van slechter?
Het doet nual pijn als hij of ik het aanraak, niet eens naar binnen ga!
esthertje
BerichtGeplaatst: 14-03-2012 0:50 Reageer met quote

hallo allemaal,

Zal maar meteen met de deur in huis vallen.
Ik ben op zoek naar vrouwen die een operatie hebben gehad
(verwijdingsplastiek of iets dergelijks) Maakt niet uit hoe lang geleden.

Ik wil graag 3 dingen weten:
1> is de pijn tijdens de sex na de operatie nu :
a. weg
b. minder
c hetzelfde
d erger

2> Heb je andere klachten gekregen door de operatie die er eerst niet waren? Welke ?

3> Zou je de operatie weer doen met alles wat je nu weet ?
Indien ja, wie was de arts die de operatie uitvoerde?

Mijn optie lijkt momenteel of sexloos door het leven of een operatie ondergaan. De Gyn is niet happig op de operatie. Hij zegt dat de klachten kunnen verergeren. Dus bijv. altijd pijn ipv alleen pijn tijdens de sex. Dat vind ik nogal wat.
Er hebben heel wat vrouwen in NL een verwijdingsplastiek gehad echter de lange termijn resultaten zijn nooit in kaart gebracht, aldus mijn Gyn.

In mijn geval zorgt littekenweefsel ervoor dat mijn vagina te nauw is voor sex. Bij 'doorduwen' scheurt de huid vrijwel meteen. auw!
De huid is 2x behandeld geweest met C02 laser. dit vanwege huidkanker. Er is slechts ongeveer een cm2 huid behandeld met laser (ingang vagina) maar sindsdien dus geen sex meer kunnen hebben.

Hopelijk komen er wat antwoorden !! Please!!

Grts. Esther
annalisa!
BerichtGeplaatst: 23-03-2012 22:31 Reageer met quote

Hallo iedereen,
aan de ene kant ben ik erg blij dat ik dit forum heb gevonden, aan de andere kant maak ik me er ook meer zorgen door. Ik ben een meisje van 16 en was al vroeg ongesteld, maar ik gebruik eigenlijk altijd maandverband en nooit tampons. Als ik wel eens een tampon probeerde, kreeg ik die er met moeite in, en vervolgens met nog veel meer moeite uit. Hij bleef dan steken achter een, tja, stukje weefsel dat eigenlijk als een soort brug dwars door de opening van mijn vagina loopt. Nu kan ik me voorstellen dat dat met een kleine operatie opgelost kan worden.
Daarnaast voelt mijn vagina ook erg nauw aan. Met moeite krijg ik er een tampon of een vinger in, twee vingers zou denk ik nooit lukken. Ik weet niet of dit te maken heeft met dat 'bruggetje', of dat mijn vagina echt te nauw is.
Hoe voelt het aan als je een te nauwe vagina hebt? En denken jullie dat ik er mee naar de dokter moet? Ik ben pas 16 en heb nog geen vriendje, niet seksueel actief. Ik las dat sommigen van jullie al járen een vriend/man hebben en nog nooit seks hebben gehad, dus dat is in ieder geval nu nog geen probleem. En maandverband gaat op zich ook. Het is alleen dat ik me er zorgen over maak. Ik heb het al tegen mijn moeder verteld (van dat bruggetje), ze vond het raar maar ze leek zich er verder niet zo heel druk over te maken.

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

Groetjes,

Annalisa
Bliss1991
BerichtGeplaatst: 24-04-2012 21:52 Reageer met quote

Dag allemaal,

Ik typ dit bericht om mijn ervaring te delen.

Ik heb altijd al pijn gehad tijdens het vrijen. Ik had het idee dat het velletje onderaan mijn vagina te strak was. Uiteindelijk ben ik bij de dokter geweest en werd ik doorverwezen naar een bekkenbodemfysiotherapeut. Dit heeft mijn ontspanningsklachten weggehaald die ontstaan waren door sex te hebben terwijl het pijn deed. Dit leek even de oplossing te zijn maar na een paar maanden was het weer zover. Weer naar de huisarts, toen doorverwezen naar de gynaecoloog. Zij zag het al binnen 1 minuut: mijn vaginaopening was te nauw.
Het velletje onderaan mijn vagina zat zo hoog dat zijn penis er tegenaan kwam en een soort 'zaageffect' had op het velletje waardoor het steeds scheurde.

Afijn, ik ben inmiddels een paar maanden later en ben gisteren geopereerd. Ik vind het belangrijk om mijn ervaring te delen omdat het ZO ongelofelijk is meegevallen! Ik was letterlijk overal bang voor, het infuus, de narcose, de ingreep, een katheter e.d. Gisteren ben ik rond half 9 geopereerd en half 2 liep ik het ziekenhuis weer uit. Ik loop een beetje als een pinguïn maar dat is ook wel alles. Zolang ik de pijnstillers op tijd inneem is de pijn bijna nihil en voelt het alleen een beetje beurs aan. Ik kan natuurlijk nog niet oordelen hoe het is qua sex maar als je bang bent voor de operatie; mij is het echt enorm meegevallen!
Mammie1968
BerichtGeplaatst: 25-04-2012 21:40 Reageer met quote

@annalisa!: ik weet niet of je te nauw bent, maar ik kan je wel helpen met het stukje weefsel dat steeds achter je tampon blijft hangen. Ik heb dit vroeger precies eender gehad. Het kostte me soms wel vijf minuten om dat stukje vlees van m'n tampon af te krijgen.....tot ik een vriendje kreeg waar ik voor de eerste keer mee naar bed ben geweest. Toen was het probleem opgelost. Met andere woorden: dat rare flubbertje is je maagdenvlies. Je hoeft je hier dus geen zorgen om te maken.
kat7
BerichtGeplaatst: 27-04-2012 18:16 Reageer met quote

heehee, ik ben nu 19 jaar en ik loop al met het probleem sinds mijn 14de. Ik kan dus geen sex hebben. ik kan geen tampon inbrengen zonder dat het zeer doet, en het deed nog zeerder als ik hem er uitmoest halen. daarom gebruik ik ook maandverband omdat het zo zeer doet. Ik ben al bij meerdere gyneacologen geweest. en die hadden we ook doorgestuurd naar de bekkenfysiotherapie. dat heeft niet geholpen. daardoor ben ik er wel achtergekomen dat ik onbewust alles aanspan daar beneden. maar dat is niet het enigste probleem. het stukje huid onderaan de vagina, (ze noemen het het verbindings-stukje van de schaamlippen) scheurt altijd als ik iets probeer. 1 vinger kan er heel voorzichtig in, als dat niet gebeurt scheurt dat stukje huid direct. 2 vingens is onmogelijk. de verschillende gyneacologen zeiden dat ik een operatie niet moet doen omdat het alleen een vervelend litteken krijg. maar ik weet dus helemaal niet wat ik nu verder moet doen. ik kreeg de hele tijd te horen dat ze niet weten wat ze verder kunnen doen. ik durf geen relatie met iemand aan te gaan omdat ik weet dat ik iets niet kan geven.
kan iemand mij helpen? soms kan ik er gewoon niet meer tegen dat ik niks kan en al mn vriendinnen wel.
Bliss1991
BerichtGeplaatst: 30-04-2012 21:15 Reageer met quote

@kat7;

Ik heb eigenlijk precies hetzelfde probleem als jij gehad. Ik heb jarenlang pijnlijke sex gehad vanwege het uitscheuren van datzelfde velletje waar jij het over hebt. De bekkenbodemfysiotherapeut heeft me maar even geholpen, het probleem was bij mij gewoon duidelijk lichamelijk en ging niet over aanspannen. Een operatie behoort gewoon tot de mogelijkheden en ik vind het erg raar dat ze ondanks hun mening dit niet aangeven. Feit is, dat velletje gaat niet opeens verdwijnen, dat heb ik ook onder ogen moeten zien, en dan is een operatie een mogelijkheid. Ik zou je gynaecoloog er toch eens op aanspreken dat je dit wilt overwegen.
kat7
BerichtGeplaatst: 30-04-2012 22:34 Reageer met quote

@Bliss1991

is het bij jou nu opgelost met een operatie? maar ik zal het zeker
aangeven bij de gynaecoloog! heel erg bedankt zoiezo voor je reactie!
Bliss1991
BerichtGeplaatst: 01-05-2012 20:01 Reageer met quote

Dat is voor mij nog lastig te zeggen omdat ik een week geleden geopereerd ben en dus nog herstellende ben. Tot nu toe gaat in ieder geval alles goed en heb goede hoop dat dit de oplossing zal zijn. Tegen de tijd dat ik weer sex heb gehad zal ik sowieso wel reageren om mijn ervaringen te delen qua of het ging en of er pijn was.
kat7
BerichtGeplaatst: 01-05-2012 21:55 Reageer met quote

ooh oke, mooi dat tot nu toe alles goed gaat.
Mag ik vragen in welk ziekenhuis je die operatie hebt laten doen?
hopelijk komt er iets positiefs uit na verloop van tijd.
Bliss1991
BerichtGeplaatst: 02-05-2012 10:02 Reageer met quote

Ik ben geopereerd in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam door mijn eigen gynaecoloog. Ben erg tevreden over hoe de dagopname is verlopen. Alles is goed gegaan en heb niks te klagen gehad Smile
cityandcolour
BerichtGeplaatst: 28-02-2013 21:48 Reageer met quote

Ik heb geen idee of er nog mensen regelmatig hier komen lezen en reageren, maar ik heb een aantal jaar geleden eens gereageerd met hoe herkenbaar bepaalde dingen waren en mijn toenmalige klachten.
Inmiddels zit ik alsnog met dit probleem. Seks gaat in principe gewoon en penetratie is ook inmiddels wel gelukt (toen nog niet), ook kan ik volkomen op m'n gemak en ontspannen zijn en ook meer dan voldoende vochtig worden, dus het probleem ligt zeker niet of dat ik mentaal als het ware "blokkeer".

Ik zit ook inderdaad met dat soort velletje (bij het perineum?) dat ik zichtbaar zie zitten en wat ook steeds een beetje inscheurt, terwijl ik verder zeker weet dat ik daar voorbij ruim genoeg ben zegmaar. Hoe groter de penis hoe sneller/meer last ik hier ook van heb en hoe pijnlijker ook achteraf. Ik kan een dag tot een paar dagen last houden soms. Ik houd ook sowieso niet zo van voorzichtige, rustige seks dus dat helpt natuurlijk ook niet.
Nu heb ik redelijk wat dingen gelezen over medische ingrepen om hier wat aan te doen en ben dit ook bijna aan het overwegen omdat ik er nu echt al jaren last van heb en er eigenlijk niet beter op is geworden (iets wat ik natuurlijk wel had gehoopt). Vanwege bloedingen die zeker de laatste tijd regelmatig voorkomen ga ik sowieso naar mijn HA volgende week om me eens te laten onderzoeken op het een en ander. Hiervoor namelijk nooit echt last van bloedingen tijdens of na de seks gehad, of anders maar minimaal en nu ineens toch best hevig.
Na hier nogmaals het een en ander aan vergelijkbare verhalen te hebben gelezen overweeg ik wel om hier ook maar meteen over te vertellen aan mijn huisarts. Ben wel meteen bang dat ik misschien niet serieus zal worden genomen en ik schaam me er sowieso al redelijk voor dus vind het allemaal best lastig.
cityandcolour
BerichtGeplaatst: 28-02-2013 21:49 Reageer met quote

Bliss1991 schreef:
Ik ben geopereerd in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam door mijn eigen gynaecoloog. Ben erg tevreden over hoe de dagopname is verlopen. Alles is goed gegaan en heb niks te klagen gehad Smile


In de hoop dat je nog zult reageren. Mag ik vragen hoe het nu gaat met alles?
Index > Gynaecologie > te nauwe vagina: operatie
Pagina 14 van 15  

Vorige  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring