Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Tandheelkunde > Al 2 maanden verdoofd
Auteur Onderwerp: Al 2 maanden verdoofd
Hullie
GastBerichtGeplaatst: 23-03-2006 22:18 Reageer met quote

2 maanden gelden ging ik naar de tandarts om een kies te vullen. Hij verdoofde me en na twee uur was die uitgewerkt. Nu komt het rare, de volgende dag kwam de verdoving terug en die zit er tot op heden nog steeds in. In m'n onderkaak de voorste tanden en de helft van m'n kn en lip zijn verdoofd. Dit is behoorlijk irritant, continue droge lippen, als je een hap van je eten neemt dan voel je dat voor de helft niet, kortom erg vervelend. M'n tandarts meldt dat dit niet vaak voorkomt maar dat het wel eens kan gebeuren en dat het weleens maanden kan duren. Hier zit ik dus niet op te wachten. Heeft iemand ervaring hiermee? Graag jullie reacties.
moppie17
BerichtGeplaatst: 28-03-2006 18:45 Reageer met quote

Hoi,
ik heb je verhaal gelezen, ik laat me ook altijd verdoven en ik weet hoe lastig het is met eten enzovoort.Maar wat moet jij nu wel niet doormaken,.Zelf heb ik er geen ervaring mee dat het zo lang duurt hoor.Maar kan jou tandarts er verder niks aan doen.Soms helpt het om je hoofd flink te bewegen(zegt de mijne) Verder zou ik het ook niet weten,.
Sterkte er mee!! Wink

Groetjes wendy
francisvdv
BerichtGeplaatst: 08-04-2006 17:00 Reageer met quote

Hoi,
ik las je verhaal en ik heb momenteel hetzelfde probleem. zie mijn verhaal van 30 maart orthodontisch kaakimplantaat. Bij mij is het een iets ander verhaal. Ik weet niet of ze jouw zenuw geraakt hebben met de verdovingsspuit, zou ik eens vragen. Bij mij hebben ze mijn zenuw genkeusd en het zal een aantal weken maanden duren voor ik mijn gevoel terug heb. Ik heb wel het idee dat het bij mij al iets beter wordt. Mijn lip brandt als ik er labello op doe, volgens de arts is dat een vorm van gevoel terug krijgen alleen ik krijg verkeerde signalen door. Ik hoop dat ik mijn gevoel weer volledig terug zal krijgen. Ik ga nu binnenkort naar een andere kaakchirurg omdat ik mijn kaakchirurg niet meer vertouw na alles wat er gebeurd is.
Heel veel succes ermee! hopelijk komt je gevoel weer terug!
groetjes Francis
Joop
GastBerichtGeplaatst: 22-04-2006 16:37 Reageer met quote

Sorry hoor,maar dat je 2 maanden hie rrond mee blijft lopen en dan je raad op internet zoekt is voor mij een raadsel en onbegrijpelijk en supereigenwijs.
anoniem1666
GastBerichtGeplaatst: 02-05-2006 13:27 Reageer met quote

makkelijk gezegd Joop! geef jij dan even de adressen door waar je naar toe kunt met een vraag als deze. Ik heb hetzelfde en de tandarts, huisarts en kaakchirurg weten allemaal niet wat ze ermee aan moeten. Naar wie kan ik nog gaan?
Zus
BerichtGeplaatst: 02-05-2006 14:17 Reageer met quote

Ik heb in december een supershot verdoving gehad bij de tandarts.
Het gevolg was dat zelfs mijn oog verdoofd was. Ik kon mijn oog niet open houden, die viel vanzelf weer dicht. Dus lenzen uit, want die droogden uit en bril op. 's-Avonds moest ik een orgelconcert geven, het liep tegen kerst dus superdruk, dat heb ik toen met 1 oog gedaan, 's-morgens verdoofd en 's-avonds niet uitgewerkt.
Maar dat de verdoving 2 mnd blijft, dat heb ik nog nooit gehoord.
souad
GastBerichtGeplaatst: 23-05-2006 14:45 Reageer met quote

Nou ik heb ongeveer het zelfde meegemaakt. Alleen is mijn gevoel vanzelf weggegaan. Ik had erge kiespijn en daarna verdween mijn gevoel in mijn kaaklijn, onderlip en kin. Ik ben 3 keer terug geweest naar de kaakchirurg die mijn kies heeft getrokken en die zegt ook dat hij niet weet wanneer het gevoel terug komt. Dus je kan niet veel hier mee dan alleen afwachten of lotgenoten opzoeken via zulke forums. Ik ben al bijna 3 maanden verder en ik moet wel zeggen dat me gevoel langzamerhand terug komt maar nog wel een raar gevoel.
Veel succes verder!!
anoniem...
GastBerichtGeplaatst: 21-06-2006 10:47 Reageer met quote

Helaas raakt een zenuw tijdens het verdoven wel eens beschadigd. Het gevolg hiervan is dat de zenuw even niet meer werkt. Soms kan het zelfs een half jaar duren voordat het gevoel in de zenuw weer terug komt.
Gast
BerichtGeplaatst: 05-09-2006 21:41 Reageer met quote

Ik heb vandaag n stuk tandvlees dat boven mn verstandskies (die al wel helemaal uit is) laten wegboren, ging opzich wel oke allemaal, maar nu bloed t een paar uur alweer, en best veel, nu heb ik denk ik geen keus dan wachten tot morgen kijken of t dan nog zo is en dan bel ik nd tandarts, maar kan er in de tussentijd nix ernstigs gebeuren? Bloedproppen of weet ik veel?! Help aub?
anonieme
GastBerichtGeplaatst: 02-10-2006 10:46 Reageer met quote

Drie weken loop ik nu rond met een verdoofde kin/lip en de helft van mn ondertanden. Mn verstandskiezen zijn verwijderd uit voorzorg. Ik had geen klachten. totdat de verdoving maar niet uitwerkte. Nu begint t eindelijk te tintelen en zelfs overgevoelig te raken. Komt t gevoel weer helemaal terug?
Pieter gast
GastBerichtGeplaatst: 04-10-2006 20:31 Reageer met quote

Drie dagen geleden ben ik verdoofd ivm een zenuwbehandeling in een kies. Ik lag ineens even te kronkelen van de pijn: zenuw geraakt. Na een uur of vier was de verdoving over. Dertig uur na de verdoving kwam hij ineens terug: eerst mijn onderlip rechts, daarna mijn kin rechts en rechterwang. Nu dus al een dag of twee. Ik kan niet goed eten/drinken met de rechterkant van mijn mond. Scheren voelt heel vreemd aan. Morgen ga ik weer naar de tandarts, benieuwd wat hij hierover te melden heeft.
Pieter Gast
GastBerichtGeplaatst: 05-10-2006 17:58 Reageer met quote

Hij zei dat het wel enkele weken kan duren in mijn geval. In theorie zou het een half jaar kunnen duren of zelfs nooit meer overgaan als de zenuw echt beschadigd is. Maar zo somber ziet hij het niet in bij mij.
Pieter Gast
GastBerichtGeplaatst: 07-10-2006 12:14 Reageer met quote

Ik ben wel benieuwd naar de ervaringen van mensen bij wie de verdoving aanhield maar na verloop van tijd wel verdween, bijvoorbeeld na enkele weken of langer. Wie wil me daar iets over vertellen? Merkte je aan bepaalde zaken dat de verdoving op zijn retour was? Is alles weer volledig goed gekomen of toch niet?
anonieme
GastBerichtGeplaatst: 17-10-2006 17:46 Reageer met quote

Of alles weer goed komt weet ik niet, ben daar ook erg benieuwd naar. Wat ik wel weet/ervaar is dat in mijn geval steeds een heel klein miniscule vooruitgang inzit. Dit na bijna 5wk. t lijkt overgevoelig te raken, maar toch verdoofd, vreemd gevoel, moeilijk uit te leggen..En droge lippen, soms blijf ik plakken aan t kopje tijdens t drinken, dit doet erg pijn. Zoenen is ook erg vreemd, heb de neiging om aan de zijkant (daar waar wel gevoel zit) te gaan zoenen. Kauwen van eten gaat steeds beter en gecontroleerde
wezeltje
GastBerichtGeplaatst: 06-03-2007 21:50 Reageer met quote

Bij mij is het nu ruim 2 jaar geleden dat de verdoving een zenuw in mijn tong heeft geraakt. Het gevoel is nu nog niet terug en komt volgens de kaakchirurg ook niet meer terug.
Ik weet dat er ergens in Nederland in een ziekenhuis een evt. hersteloperatie kan worden gedaan dmv een zenuw uit het been die ze in de mond plaatsen.
Wie heefthier info over!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klapdeur
GastBerichtGeplaatst: 20-07-2007 12:54 Reageer met quote

Eergisteren bij de kaakchirurg geweest en eigenlijk niet zo heel veel pijn gehad, maar nog steeds een verdoofde tong aan een kant.
Dat is zwaar kloten en er zit nog niet zo heel veel verbetering in. Ik hoop toch echt dat dit niet al te lang gaat duren.....
Marvwin
GastBerichtGeplaatst: 31-07-2007 8:04 Reageer met quote

Gistermiddag mijn verstandskies linksonder laten verwijderen. Lag inderdaad naast de zenuw.
Na het trekken had de arts het gevoel dat hij hem niet erg beschadigd had, hij had hem namelijk niet gezien. Ondanks dat linksonder de helft van mijn kin/lip geen gevoel. Als ik er in knijp wel een vaag gevoel er in, maar is erg irritant.

Daarentegen kan ik wel gewoon alles doen, goed praten, drinken, want de stand van mijn lip, is alleen door de zwelling een beetje veranderd.. Wink
Hopen inderdaad dat het langzaam verbeterd Smile
ella jansen
BerichtGeplaatst: 03-08-2007 21:33 Reageer met quote

jullie zeggen hoe lastig het isals je verdoofd bent met eten maardie scheve mond waarmee je loopt alsof je een beroerte hebt gehad dat is erger verder ben ik ook verdoofd bij een jong vrouweljk tandarts in amsterdam wat ging dat prettig aan toe nic maas str
Marvwin
GastBerichtGeplaatst: 04-08-2007 10:56 Reageer met quote

Heb gelukkig geen scheve mond, dat is iets waar ik wat dat betreft echt wel heel blij om ben..
atlantic
BerichtGeplaatst: 24-10-2007 7:47 Reageer met quote

klapdeur schreef:
Eergisteren bij de kaakchirurg geweest en eigenlijk niet zo heel veel pijn gehad, maar nog steeds een verdoofde tong aan een kant.
Dat is zwaar kloten en er zit nog niet zo heel veel verbetering in. Ik hoop toch echt dat dit niet al te lang gaat duren.....


Ik ben ook eergister ochtend bij de kaakchirurg geweest... de verdoving was rond 15.00 uur uitgewerkt en gisteravond rond 21.00 uur zakte mijn gevoel ineens weer weg Sad Sad Sad Hoop niet dat het lang gaat duren is namelijk mateloos irritant het lijkt net of het slaapt... Het is bij mij alleen mijn lip zijn er meer mensen die dit hebben/ hebben gehad...? HELP
Index > Tandheelkunde > Al 2 maanden verdoofd
Pagina 1 van 3  

1, 2, 3  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring