Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > chlamydia
Auteur Onderwerp: chlamydia
Utreg
BerichtGeplaatst: 20-01-2008 14:54 Reageer met quote

Ik heb sinds 6 weken ook last van ineens een ochtenddruppel en de hele dag door een waterige afscheiding uit m'n eikel. Daarbij soms constante drang om de hele tijd te moeten plassen, bij grote hoeveelheden geen pijn, maar bij kleine beetjes brandt het bij de laatste paar druppels.

Ben na de eerste dag meteen naar de arts geweest. Een SOA test gekregen met zo'n wattenstaafje in je plasbuis. Week later uitslag, geen Chlamydia of Gonorroe. Dan maar urine inleveren. Ja hoor, urineweginfectie geconstateerd. Heb toen trimethoprim meegekregen 11 dagen lang (eerst 3 dagen, toen nog 2x moeten nabellen voor 4 pillen per keer extra omdat het nog niet was opgelost).

De vlekken in mn onderbroek zijn opgelost, maar de rest is er dus nog. Dus bij het plassen 's ochtends als ik mn voorhuid naar achter doe en mn eikel aanraak, een witte ochtenddruppel. Aandrang tot vaak plassen (is gelukkig niet de hele dag) maar wel de hele dag door waterige afscheiding in mn plasbuis was tot aan de rand van mn eikel staat, maar gelukkig geen vlekken achter laat.

Ik wordt helemaal gek.. urine op kweek laten zetten. Niets gevonden (geen rare bacterien en geen chlamydia voor een 2e keer).. 2nd opinion van een mannelijk arts, na een plasbuisinfectie zou het normaal zijn dat je nog afscheiding hebt en mocht er niet veel aanzitten. Maar de problemen blijven... morgen bel ik weer een arts en vraag ik een doorverwijzing naar een uroloog. Ik heb de symptomen van chlamydia (behalve opzette liezen) en het vergalt m'n leven echt verschrikkelijk. Ik heb al 6 weken nergens meer zin in en m'n vriendin wil er al niets meer over horen.... die is m'n gezeik over plasbuisinfecties zat... maarja, ik wil er echt van af. Sex heb ik nog maar heel sporadisch (wel zonder condoom, 2x aangetoond dat het geen soa was), maar echt zin erin heb ik ook niet meer, wat vroeger wel anders was....

Iemand anders hier bekend mee? Dat je na het slikken van bijv. zithromax (2 pillen) nog steeds waterige afscheiding had in de top van je penis?
kleintje2
BerichtGeplaatst: 30-03-2008 14:55 Reageer met quote

ik heb nu pas een kuur van doxycycline gedaan maar ik blijf last hebben van een branderig gevoel. heeft nog iemand dit al gedaan en er toch nog last van hebben? en wat heb je dan de volgende keer gepakt?
Kitty2
BerichtGeplaatst: 22-04-2008 21:28 Reageer met quote

Hey,

Vraagje, ik heb een dag of 10 geleden onveilige sex gehad met een van mn exen, hij is nu bang dat hij chlamydia heeft omdat hij 5 dagen nadat we sex hebben gehad last kreeg van een druiper,en heeft zich laten testen, hij w8 op de uitslag.
Nu lijkt het mij erg sterk dat hij het van mij heeft gehad, aangezien ik 3 maanden terug blaasontsteking heb gehad en dus ook antibiotica, en daarna maar met 2 mannen onveilige sex heb gehad, waaronder dus die ex.
Kan het zo zijn dat hij het al langer meedraagt en hij pas later de klachten krijgt (druiper) of is het zo dat hij die klachten dan al eerder had moeten hebben? Ik weet dat veel mensen geen klachten hebben maar ik bedoel te zeggen, kan je bv een jaar met chlamidia rondlopen zonder klachten en dan opeens wel klachten krijgen zoals een druiper.(als man zijnde he hahaha) Natuurlijk laat ik me ook testen!
Wie kan mij hier meer over vertellen?
jandegroen
BerichtGeplaatst: 24-04-2008 16:27 Reageer met quote

Ik heb 3 weken terug onveilig gevreeen en kreeg een beetje last van een branderig gevoel in de plasbuis en paar dage erna een ochtend druppel.
Ben naar de uruloog gegaan en heeft me 4 tabletten van 250mg zitromax gegeven en de volgende ochtend weer 2 stuks van 250mg.

Hij zij dat is gonoroe en gaat weer over.

Hij heeft niet gekeken maar de druppel bleef dus ben naar een ander gegaan die heeft mij een antibioticakuur van 10 dagen gegeven en een kuur voor 3 dagen tegen de jeuk.

2 weken verder heb ik nog last van die druppel maar geen afscheiding in me onderbroek meer.

Ben terug gegaan en hij zij die druppel kan nog een maand aanhouden maar is niet besmetelijk meer.

Vond het antwoord niet wat ik wou horen dus ben naar het ziekenhuis gegaan en had een uitstrijkje van die ochtenddruppel afgegevan en na een uur zijden ze het is geen gonoroe maar een bacterie die tussen hoog en laag zit dus hoog waarschijnlijk chlamidia.

Hij heeft me nu 2 gram zitromax gegeven in vloeistof en over 4 dagen moet ik weer het zelfde drankje nemen.

Ik vroeh gaat het dan weg waarop het antwoord was "its covers it"

Ben in maleisie waar alles iets sneller gaat kwa bloedonderzoeken etc maar ben er nog steeds niet uit wat ik nog meer kan doen om nou echt te weten wat het is(als ik hier alles zo lees chlamidia kwa simptoon) en wat ik er nu nog meer tegen kan doen.

Kan ik het via bloed laten onderzoeken.?
Is het echt zo dat die druppel nog een maand door kan gaan zonder dat hij besmetelijk is?

Wie o wie helpt me uit deze onzekerheid.

vr dank
Anthonio
BerichtGeplaatst: 06-07-2008 12:32 Reageer met quote

Ik heb nu inderdaad ook ruim 6 weken hetzelfde probleem. De branderigheid bij het plassen is er nu soms wel, en soms niet, en ook de hele dag door de waterige afscheiding die overigens niet naar urine ruikt, maar eerder sperma-achtig.

Inmiddels ook allerlei onderzoekjes gedaan. Eerste was een urine-onderzoek bij de huisarts zelf, hieruit bleek meteen een ontsteking. Dit was 5 weken geleden. Na een Ciprofloxacine kuur (1 week) was het compleet verholpen. Helaas een week later weer de branderigheid en zelfs rare pijnen diep achterin de penis. Ook bij het klaarkomen een erg naar branderig gevoel. Nog een urine-onderzoek, en een urine-kweek. Niks gevonden, maar na een week gingen ook deze pijnen geleidelijk weer weg.

Nu alles dus weer prima, heel af en toe branderig bij het plassen (gelukkig niet meer bij het klaarkomen), maar telkens die irritante waterige afscheiding in de onderbroek.

Zelf heb ik natuurlijk ook allerlei oorzaken zitten theoretiseren, waarbij eentje ook wel redelijk klonk bij de huisarts. Ik heb namelijk een kromming naar onder bij volledige erectie. Tijdens het vrijen zou ik het wel eens meerdere malen geforceerd kunnen hebben (de pijn genegeerd), waardoor ik waarschijnlijk zelf schade heb aangebracht. Met als gevolg de ontsteking, die telkens wat erger werd (ik bleef de pijn tijdens het vrijen negeren).

Volgens de huisarts kan dit inderdaad een hele poos duren voordat het weer genezen is. Afgelopen week trouwens meerdere malen last gehad van duizeligheid. Ik hoop vooral niet dat dit ook nog hiermee iets te maken heeft.

Graag hoor ik of anderen ook nog soortgelijke problemen hebben en eventuele oplossingen.

[quote="Utreg"]Ik heb sinds 6 weken ook last van ineens een ochtenddruppel en de hele dag door een waterige afscheiding uit m'n eikel. Daarbij soms constante drang om de hele tijd te moeten plassen, bij grote hoeveelheden geen pijn, maar bij kleine beetjes brandt het bij de laatste paar druppels. quote]
Bonneke
BerichtGeplaatst: 07-07-2008 16:31 Reageer met quote

hoi, ik heb me ongeveer een maand geleden laten testen en er kwam chlamydia uit.. had last van afscheiding.. ik me ex ingeligt.. krijg ik later te horen dat ie het niet heeft.. maar hij was voor en tot de test me enigste bed partner.. verder nooit een andere jongen gehad. dus dan moet ik het toch van hem hebben? maar als je drager bent van chlamydia moet dat dan ook uit de test wijzen?? bij drager is het niet actief(zoiets heb ik gelezen) is het dan wel te zien dat je chlamydia hebt? het kan ook zijn dat hij liegt natuurlijk maar dat drager zijn krijg ik niet zo'n hoogte van op internet Confused misschien dat iemand hier het mij kan uitleggen..
maar heb dus wel antibiotica geslikt maar is de pil nu betrouwbaar?? of duurt dat even voordat die goed werkt of is ie gewoon veilig..
Patrick4442
BerichtGeplaatst: 11-08-2008 19:27 Reageer met quote

Anthonio, heb je navraag gedaan bij je huisarts of je klachten geen bijverschijnselen zijn van het gebruik van Ciprofloxacine?
Ik (32 jr) heb namelijk zelf een bijbalonsteking gehad waarna de huisarts mij Ciprofloxacine heeft voorgeschreven; een kuur van 10 dagen.
Nu mijn ontsteking weg is heb ik last gekregen van schilfers (schimmels), witte smegma en plekken op m'n eikel. Daarnaast heb ik een enorme jeuk rond de rand van de eikel en aan de binnenkant van de voorhuid. De eikel is erg rood met lichte bultjes. Het terugtrekken van de voorhuid gaat wat strakker. Het is gelukkig niet pijnlijk.
Als ik de bijsluiter lees van het medicijn/antibiotica komen deze klachten wel voor, echter niet specifiek voor de penis/eikel.
Ik ben benieuwd of ook andere lezers ervaring hebben met deze klachten nĂ¡ het gebruik van dit medicijn of een andere aanwijzing hebben. Ik heb namelijk niet veel zin om weer naar de huisarts te moeten.
Groet, Patrick
heartbrokenx89
BerichtGeplaatst: 14-08-2008 10:10 Reageer met quote

Hallo,
Ik heb ook een dringende vraag.
In februari heb k onveilige sex gehad met een jongen.
Nu hoor ik gisteren dat de ex-vriendin van die jongen waarschijnlijk chlamydia heeft. Nu is er een kans dat ik het ook heb. Maar ik heb een maand geleden een antibiotica-kuur gehad voor bronchitis.
Dood die kuur ook die bacterien, of heb je voor chlamydia een andere kuur nodig??
Alvast heel erg bedankt!!!
jeroen145
BerichtGeplaatst: 20-01-2009 10:49 Reageer met quote

Goedemorgen,

Ik heb vorige week seks gehad met een dame. Dit heb ik veilig gedaan(condoom lag er bijna af, maar dat merkte ik gelukkig tijdig op). Nu heb ik nergens l
last van, alleen gister had ik na het plassen een waterige 'nadrup'. Ook alleen tijdens een specifieke plasbeurt. Nu heb ik in het verleden wel een keer chlamidia
gehad, en toen waren de symtonen duidelijk(dikke drup enz). Maak ik me nu om niets zorgen of komt iemand dit bekend voor?? Help aub...
firulay
BerichtGeplaatst: 21-01-2009 12:52 Reageer met quote

Halo Utreg!!

ik heb het zelfde problem ik heb nu een keur gekregen van mijn dokter...
ik moet ook samen met mijn vrindien de keur gaan doen ik vraag me af of jij het zlefde moest doen?


Utreg schreef:
Ik heb sinds 6 weken ook last van ineens een ochtenddruppel en de hele dag door een waterige afscheiding uit m'n eikel. Daarbij soms constante drang om de hele tijd te moeten plassen, bij grote hoeveelheden geen pijn, maar bij kleine beetjes brandt het bij de laatste paar druppels.

Ben na de eerste dag meteen naar de arts geweest. Een SOA test gekregen met zo'n wattenstaafje in je plasbuis. Week later uitslag, geen chlamydia of gonorroe. Dan maar urine inleveren. Ja hoor, urineweginfectie geconstateerd. Heb toen trimethoprim meegekregen 11 dagen lang (eerst 3 dagen, toen nog 2x moeten nabellen voor 4 pillen per keer extra omdat het nog niet was opgelost).

De vlekken in mn onderbroek zijn opgelost, maar de rest is er dus nog. Dus bij het plassen 's ochtends als ik mn voorhuid naar achter doe en mn eikel aanraak, een witte ochtenddruppel. Aandrang tot vaak plassen (is gelukkig niet de hele dag) maar wel de hele dag door waterige afscheiding in mn plasbuis was tot aan de rand van mn eikel staat, maar gelukkig geen vlekken achter laat.

Ik wordt helemaal gek.. urine op kweek laten zetten. Niets gevonden (geen rare bacterien en geen chlamydia voor een 2e keer).. 2nd opinion van een mannelijk arts, na een plasbuisinfectie zou het normaal zijn dat je nog afscheiding hebt en mocht er niet veel aanzitten. Maar de problemen blijven... morgen bel ik weer een arts en vraag ik een doorverwijzing naar een uroloog. Ik heb de symptomen van chlamydia (behalve opzette liezen) en het vergalt m'n leven echt verschrikkelijk. Ik heb al 6 weken nergens meer zin in en m'n vriendin wil er al niets meer over horen.... die is m'n gezeik over plasbuisinfecties zat... maarja, ik wil er echt van af. Sex heb ik nog maar heel sporadisch (wel zonder condoom, 2x aangetoond dat het geen soa was), maar echt zin erin heb ik ook niet meer, wat vroeger wel anders was....

Iemand anders hier bekend mee? Dat je na het slikken van bijv. zithromax (2 pillen) nog steeds waterige afscheiding had in de top van je penis?
bekku133
BerichtGeplaatst: 05-02-2009 9:46 Reageer met quote

Ik heb ook clamydia.
Krijg je dat alleen door vaginaal of anaal contact?
En als iemand mij pijpt kan ik die dan besmetten of is besmetting alleen mogelijk door vaginaal of anaal contact?
LPA
BerichtGeplaatst: 07-02-2009 0:23 Reageer met quote

ik heb 7 jaar geleden chlamydia gehad. Mijn ex had mij niets vertelt tot dat ik ging bloeden. Ik ben daarna naar de huisarts geweest en medicijnen gekregen. Alleen is mijn vraag voor mij zelf hoelang heb ik ermee rond gelopen dat weet ik niet! Daarom ben ik zo bang dat ik onvruchtbaar ben geworden. Ik wil graag in de toekomst kinderen. Ben nu aan de pil dus ik heb nooit echt geprobeert om zwanger te raken. Soms ben ik wel eens de pil vergeten maar er is nooit iets gebeurt. Ik ben gewoon bang dat ik niet zwanger kan worden. Maar kan dat als je chlamydia heb gehad dat je niet meer zwanger kan worden???
bekku133
BerichtGeplaatst: 07-02-2009 12:02 Reageer met quote

Je kan het beste bij vragen de aids-infolijn bellen of e- mailen.
Krijg je een goed antwoord omdat ze daar ervaring hebben.
Ze geven antwoord op alle soa aandoeningen.

John
nmie
BerichtGeplaatst: 08-04-2009 23:24 Reageer met quote

Vraagje..

Maand geleden heb ik te horen gekregen van mn vriend dat zn ex vriendin Chlamydia heeft. Omdat hij besmet was en ik ook betekend dit dat ik het ongv. 1jaar en 3maanden bij me draag. Mijn vraag is nu... Omdat ik heb gelezen dat na lange tijd het zelf kan leiden tot onvruchtbaarheid of dr een bepaalde tijd is nadat dit regelmatiger voorkomt? of wel eens?
Mijn dokter heeft me late vertellen dat ik niet kon testen of ik nog vruchtbaar ben. Maar zover ik weet kan dat toch wel ??

Ik ben hier overna aan het denken geweest door afgelopen week een programma van spuiten & slikken. Ze hadden het kort over chlamydia en stond er even niet meer bij stil dat het zou kunnen gebeuren dat je niet meer vruchtbaar bent!

alvast bedankt.
Marco22
BerichtGeplaatst: 11-06-2009 21:04 Reageer met quote

Ik heb een 2 weken geleden onveilge sex gehad met een meisje die nu chlamydia blijkt te hebben, ik heb ook de symptomen (ochtenddrup en beetje pijn bij plassen)

zal de docter mij gelijk antibiotica voorschrijven of gaan ze het eerst testen voordat ze dit doen? Weinig zin om hier op te gaan zitten wachten.

Ik ben hier zelf vrij nuchter over, ik ga er namelijk vanuit dat het na de kuur gewoon over is. Denk ik hier iets te makkelijk over?
unsaid
BerichtGeplaatst: 22-06-2009 22:46 Reageer met quote

Hallo

Ik heb een stomme vraag. Ik heb buikbijn onderin mijn buik en wordt gek van krampen maar ik heb ook een prikkelbare darm.
Het is wel zo dat ik jaren terug onveilige seks heb gehad maar heb toen getest toen was alles goed.
Ik heb nog weleens seks gehad maar dan veilig kun je het dan ook krijgen en kun je het ook alleen met bloed testen durf niet meer na de dokter omdat ik vorige keer schimmelinfectie had in mijn vagina had toen veel afscheiding nu weer
help ! Ik ben al een stress kip wie kan mij advies geven ik voel mij zo stom.
SYAM
BerichtGeplaatst: 24-06-2009 11:01 Reageer met quote

Hooi ik heb vandaag gehoord dat ik chlamydia heb. Ik had last van tussentijdse bloedingen, contactbloedingen en buikpijn. Duidelijk dus en had al medicijnen meegekregen alvorens de uitslag. Alleen nu heb ik vandaag beetje lichtbruine afscheiding (volgens mij zit ik rond mn ovulatie). Niet meer afscheiding dan normaal maar beetje met hele kleine lichtbruine stukjes. Ik heb dit al een jaar maar ik ben bang dat het bij chlamydia hoort. Kan het zijn dat ik het nog steeds heb terwijl volgens mijn pillenkuur de chlamydia al moet verdwenen zijn? Mijn partner en ik hebben sinds de kuur maar 1x seks gehad uiterst veilig met condoom.
anoniempie85
BerichtGeplaatst: 03-09-2009 13:23 Reageer met quote

Anonymous schreef:
Kan he zijn dat een soa niet wordt opgemerkt tijdens een soa-test bij een man? Want een test bij de GGD gaf aan dat ik niks had, maar uiteindelijk bleek ik toch chlamydia te hebben...?
Ja dat hoor je wel vaker
Martika
BerichtGeplaatst: 11-09-2009 20:39 Reageer met quote

Heb een vraagje,
Ik heb al 3 jaar relatie met mijn vriend,en ben nooit tussendoor met niemand anders sex gehad,hij laat hem testen en hebt dus al 3 manden glamidia.Heb ik die ook dan? En als ik glamidia ook heb kan wel zijn dat ik glamidia langer dan hij heb?
Martika
BerichtGeplaatst: 11-09-2009 20:53 Reageer met quote

Martika schreef:
Heb een vraagje,
Ik heb al 3 jaar relatie met mijn vriend,en heb nooit tussendoor met niemand anders sex gehad,hij laat zich testen en hebt dus al 3 manden glamidia.Heb ik die ook dan? En als ik glamidia ook heb kan wel zijn dat ik glamidia langer heb dan hij?
Index > Seksueel overdraagbare aandoeningen > chlamydia
Pagina 6 van 7  

Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring