Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Urologie > Gescheurde voorhuid
Auteur Onderwerp: Gescheurde voorhuid
MightyNini
BerichtGeplaatst: 09-05-2011 16:41 Reageer met quote

wat gebeurd er precies als het hard wordt dan?
Henkje
BerichtGeplaatst: 09-05-2011 17:12 Reageer met quote

Het vermoeden is dat het vereelt en dat is dan lastig
lees de vorige postingen hier goed daar melden ze ook even verwijderen. Zelf had ik een gat in de binnenhuid wat ze binnenblad noemen, en toompje met stukje huid is verwijderd van de eikel deze is nu glad . Het binnenblad is later ingekort bij het...losjes besnijden.. dat was veel later ,ben er blij mee dat het zo opgelost is. Je moet niet bang zijn en doen wat je denkt wat goed is.
Garfantia
BerichtGeplaatst: 27-08-2011 18:36 Reageer met quote

Ik heb 4 week geleden tijdens de seks met me vriendin het toompje gescheurd. Dat kleine adertje die aan je huid en eikel vastzit. Iedereen weet wel waar ik het over heb. Er waren dus 2 kleine stukjes kapote ader. Nou was ik dag daarna naar de dokter gegaan en die zij dat ik 2 week moest wachten. Niet met mezelf mocht spelen en geen seks. Tot op de dag vandaag heb ik dat gedaan maar nou had ik vandaag weer seks met me vriendin en is het alweer kapot gegaan. Weet iemand wat ik nou het beste kan doen?
Henkje
BerichtGeplaatst: 27-08-2011 19:34 Reageer met quote

Het lijkt mij toch het beste dat je opnieuw naar je arts gaat. Geen idee ,want je meld het niet of je binnen huid gescheurd is ,of het toompje verder ingescheurd is en nu bijna glad ligt met de binnen huid Als dit niet zo is zal het de volgende keer verder inscheuren ,of een arts doet dit en is het probleen over,het bloed nogal sterk dus vergaar je moed en ga naar arts die dit al vele malen gedaan heeft.Het is een bekend probleem.
Garfantia
BerichtGeplaatst: 27-08-2011 19:51 Reageer met quote

Dat adertje onderaan is gewoon doormidden geknapt. Nou heb je 2 kleine stukjes die bij de rare plek onderaan mijn penis zit. Waar de huid overgaat in de eikel. En nou ging er vandaar weer zo'n klein stukje ader bloeden.
Henkje
BerichtGeplaatst: 27-08-2011 20:02 Reageer met quote

Zolang het toompje niet totaal is ingescheurd tot de huid zul je last hebben ,duidelijk is dat er wel een genezings tijd nodig is,dus even dimmen .. sterkte.
Garfantia
BerichtGeplaatst: 20-09-2011 19:30 Reageer met quote

Nou, ik heb 17 oktober een operatie aan me penis.
Heeft iemand enig idee wat het precies inhoud?
En of ik erna ook nog moet wachten?
Manindedertig
BerichtGeplaatst: 24-09-2011 0:41 Reageer met quote

Drie maanden terug is dit ook mij gebeurd. Mijn vrouw zat bovenop tijdens de (onbeschermde) seks en tijdens het klaarkomen, wat natuurlijk wat heftiger ging, voelde ik dat iets goed verkeerd schoot. Toen ze van me afging een hoop bloed en schrik. Mijn vrouw dacht eerst dat ze over me heen had gemenstrueerd, tot ik haar duidelijk maakte dat er met mijn jongeheer iets aan de hand was.

De dagen daarna heel voorzichtig gedaan met alles en Betadine gebruikt om infecties tegen te gaan. Dat leek goed te helpen. Tien dagen later (dat waren heeeele lange dagen) weer voorzichtig seks gehad. Sinds die tijd langzaam weer het oude seksuele ritme opgepakt. Nu functioneert alles weer als vanouds, met als enige verschil dat de voorhuid iets losser zit dan voorheen en dat we niet heel snel meer het standje zullen gebruiken waarin dit gebeurde.

Oh ja, en ter bewijs dat alles weer naar behoren functioneert: mijn vrouw is nu zwanger. Very Happy
hanser
BerichtGeplaatst: 13-12-2011 17:24 Reageer met quote

Hallo,
Ik lees overal over toompje gescheurd enz. maar afgelopen zaterdag tijdens een uiterst plezierige nacht, is mijn voorhuid juist aan de bovenkant gescheurd, au.
Wat moet ik nu doen? Beter om Betadine te halen en na het wassen (en plassen) het er overheen te druppelen? En wat moet ik met dat stukje los vel? Het is namelijk niet recht gescheurd maar met een bocht.... Reactie aub, want als mijn ondergoed er tegenaan zit is het best gevoelig en jeuk!
henkie1
BerichtGeplaatst: 26-01-2013 1:18 Reageer met quote

hallo mensen,
mijn stoompje is zojuist ook gescheurd, erg balen want mijn vriendin zat net klaar op het bureau voor de volgende ronde. we dachten eerst dat mn vriendin ongesteld werd maar aangezien mijn penis verschikkelijk veel pijn deed ging ik toch maar even een kijkje nemen op de WC. wat blijkt mijn stoompje is gescheurd. nog geen 15 minuten geleden. het doet vreselijk veel pijn en bloedde hevig. het bloeden is nu gestopt. ik heb net in het forum gelezen dat het niet veel kwaad kan als je het verzorgd, hier ben ik erg blij mee. maar ben wel erg teleurgesteld dat ik hem komende maand niet kan gebruiken. en ik ga het zo snel mogelijk langzamer 'hand' opbouwen. Razz
GeenNaam(;
BerichtGeplaatst: 04-08-2013 13:54 Reageer met quote

Mijn vriend heeft het net gehad,
We zijn allebei heel erg geschrokken omdat hij zo bloeide
We zijn allebei nog heel bang, nadat ik deze reacties had gelezen
Heeft het ons toch wat meer zekerheid gegeven maar toch,
Zou er iets ergs kunnen gebeuren?
Moeten we daarvoor een arts raadplegen?
Wie kan ons op weg helpen?
Help!
GeenNaam(;
BerichtGeplaatst: 04-08-2013 14:15 Reageer met quote

Met betadine bedoelen jullie toch ISO betadine ofniet?
Graag antwoord (;
fonskefons
BerichtGeplaatst: 06-08-2013 16:33 Reageer met quote

hallo, ik heb het vroeger al eens meegemaakt dat ik mijn toompje heb gescheurd, het was maar tot de helft.
ik was toen zeer fel in paniek! was ook maar 15jaar ofzo. maar het was mooi genezen zonder wat speciaal ermee te doen.. (geen dokter, geen betadine, gewoon goed gewassen)
Afgelopen nacht had ik voor de eerste keer seks met een ander meisje en is het natuurlijk verder gescheurd, maar dit keer doet het wat meer pijn.
ben net onder de douche geweest ik durf mijn voorhuid niet helemaal naar achter te doen omdat het zoveel pijn doet. kan het zijn dat de scheur te ver is gegaan? of moet ik gewoon nog wat wachten want het is nog geen 12uren geleden...

alvast bedankt
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 07-08-2013 0:44 Reageer met quote

Ik zou wachten nog, 12 uur geleden, dat betekent dat de wond nog erg vers is. Zorg dat het kan genezen. En hopenlijk scheurt het nu niet meer zeg. vervelend.
basdinkelland
BerichtGeplaatst: 15-08-2013 0:17 Reageer met quote

Hallo, bij mij is het de eerste keer onder de douche gescheurd waarnaar het ook begon te ontsteken. De dokter zei dat dit zonder zalfje oid ook bijna niet te voorkomen was imv warme zomerdagen. Hij zei me dat het volledig afgescheurd was, maar na 2,5 week heb ik voor het eerst weer sex gehad, een beetje vaseline erop gesmeerd voor wat makkelijker glijden en het hielp goed. Alleen de eerst keer zonder de vaseline pak weg 3 a 3,5 week na de eerste scheur, scheurde het toch weer en begon het opnieuw te bloeden alleen was het niet zo pijnlijk als de eerste keer. Kan het zijn dat het toch niet helemaal afgescheurd is? En hoe kan ik eigenlijk zien of het afgescheurd of ingescheurd is? En m'n laatste vraag, hoelang kan duurt het normaal gesproken voor het helemaal genezen is?
pieter1998
BerichtGeplaatst: 12-05-2014 17:01 Reageer met quote

hallo,

ik heb een vraag en hoop dat een van jullie daar antwoord op kan geven.
ik heb een aantal verhalen van jullie even door gelezen. in mijn geval zit mijn 'toompje' nog vast, als ik een erectie en ik mijn voorhuid naar achteren trek het niet fijn voelt. en nu vraag ik me af of ik dat toompje zelf ook los kan scheuren of knippen? of of het beter is om te wachten tot die uit zichzelf los gaat?

groeten
pieter.
Goodlife
BerichtGeplaatst: 12-05-2014 23:42 Reageer met quote

Pieter, hoe oud ben jij?
wat je zeker niet moet doen, is zelf gaan snijden! Dus afblijven.
Als het werkelijk te nauw is dan kan de huisarts of de uroloog (ik zou je adviseren om het door uroloog te laten doen) met een sneetje het probleem oplossen. In sommige gevallen is besnijden het beste oplossing.
Maar dat hangt allemaal ervan af of je klachten hebt en of er daadwerkelijke sprake is van een nauwe voorhuid of kort toompje.
pieter1998
BerichtGeplaatst: 13-05-2014 15:20 Reageer met quote

Ik ben 17 jaar. Ik heb verder geen last van een strakke voorhuis, dat is verder geen probleem. Ik las in een verhaaltje "mijn zoon heeft het al lang los getrokken" dus los trekken/scheuren kan dus we? Als ik het goed begrijp is het toompje toch de soort verbinding van je voorhuid met de onderkant van je eikel?
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 13-05-2014 21:13 Reageer met quote

Pieter1998: Als er spanning op staat kan het te kort zijn. Dan kun je dit eventueel zelf misschien oprekken. Ik heb er zelf geen ervaring mee. Maar heb wel gehoord dat dat ook kan. Het valt te proberen, denk ik.
En anders kan een uroloog het eventueel doorbranden zodat het langer wordt. Hoewel ikzelf meer fan zou zijn van de 1e oplossing.

Volgens mij zit je toompje helemaal niet vast, dat het los moet komen. De voorhuid zit in de jonge jaren wel vast. Zit er misschien een stukje nog vast gegroeid, of is het echt zeker weten het toompje, wat kort is?

En het toompje is inderdaad dat stukje huid/spierachtig weefsel wat onder de eikel zit, en de eikel met de voorhuid verbind en ja, ervoor zorgt dat de voorhuid over de eikel wordt getrokken dacht ik dat het voor is.
Jongen1692
BerichtGeplaatst: 13-05-2014 21:14 Reageer met quote

Goodlife schreef:
Pieter, hoe oud ben jij?
wat je zeker niet moet doen, is zelf gaan snijden! Dus afblijven.
Als het werkelijk te nauw is dan kan de huisarts of de uroloog (ik zou je adviseren om het door uroloog te laten doen) met een sneetje het probleem oplossen. In sommige gevallen is besnijden het beste oplossing.
Maar dat hangt allemaal ervan af of je klachten hebt en of er daadwerkelijke sprake is van een nauwe voorhuid of kort toompje.
Besnijden de beste oplossing? Doe even slim en zet niet zulke onzin op internet alsjeblieft. Besnijden is nooit de beste oplossing. Oprekken van de voorhuid is prima mogelijk.
Index > Urologie > Gescheurde voorhuid
Pagina 3 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring