Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Iets tegen eczeem?
Auteur Onderwerp: Iets tegen eczeem?
Janboom
BerichtGeplaatst: 24-05-2014 4:37 Reageer met quote

smetplekken? wat is dat? Ik denk dat het eczeem is, vermits wij dat in onze familie allemaal hadden in onze tienerjaren. Het is rood, kleine witte blaasjes erin, eerder droog. Ik was het dagelijks met 'zeepvrije' zeep en smeer het in met zinkzalf of uiercreme. Enkele weken geleden was het bijna volledig verdwenen, doch dan kwam het ineens terug, achter mijn beide knieen en de bilnaad. Een plek van ongeveer 20cm. Of het nu eczeem is of iets anders..tja, wié kan dat juist bepalen? Ik draag een zeer losse joggingbroek, een spannende jeans of zo is niet te dragen. Ik heb er hoop op dat het zal verdwijnen, even mysterieus dan dat het gekomen is...zo verdween het ook na onze puberjaren.
CindyL
BerichtGeplaatst: 24-03-2015 19:41 Reageer met quote

Ik heb ervaring met een gespecialiseerde huidtherapeute die werkt met een speciale extreme aloe chamomile gel en een healing body butter creme die op basis van diverse soorten biologische plantaardige olie en extracten gemaakt is en die beter werken dan corticosteroiden en hormoonzalven van de arts. Informeer maar eens bij een goede schoonheidsspecialiste.

P.S. Zij adviseerde trouwens om de gel meerdere malen per dag (heel dunnetjes) aan te brengen op de plekjes waar het nodig is. schijnbaar zitten er plantaardige hormonen en ontstekingsremmende ingredienten in, waardoor de huid veel sneller hersteld.

P.P.S. Zij zei ook dat het uitkijken was met die zogenaamde Aqueous cream. Schijnbaar heeft recent wetenschappelijk onderzoek uit Groot Brittannie negatieve effecten aangetoond bij de behandeling van eczeem.
Cornell
BerichtGeplaatst: 11-03-2017 10:27 Reageer met quote

Beste mensen....

Sinds enige jaren houdt ik me bezig met het kweken en maken van Cannabis oliën, en zalf voor inwendig en uitwendig gebruik. Wereldwijd hebben onafhankelijke onderzoeken aangetoond dat deze middelen inzetbaar zijn voor vele aandoeningen waaronder de meest uiteenlopende huid aandoeningen zoals eczeem, psoriasis, schimmels, droge huid ouderdomsvlekken en huidbeschadigingen. Inmiddels heb ik meerdere mensen met deze producten kunnen helpen. Hierbij een email die ik afgelopen week heb ontvangen van Luc (34) uit Tilburg die sinds zijn kinderjaren last had van Psoriasis.

Hallo Cornell,

Je hebt geen idee hoe gelukkig ik me voel. Ik ben gisteren met mijn vriendin voor het eerst in mijn leven naar de sauna geweest!
Op enkele kleine verkleurde plekjes na is alles verdwenen.Ik neem nu alleen nog maar 1 druppeltje olie per dag in voor het slapen gaan en gebruik de zalf ook nog maar een keer per dag.
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je inzet en adviezen.

Hartelijke groet
Luc. ...........


Om aan te tonen dat ik niet uit ben op winstbejag beschik ik over een aantal monsterflesjes die ik u tegen verzendkosten wil toesturen om de middelen uit te proberen.De olie en zalf kan ik leveren tegen kostprijs!

Voor meer informatie kunt u me bereiken op: cornell.vanloon@gmail.com
Index > Huidaandoeningen > Iets tegen eczeem?
Pagina 4 van 4  

Vorige  1, 2, 3, 4

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring