Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Zwangerschap > Buikpijn en niet ongesteld
Auteur Onderwerp: Buikpijn en niet ongesteld
daantje
BerichtGeplaatst: 26-02-2006 15:55 Reageer met quote

Wie kan mij helpen?
Ben op 20 december 2005 voor het laatst ongi geweest(ben toen ook met de pil gestopt). Heb hier hier 28-34 dagen bij opgeteld en niet ongi geworden op de 36ste dag heb ik een beetje bloedverlies gehad. Dus ben van die dat uit gegaan en hier weer 28-34 dagen bij opgeteld maar ben nog steeds niet ongi??? Heb wel al van begin januari pijn in m'n onderbuik en ben af en toe misselijk. Heb in januari een test gedaan en vorige week en die waren allebei negatief. Heb gelezen dat het soms langer kan duren voor dat je je normale cyclus weer hebt omdat je de pil hebt geslikt. Maar waarom heb ik dan steeds zo'n pijn in m'n buik? Wat moet ik doen? Voor de zekerheid naar de dokter????

Daantje
Jip
BerichtGeplaatst: 27-02-2006 10:51 Reageer met quote

Ja zou ik wel doen, of het een paar maanden afwachten en alsnog gaan. Maar maak je je wel een beetje zorgen zou ik naar hh gaan kan nooit geen kwaad toch?
daantje
BerichtGeplaatst: 02-03-2006 14:05 Reageer met quote

Ben bij de dokter geweest en hij begon te lachen en zei dat het soms heel lang kan duren voordat je weer normaal ongi bent! Vroeg hem ook hoe het dan kon dat ik al 2 maanden pijn in m'n onder buik heb en soms misselijk ben?! Hij zei dat dit normaal was, dat de cyclus op gang aan het komen is maar de menstruatie uit blijft. Ik moest maar gewoon afwachten wanneer het kwam. Hebben meerdere mensen dit gehad? En kan het zijn dat ik toch zwanger ben?
Loeki
BerichtGeplaatst: 02-03-2006 19:22 Reageer met quote

Een huisarts die begint te lachen op een moment dat je je onzeker voelt. Sorry dat ik het zeg hoor, maar wat een zak.

Ik heb na het stoppen met de pil een heel onregelmatige cyclus, 4-5-7 weken. Ik hoop niet dat het er deze periode nog meeer worden.
Vanes
BerichtGeplaatst: 02-03-2006 19:24 Reageer met quote

Nou zeg, zou nix voor mij zijn als z'on eikel begint te lachen, ik zou echt woest die spreekkamer uitlopen dus

Loeki, wanneer moet jij weer ongesteld worden?
Nouja, moet... liever niet natuurlijk

Ik moet nog een weekje wachten... maar voel nix aparts en geen symp... dus zal wel WEER nix zijn
Loeki
BerichtGeplaatst: 02-03-2006 19:45 Reageer met quote

Hoi Vanes, nou moet zaterdag weer komen, maar heb deze maand voor het eerst echt serieus geprobeerd zwanger te worden. Om de dag ... nou ja, was dat na 10 dagen wel zat hoor, het voelde bijna als een verplichting, niet leuk meer. Manlief protesteerde niet één keer, maar ging gewillig in mijn vraag mee.

Was vandaag verschrikkelijk misselijk, kon m'n lunch bijna gelijk weer in de wc kwijt. Gisteren en vanmorgen rare krapjes in m'n onderbuik. Leek wel een beetje op blaasontsteking, maar dat heb ik nog nooit gehad. ben nu bang dat ik me dingen inbeeld. Spijkerbroek zit strak en ben 3 kilo waarder geworden in 2 weken, maar dat kan ook aan de vakantie gelegen hebben. (te veel chocolademelk met slagroom gehad Wink )
Vanes
BerichtGeplaatst: 03-03-2006 16:31 Reageer met quote

Spannend hoor, ik hoop het zo voor je!!! Ik zal heel hard aan je denken!
Lekker veel overgeven, is in dit geval positief dan maar!!
Dikke Kus
Loeki
BerichtGeplaatst: 03-03-2006 16:43 Reageer met quote

Vandaag niets gemerkt van misselijkheid. Wil dit weekend testen, ben nog een beetje terughoudend. Als de test negatief is zal ik er deze maand niet meer aan twijfelen. Dus zolang ik niet test is het ook niet negatief.
Daphne
GastBerichtGeplaatst: 06-03-2006 10:36 Reageer met quote

Ik denk dat ik schijnzwanger ben en nu moet ik denk ik naar de dokter, maar wat gaat hij dan doen? En ziet hij het dan meteen? En hoe kan hij dat zien?
Vanes
BerichtGeplaatst: 06-03-2006 16:19 Reageer met quote

Waar basseer je op dat je schijnzwanger bent wijfie?
patty
GastBerichtGeplaatst: 11-03-2006 20:29 Reageer met quote

hoi ik heb een vraagje ben 9 maart weer gestopt met de pil moest eigenlijk nog 8 pillen moest stoppen omdat ik aan diaree was en iedere dag misselijk ben en moet overgeven vandaag moest ik eigenlijk ongesteld worden is nog niks heb wel een raar gevoel alsof ik ongesteld moet worden maar dat had ik ook van de eerste die nu 12 maanden is heeft nog meegemaakt
daantje
BerichtGeplaatst: 14-03-2006 15:28 Reageer met quote

Hoi,

Ik ben nog steeds niet ongi, duurt wel lang.....
Sinds vrijdag avond heb ik hele erge buikpijn en misselijk. Ik heb maar weer een afspraak gemaakt bij m'n huisarts voor morgenvroeg (zie er een beetje tegenop, want de vorige keer begon hij gewoon te lachen). Ik hoop dat hij mij nu wel kan vertellen waar ik aan toe ben of dat hij mij door verwijst.
Vanes
BerichtGeplaatst: 14-03-2006 15:30 Reageer met quote

Als hij lacht vraag je gewoon: Sorry, maar neem je mij niet serieus, want dan ga ik gewoon naar een ander die me wel serieus neemt!!!
Kom op hoor, laat je niet gek maken door z'on man die niet met andere meeleeft!!!
Wij staan achter je!
daantje
BerichtGeplaatst: 14-03-2006 15:33 Reageer met quote

Thanks.
Zal ik doen. Ik zal morgen wel laten weten wat hij zei. En ik hoop dat ik dan wijzer ben.
daantje
BerichtGeplaatst: 15-03-2006 12:50 Reageer met quote

Hoi, hoi,

Ik ben vandaag bij de dokter geweest en die zei dat m'n eierstokken opgang proberden te komen om ongi te worden maar het kon nog wel een paar maanden duren voor dat ik echt ongi zou worden! Alle verschijnselen die ik aan zag voor zwangerschaps verschijnselen (misselijk, buikpijn in onderbuik, pijn in de rug, vaak moe)zijn uit werkingingen op de pil! Hij zei omdat je al 3 negatieve testen hebt gehad moet je er ook vanuit gaan dat je niet zwanger bent. Maar ja als ik sommige verhalen lees op dit forum dan zijn er meerdere meiden die een aantal negatieve testen hebben gedaan en uiteindelijk toch zwanger blijken te zijn! Dus wat ik nu moet doen, tja....gewoon afwachten denk ik. Ik weet het anders ook niet.
motherangel
BerichtGeplaatst: 15-03-2006 12:53 Reageer met quote

ik vind het een beetje raar. je moet nog een paar maanden wachten totdat je ongesteld wordt. maar je bent aan de pil als ik het zo lees. Ben je dan gestop met de pil of moet je wachten totdat je strip op is. of wordt je niet ongesteld door de pil.
Vanes
BerichtGeplaatst: 15-03-2006 13:22 Reageer met quote

Hoi Daantje,

Nou, al een stuk serieuzer als de laatste keer dan.

Alleen, alle stoffen van je pil zijn binnen 8 weken uit je lichaam!!!!

Bel anders de dokter en vraag om Orgamatril. Dit wekt de menstruatie op en kan het dan weer in een normale regeling brengen (hoeft niet altijd te lukken) Ja heb je, nee kan je krijgen. En dan bel je gewoon, hoef je er ook niet meer langs!!
Ik hoor het wel weer van je!

Dikke Kus
daantje
BerichtGeplaatst: 15-03-2006 13:37 Reageer met quote

Hoi motherangel,

Nee ik ben half december gestopt met de pil en heb in januari 1 dag een bloeding (donkerbruin) gehad! Ben er vanuit gegaan dat dat mijn menstruatie is! Ben dus van die dag uit gegaan en dan zou ik nu dus al 21 dagen overtijd zijn. Maar ik heb voor het weekend nog een test gedaan en die was negatief dus dan ga ik daar maar van uit!
daantje
BerichtGeplaatst: 15-03-2006 13:39 Reageer met quote

Ha Vanes,

Ja dat had ik heb ook al gevraagd. Maar hij zei dat ik daar niks aan had want dan zou ik zeg maar nu menstrueren maar dan heb ik de volgende maand weer het zelfde probleem omdat Orgamatril net zo werkt als de pil en dan is het dus nog steeds niet natuurlijk! En dat helpt maar voor 1 keer! Dat is wat hij mij zei!

xxx
Vanes
BerichtGeplaatst: 15-03-2006 13:52 Reageer met quote

Het is idd niet natuurlijk, maar het "kan" alles weer op gang brengen.

Als ik jou was zou ik anders is op L10 kijken en daar ovulatietesten bestellen om te kijken of je wel een eisprong hebt. Temperaaturen kan ook goed natuurlijk
Index > Zwangerschap > Buikpijn en niet ongesteld
Pagina 1 van 29  

1, 2, 3 ... 27, 28, 29  Volgende

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring