Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Geen idee meer wat ik hiermee aanmoet.......
Auteur Onderwerp: Geen idee meer wat ik hiermee aanmoet.......
Left4dead
BerichtGeplaatst: 21-05-2019 14:07 Reageer met quote

Goed mensen laat ik maar met mijn "wazige" ingewikkelde verhaal beginnen.
In Augustus 2017 heb ik een ongeluk aan mijn hoofd gehad geen ernstig ongeluk ik heb mijn hoofd tegen een scherp voorwerp hard gestoten waarbij een snee in mijn hoofd ontstond die flink bloedde. Ik had nog nooit wat ergs eerder in mijn leven gehad wat ik mij kan herinneren behalve een flinke hersenschudding zo'n 7 jaar voor dit ongeluk is gebeurd. Hier ben ik goed van hersteld en heb mijn leven verder kunnen lijden met enige restverschijnselen waar je het maar mee moet doen als je uit een glijbaan in het zwembad val met je kop op de bodem van het zwembad daarbij kan je niet verwachten dat je van zo'n hersenschudding als 12 jarige geen lange termijn restverschijnselen overhoudt.
Maargoed Toen ik dat 2e ongeluk oploopte bloedde mijn wond flink en ben ik op de grond gevallen maar niet buite bewustzijn geraakt. Ik stond weer op liep naar binnen want het was buiten mijn huis gebeurd en hield een doek tegen de wond om het bloedde te stoppen. Achteraf stom want het was een vieze doek en misschien zijn er wel bacteriƫn naar binnen gekomen maar dat weet ik niet! ik was volledig bij bewustzijn en mijn gedrag was wat aggressief maar verder viel het wel mee. Mijn moeder had naar de huisartsenpost gebeld (Het is op Vrijdag gebeurd) en ik moest langskomen om de wond te hechten.
Toen bij de huisartsenpost hebben ze de wond gehecht en verder niet naar gekeken terwijl het moedersveel pijn deed toen ze erop drukte met het dicht hechten. Ze hebben niet gekeken of er schade aan mijn schedel te zien was ze hebben het alleen dicht gehecht en ik mocht weer weggaan.
Toen later op de avond ben ik nog naar een vriend gegaan en heb ik daar een sigaret gerookt en een joint.(vanaf dat moment begon er een raar gevoel in mijn hoofd te ontstaan) en ben ik maar naar huis gegaan om te slapen.
Vanaf het moment dat ik wakker werd was het rare gevoel nog steeds aanwezig en begonnen er allemaal rare klachten geleidelijk te onstaan. Zoals tintelingen door mijn lichaam last van drukte,licht,geluid rare hoofdpijn nooit eerder gehad niet heel erg maar raar gevoel.
Dit heb ik tot maandag volgehouden en heb maandag de huisarts gebeld die zeiden dat het een lichte hersenschudding kon zijn en ik moest rust houden tot Donderdag en dan nog eens bellen als ik nog last had. Donderdag was alles nog steeds even erg en heb ik dus de huisarts weer gebeld. Ik mocht vrijdag even met de dokter praten en ik moest ook gelijk mijn hechtingen eruit halen.
De dokter dacht inderdaad aan een hersenschudding en ik moest rust houden een aantal weken tot mijn klachten minder werden. Nou het werd alleen maar erger en ben toen via de huisarts doorverwezen naar een Neuroloog.
Bij de Neuroloog heb ik naar mijn mening me verhaal misschien een beetje verkeerd uitgelegd en hij dacht daardoor waarschijnlijk dus ook aan een hersenschudding heeft een aantal testen bij mij gedaan en uiteindelijk toch voor een MRI gekozen die ik een maand later moest doen. Toen de MRI uitslag binnen was was het al Februari volgendjaar maar op de mri was niets te zien en werd dus gerust gesteld en naar de Revalidatiearts doorverwezen.
Nou nogsteeds werden mijn klachten alleen maar erger Flinke bewustzijnsstoornissen, Gedragsveranderingen, Persoonlijkheidsveranderingen, Enorm verward de hele dag,
Verschil in pupillen, Rare druk in hoofd, Als ik mijn hoofdspieren aanspan raar gekraak in mijn oren te horen wat lijkt op iets uit mijn hoofd, Enorm veel afgevallen ( op dit moment 30kg) en zwakte in heel mijn lichaam, Enorme maagpijn, pijn in me ribben. De revalidatiearts kon me uiteindelijk ook niet helpen en heeft me weer terug naar de huisarts gestuurt. De huisarts heeft mij toen naar een fysiotherapeut gestuurt maar deze kon ook niks voor mij betekenen. De dokter bleef maar zeggen het komt goed jongen! je mankeert niks ergs. Toen heb ik dit weer een jaar volgehouden en ben elke dag op me tenen door het leven gegaan met de hoop dat het inderdaad allemaal wel weer goed zou komen. Nouja tot ik gewoon niet meer kon werken en zit nu al een maand in de ziektewet ben opnieuw naar de huisarts gegaan deze heeft eerst een bloedonderzoek gedaan voor mijn 30kg afvallen hier kwam niks uit deze heeft mij naar een internist doorverwezen die nu onderzoeken aan het doen is CT scan hals+thorax+buik en een maagonderzoek Maar ik voel mij nu zo naar en ik word steeds zwakker heb al 3 dagen lang 15 uur per dag geslapen dus ik dacht ik zet het hierop online in de hoop dat iemand misschien een idee heeft wat dit wel niet voor iets raars kan zijn.
Ik doe al anderhalfjaar lang blowen om de pijn te dempen en nog tenminst een klein beetje "normaal" me te kunnen voelen en gedragen maar ook hier ben ik nu een maand mee gestopt omdat ik van dit alles afwil.
Ik vraag me af is het verstandig om iemand naar mijn ogen te laten kijken of een second opninion neuroloog aan te vragen als hier niks uitkomt misschien gaat deze internist al wat vinden omdat ik ook vreselijke maagklachten nu heb dus misschien gaan ze al snel wat vinden maar ik ben helemaal op ik weet niet meer wat ik hiermee aanmoet.
Ik hoop dat het een beetje leesbaar is heb het redelijk chaotisch getypt Laughing mijn excuses daardoor.
Index > Neurologie > Geen idee meer wat ik hiermee aanmoet.......
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring