Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Verslaving als ziekte
Auteur Onderwerp: Verslaving als ziekte
aantafelmet
BerichtGeplaatst: 07-08-2018 22:02 Reageer met quote

Momenteel ben zijn wij Laurens Lenssen en Daylene Kroon bezig een pilot te maken voor een talkshow over verslaving en we zoeken hiervoor kandidaten die hun verhaal willen delen met hun verslaving of hun expertise over verslaving.

Een talkshow begeleid door een vrouwelijke host, dat alle topics rondom verslavingen behandeld zien we nog niet op tv/online platform terug. Én juist om die reden zijn we momenteel bezig met opnemen van een pilot. De talkshow-hostess is een ervaringsdeskundige en deskundig opgeleide dame, die wel pap lust van een eerlijk gesprek.

Op de bank met meerdere gasten (die op verschillende manieren in aanraking zijn geweest of dit nog steeds zijn) bespreken zij vooroordelen, topics en feiten rondom verslavingen en hun eigen staat van zijn. Dit zal gebeuren in een veilige gecreëerde omgeving, waarbij vooral een eerlijk gesprek aangaan tot inzicht bij anderen kan brengen. In deze reeks draait het niet alleen om drank- en drugsverslaafden, maar behoren alle vormen van verslaving tot de cases. De host is naast de juiste persoon om een fijn gesprek mee te voeren, ook werkzaam als interventionist, begeleider en adviseur. Ze is juist daarom ook in staat om een persoon in kwestie eventueel de juiste begeleiding te kunnen bieden.

Mocht je graag meer willen weten stuur dan even een reactie.


groetjes,
Daylene Kroon en Laurens Lenssen
Index > Overige ziekten > Verslaving als ziekte
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring