Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Neurologie > Dagelijks meerdere hoofdpijnaanvallen van een kwartier
Auteur Onderwerp: Dagelijks meerdere hoofdpijnaanvallen van een kwartier
Cindyn
BerichtGeplaatst: 06-05-2018 21:08 Reageer met quote

Dag,

Ik zou graag eens weten of er nou ├ęcht niemand is met dezelfde klacht als ik.
Al sinds mijn jonge jeugd heb ik dagelijks last van hoofdpijn. De hoofdpijn zkt verspreid over het hele hoofd, komt spontaan opzetten, duurt zo'n 15 minuten en zakt vervolgens weer af. Dit herhaalt zich vervolgens na 2.5/3 uur weer. 24/7.
Bij veel specialisten geweest maar niemand die er de vinger op kan leggen. Migraine,clusterhoofdpijn en spanningshoofdpijn zijn allen uitgesloten. Op MRI's en EEG is ook niets te zien.
Opvallendheid: in de jaren dat ik rookte (14-21) en tijdens mijn 2 zwangerschappen had ik geen hoofdpijn. Ik denk dus aan iets hormonaals of mogelijk in de aanmaak/afgifte van neurotransmitters.etc. (endorfinen bijv. worden verhoogd bij roken en zwangerschap..pure chocola lijkt soms ook de pijn te verminderen tijdens een aanval-->chocola verhoogt ook endorfinen. Maarja,om de 2 tot 3 uur.een stuk chocola in mn mond stoppen is ook niet wat het mket zijn denk ik;))Is er iemand met een vergelijkbaar klachtenbeeld? Alle specialisten die ik heb gezien, hebben geen ervaring met mijn soort hoofdpijn.
Wie weet ergens in het land iemand met dezelfde ervaring...Smile

Groet,

Cindy
Index > Neurologie > Dagelijks meerdere hoofdpijnaanvallen van een kwartier
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring