Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Medicijnen > levetiracetam
Auteur Onderwerp: levetiracetam
wessie
BerichtGeplaatst: 28-04-2018 18:16 Reageer met quote

Kan het gebruik van levetiracetam teva 500 mg een maagbloeding veroorzaken
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 28-04-2018 18:51 Reageer met quote

Anti-epileptica zorgen, net als de meest medicijnen, voor tekorten aan diverse voedingsstoffen. bij dit soort middelen vooral aan diverse B-vitamines, vitamine D en K; naast dat ze je neurotransmitters op een kunstmatige manier reguleren. Dit alles kan klachten van diverse aard geven; zeker bij langdurig gebruik.
wessie
BerichtGeplaatst: 28-04-2018 19:43 Reageer met quote

zijn er ook vervangers voor dit toch "gevaarlijk" medicijn met minder bij werkingen
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 30-04-2018 0:46 Reageer met quote

Als het epilepsie betreft: ik zou vooral beginnen bij de basis, voeding. Zorgen voor zo min mogelijk suiker en exorfinen. Exorfinen zitten onder andere in zuivel en spinazie. Beste is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, waardoor je bloedsuikerspiegel stabiel blijft.
Daarnaast kunnen diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren je hele gezondheid ondersteunen en epilepsieklachten of andere klachten verminderen. Onder andere magnesium, zink, mangaan, vitamine B en D, omega 3 en taurine. Dit soort stoffen helpt de aanmaak van allerlei neurotransmitters, waaronder GABA.
Stoffen die ook helpen de GABA te verbeteren zijn onder andere 5htp, glutamine, hop, theanine, MSM, passiebloem en valeriaan.
Verder kan cbd-olie helpen bij vele klachten, waaronder epilepsie.
Dit alles niet in plaats van medische hulp. Mijn tips zijn vooral bedoeld om je op een spoor te brengen. Je moet zelf, al dan niet met hulp van bijv een natuurgenezer, kijken wat jouw lichaam nodig heeft.
wessie
BerichtGeplaatst: 30-04-2018 1:42 Reageer met quote

dank u voor uw uitleg!
Index > Medicijnen > levetiracetam
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring