Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Huidaandoeningen > Abces of toch niet?
Auteur Onderwerp: Abces of toch niet?
Joyce26”9
BerichtGeplaatst: 15-04-2018 16:05 Reageer met quote

Hey iedereen!

Ik weet me geen raad meer dus besloot ik om hier eventjes rond te vragen en misschien wat tips mee krijgen.

In september 2017 kwam ik mijn eerste abces tegen. Vlak na mijn verjaardag werd de abces zoooo groot dat ik de pijn niet meer kon verdragen en met mijn mama naar de gynecoloog ben gegaan. Dezelfde dag nog werd de abces gedraineerd ( dat deed echt pijn😫) maar 1 keer de drainage gedaan was de pijn VERDWENEN. Ik kon weer normaal stappen en zitten zonder pijn te hebben. rond april mei 2017 kwam er nog 1. Die was echt pijnlijk. onderweg naar de gynecoloog popt die vanzelf uit en is de pijn onmiddelijk verwdenen.

Vandaag heb ik mijn 3de abces ( denk ik) ik loop er nu zo’n 3 dagen mee en die doet echt pijn. Slapen ging zelfs niet meer tot gisteren. Ik heb er al bithiol op gedaan en mijn moeder zegt dat de pus er nu uit is. Maar de pijn en de bobbel zijn er nog steeds. Niet zoals de 2 andere keren. Ik maak mij toch zorgen... de bobbel ligt net aan het einde van mijn schaamlip, maar dan ook in mijn vagina( moeilijk uit te leggen)


Weet iemand misschien wat het is en wat ik moet doen?
Naar de dokter gaan wil ik wel maar ik heb momenteel geen tijd of het geld 😥
Alvast besankt iedereen
Index > Huidaandoeningen > Abces of toch niet?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring