Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > coeliacus compressie syndroom maag darm ischemie
Auteur Onderwerp: coeliacus compressie syndroom maag darm ischemie
honda1981
BerichtGeplaatst: 02-04-2018 10:14 Reageer met quote

Begin dit jaar werd vast gesteld dat een bandje mijn bloedvat naar de maag dicht drukte en ik dus hierdoor een zuurstoftekort in de maag en darm had waardoor ik al jaren klachten had en uit eindelijk thuis kwam te zitten in januari 2017.
Inmiddels ben ik vorige week geopereerd in het mst in enschede en nu thuis om te herstellen dit valt heel erg tegen tot nu toe.
Graag zou ik via deze weg proberen te kijken of ik in contact kan komen met mensen die dit ook gehad hebben om ervaringen uit te wisselen ik heb weinig nu om aan vast te houden of te vergelijken .
Merces
BerichtGeplaatst: 19-04-2018 17:42 Reageer met quote

Beste Honda.
Bij mij is recentelijk hetzelfde vastgesteld en ook bij mij moet worden ingegrepen. Nu ben ik erg benieuwd welke ingreep zij bij jou hebben doorgevoerd en hoe het herstel verloopt. Ik word volgende week door dr. Geelkerken gebeld voor de verdere behandeling cq opname. Graag wil ik vooraf enige informatie vergaren waarbij jij mij zou kunnen helpen.
Gr. Merces
Index > Interne ziekten & Infectieziekten > coeliacus compressie syndroom maag darm ischemie
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring