Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Overige ziekten > Blindedarmontsteking?
Auteur Onderwerp: Blindedarmontsteking?
Kiki2001
BerichtGeplaatst: 28-03-2018 15:42 Reageer met quote

Hoi

In november vorig jaar kreeg ik opeens heel erg buikpijn. Na 2 dagen thuis toch maar even naar de huisarts en die dacht meteen aan een blindedarmontsteking, dit was op een vrijdag dus ik moest door naar de spoedeisende hulp. Daar hadden ze bloed geprikt en urine getest maar dat was allemaal goed dus als ik er de volgende dag nog last van had moest ik terugkomen. De volgende dag was t niet beter dus weer terug en weer bloed geprikt, was nog steeds allemaal goed dus toen zei de dokter dat het waarschijnlijk een buikvirus was. Die maandag was ik weer niet naar school gegaan en de pijn werd niet minder dus weer naar de huisarts gegaan. Die belde het ziekenhuis en zei dat er een echo gemaakt moest worden. In het ziekenhuis weer bloed geprikt en een echo gemaakt. Het bloed was goed maar op de echo was mn blindedarm wel dik maar net op het randje van wel of niet ontstoken dus ik moest de volgende dag terug komen voor een MRI scan. Hierop was duidelijk een blindedarmontsteking te zien dus ik werd meteen geopereerd. Echter tijdens de operatie zag de chirurg dat er op mn blindedarm maar een paar kleine ontstoken plekjes zaten en schijnbaar is dan het risico van de complicaties om hem er uit te halen groter dan de risicos als ze hem er in laten zitten. Dus hij zit er nog steeds in.

Het ging toen wel een tijdje beter, niet zo veel last ervan maar in januari werd het weer erger. Na ongeveer een week werd het weer wat minder. Ik voelde het wel maar het deed niet heel veel pijn. Nu is het maart en heb ik sinds 2 weken echt weer heel veel last ervan. Kan me niet goed concentreren en voel me gewoon beroerd. Het doet heel veel pijn aan de rechterkant van mn buik. Als ik uit adem is het erger dan wanneer ik in adem. Ook erop duwen doet erg veel pijn, het voelt alsof ik dan een soort iets wegduw in mijn buik. Als ik mn symptomen op internet opzoek (ik weet dat ik dit eigenlijk niet moet doen Rolling Eyes ) kom ik elke keer uit op blindedarmontsteking maar dit is het dus niet. Ook hadden ze tijdens de operatie nog even naar mn eierstokken gekeken maar daar was ook niets raars te zien. Er was wel veel vocht maar toen ze dat op kweek hadden gezet was dat ook goed. Ik heb geen koorts. Is er iemand die ook zo iets heeft gehad? En wat is daar uiteindelijk uitgekomen?
Index > Overige ziekten > Blindedarmontsteking?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring