Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > Kan iemand me helpen?
Auteur Onderwerp: Kan iemand me helpen?
Pelckske
BerichtGeplaatst: 20-03-2018 15:33 Reageer met quote

Hallo iedereen. Ik ben 28jaar en heb de laatste weken heel veel last van verschillende symptomen waarvan ik helemaal geen idee heb of ik ermee naar de dokter moet. De symptomen zijn. verschrikkelijke hoofdpijn waarbij een pijnstiller zelfs niet werkt. Afwezigheid, doodmoe, stemmingswisselingen, en 1 van mijn borsten is gevoelig en doet pijn.Mijn man vertelde me zaterdag dat ik een gele schijn op mijn gelaat had. Ik kan niet zwanger zijn aangezien ik net ongesteld ben geweest.
Koettie
BerichtGeplaatst: 20-03-2018 23:07 Reageer met quote

Euh, ja daar zou ik zeker mee naar de huisarts gaan. Waarom twijfel je?
Ans Surfer
BerichtGeplaatst: 31-03-2018 19:58 Reageer met quote

Ben je al geweest?
Laat het onderzoeken, wees zuinig op je lichaam.
Succes!
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 24-04-2018 20:49 Reageer met quote

Ik weet niet of je de pil of andere anticonceptie gebruikt; die kan voor klachten zorgen. Gebruik van de pil bevordert oestrogeendominantie en hormonale anticonceptie in het algemeen zorgt voor tekorten aan diverse vitaminen en mineralen. Een koperspiraal verhoogt het koperniveau in je lichaam en verlaagt het zinkniveau.
in elk geval naar de dokter.
In het algemeen kunnen voedingspatroon en tekorten aan diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren allerlei vage klachten geven.
Ook kunnen er factoren spelen als candida en oestrogeendominantie. bij oestrogeendominantie is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron. Dit kan tot allerlei klachten leiden, waaronder stemmingswisselingen.
Erwin Douwes
BerichtGeplaatst: 26-04-2018 9:36 Reageer met quote

Misschien ziekte van Pfeiffer? Geelzucht is een zeldzame complicatie van de ziekte van Pfeiffer. Zie: https://www.simpto.nl/diagnose/ziekte-van-pfeiffer/
Henkje
BerichtGeplaatst: 02-05-2018 16:03 Reageer met quote

koettie heeft gelijk doen
Index > Het Restaurant > Kan iemand me helpen?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring