Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Het Restaurant > MDS. AGRESSIEF TYPE.
Auteur Onderwerp: MDS. AGRESSIEF TYPE.
wil 7
BerichtGeplaatst: 02-02-2018 21:58 Reageer met quote

MDS.

Ik ben een man van 75 jaar,er is sinds 8 aug. 2016 MDS van het agressieve type bij mij gevonden.Sinds die tijd ben ik begonnen met Paardenbloem wortelthee,sinds die tijd zijn mijn bloedplaatjes van 700 naar 500 gegaan.Ik kreeg van de dokter te horen ,dat ze eerst niets voor me kon doen. alleen bloedverdunners om trombose in de benen te voorkomen. Ik ben ook stengels (rauw) gaan eten om de rode bloedplaatjes te verbeteren.Alles in overleg met de arts.
De dokter zij dat het niet medisch is bewezen dat Paardenbloem wortel werkt.Maar bij mij wel,Ik hoef nu maar 2 keer per jaar voor controle te komen.

Mijn vraag is nu ,is er ook iemand met ervaring met
Paardenboem wortel?Ik heb nml. een probleem ik kan in de winter moeilijk aan de stof komen die in de rauwe stengels
van de paardenbloem zit!! : Surprised Surprised
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 09-02-2018 17:52 Reageer met quote

Bij gezondheidsproblemen zou ik vooral ook aandacht besteden aan de juiste voeding en gebruik van bepaalde voedingssupplementen. Medicijnen zorgen vaak voor tekorten aan allerlei vitaminen, mineralen en andere stoffen in je lichaam. Bij bloedverdunners zou ik niet weten welke.
Ik kan me voorstellen dat het bittere van de paardebloemstengel goed kan werken bij bepaalde klachten. Goed voor de leverwerking. Er zijn wel preparaten waar paardebloemwortel in zit.
wil 7
BerichtGeplaatst: 09-02-2018 20:13 Reageer met quote

ik heb het boek van Dr .Gabor over medicijnen gekocht en ben div. vitamines gaan gebruiken. Dit om wat exstra weerstand te hebben. Ik gebruik ook wietolie met CBD er in ,maar daar heb ik geen baat bij. Ik weet er ook betere is maar daar ben ik nog niet aan toe.
Index > Het Restaurant > MDS. AGRESSIEF TYPE.
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring