Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Hart- en vaatziekten > Angstig vanwege meerdere verslagen
Auteur Onderwerp: Angstig vanwege meerdere verslagen
Debbie1972
BerichtGeplaatst: 12-01-2018 14:03 Reageer met quote

Hallo,
Ik loop sinds heel wat jaar bij de cardioloog. Dit voor onrustig hartritme.
Er is ca 3 jaar geleden een echo, echo, holtes voor 2 dagen en 2x een event recorder voor steeds 2 weken geweest.
Uit de event recorder kunnen ze halen dat ik heel veel extra slagen heb, maar daar Kan ik 100 mee worden, aldus cardioloog.
Alleen waar ik destijds voor kwam was er niet op te zien. Namelijk dat mijn hart er soms mega snel van tussen gaat. Lijkt wel een sneltrein. 200 a 300x voor mijn gevoel. Maar dat is dus niet te vangen. Komt ook dat ik dat maar heel soms heb. Soms 5x per dag en soms weken gewoon niet. Lijkt op boezemfibrilleren als ik die symptomen lees. Buiten dat heb ik ook, zoals gezegd, heel veel last van hartkloppingen. Afgelopen nacht 6 of 7 achter elkaar. Dus geen enkele normale slag er tussen. Van... BOEM boem BOEM boem BOEM boem etc.
Heel beangstigend. Nu heb ik ergens gelezen dat wanneer je minimaal 3 hartkloppingen/vessen achter elkaar hebt, dat dat dan absoluut niet goed is.
Wie weet daar meer over? Ik slaap de laatste week a 2 weken zo slecht, gewoon niet leuk meer.
En nog iets... hoe weet je of de overslagen/extra slagen van uit de boezems of kamers komen? Schijnt ook een groot verschil te zijn.
Ik ben overigens een vrouw van 45 jaar
Maanvrouwtje
BerichtGeplaatst: 26-02-2018 16:16 Reageer met quote

Ik zou vooral denken aan de rol van voeding en diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren die je hele gezondheid kunnen ondersteunen. zo is bijvoorbeeld magnesium belangrijk voor een goede hartwerking.
Verder kunnen snelle suiker enorm ontregelend werken. Verder allerlei toevoegingen als smaakversterker, zoetstoffen. En niet iedereen reageert goed op koffie. Je voedingspatroon dus eens onder de loep nemen.
Verder is het zo dat hormonale anticonceptie je lichaam danig kan ontregelen en zorgt het voor tekorten aan diverse vitaminen en mineralen. Als je die dus gebruikt of hebt gebruikt kan je lichaam wat extra stofjes nodig hebben. Gebruik van de pil bevordert ook een toestand van oestrogeendominantie; dan is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron, wat ook klachten kan geven. op internet genoeg te vinden daarover.
Gismo
BerichtGeplaatst: 19-09-2019 14:52 Reageer met quote

Dit forum wordt enkel nog gebruikt door spammers.
Index > Hart- en vaatziekten > Angstig vanwege meerdere verslagen
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring