Het medisch discussie forum, waar medisch professionals herkenbaar mee discussieren en antwoord geven op medische vragen. Het medisch discussie forum voor lotgenotencontact
en informatie van ervaringsdeskundigen.

www.medischforum.nl
   Registreer   |   Informatie  |   Zoeken  |   Actieve Onderwerpen  |   Links  |   Inloggen
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Gebroken duim of niet?
Auteur Onderwerp: Gebroken duim of niet?
eviti
BerichtGeplaatst: 19-12-2017 21:59 Reageer met quote

Hoi,

Vandaag had ik een excursie van school. We gingen koeien scheren(ik doe de opleiding dierenverzorging dus vandaar), maar toen ik bezig was met scheren was deze koe heel lomp en liep ze me bijna omver. Hierbij kwam mijn duim van mijn linker hand tussen mij en de koe waardoor hij om klapte en sinds dien doet hij pijn, maar er is geen zwelling te zien en ook geen verkleuring.

Als ik mijn duim rond draai en m'n duim omhoog doe richting de bovenkant van mijn pols dan doet hij zeer en ook als ik m'n spieren in m'n duim expres aanspan en er druk opzet dan doet hij zeer. Hij doet alleen geen zeer als ik tegen het topje van mijn duim druk.

Ik kan wel lichte dingen dragen en het zwaarste wat ik kan dragen is mijn mobiel en mijn laptop maar zwaarder echt niet want dan doet hij ook pijn. De pijn straalt niet echt ver uit ofzo.

Ook voelt mijn duim wat slap aan en trilt hij heel erg als ik hem stil hou vergeleken met mijn andere duim. Ook als ik op mijn duim druk, op dat knobbeltje dan doet het zeer. Dus op het knobbeltje van het 1e gewricht. Dus niet het 2e gewricht. Mijn duim is ook niet extreem warm of koud en het tintelt ook niet en hij staat ook niet in een rare houding.

Wat is dit? Kan dit een breukje zijn of een klein scheurtje? Wie kan mij helpen?

Groetjes!
Index > Spier- en gewrichtsklachten > Gebroken duim of niet?
Pagina 1 van 1  

© Medisch Forum.nl 2004 - 2018   Privacy- en cookieverklaring